Hemmottelevat ihonhoitotuotteet syksyyn


Viikonloppuna ja alkuviikosta meitä on hellinyt aivan ihana syysilma. Aurinko on lämmittänyt päivisin, mutta öisin on jo kylmä. Useana yönä mittari pyörinyt siinä +5°C:n kieppeillä. Patterit ovatkin monena aamuna olleet jo hiukan lämpöiset. Se tietää ainakin itselleni sitä, että iho alkaa olla vaikeuksissa, sillä pintakuivuuteen taipuvainen iho ei tykkää pätkääkään keskuslämmityksen kuivattamasta huoneilmasta. Siksi näin syksyisin ihonhoidossani nouseekin aina pääosaan ihon hemmottelu. Käytän mielelläni tuotteita jotka ovat hellävaraisia, mutta tarjoavat siitä huolimatta tehokasta hoitoa. Huomaan myös entistä enemmän kääntyväni ihonhoidossa luonnollisempaan suuntaan, sillä tuotteiden sisältämät öljyt tarjoavat iholleni sitä paljon kaivattua kosteutta. Ajattelinkin jakaa teidän kanssa muutaman hemmottelevan suosikkituotteeni. 

Postauksen tuotteista Melvita ja Florame PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.


Veg-up Botox Like Serum – Narraisin, jos sanoisin, että tämän tuotteen nimi ei aluksi olisi huvittanut minua. Veg-upin tuotteiden ulkonäkö on viehättänyt minua aina, se on jotenkin herkkä, hempeä, raikas ja silti jollakin hyvällä tapaa ehkä hivenen vanhanaikainen. Botox Like Serum on varmasti yksi ylellisimmän tuoksuisia luonnonkosmetiikan seerumeita mitä olen käyttänyt. En erottaisi tuoksua selektiivisestä kosmetiikasta sokkotestissä. Tuoksu on ylellisen kukkainen, aika erottuva. Seerumista loistavan tekee se, ainesosaluettelossa ensimmäisenä ainesosana on aloe vera. Vaikuttavina aineina on käytetty mm. sahramia, joka kirkastaa ihoa. Hyaluronihappoa joka kosteuttaa, goji-uutetta,  glyseriiniä ja luomulaatuista Sangiovese-viiniä. Tuote kosteuttaa kuivan ihon välittömästi ja tekee siitä pehmeän tuntuisen. Sopii hyvin meikin alle kuin illallakin käytettäväksi. 

Mádara SOS Hydra Mask – Tämä on jo toinen tuubillinen joka minulla on käytössä, kertoo varmaan jotain. Jos ihoani vähänkään kiristää, naamio auttaa välittömästi. Tuoksu on todella miellyttävä hieman makea ja pehmeän puuterinen. Sisältää mm. hyaluronihappoa, pioniuutetta, luonnollisia sokereita, pellavansiemenuutetta ja nokkosta. Laitan naamion toisinaan puoleksikin tunniksi iholle ja pyyhin sen jälkeen ylimääräiset pois kasvopaperilla. Joskus laitan ihan ohuen kerroksen yöksi, mutta ennen nukkumaan menoa annan naamion ensin kuivahtaa hetken. Aamulla iho on pehmeä ja rauhoittunut.


Melvita Rose Beauty Mist – Talvisin minulla on mist -pullo koko ajan käden ulottuvilla, jos ihoa alkaa kiristämään, suihkautan tuotetta myös meikin päälle, mutta pidän huolta, että tuotteessa on silloin hienojakoinen annostelija. Melvitan tuote on näppärä käsilaukkukoko ja suihke tulee pullosta erittäin hienojakoisena. Myös suihkun jälkeen tällä saa heti helpotusta ja rauhoitusta mahdollisesti kireältä tuntuvaan ihoon. Suihkuttelen tuotetta myös decolteelle, joka tässä iässä kuivuu helposti. Melvitan Mist sisältää glyseriiniä, kaliumia ja ruusuvettä. Tuotteessa mieto ruusun tuoksu. 

Florame Rauhoittava Voide – Hajusteettomassa miellyttävän pehmeässä voiteesta on hivenen geelimäinen koostumus, joten se imeytyy ihoon hetkessä ja toimii loistavasti meikin alla. Tykkään erityisesti siitä miten tämä rahoittaa ihon nopeasti. Itsellä saattaa tulla kasvoihin jopa sellaisia pieniä punoittavia kuivia läiskiä, mutta tämä tehoaa niihin. Hinta/laatusuhde voiteessa on loistava.

Bakel Oxyregen – Yritän aina välillä viedä tämän voiteen peilikaapistani "varastoon", että käyttäisin useammin toisia voiteita joita minulla on, mutta jostain kumman syystä löydän itseni kaivamasta varastoani parin päivän päästä ja kiikuta purkin kiltisti takaisin päivittäin käytettävien tuotteiden joukkoon. En vain melkein neljän vuoden käytön jälkeen osaa olla ilman. Toimii kaikissa tilanteissa silloin jos iho on ärtynyt ja kuiva, mutta myös silloin kun se on normaali. Voin myös luottaa siihen, ettei tämä lähde rullaamaan minkään koostumuksen omaavien meikkivoiteiden alla. Voiteen hyvää tekevät vaikutukset näkyvät iholla jo muutamassa päivässä. Sisältää mm. avokado- ja jojobaöljyjä sekä ihoa rauhoittavaa hamamelistä. 


Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Miten muutatte ihonhoitoanne syksyllä?

Tuotteiden ostopaikat:

Veg-Upia myy Ecco-Verde. Koodilla FALL10 kaikesta -10% 27.9. asti.
Mádara mm. Mádaran omasta verkkokaupasta, jossa kaikki tuotteet tänään 26.9 -40%!
Florame on tällä hetkellä tarjouksessa (23,70€) Naturellementillä.
Melvitaa myy mm. Sokos ja Stockmann
Bakelin tuotteita myy My Choice.

*Florame ja Melvita PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niiden klikkauksista rahallista enkä muutakaan korvausta.







  1. Oi, miten ihania tuotteita. Veg-up Botox Like Serum kuulostaa kiinnostavalta. Jotenkin hellyttävä ulkoasukin <3 Merkistä en ole koskaan kuullutkaan;)
    En kovin kummoisesti muuta ihonhoitorutiineja syksyn tullen. Ehkä kasvoöljyä alkaa kulua enemmän, ja siirryn yleensä paksumpaan laatuun. Muutoin läträän niin kuin ennenkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi hellyttävä on hyvä sana ja oikeastaan se mitä itsekin tunnen brändin olkoasua kohtaan, jännintä on, että sitten sisuksen ylellinen fiilis ei musta niinkään kohtaa ulkoasun kanssa. :D

      Poista
  2. Melvitan ruusutuotteissa on ihana tuoksu, peukut sille. Sillä perinteinen luonnonkosmetiikan tuoksu tuotteissa, niin en vaan pysty käyttämään. Toisekseen iho on herkkä ja olen huomannut todella monien luonnonkosmetuotteiden aiheuttavan näppyjä, joten siksikin enemmän tartun nykyään sele tai markettikosmetiikkaan. Mutta tuo Melvitan mist on ihana. <3

    Mukavaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kanssa, aito puhdas ruusu, mutta sopivan mieto. :)

      Ihanaa päivää Tiia! <3

      Poista
  3. Syksyisin alan käyttämään kosteuttavampia tuotteita, koska ihoni ei tykkää ollenkaan lämpötilan vaihteluista ja kuivuu paljon helpommin näin syksyisin, kun ilmat alkavat kylmetä :/ Tuo Madaran naamio näyttää näistä parhaimmalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lämpötilanvaihtelu on niin pahinta, ärsyttää, kun iho näyttää sen oikeastaan heti, ettei tykkään. Mádaran naamio on ollut lemppari jo pitkään, se on hellävarainen ja kosteuttaa sekä rauhoittaa tosi tehokkaasti. :)

      Poista
  4. Tämä menee hiustenhalkomiseksi, mutta tarkennetaan nyt. :) Peruspatterilämmitys ei itsessään kuivata sisäilmaa. Sisäilma tuntuu kuivalta, koska ulkoilma on kylmää ja sisältää vähemmän kosteutta kuin lämmin. Siispä kylmää ulkoilmaa lämmitettäessä myös sisäilma on kuivempaa kuin lämpimillä keleillä. Kiitos kuitenkin vinkeistä! Madaran SOS-voide on ollut pitkään jo listalla. Houkuttelisi hyödyntää -40% ale.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tarkennuksesta mses! :D Ja todellakin ilmankosteus on tosi alhaalla talvella, kovilla pakkasilla usein täällä sisällä ilmankosteus vain 27, kun kesällä saattaa olla ihan normi aurinkoisena päivänä jopa 60. :D Ei ihme, että nenän limakalvotkin on kovilla.

      Poista
  5. Seerumi kiinnostaa jo hauskan nimensä vuoksi. Heti ilmojen kylmetessä, on minunkin pitänyt lisätä kosteutta antavien tuotteiden käyttöä.
    Ihanaa tiistaita sinulle Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimi on kieltämättä aika hauska. :D

      Ihanaa tiistaita Outi. <3

      Poista
  6. Veg-upin seerumi ja Melvitan mist kuulostavat kaikkein mielenkiintoisimmilta ja pakkaukset hieman hellyttäviltä niinku SariBP:kin sano :) Veg-up on mulle kans tuntematon merkki, hyvä ku nostat esille näitäkin mitä ite ei osaa etsiä :) Meillä ei ole pattereita kotona, mut tunnen kyllä selkeästi ihon kuivumisen syksyllä talvea kohden mennessä, elikkä saa hyvinkin alkaa käyttään jämäkämpiä aineita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta toi hellyttävä olis just oikea sana kuvaamaan veg-upia, se on jännä koska sisältö on musta sitten luksusta ja toi hellyttävä ei välttämättä sovi sitten sisällön kanssa yhteen. :D On muuten tosi mielenkiintoinen brändi, vasta muutamaan tuotteeseen tutustunut ja olen kyllä tykännyt.

      Poista
  7. Kivoja suosikkeja, Melvita on jäänyt itselle melko tuntemattomaksi merkiksi mutta tekisi kyllä mieli kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melvitalla on todella ihania tuotesarjoja ja tuoksumaailma on todella kiva. ^_^

      Poista
  8. Aivan uusia tuotteita minulle, kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista
  9. Mulla menee pitkälle talveen (jos sinnekään), ennen kuin alan huomaamaan ihon kosteudessa muutoksia. :D Jotenkin tosi hellyttävän näköinen puteli tuossa veg-upin seerumissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnellinen sinä, mä huomaan jo ja no tässä olisi talvea vielä aika monta kuukautta edessä. :D

      Poista
  10. Mulla on tosi kuiva sisäilma ja sen kyllä huomaa sitten myöhemmin syksyllä. Etenkin kroppa kuivuu inhottavan kutisevaksi. Pitää vaan ottaa öljyt käyttöön ihan koko vartalolle kasvoja myöten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kroppa vielä jotenkin kestää, mut kasvot ja limakalvot, huh huh. :/

      Poista
  11. Mä en ole vielä huomannut ihossani syksyn tuomia muutoksia, ehkä se, että pidän kesäloman nyt, on saanut stressitason laskemaan ja iho voi siksikin vuodenaikaan nähden exrtahyvin? :D Mutta voisin laittaa omalle ostoslistalleni nämä kaikki, ehkä tänä vuonna saan aikaiseksi kokeiltua noita Madaran SOS-tuotteita! Veg-Upin seerumikin vaikutata erittäin kiinnostavalta, ja miten suloinen tuo pakkaus on ^_^ Mutta voi muuten olla, että tänä syksynä intoilenkin enemmän K-beautysta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun iho ei vaan kestä tätä kuivuutta, pitäisi asua jossain tropiikissa. :D Mádaran SOS-sarja on ehdoton mun lemppari Mádaralta. Parhautta. Veg-up on tosi mielenkiintoinen brändi sen mitä muutamia tuotteita olen kokeillut, aika ylellinen vaikka pakkauksista voisi olettaa muuta, koska ne on suloisen leikkisiä.

      Poista
  12. Monikin näistä kuulostaa hyvältä, pitää perehtyä tarkemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, varsinkin Veg-up on sellainen mihin aion itsekin tutustua vähitellen lisää, pari hyvää kokemusta herätti mielenkiinnon. ^_^

      Poista
  13. Mä hymähtelin myös joskus Veg-Upille. Mutta kiintoisan oloinen tuote ja sympaattinen pakkaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ratsastetaan botoxilla. :D Mutta ihan loistava tuote!

      Poista
  14. Toi Melvita kuulostaa hyvältä, tarvitsen rauhoittavan suihkeen hot joogan jälkeiseen kuumotukseen. Käyn tuoksuttelemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella ihana ja koko on just hyvä laukkuun! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives