Chanel 774 Excitation – Turhake, jota en tiennyt tarvitsevani


Otsikko on hieman ehkä harhaanjohtava, koska enäähän tuote ei ole turhake, koska se on kovassa käytössä, mutta tarvitsenko tällaista oikeasti, siihen varmaan kaikki tietävät vastauksen. ^_^ Vielä ostaessakin emmin, että näinköhän tämä tuote jää käyttämättömänä pöytälaatikkoon ja katselee minua sieltä aina murhaavasti, kun avaan sen, mutta joskus tuotteesta, jonka kanssa empii, tuleekin yksi käytetyimpiä tuotteita.

Chanel Rouge Coco Gloss Top Coat 774 Excitation veti minua kevään aikana vääjäämättömästi puoleensa. Pyörittelin sitä useaan otteeseen käsissäni ja mallailin sitä, jos vaan satuin Chanelin tiskin ohi kävelemään. Kun sitten Sokoksella sattui eräänä kertana ohikulkiessani olemaan -20% kaikesta kosmetiikasta, kävelin tuotteen kanssa vihdoin kassalle. 

Miksi minä huulipunien ystävä hurahdin sitten huulikiiltoon? Minulla on ollut aiemminkin Chanelin huulikiiltoja ja olen tykännyt todella paljon niiden koostumuksesta, ne ovat juuri sopivan tahmeita, että ne pysyvät kiilloiksi hyvin huulilla, tuntuvat huulilla tosi miellyttäviltä ja kosteuttavilta. Kaiken kruunaa kivan mieto hedelmäinen tuoksu. Tykkään myös tassunmallisesta aplikaattorista joka on hyvän kokoinen ja sillä on helppo levittää kiilto huulille. Pitkän mattakauden jälkeen olen alkanut taas pitämään todella kiiltävistä huulista, varsinkin kesällä, kun ihoni on hivenen päivettynyt, ne näyttävät jotenkin makeilta kokonaisuudessa.


Huomasitte varmaan tuotteen nimessä sanan top coat. Chanel tosiaan toi markkinoilla kolme eri sävyistä transformatiivistä huulikiiltoa, joilla on omat tarkoituksensa, postauksessa oleva 774 Excitation on muuten kirkas kiilto, mutta se sisältää kultaista pienen pientä shimmeriä, jonka tarkoitus on kirkastaa huulipunan sävyä, vaikka toki tuotetta voi käyttää ihan yksinäänkin huulilla. Sillä saakin yksinään todella makean wet lookin huulille. Tämä on ymmärtääkseni pysyvässä valikoimassa, mutta kaksi muuta sävyä ovat Limited Edition. 778 Caviar on musta kiilto ja sillä saa syvennettyä huulipunan sävyä tummemmaksi ja 776 Impulsion on neonoranssi, jolla saa aikaan alla olevaan huulipunaan lämpöä. Minusta omaan käyttöön järkeen käyvin sävy oli tämä kultaista shimmeriä sisältävä Excitation.

Se miksi pelkäsin tämän jäävän käyttämättä, oli se, että mietin jaksaisinko lisätä ylimääräistä vaihetta huulipunan päälle, kun meikkaan. Se kävi kuitenkin yllättävän helposti, koska olen sen verran ihastunut tällä hetkellä tämän tuomaan kiiltävään lopputulokseen. Lopputulos on melkein lasimaisen kirkas ja sitä on vaikea tallentaa kuviin, koska luonnossa tulos on jotenkin upeampi. Huulet näyttävät  kiiltävinä tietenkin myös täyteläisemmiltä. Kiilto sisältää mm. E-vitamiinia ja kookosöljyä, jotka kosteuttavat huulia. Tuote tekee yksinäänkin huulista tosi miellyttävän tuntuiset.


Vasemmalla kuvassa creme-laatuinen puna ja oikealla saman punan päälle huulten keskelle lisätty Excitationia. Tokihan samaan lopputuloksen aikaan saamiseksi ei tarvita välttämättä Chanelia, sillä mm. Isadoralta löytyy Gloss Glacé -huulikiiltoja, jotka toimivat hyvinä budjet-versiona, jos ei halua Chaneliin sijoittaa. 

Vieläkö elätte mattakautta vai kiinnostaako kiilto?



  1. Tosi viehättävä ja tuikitarpeellinen lisä huulimeikkiin, minusta ainakin:
    Itse pistän aina kaikkien huulipunien, varsinkin mattapunien, päälle jotain kosteuttavaa punaa ikään kuin lip topperiksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matoista tosiaan saa tällä tehtyä miellyttävämmän tuntuisen huulilla, jos ei tykkää siitä fiiliksestä minkä ne jättää. :)

      Poista
  2. Mä en mitenkään turhan usein käytä tuollaisia vaaleita huulikiiltoja ihan pelkästään, mutta huulipunan päälle laitettuina ne kyllä toimivat :) Gloss Glacé kiillot on kyllä tosi hyviä juurikin huulipunien päälle! Ton huulikiillon applikaattori näyttää kieltämättä tosi kivan muotoiselta ja toimii varmasti hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta jotenkin just tän koostumus toimii loistavasti huulipunan päällä on tarpeeksi paksua ja jähmeää, mutta ei kuitenkaan liian tarraavaa ja jotenkin todella ultrakiiltävä niin näyttää hyvältä. :)

      Poista
  3. Mä en ole oikein mattatouhuihin päässyt lainkaan mukaan. Olen aina ollut enemmän muutenkin kiiltotyttöjä kuin huulipunanaisia, joten matta ei ole oikein tarttunut matkaan. Monta kertaa olen yrittänyt "opetella" huulipunalla muuuutta aina ne vaan jää kaappiin ja tartun kuitenkin kiiltoon. Tykkään vaan enemmän siitä kiiltävästä pinnasta ja tunteesta, minkä hyvä ja laadukas kiilto jättää. Ehkä just siitä tunteesta, mistä taas moni punarakastaja ei pidä. :D Koen, että kiilto on niin paljon helpompi sujauttaa huulille vaikka siinä olisi enemmänkin väriä tai pigmenttiä. Punan kanssa koen, että aina pitäisi olla vähä peiliä ja ehkä rajauskynääkin ja....äh, menee arjessa liian vaikeaksi. ;)

    Mrs Viola

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiilloissa oikeasti on tosi tärkeää, että laatu on hyvä. Olen itse tosi tarkka tuosta koostumuksesta, tuoksusta ja siitä, että lopputulos pitäisi olla sitten mahdollisimman kiiltävä, jos on kiilto kyseessä. Monissa ei välttämättä kaikki toiveet kohtaa, enkä sitten innostu yhtään. Yksi asia kyllä mitä Chanel osaa tehdä, on huulikiillot.

      Poista
  4. Tuleepa huulille muuten just sellainen kiilto ja hiuksenhieno ihana bling, jota rakastan. Sattuu kyllä huulissasi muutenkin olemaan just oma lempisävy. Täytyy myös todeta, että tuo tassu näyttää täydelliseltä. Paljon huulikiiltoja käyttäneenä on kaiken maailman rimpuloitakin tullut vastaan. Ihana ostos, peukut. :)

    Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tällä tulee just sellainen, kiitos tuon kultaisen hyvin pienen shimmerin mitä tää kiilto on täynnä. Joissakin kiilloissa on sivellin tuossa päässä, ne on mulle aivan eih.

      Aurinkoista päivää Tiia! <3

      Poista
  5. Mie en oikeen ikinä innostunut mattapunista koska omat huulet on isot ja uurteiset joten monissa sävyissä huulet näytti peppureijältä😄(ei siis erityisen suudeltavilta) joten olen kiiltopunien ystävä ollut mattatrendikaudellakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh, ei takuulla ole näyttänyt! Älä höpise. :D Mut ehkä nude-sävyissä on voinut tulla toi vaikutelma? Voi LOL.

      Poista
  6. Miksi tulinkaan Chanel girlinä lukemaan tämän? Minähän just tarvitsen tämän tuotteen, niin ihana kiilto ja sävy : ) Ehkä olen enemmän huulikiiltojen ystävä, vaikka kumpaakin löytyy meikkivarastoista. Nyt vaan odottelemaan seuraavaan -20% aletta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no jos tykkää kiilloista, niin tää on kyllä "värittömistä" kiillloista yksi makeimpia. Tykkään, että kultainen shimmer on niin pientä, useissa kiilloissa se on liian iso partikkelista omaan makuuni. Onneksi Sokoksella ja myös Stockalla on aika usein noita alepäiviä ja no tällaisen tuotteen kanssa se kannattaa hyödyntää. ;)

      Poista
  7. Minä en ole oikeastaan koskaan suuremmin välittänyt huulikiilloista vaikka ne hyvin kesään sopivatkin. Kun kevään kynnyksellä löysin nestemäiset mattapunat, hurahdin niihin ihan totaalisesti, vaikka ne ehkä paremmin syksyyn ja talveen sopivatkin. Huulet jää niissä jotenkin somasti pinnalta utuiseksi.
    T: Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa nestemäisissä mattapunissakin on tosi paljon erilaisia lopputuloksia, itse tykkään juuri tollaisista utuisen matoista lopputuloksista, mitä kuvailit. Toiset ovat liian mattoja omaan makuun, yleensä ne ovat myös liian kuivattavia käytettäväksi päivittäin.

      Poista
  8. Onpa kyllä ihana kiilto huulissa, kannatti ostaa selvästi. Minä menen noiden punien kanssa ihan fiilispohjalla. Välillä huulet kiiltelee ja välillä olen ihan mattana.
    Ihanaa loppuviikkoa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä tosiaan saa sellaisen tosi lasimaisen lopputuloksen, jos sellaisesta tykkään. :)

      Ihanaa ja toivottavasti aurinkoisempaa loppuviikkoa Outi! <3

      Poista
  9. Mulle on oikeastaan se ja sama onko puna matta vai ei, kunhan se ei heti samantien leviä huulten rajojen ulkopuolelle tai keräänny suupieliin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei tosiaan tee kumpaakaan, siitä hyvä kiilto! :D

      Poista
  10. Oi miten kaunis, en yhtään ihmettele että ihastuit :) Mä en niinkään huulikiitoja käytä, muta Isadoran niistä E-vitamiinia sisältävistä, huulia hoitavista kiilloista olen tykännyt. Mulla oli joku persikkainen sävy, jolla sai ihastuttavat, keijukais-henkiset huulet ^_^ Ja niin, mulla on YO-kuvassa huulikiiltoa, apua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla huulikiiltoa, mut noh, se oli siihen aikaa se juttu. :D Mä käytin vielä kolmekymppisenä vaan huulikiiltoja enimmäkseen, oli muutama punakin, mutta en mä niitä paljoa käyttänyt silloin. Toista on nyt. :D

      Poista
  11. Oih, mikään ei ole niin ihanaa hömpötystä ja hyvän mielen tuojaa kuin kosmetiikkaturhakkeet! Kiitos siis niistäkin iloista <3 💙 😀

    VastaaPoista
  12. Mä tartun kyllä edelleen mattapuniin huulikiiltoja useammin. Harmittaa vähän jo telineessä nököttävien NYX:in Butter Glossien puolesta, kun niin harvoin ne huulilleni pääsevät. Ja ne ovat aivan loistavia huulikiiltoja :) Ei kiilloissa silleen mitään vikaa ole, itselläni vaan ehkä mattapunat näyttävät paremmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin kiillot on enemmän kesän juttu, katsotaan kun tulee syksy niin varmasti matat voittaa. ;)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives