Hugo Boss The Scent Intense – Jälkiruoka kaikilla mausteilla


Keväällä Hugo Bossilta ilmestyi Boss The Scent for Her -tuoksu. Tuoksua vilahteli yhdellä, jos toisella bloggaajalla. Itselleni se oli sellainen "ihan kiva" tuoksu, kesto oli tajuttoman hyvä, melkein koko päivän, mutta omaan nenääni ja omalla ihollani siinä ei tuoksunut oikeastaan mikään muu kuin todella makea persikka, joten se tuntui minusta hieman tylsältä.

Muutama viikko takaperin olin kuitenkin Bossin tuoksujen maahantuojan lehdistöpäivässä, jossa esiteltiin tämän syksyn uutuustuoksut. Yksi tämän syksyn uutuuksista oli intensiivisempi versio The Scent -tuoksusta The Scent Intense*, jota aluksi hieman epäilevästi tilaisuudessa nuuhkaisin. Kuitenkin ihan turhaan, sillä se oli menoa ensimmäisestä nuuhkaisusta lähtien. Boss oli todellakin onnistunut luomaan todella upean ja intensiivisemmän version alkuperäisestä. Tuoksussa toki on samoja elementtejä kuin pikkusiskossaan, mutta muuten Intense on täyteläisempi, tummempi, pehmeämpi ja hienostuneempi kuin raikkaan makea ja persikkainen The Scent.


Hugo Boss Boss The Scent Intense lähentelee itselleni täydellistä talvituoksua, joka mukautuu myös iltatuoksuksi kesäiltoihin. Joten se on tuoksu, jota voin hyvin kuvitella käyttäväni ympäri vuoden. Se on tuoksuna monipuolinen, en äkkiä keksi mitään tilaisuutta, mihin se ei sopisi. Tuoksu on kuitenkin melko intensiivinen ja ehkäpä johonkin toimistoympäristöön se saattaa olla jopa hieman tilaa vievä, mutta muuten se soveltuu kaikkialle. Tuoksua riittää hyvin yksi ainoa suihkaus ja kesto on loistava itselläni n. kymmenen tuntia.

Tuoksu alkaa pikkusisarensa tavoin mehevällä persikalla, mutta freesian sijaan onkin tuotu lämpöä ja syvyyttä hunajalla. Tuoksun sydämessä aikaisemmasta tuoksusta tuttua osmanthusta, joka melko voimakkaana elementtinä varmasti jakaa mielipiteitä. Itse olen aina pitänyt siitä. Pohja on suorastaan suussa sulava; kaakaota ja vaniljaa. The Scent Intense onkin kuin jälkiruoka kaikilla mausteilla. 


Oletteko tutustuneet Hugo Bossin The Scent -tuoksuihin? Kumpi on suosikkinne?

*Tuoksu PR-näyte, saatu blogin kautta. 1. Tämä tuoksu on kieltämättä upea! Itse olen niitä jotka rakastaa sitä Boss The Scent for Her-tuoksua ihan mielettömän paljon, mutta niin myös tätä.

  Minä en edes osaa päättää kumpi on parempi, mikä on todella hassua, koska yleensä tulee selkeä fiilis omasta suosikista.

  Siitä olen kyllä ehdottomasti samaa mieltä, että uutuus kestää kieltämättä paremmin iholla.

  Ihanaa viikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että pidät molemmista, nää on meinaten aika erilaisetkin tuoksut. Toi The Scent tuoksuu omalla iholla aika "tylsältä", se ei ole huono, mutta siinä ei ole mitään supererikoista toisin kuin tässä. <3

   Ihanaa viikkoa S! <3

   Poista
 2. On aika mieletöntä, että pystytään luomaan niin samanlainen, mutta silti intensiivisempi, ilman että tuoksu muuttui liian tummaksi omaan makuun. Tämä on edeltäjäänsä parempi, koska kestää ihollani edeltäjäänsä pidempään.

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on selvästi samoja elementtejä, mutta kuitenkin aika erilainen tuoksu kuin pikkusiskonsa. ^_^

   Aurinkoista maanantaita Tiia! <3

   Poista
 3. Kumpikaan tuoksu ei ole tuttu. Käytän itse tosi vähän tuoksuja, melkein aina tuttuja ja turvallisia omia suosikkeja :)


  Ihanaa viikon alkua sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutut ja turvalliset on hyviä, itselläni on paljon tuoksuja, mutta tietyissä tilanteissa turvaudun aina niihin pitkäaikaisiin suosikkeihini. )

   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 4. En ole näitä vielä tuoksutellut. Boss:n tuoksuista kyllä tykkään kovasti.
  Tällä hetkellä tuoksu haussa omalle ukkelilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä Bossistahan on muuten miesten versio ja se on ihana! Hieman sellainen mausteinen ja lämmin, aavistuksen makea, mutta myös ihan hivenen raikas. :)

   Poista
 5. Tämä on historiallisesti ensimmäinen Bossin tuoksu, josta ihan oikeasti pidän. Osmanthus ja hunaja ovat molemmat aika hasardeja nuotteja, sillä en yleensä välitä kummastakaan. Mutta tässä tuoksussa oli ihanaa lämpöä ja sopivasti makeutta. En usko, että tätä omakseni hankin, mutta oikein miellyttävä tuoksu tämä on. Yleensä Bossin tuoksut ovat minun nenääni todella platkuja ja jotenkin vaan sieluttomia. Tässä on ajatusta. (Vaikkakin sanottava on, että jos tuoksu olisi jonkin muun valmistajan, saattaisin olla enemmän innoissani. Näin pinnallinen minä olen. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuten ajattelin, että saattaisit pitää tästä, itse voisin sanoa, että tämä ja Deep Red on Bossilta ehdottomasti mun suosikit. Molemmissa on muuten samanlaista lämpöä, yleensähän Bossin tuoksut on enemmän raikkaan puoleisia.

   Poista
 6. Aiempaa olen tuoksutellut ja tykkäsin kyllä, edelleen itse vain hajuvedettömällä linjalla. Kauniita kuvia olet ottanut! Ihanaa uutta viikkoa Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! <3

   Aurinkoista maanantaita sinne Tre!

   Poista
 7. Tätä voisi mielenkiinnosta käydä nuuhkaisemassa. Mä olisin niin halunnut tykätä tästä naisten versiosta, koska mieheni käyttää sitä miesten Scentiä ja olis ollut kiva, kun meillä olis ollut ns samat tuoksut ;) Mutta en voikaan sietää sitä alkuperäistä naisten Scentiä! Kokeillaan, jos tää olisi parempi :)

  PS: Tosin mun lompakko ehkä toivoo, että en ihastuisi tähänkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on todella erilainen, kannattaa nuuhkaista, ei ollenkaan sellainen pelkkä persikka, mitä se alkuperäinen. Heh, kerro sitten miten lompakon kävi. :D

   Poista
 8. Enpä ole muuten kumpaistakaan tuoksuttanut, mä tunnustan ihan mainoskuvien sekä pullon ihanuuden takia tuoksutelleeni Guccin Bloomia ihan innoissani :D ( Kenzoon asti en ole vielä ehtinyt xD )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guccin Bloom on ihana, taitaa olla yksi tämän hetken suosikkejani kukkaistuoksuista, se on sellainen sopivan hempeä ja hienostunut. :)

   Poista
 9. Jostain syystä Boss'illa on minulle vähän negatiivinen leima, en yhtään osaa sanoa miksi. Olen vissiin nuuhkaissut tuota aikaisempaa tuoksua mutta se ei sitten tainnut olla niin hyvä, että olisi jäänyt kunnolla mieleen. Tämä Intense-versio kuulostaa hyvältä, paitsi etten useinkaan pidä hunajasta hajuvesissä. Mutta muuten voisin kuvitella, että tykkäisin tästä. Täytyy yrittää muistaa käydä tuoksuttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään Hugo Bossilta ehdottomasti eniten kahdesta tuoksusta Deep Redistä ja tästä, minun mielestä tosi onnistuneita tuoksuja ja poikkeavat jonkun verran Bossin muusta linjasta. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives