Parhaat – Huhtikuu`15


Taas on tullut aika raapia kokoon menneen kuun parhaat tuotteet. Maaliskuu oli hyvin meikki painotteinen, mutta tällä kertaa joukosta löytyy enemmän ihon -ja hiustenhoitoon liittyviä juttuja. Ihonhoidossa ehdottomasti tärkeimmäksi asiaksi varsinkin viimeisen viikon aikana nousi kosteutus. Remontista aiheutuva sementtipöly kuivattaa koko kropan ihoa ihan järkyttävästi, en edes talonrakennus kouluajoiltani muistanut, että se voi olla noin kuivattavaa. Kasvojen ihon pelastajaksi nousi eräs ihana naamio. Olen myös parin kuukauden ajan käyttänyt testiin saamaani lisäravinnetta ja nyt kun paketissa alkaa olemaan viimeiset kapselit napsimitta, on aika tehdä tästäkin yhteenveto. Hiustenhoidossa ihastuin taas teiniajoillani varmasti eniten käyttämääni hiustuotteeseen muotovaahtoon, jota kului aikoinaan varmaan rekkalastillinen vuodessa. Muotovaahdot kokivat sen jälkeen suosiossaan pienen laskun, mutta viime vuosina ne ovat ilmaantuneet entistä ehompina takaisin.


Kevin.Murphy Blonde.Angel.Wash
Toisin kuin Kissis, minä rakastan tätä shampoota! Ensinnäkin annan rakkauspisteitä jo pelkästä pullon muodosta. Ei enää shampoopullon hampaat irvessä puristelua, ravistelua tai odotusta, että shampoon jämät siirtyisivät pohjalta korkin suulle. Sillä tässä korkki sijaitsee pullon pohjassa. Itse shampoon väri on harmaan-violettia, jolla tietenkin pyritään keltaisuuden poistoon vaaleista hiuksista. Tämä ei ole yhtä pigmenttistä kuin esim. Fudgen tai Lanzan suosikkini, joten tämä sopii jokapäiväiseen käyttöön ilman, että tarvitsee pelätä tämän värjäävän koko pehkoa violetiksi. Tämä ei tee myöskään hiuksia ylipuhtaan tuntuisiksi, kuten useat hopeashampoot vaan hiukset ovat pesun jälkeen ihanan pehmoiset ja kiiltävät. Yleensä omat hiukseni ovat hopeashampoiden jäljiltä yhtä takkukasaa. Pesutehotkin ovat olleet itselleni riittävät, sillä olen pystynyt pitämään tätä käyttäessäni normaalin kolmen päivän pesuvälin. Tuoksu tässä on miellyttävän unisex toisin kuin hempeilevän sävyisestä pullosta voisi päätellä.


Sensai Cellular Performance Mask
Sensain rauhoittava ja silottava kasvonaamio on ollut rempan aikana kasvojeni pelastus. Naamiota voi käyttää herättävänä naamiona aamulla, jolloin ylimääräinen naamio pyyhitään kasvopaperilla vaikutusajan jälkeen pois tai sitten niin kuin minä yönylinaamiona. Vaikuttavana aineena toimii Koishimaru -silkkiuute, joka varmistaa ihon luonnollisen kosteuden. Olen käyttänyt naamion alla kokonaisnaisen arsenaalin Sensain tuotteita. Ensin olen levittänyt puhdistetuille kasvoille Hoitoveden, tämän jälkeen Essence-ihonhoitotiivisteen, joka sisältää pienimolekylistä hyaluronihappoa. Se kosteuttaa nopeasti ja tekee ihosta joustavan. Näiden jälkeen olen lisännyt vielä Emulsion II (MOIST). Lopulta olen kuorruttanut koko komeuden tällä naamiolla, jotta kaikki herkut saavat muhia kasvoilla naamion alla yön ajan. Jo yhdessä yössä kaikki sementtipölyn aiheuttama kuivuus iholta on kadonnut. Iho on ollut aamulla kuulas, pehmeä ja hyvin kosteutettu. Välillä jopa olen miettinyt, tarvisiko sitä kosteusvoidetta päiväksi enää ollenkaan. Olen käyttänyt naamiota pari kertaa viikossa. Koostumus on tosi riittoisaa ja ainakin itsellä herneenkokoinen nokare riittää koko kasvoille. Tuoksu on tutun sensaimainen: raikas ja ylellinen.


Puhdas+ Youth Capsules
Olen syönyt jo vuosia erilaisia kapseleita/jauheita, joiden sanotaan vaikuttavan ihoon positiivisesti. Välillä on ollut pieniä taukoja, jolloin lisäravinteet ovat olleet pois ohjelmastani, mutta olen kyllä ripeästi käynyt hankkimassa kaupasta uutta. Sillä näiden kanssa on sillä tavalla jännä juttu, että näitä syödessä, et välttämättä huomaa mitään suuriakaan muutoksia ihossa, mutta annas, kun lopetat. Ihan parissa viikossa omaa ihoani alkaa kiristelemään, usein se jopa hilseilee, myös minulle harvinaisempia näppyjä alkaa ilmestymään ihoon. Väitän, että iho näyttää myös jotenkin sameammalta. Puhdas+ Youth Capsules -kuurin aikana oma ihoni on pysynyt normaalina rempan aiheuttamaa kuivuutta lukuunottamatta. Kapselit sisältävät kalakollageenia, joka kosteuttaa ihoa. Lisäksi kapseleissa on biotiinia, joka edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaalina. Sisältää myös sinkkiä ja C-vitamiinia, sekä glutationia, joka on elimistölle tärkeä molekyyli, jonka määrä vähenee elimistössä iän myötä. Puhdas+ -sarjan tuotteissa itseäni viehättää myös kotimaisuus. Nämä kapselit alkavat nyt olemaan loppu, mutta onneksi kaapista löytyy jo valmiiksi tonkka Puhdas+ Kollageenijauhetta, josta on tullut kaappini vakiovaruste.


RICH Volymising Mousse 
Tämä muotovaahto on kulkeutunut minulle aikoinaan jostain goodie bagista. Se saikin odotella käyttöään pitkän aikaa, koska omassa takaraivossa koputteli vielä ne teini-iässä käytetyt muotovaahdot, joita puristelin permanenttikiharoihin. Kiharat kyllä pysyivät takuulla koko päivän hyvinä, koska ne olivat yhtä kovia kuin betoni. :D Ei ehkä se lopputulos, mitä haen nyt. Mutta niin kuin kaikki myös muotovaahdot ovat kehittyneet melkoisesti 20 vuodessa. Richin Volumizing Moussessa on tyylikäs kullanvärinen pullo, joka antaa mukavasti tuuheutta ja volyymia hiuksiin. Itselläni on niin pitkät hiukset, että tuo luvattu volyymi ei siellä tyvessä näy, mutta pituuksissa asian huomaa. Hiukset tuntuvat paksummilta. Vaahto tekee hiuksista pehmeät ja sileät, sekä vähentää sähköisyyttä. Tuoksu on aika unisex. Muotovaahto sopii niin ohuille ja hennoille hiuksille kuin karheallekin hiuslaadulle.


Sensai Cellular Performance Hydrachange Mist
Kaikille on varmaan tullut selväksi, että rakastan erilaisia mistejä. Lempparit vaihtelevat, mutta nyt rempan aikana olen halunnut hemmotella ihoani jollakin astetta paremmalla. Sensain Mistin koostumus on hellävarainen ja suihke hienojakoinen. Se imeytyy ihoon hetkessä. Sopii myös meikin päälle. Tätä suihkin aina päivän mittaan, kun ihoa alkaa kiristelemään tai se tuntuu kuivalta. Viimeisen viikon aikana olen suihkunut tätä kasvoilleni päivän aikana useita kertoja. Pienehkö 100ml:n pullo on myös näppärä kuljettaa mukana. Tuoksu on pehmeän raikas.

Löytyikö joukosta tuttuja/kiinnostavia tuotteita?


Osa tuotteista itse ostamiani, osa lehdistönäytteitä.
 1. Riitta
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 12:52 (3 viikkoa ago)
  Noita Puhdas-kapseleita kerran jo pyöritin käsissäni kaupassa, seuraavalla kerralla täytyy jaksaa kassalle asti. :-D

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 14:15 (3 viikkoa ago)
  No niin, nyt sit korjausliike ens kerralla. :D

  Vastaa

  Janet
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 13:11 (3 viikkoa ago)
  Mulla on nyt kans noita Youth-kapseleita. Pitäisi aloittaa niiden popsiminen :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 14:15 (3 viikkoa ago)
  Aloita ihmeessä, varsinkin se kosteuttava ja tasapainottava vaikutus ihoon on selvä.

  Vastaa

  Jaana
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 16:26 (3 viikkoa ago)
  Ai että, tuo Sensain naamio kuulostaa taivaalliselta. Eikä pahalta vaikuta tuo mistikään. :)

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 16:51 (3 viikkoa ago)
  Se on ihanaa, koska se imeytyy nopeasti niin illalla nukkumaan mennessä ei tarvitse pelätä, että naama tarttuisi tyynyyn kiinni. Tuohon mistiin jää koukkuun.

  Vastaa

  Mysterious M
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 22:07 (3 viikkoa ago)
  Tuo Sensain naamio kuulostaa niin ihanan ylelliseltä. Mäkin haluuuuun!

  Vastaa

  Jonna H.
  tiistai 5. toukokuu 2015 at 22:22 (3 viikkoa ago)
  Se on ihana! <3

  VastaaPoista
 2. Fani
  keskiviikko 6. toukokuu 2015 at 09:32 (3 viikkoa ago)
  Voisiko kaikki shamppoopullot vaihtaa muotoa? Toi on jo niin mahtavan muotoinen, että. :D <3

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 6. toukokuu 2015 at 09:41 (3 viikkoa ago)
  No älä, olen kysynyt tätä siitä lähtien, kun sain tuon pullon käsiini! :)

  Vastaa

  Tiia k
  keskiviikko 6. toukokuu 2015 at 11:33 (3 viikkoa ago)
  Kaikki kolahti tänne. Rakastan Sensain tuotteita ja kaikista tulee ylellinen olo. Kevin Murphyn hiustuotteet ovat kuin kermaa, niin ylellisiä. Puhdas kapseleita olen syönyt erinäisiä ja niistä tulee hyvä olo. <3

  Vastaa

  Jonna H.
  keskiviikko 6. toukokuu 2015 at 11:34 (3 viikkoa ago)
  Selkeästi sama maku kuin mulla. ;) <3

  Vastaa

  Myy
  keskiviikko 13. toukokuu 2015 at 23:42 (2 viikkoa ago)
  Sensai <3

  Vastaa

  Jonna H.
  torstai 14. toukokuu 2015 at 08:53 (2 viikkoa ago)
  Se on. <3

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives