7.5.2015

Iho kesäkuntoon 30 päivässä


Pitkän talven jälkeen keväällä iho tuntuu usein samealta ja elottomalta. Ainakin itselleni tulee keväisin vimma saada ihoni kuntoon kesää varten. Itsehän vielä rakastan kikkailla erilaisten ihonhoitotuotteiden kanssa, joten kaikki tehokuurit ovat ihan lemppareitani näin kesän korvalla. Sain testattavakseni diego dalla palma RVB SKINLABIN 30 päivän menetelmän, joka on myös mm. Karita Tykän suosikki.
Kuurin idea on kolmivaiheinen andioksidanttinen ohjelma, joka uudelleen rakentaa ihoa, saaden ihon näyttämään uudistuneelta ja virkistyneeltä. Juuri sitä mitä ainakin minä kaipaan iholleni pitkän talven jälkeen. Pakkaus sisältää kolme tuotetta:
VAIHE A – Astaksantiini-yhdiste - korjaavat tehotipat
VAIHE B – Biotiiniyhdiste - vahvistava tehohoito seerumi
VAIHE C – C-vitamiini - stimuloiva monivaikutteinen tehotiiviste
Koska kaikki tuotteet sisältävät ihoa kuorivia ainesosia, kuurin aikana ei suositella käytettäväksi muita kuorintoja.


Hoito aloitetaan pullosta A, jonka tarkoitus on lievittää ärsytystä, korjata vahingoittunutta ihoa, sekä suojata sitä ulkoisilta haittatekijöiltä. Sisältää mm. E-vitamiinia, joka tasoittaa ihoa, sekä öljy- ja linolihappoa, jotka korjaavat ihon suojakerrosta ja palauttavat iholle sen optimaalisen kosteuden. Tehotiivistettä käytetään kymmenenä ensimmäisenä päivänä. Sitä levitetään puhdistetulle iholle aamuin/illoin enintään 10 tippaa. Tuote levitetään hieroen, jolloin se lämpenee ja imeytyy ihoon. Väriä ei kannata säikähtää, sillä kasvoilla tuote on täysin väritön, eikä se sotke tyynyjä. Päälle levitetään normaali kosteusvoide, itse käytin kuurin aikana 24h Tensor-effect creamia. Tehotippojen tuoksu on hieman makea, mutta miellyttävä. Varottava tuotteen joutumista silmiin.
Vaiheeseen B siirrytään päivänä 11 ja käyttöä jatketaa päivään 20 asti. Vaiheen seerumin tarkoitus on aktivoida ihon toimintoja ja näin saada aikaiseksi kiinteämpi ja sileämpi iho. Myös tätä levitetään aamuin/illoin puhdistetulla iholle. Sisältää mm. Provitamiini B5, joka kosteuttaa, elvyttää ja siloittaa ihoa. Seerumi imeytetään ihoon kevyesti hieromalla tai nopeasti sormenpäillä taputtelemalla. (ei saa hangata) Päälle levitetään normaali hoitovoide. Värittömässä seerumissa on hieman alkoholimainen tuoksu, mutta samalla siinä on myös jännää raikkautta.
Lopuksi siirrytään vaiheeseen C ja tämän tehotiivisteen käyttöä jatketaan kuurin loppuun 30 päivään asti. Tehotiivisteen tarkoitus on vähentää juonteita, tasoittaa ihon väriä ja tehdä ihosta hehkuvampi. Sisältää puhtaassa ja aktiivisessa muodossa olevaa C-vitamiinia, joka auttaa ihoa kollagenin tuotannossa ja tasoittaa mm. maksaläiskiä. Lisänä mm. oliivipuunlehdistä saatavaa Oleuropeiini andioksidanttia, joka vahvistaa C-vitamiinin suojaavaa vaikutusta. Hyaluronihappo taas säätelee ihon kosteustasapainoa. Tuoksu tässä on aika samanlainen kuin vahvistavassa seerumissakin. Tehotiivistettä levitetään puhdistetulle iholle enintään kymmenen tippaa kevyesti hieromalla. Päälle hoitovoide.


Arvasin, että kuuri on tehokas, kun minulle heti aluksi suositeltiin ihon kuorinnan jättämistä syrjään tämän kuurin ajaksi. Tehokkuudestaan huolimatta yksikään tuotteista ei kirvellyt ihollani tai aiheuttanut mitään muitakaan oireita. Jokainen sopi myös meikin alle, mutta itse tykkäsin käyttää näitä silti eniten iltaisin. Jotenkin ajattelen, että yön aikana kaikki hyvät aineet pääsevät muhimaan kasvoilla. Jokainen vaihe oli pakattu kätevään lasiseen pipetillä varustettuun pulloon, joista tuotteita oli helppo annostella juuri oikea määrä. Vaiheen A jälkeen iho tuntui selvästi kosteutummalta. Olisinkin halunnut pysytellä tässä vaiheessa, koska iho tuntui niin hyvältä. Vaiheen B aikana iho muuttui pehmeämmäksi, mistä tykkäsin kovasti. Kuurin paras vaihe oli kuitenkin lopussa, sillä C-vitamiini tehotiiviste kirkasti ja heleytti ihoa silminnähden. Iho oli kuurin jälkeen vahvempi, pehmeä, kuulas ja hyvin hoidettu. Meikkikin levittyi jotenkin kauniimmin kasvoille. Voisinkin kuvitella käyttäväni tälläisiä tuotteita n. kaksi kertaa vuodessa keväällä ja syksyllä, kun iho kaipaa jotain extraa.
Diego dalla palma professional RVB SKINLAB 30 days strategy on ostettavissa jälleenmyyjiltä tai suoraan verkkokaupasta. Suositushinta 102,00 euroa.

Käytättekö ihollenne tehohoitoja?

Tuote lehdistönäyte.

2 kommenttia:

 1. Tiia K
  torstai 7. toukokuu 2015 at 11:38 (3 viikkoa ago)
  No mutta wau, vakuuttava tuotesarja. Olen testannut Decleorin vastaavaa ja oli kyllä selvä vaikutus ja iho oli hehkeämpi ja pehmoisempi. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 7. toukokuu 2015 at 12:32 (3 viikkoa ago)
  Se Decleorin kuuri vaikutti tosi ihanalta myös. :)

  Vastaa

  Mia / Beauty Highlights
  torstai 7. toukokuu 2015 at 11:55 (3 viikkoa ago)
  Tämä oli mielenkiintoinen kuuri! En ole edelleenkään mitään sarjan tuotteita kokeillut, mutta tutustun varmasti jossain vaiheessa :) Sitä olisi nyt itsekin kirkastushoidon tarpeessa :D

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 7. toukokuu 2015 at 12:33 (3 viikkoa ago)
  Nyt äkkiä kokeilemaan, yksi mun lemppari ihonhoitosarjoista, eikä niitä ole montaa. :)

  Vastaa

  Nina
  torstai 7. toukokuu 2015 at 13:18 (3 viikkoa ago)
  Oi, vaikuttaa pätevältä ja ajoituskin osui nappiin. Eikä hintakaan ole paha. Voisin hyvin kuvitella hankkivani nämä. Sopii ilmaisesti hyvin myös herkälle iholle?

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 7. toukokuu 2015 at 21:28 (3 viikkoa ago)
  Ei todellakaan ole paha, kun ajattelee, että paketissa on kuitenkin kolme isohkoa tuotetta. Tehokas kuurikin vielä. :) Itselläni on hieman herkkä iho (ei siedä kaikkea ja punoittaa helposti), mutta nämä ei aiheuttaneet mitään muuta kuin positiivisia vaikutuksia.

  Vastaa

  Nanna
  torstai 7. toukokuu 2015 at 14:10 (3 viikkoa ago)
  Ooooooh aijaijai! Nuo tollaset monen asteen kuurit on kyl aika uteliaisuutta herättäviä O.O

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 7. toukokuu 2015 at 21:29 (3 viikkoa ago)
  Tällaisten kanssa on ihana hemmotella ihoa iltaisin. <3

  VastaaPoista
 2. Mysterious M
  torstai 7. toukokuu 2015 at 20:55 (3 viikkoa ago)
  Wau! Kuulostaapa mielenkiintoiselta ja sellaiselta, että mäkin haluun! Onko sulla tietoa, että sopiiko tämä kaikille iholille vai onko copuperosalle liian voimakas? Kyllä sitä hehkeyttä jo tässä kaipaillaan!

  Vastaa

  Mysterious M
  torstai 7. toukokuu 2015 at 20:56 (3 viikkoa ago)
  No niin, tässä väsyneenä taas takkuaa tämä kirjoitus. Siis couperosa on tuo mystinen sana:D

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 7. toukokuu 2015 at 21:30 (3 viikkoa ago)
  Se on vaikea. :D Kyllä mä uskon, että nämä sopivat myös couperosa iholle, koska näissä ei ole mitään hankaavaa kuorivaa ainetta, joka ärsyttäisi ihoa vaan tehot perustuu kuoriviin happoihin.

  Vastaa

  Katja
  torstai 7. toukokuu 2015 at 21:41 (3 viikkoa ago)
  Mun iho kyllä niin tarttis superhoitoja .. Oletko huomannut blogistani että voitit? :)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 7. toukokuu 2015 at 21:54 (3 viikkoa ago)
  En, en ole pariin päivään ehtinyt lukea niin perusteellisesti blogeja kuin yleensä. Pitääkin tulla kurkkaamaan. ;)

  Vastaa

  Taru /HOME AT LAST
  torstai 7. toukokuu 2015 at 22:42 (3 viikkoa ago)
  Mainion kuuloinen konsepti, ja arvasin jotenkin että tulokset olisivat upeat! :) Mulla on nykyään vaan jotenkin kauheen tiukilla se, että pitäis sitoutua yhteen sarjaan kuukaudeksi edes, haha… :D Nyt on kyllä pian edessä väh. 1 kk pelkkää Exua, että saas nähdä kuinka meikäläisen naaman käy. ;)

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 7. toukokuu 2015 at 22:49 (3 viikkoa ago)
  Kuukauden sitoutuminen tosiaan vaatii vähän ”työtä”, tämän kuurin kanssa toki suositellaan käytettäväksi muitakin diego dalla palman RVB SKINLAB tuotteita, niin kuin minä tein, eikä se ollut vaikeaa, koska kyse on yhdestä lempparisarjoistani. ;) Mutta toki tämän kuurin voi myös käyttää muiden sarjojen tuotteiden, jos tuntuu, että yhteen tuotesarjaan sitoutuminen on liian vaikeaa. :) Yksi tehokuuri menee sitten helposti muiden lemppareiden rinnalla.

  Vastaa

  Fani
  perjantai 8. toukokuu 2015 at 09:36 (3 viikkoa ago)
  Ooh, kuulostaa mahtavalta! :)

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 8. toukokuu 2015 at 21:48 (3 viikkoa ago)
  Tää on ihan loistava tehokuuri.

  Vastaa

  Maiju
  perjantai 8. toukokuu 2015 at 20:28 (3 viikkoa ago)
  Kuulostaa kyllä houkuttelevalta. Mulla on tuon valmistajan tuotteita ollut kanssa ja olin vaikuttunut heidän meikkivoiteestaan.

  Vastaa

  Jonna H.
  perjantai 8. toukokuu 2015 at 21:49 (3 viikkoa ago)
  ddp:lla on kyllä tosi laadukkaita meikkejäkin, olen itsekin tykännyt niistä tosi paljon mitä olen kokeillut.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown