Escada Agua Del Sol


Jouluruoat on sulateltu ja uusi vuosi juhlittu niin onkin kiva siirtyä keväisiin juttuihin, vaikka se talvi taisi vihdoin tulla lumen ja pakkasen muodossa. Mikään ei ole ihanampaa kuin lumen ääni kenkien alla, paitsi monen joka vuosi yhtä paljon odottama Escadan kausituoksu, joka kantaa tänä vuonna nimeä Agua Del Sol. Minun piti tavata nimeä paketin kyljestä moneen kertaan, onko siinä kirjoitusvirhe, mutta ei. Tuoksu on Agua Del Sol. Tiesin, että tuoksu ilmestyy tammikuussa, mutta jäin odottelemaan, että saisin jotain varmuutta sen ilmestymisestä kauppoihin, ennen kuin kirjoitan siitä, ettei kenellekään tule pahamieli, jos ei pääse heti sitä nuuhkimaan. ^_^ Viime viikolla kuitenkin huomasin, että Emotion julkaisi kuvan Instagramissa tästä tuoksu-uutuudesta, joten eiköhän se ole tällä hetkellä mahdollisimman monen saavutettavissa. 


Escada jatkaa myös tänä kesänä jo vuodesta 1993 alkanutta perinnettään julkaista kesäksi Limited edition-tuoksu. Tuoksuissa tyypillistä ovat värikkäät pakkaukset sekä hauskat nimet. Sisältönsä puolesta tuoksut ovat usein mehukkaan hedelmäisiä ja ripauksen kukkaisia. Haaveilen edelleen siitä ihmeestä, että yksi kaunis vuosi ilmestyisi kesäksi Sunny Frutti uudelleen lanseerattuna. Siinä tuoksuissa kiteytyi koko Escadan kesätuoksujen idea ja tietenkin oma nuoruus. Olisipa jollakin kyseistä eliksiiriä vielä jemmassa, voisin jopa maksaa, että pääsisin nuuhkaisemaan sitä pullosta ja palata hetkeksi kesään 1998. Onneksi kaipuutani edes vähän helpottaa tämä Agua Del Sol. 

Agua Del Sol on tuoksuna yhtä aurinkoinen kuin ulkonäkönsäkin. Alkutuoksussa maukasta mandariinia, suussasulavaa päärynäjäätelöä, vadelmasorbettia ja hieman raikastuksena sitrushedelmien kuoria sekä rosepippuria. Sydäntuoksussa klassista ruusua, makeaa aprikoosia ja hedelmäcocktailia. Pohjalla makeaa tonkapapua, viettelevää myskiä ja santelipuuta. 

Tuoksu on melkoisen makea hedelmäpommi, jossa on kaikkea, ihan kuin kaikki kesän herkuttelut yhdessä pullossa. Makeutta raikastavat hieman sitrus ja ytyä tuova rosepippuri. Omaan nenääni en erota tästä kovinkaan voimakkaasti ruusua, joten ruusun tuoksua vierastavienkin kannattaa tätä kokeilla. Sen sijaan mehevä aprikoosi iskee välittömästi tuoksuhermoihini, samoin makea tonkapapu ja lopun myski. 

Tuoksu on EdT ja sen kesto iholla on erimomainen, itse haistan tuoksun selvästi vielä kuuden tunnin jälkeen iholta.

Tuoksujutut ovat makuasioita, mutta omaan nenääni tämä on paras Escadan kesätuoksu sitten Cherry In The Airin, vaikka pidin tässä välissä kovasti myös Born in Paradise -tuoksusta, joka vei minut suoraan Karibian aallokkoihin. 


Joko olette tutustuneet Escadan uutuuteen? Mitä fiiliksiä se herätti?

Suositushinta:

Escada Agua Del Sol 30 ml, 42,90€

Tuoksu lehdistönäyte. 1. Mä kävin juuri ostamassa tämän tuoksun itselleni. <3 Aivan ihana ja hyvin tervetullut kokoelmaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin Fani, että sulta saattais tää jo löytyä. ;)

   Poista
 2. Rakastan, täällä Escadan kestä numero 1. Tämä tosin ei ollut niin hedelmäinen, kuin pari aikaisempaa, mikä toisaalta hyvä. Toissa vuonna ostamani Born in paradise on niin makean hedelmäinen, että menee jopa minulla siinä rajalla, että tykkäänkö. Toisaalta Island Kiss on myös hyvin erilainen, eikä niin makea. Tai noh makuasioita nämä, tätini mielestä nämä ovat kaikki makeita. Mutta kyllä on tämä uusin hyppysissä ja bongailin sen jo loka/marraskuussa laivalta ja joulukuussa Sokokselta, vaikka ymmärsin, että tämä ilmestyy tammikuussa. Ennen nämä muistaakseni ilmestyivät maaliskussa. No nyt pukkasi asiaa, ehkä jatkan omassa Agua Del Sol postauksessa lisää.

  Pirteää päivää ja ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tosiaan sellaista syvyyttä enempi, mä en jostain syystä löydä tästä kovinkaan paljon ruusua, vaikka kukkaisuuttakin on. Jään odottelemaan sun postausta. :)

   Ihanaa maanantaita Tiia! <3

   Poista
 3. Kicksissä tämä uusin Escada komeili paraatipaikalla jo hieman ennen joulua! Itse ajattelin vielä hieman odottaa tämän ostamista... Kesätuoksu keskellä kovimpia talvipakkasia ei nyt ihan houkuttele. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet paikat tosiaan ottaa näiden kanssa äkkilähdön. :p Musta taas on jänskää laittaa tällä kelillä jotain tosi kesäistä, se ristiriita ulkona kulkiessa on niin jännä. :D

   Poista
 4. Kauniit kuvat ja ihana tervetuloa kevät, siis ihan kohta:) Makeat tuoksut saavat joskus äklön fiiliksen, mutta pitää nyt käydä tätäkin nuuhkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M! :)

   Tää on makea, mutta ei liian, kannattaa käydä nuuhkimassa. ;)

   Poista
 5. Mulle nää Escadat ei vaan iske,on vähän turhan heldelmien kimaraa :S Makuasiat on kyl niin hauskoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on yleensä tosi makeita ja hedelmäisiä, joten varmasti jakavat mielipiteitä, mutta mä luulen, että esim. Lily Chic olisi voinut olla sellainen Escada, mistä säkin olisit voinut pitää, ehkä vähiten hedelmäisyyttä kaikista kesä-Escadoista ja enemmän kukkaisuutta ja vihreyttä. :)

   Poista
 6. Olen samoilla linjoilla sun kanssa, että tämä on parhaita Escadan kesätuoksuja. Tykkäsin myös siitä Cherry in the Airistä, mutta esim. se viime vuotinen tuoksu ei oikein iskenyt. Tämä taas on ihanan kesäisen makea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti parhaita nyt 2010-luvulla. Mutta oon silti sitä mieltä, että parhaimmat kesätuoksut tähän mennessä tehtiin 90-00 lukujen vaihteessa, silloin tuli joka kesä ihan mieletöntä settiä. Oli pakko hankkia joka vuosi ja mahdollisimaan iso pullo. :D Kun tuli pullomuutos niin tuoksut tulivat musta vaihtelevimmiksi, välillä tosi hyviä ja välillä ei niin kivoja, varmaan turha sanoa, että mä tykkäsin siitä sydänpullossa enemmän kuin näistä uusista. ;)

   Poista
 7. Mä kävin tätä nuuhkimassa ja saatanpa ostaakin...mutta en ihan vielä, kärsitään nyt ensin tää talvi pois. Tiedän, että jos ostan tämän niin sitten en malta odottaa käyttöönottoa kesään jne jne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo en mäkään pystynyt. Oon tuoksunut tälle onnellisesti jo marraskuusta lähtien. Toki testausmielessä... ;D

   Poista
 8. Pitää käydä tuoksuttelemassa, vaikkeivat sitruksiset tuoksut yleensä minuun vetoa, mutta jospa Escadan makeus tekisi poikkeuksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on makeutta ehdottomasti enemmän kuin sitruksisuutta, kannattaa käydä nuuhkimassa. :)

   Poista
 9. Mä en oo vielä päässyt tätä nuuhkimaan, mutta toivottavasti pian! :) <3

  VastaaPoista
 10. Tätä täytyy vähintäänkin käydä tuoksuttamassa :) Olen pitänyt näitä Escadan kesätuoksuja aina liian makeina itselleni, mutta ainahan on lupa muuttaa mielipidettään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kosmetiikan suhteen voi aina muuttaa mielensä. ;)

   Poista
 11. Aiemmin en ole pitänyt kuin Taj Sunsetista mutta tämä Agua del Sol voisi liittyä Escada-kokoelmaan hyvinkin pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taj Sunsetissa on kans sitruksisuutta vähän, tykkään siitä myös, se on kiva. :)

   Poista
 12. Tämä tuoksuu ihan Escadan aikoinaan myydyltä Tropical Punch-tuoksulta. Oli silloin aikoinaan lempparini. Must have.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tropical Punch oli aivan ihana! Tässähän on myös päärynää niin kuin oli Tropical Punchissakin. Aprikoosi varmaan tuo taas sen perikkaisen vivahteen.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives