Nutriremedy – Kuivan ihon pelastaja


Bakelilla on pitänyt kiirettä kesän/syksyn aikana, sillä tehtaalta on lanseerattu peräti kaksi uutta ihonhoitotuotetta. Toinen on kuivalle iholle suunnattu Nutriremedy-voide ja toinen tällä hetkellä niin muodikas miselli/puhdistusvesi. Olen useaan otteeseen kertonut, että minulla ja Bakelilla on erityinen suhde, jolle ei näy loppua. Sainkin maahantuojalta jo keväällä tiedon ja pienen näytteen eräästä tulevasta uutuudesta. Myöhemmin syksyllä sain testiin täysikokoisen tuotteen. Koska ihoni kärsii ympäri vuoden, mutta varsinkin syksyllä ja talvella inhottavasta pintakuivuudesta, oli tuote tervetullut. Yleensä pintakuivalle iholle, johon puskee epäpuhtauksia ei suositella kuivan ihon tuotteita tai todella paksuja voiteita, koska ne saattavat vain lisätä epäpuhtauksia. Onneksi nykyisin kuivan ihon voide ei tarkoita sitä, että koostumus olisi paksuudellaan mahdollisesti ihoa tukkiuttavaa voidetta. Itselläni on tässä syksyn aikana tullut vastaan parikin kuivalle iholle suunnattua tuotetta, jotka eivät ole paksua vaikeasti levittyvää voidetta nähneetkään. Molemmat ovat myös toimineet ihollani loistavasti. Toinen tuotteista on tämä Nutriremedy.


Nutriremedy on hieman poikkeava Bakel-tuote. Bakelhan on tunnettu siitä, että tuotteiden ainesosaluettelot saattavat olla hyvinkin lyhyitä. Eräs omistamani seerumi sisältää vain kolmea ainesosaa. Nutriremedyssa ainesosia riittää. Olin tosi ilahtunut, kun kuulin maahantuojan kyselleen valmistajalta, miksi tähän tuotteeseen on sitten ei niin bakelmaisesti laitettu useampia ainesosia. Minusta on aivan mahtavaa, että maahantuoja ennen hyväksyntäänsä hieman kyseenalaistaa sarjasta poikkeavan tuotteen, jos se tuntuu itsestä aluksi oudolta. Kertoo, että hän välittää työstään. Bakelilla oli kuitenkin tarvetta tällaiselle tosi kuivan ihon tuotteelle, joten oli mukava asia, että Nutriremedy saatiin myös Suomeen ja mikäs sen parempi aika lanseeramiiseen kuin syksy, kun suomalaisten ihot rutisevat kuivuuttaan keskuslämmityskauden alettua. Kuiva iho on vähän konstikkaampi ja voiteesta on haluttu tehdä todella hoitava/kosteuttava, mutta koostumus on haluttu säilyttää samalla silti miellyttävän kevyehkönä. Joten tällä kertaa ainesosia käytettiin aiempaa enemmän. Tuotteen ainesosia ei ole testattu eläimillä. Voide ei sisällä myöskään silikoneja, alkoholia, lisättyjä hajusteita, petrokemikaaleja, eikä väri- tai säilöntäaineita, joten Animaliakin suosittelee. 

Nutriremedy sisältää paljon kasviuutteita. Ruusuvesi virkistää ja rauhoittaa kuivaa ihoa, kasviperäinen glyseriini kosteuttaa, jojoba- ja manteliöljy ravitsevat ja parantavat ihon elastisuutta. Ravitsevina anti-aging vaikuttajana on käytetty mm. kookosöljyä. Sen mitä itse ymmärrän INCI-listoista (en ole asiantuntija) niin juurikin paljon erilaisia kasvisperäisiä öljyjä on käytetty hyväksi, jotta myös koostumus olisi mahdollisimman miellyttävä. Toki kaikilla ainesosilla on myös oma tehtävänsä iholla.


Voide on pakattu ilmatiiveeseen pumppupulloon. Jos minulta kysytään, kaikki maailmaan voiteet pitäisi pakata näin. Voide pysyy koko käyttönsä ajan ilmatiiviissä tilassa ja pohja purkin sisällä nousee ylös sitä mukaan kuin tuotetta hupenee. Itse voide ei joudu tekemisiin ilman tai ihon kanssa. Hygieenista. Lopuksi purkin voi avata, jolloin sieltä saa käytettyä viimeisetkin arvokkaan voiteen rippeet. 

Nutriremedyssä on todella miellyttävän pehmeä hieman kookosmainen tuoksu. Se ei ole voimakas, mutta selvästi havaittavissa. Koostumus on täyteläistä, kuitenkin yllättävän kevyttä kuivan ihon voiteeksi. Levittyy iholle nopeasti ja meikin voi levittää huoletta heti. Olenkin käyttänyt tätä päivävoiteena pitkin syksyä. Tosin monesti iltatouhujani nopeuttaakseni, levitän tätä myös yövoiteeksi. Ihan sen vuoksi, että voide soveltuu myös silmänympärysiholle ja silmäluomille. Mikäs sen nopeampaa kuin hoitaa koko kasvot yhdellä tuotteella, kun uni painaa silmään. Nutriremedy on sopinut pintakuivalle iholleni loistavasti. Iho on pysynyt hyvin kosteutettuna ja pehmoisena. Öisin käytettynä iho on aamuisin kauniin kuulas ja ne tutut nenänpäästä roikkuvat nahan riekaleetkin ovat pysyneet poissa. Suosittelen voidetta kuivalle ja pintakuivalle iholle, enkä näe estettä mikseivät esim. sekaihon omaavat voisi käyttää tätä paikallisesti niihin kasvojen kuivimpiin kohtiin.


INCI:
Rosa Centifolia Flower Water* - Virkistävä, rauhoittava Glycerin* - Kosteuttava Ethylhexyl cocoate* & Butyrospermum Parkii Butter % Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate* - Ravitseva, elastisuutta parantava Prunus Amygdalus Dulcis Oil* & Myristyl Myristate* & Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl -3 Esters* - Ravitseva, elastisuutta parantava Jojoba Oil / Macadamia seed Oil esters* & Squalene* & Hydrogenated Vegetable Oil* & C10-18 Triglycerides * & Glyceryl Stearate * - Ravitseva, elastisuutta parantava Phytosteryl Macadamiate* & Phytosterols - Ravitseva, elastisuutta parantava Tocopherol ** & Acetyl Tetrapeptide-11** - Anti-ageing Theobroma Cacao Butter* & Prunus Persica Oil* - Ravitseva, elastisuutta parantava Mannitol* & Maltodextrin** - Antioksidantti Vigna Aconitifolia Extract * - Antioksidantti Sodium Hyaluronate** & Aqua *** - Kosteuttava Cocos Nucifera Oil* & Pelargonium Graveolens Oil* & Pogostemon Cablin Oil * Tegetes Minuta Oil* & Salvia Sclarea Oil* - Ravitseva, anti-ageing Copaifera Officinalis Resin* & Cymbopogon Winterianus Oil* & Amyris Balsamifera Oil* & Cedrus Atlantica Wood Oil* - Energisoiva Citrus Aurantium Amara Oil* & Citrus Aurantium Bergamia Oil* & Citrus Aurantium Dulcis Oil* - Energisoiva Xantham Gum* & Glyceryl Caprylate* & Glyceryl Undecylenate & 1,2-Hexanediol* & Caprylyl Glycol* & Lactic acid** - Pehmittävä

* Kasviperäinen ainesosa

** Biotekninen aineosa


Millä te hoidatte kuivaa/pintakuivaa ihoa?

Suositushinta:

Bakel Nutriremedy 50ml,  135€

Bakel jälleenmyyjät ja kauneushoitolat löydät täältä.





Tuote saatu blogin kautta.






  1. Olet kyllä saanut mut kiinnostumaan Bakelin tuotteista :) Mulla on normaali-sekaiho, joka talvisin kärsii toisinaan pintakuivuudesta. Silloin hoidan ihoani täyteläisemmällä voiteella ja kosteuttavilla naamioilla. Myös kasvoöljyt pehmentävät kuivaa ihoa nopeasti. Todella kätevän oloinen tuo tuote, kun sitä voi levittää koko kasvoille.

    PS. Ihana varsinkin tuo viimeinen kuva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bakelin melkein kaikkia tuotteita voi levittää myös luomille ja silmänalusille, mikä on aivan ihana juttu! Kaikkia mitä saa laittaa, olen laittanut ja ei ole aiheuttaneet turvotusta, jota mulle saattaa tulla helposti yläluomelle.

      Vika kuva varmaan kuvastaa mun tunteita tähän brändiin. Itsellähän on koko ajan 1-2 Bakel-tuotetta jatkuvassa käytössä, koska koen ne niin hyvinä ja miellyttävinä. Ei ihan helppo tehtävä. ;)

      Poista
  2. Hmm.. taas erittäin mielenkiintoinen tuote. Oma pintakuiva sekaihoni kiittäisi tästä aivan varmasti. Tuotteiden korkea hinta kyllä arveluttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa näistä Bakeleista pyytää myyvistä apteekeista näytteitä, niin ei tarvi ostaa sikaa säkissä. Varsinkin kalliimpia voiteita on varmasti mukava kokeilla ensin pari kertaa omalle iholle ennen lopullista ostopäätöstä.

      Poista
  3. Minulle Bakelin tuotteet ovat uusia. Tällä hetkellä hakusessa on juurikin kunnon kosteuttaja kun joistain paikoista iho ihan hilseilee :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toi hilseily on aivan kamalaa. :( Itsellä olisi sitä viime talvena, mutta sitten aloitin Malicin käytön ja se pelasti mut myös nyt syksyllä pahimmalta. Toki pintakuivuutta tuntuu edelleen, mutta se hilseily on poissa.

      Poista
  4. Kokeilin tätä näytteestä ja uskomatonta miten superkuivalle iholle tarkoitettu voide imeytyy hujauksessa! Bakelin tuotteissa se on aivan erityislaatuista että ne rauhoittavat ihoni ärtymistä ihan uskomattoman tehokkaasti. Myös aikuisiän akne pysyy yllättäen paremmin aisoissa kuin monella muulla tuotteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut käytössä sekä tätä, että Nutrifilliä. Itseasiassa olen käyttänyt kuivalle iholle tarkoitettua Nutrifillia enemmän öisin kuin tätä, koska musta tää super-kuivalle iholle tarkoitettu voide on ohuempaa ja vielä parempaa meikin alle. O_O Oot oikeassa tuosta Bakelin tuotteiden rauhoittavuudesta, musta se kertoo aika paljon siitä, mistä näissä tuotteissa maksetaan... Laadukkaammista raaka-aineista.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives