Guinotin ihoa kirkastavat puhdistustuotteet


Jos minulta kysyttäisiin, millainen on kaunis iho? Vastaisin, kirkas ja heleä. Kuten olen monesti täällä sanonut, siihen tulokseen pääsee käyttämällä ihonhoidossa erilaisia happoja hyödyksi, mutta myös varsinkin A,- ja C-vitamiini ovat todella oivia tuomaan juurikin heleyttä iholle.

*Postauksen tuotteet ovat omia.

Monet ovat sitä mieltä, että se on ihan sama, millä ihonsa putsaa, kun se huuhdellaan kuitenkin kasvoilta pois. Näin se varmasti usein onkin, mutta sitten on puhdistuotteita, joiden käyttö avaa silmät siihen, että puhdistustuote voi tehdä muutakin kuin vain puhdistaa, se voi jopa heleyttää tai kevyesti kuoria ihoa, joka tietenkin sitten vaikuttaa suoraan ihon kuntoon, vaikka tuotetta käytettäisiinkin iholla vain hetkellisesti. Guinotin NEWHITE -sarja on eittämättä ehdoton oma suosikkini kaikista Guinotin kahdeksasta "lähteestä". En ole käyttänyt NEWHITE -tuoteryhmästä mitään, mistä en pitäisi, siinä tuntuu olevan kohdallaan kaikki, millaista hoitoa toivon iholleni. Huhtikuussa blogissa vilahti sarjan SPF50 aurinkosuoja, joka toimii samalla kevyenä meikkipohjana. Vuosi takaperin kirjoittelin teille 14 päivän tehokuurista ja melkoisesta C-vitamiinipommista, jolla saa ihoon heleyttä muutamassa päivässä.

Puhdistuotteista tutustuin aikoinaan ensimmäisenä NEWHITE -sarjan puhdistusöljyyn, josta taitaa olla tällä hetkellä jo kolmas pullo menossa. Melkein voisin nimetä tämän parhaaksi öljyputsariksi, mitä olen koskaan käyttänyt. Mitä enemmän tätä käytän sen varmempi olen, että tämä vain on paras. Puhdistusöljyn innoittamana hankin myöhemmin ihan mielenkiinnosta kokeiluun itselleni sarjan kasvoveden ja puhdistusvaahdon, vaikka en mikään iso puhdistusvaahtojen ystävä olekaan, paitsi näin kesäaikaan. 


CLEANSING OIL

Kun aikoinaan puhdistin tällä öljyllä kasvot ensimmäistä kertaa, kävi hyvin nopeasti selväksi, että nyt puhutaan hieman erilaisesta puhdistustuotteesta. Kirkastava puhdistusöljy on melko ohutta ja siinä on mukana raikas tuoksu. Irrottaa tehokkaasti myös vedenkestävän silmämeikin, tuote soveltuu siis käytettäväksi myös silmänympärysiholle. Pumppupullo on myös näppärä, pullon saa suljettua kiertämällä korkkia päästä. Jännää on se, että jo kasvoille pyöritellessä huomaa, että tässä on pientä kevyesti kuorivaa vaikutusta. Jos ihossa sattuu olemaan vaikka pientä kuivanutta näppyä, niiden päältä irtoaa kuollut ihosolukko pois. Öljy muuttuu veden kanssa maitomaiseksi ja huuhtoutuu iholta helposti. Iho on käytön jälkeen puhdas ja jotenkin ihan eri tavalla sileän tuntuinen. Kokeilen välillä muita öljyputsareita, mutta palaan aina tähän, koska mikään muu ei saa aikaiseksi samaa hieman kuorivaa ja kirkastavaa efektiä iholle. Tämä kun on muutakin kuin pelkkä puhdistustuote.

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Water/Eau (Aqua), Dextrin Palmitate, Fragrance (Parfum), Linalool, Geranic, Citronellol, Butylene Glycol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycerin, Brassica Napus Extract.


CLEANSING FOAM

On koostumukseltaan ei ehkä kaikista kuohkeinta vaahtoa, mutta erittäin pehmeää ja riittoisaa. Lisäksi puhdistaessa vaahto pysyy iholla pitkään, eikä "haihdu" pois. Tämän juju on siinä, että se selvästi supistaa ihohuokosia. Tuote on voimakkaasti puhdistava, mutta kesäaikaan se ei kuivata ihoani liiaksi. Käytänkin tätä öljyn jälkeen toisen vaiheen puhdistajana. Tuoksumaailma on kaikissa putsareissa samanlainen, sellainen puhdas ja raikas.

INCI: Water/Eau (Aqua), Glycerin, Sorbitol, PEG-8, Potassium Laurate, PEG-32, Potassium Myristate, Sodium Cocoyl Glycinate, Carpylyl Glycol, PPG-26-Buteth-26, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Fragrance (Parfum), Citric Acid, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Betaine, Pectin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Sucrose, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Vegetable Protein, Capryloyl Glycine, Sodium Hyaluronate.


LOTION

Kasvoveden tarkoitushan on palauttaa ihon pH-arvot puhdistuksen jälkeen normaaliksi, sen tuote tekeekin. Iho tuntuu pehmeältä ja tasapainoiselta. Olen huomannut, että Lotion ehkäisee tehokkaasti epäpuhtauksia ja iho pysyy kirkkaana. 

INCI: Water/Eau (Aqua), PEG-6 Caprylic Capric Glycerides, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Glycerin, Chlorhexidine, Digluconate, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum), Bassica Napus Extract, Citronellol.

Ehdottomat suosikkini tuotteista ovat puhdistusöljy ja kasvovesi, mutta varmasti enemmän puhdistusvaahdoista pitävät ihastuvat vaahtoonkin. Olen ollut hieman huono bloggaaja viime aikoina ja olen varmasti jo kuukauden päivät käyttänyt vain näitä kolmea tuotetta iltaisin ihoni puhdistukseen. Iho on pysynyt poikkeuksellisen kirkkaana ja heleänä pitkään, kun se hieman talven jälkeen oli kenkulla tuulella. Meni jonkin aikaa ennen kuin tajusin, että se kirkkaus taitaakin johtua näiden tuotteiden käytöstä. 


Mitkä ovat suosikkituotteenne ihonpuhdistukseen?

Guinotin jälleenmyyjät löydät täältä.

*Kuvissa olevat tuotteet omia, jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.

  1. Kiinnostavan oloisia tuotteita, joista en ollut ennen kuullutkaan! :) Kivan lyhyet ja toimivan oloiset incit. Erityisesti tykkään siitä, ettei vaahtoputsari sisällä SLS tai SLES. Missä hintaluokassa nämä liikkuvat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni siinä 40€:n hujakoilla on hinnat näissä. Eli eivät ihan halvimmasta päästä, mutta toi öljyputsari on kyllä jokaisen euron arvoinen. <3

      Poista
  2. Guinotin tuotteita en ole käyttänyt, mutta kirjoittamasi perustella muistuttavat mielestäni Mary Cohrin tuotteita, joita joskus muinoin käytin. Tuotteiden ulkoasukin on aika saman tyylinen. Puhdistusöljyistä suosikkini on Lieracin puhdistusöljy, jota suorastaan rakastan. Guinotin öljyn kuoriva ominaisuus kuulostaa hyvältä. Kasvojen kuorinta on jäänyt viime aikoina aika vähiin kuivuuden tunteen takia, mutta tuossahan saisi sen kuorinnan kylkiäisenä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lieracissa on aivan ihana tuoksu, mun makuun koostumus ehkä aavistuksen liian jämäkkä, tykkään, että tää on sellaista liukuvampaa iholla ja no Lieracissa ei ole tämän kuorivaa koostumusta, mutta omassa hintaluokassaan Lierac on tosi kiva.

      Poista
  3. Mä taisin joskus aikoinaan kokeilla joitain Guinotin tuotteita, kun vuonna 2008 muutin Helsinkiin ja silloista kotia lähellä sijaitsevassa kauneushoitolassa oli tämä sarja käytössä. Sen jälkeen Guinot on vähän unohtunut. Voisikin jossain vaiheessa tutustua sarjaan vähän paremmin, kun tuotteet tuntuivat silloinkin olevan tosi laadukkaita :) Tuo Puhdistusöljy kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guinotin tuotteet on musta juurikin laadukkaita ja varsinkin laitehoidot todella tehokkaita. ^_^

      Poista
  4. Voi ei, tämä tietää rahan menoa sillä kiinnostuin tuosta öljystä sekä kasvovedestä :D Mutta tosiaankin, putsarillakin saa kyllä hyvin ihoa kirkastettua! Mä olen nyt kohta viikon käyttänyt sitä Lorkun savi/hiiliputsaria ja huomaan kyllä eron aiempaan O_O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, sen takia on älytöntä sanoa, että se on sama millä kasvonsa pesee. :D Lupaan, että rakastat tota öljyä ja kasvovettäkin, mutta öljy on se, mistä kannattaa aloittaa. <3

      Poista
  5. Tuo Cleansing oil on ihana <3 Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives