Klassikot osa 20 – Elizabeth Arden Revitalizing Mask


Lupauksieni mukaan pitkästä aikaa juttua klassikosta. Tämä kertainen klassikko on Elizabeth Ardenin Peel & Reveal Revitalizing Mask. Naamio on vilahtunut blogissa aiemminkin melkein kolme vuotta sitten. Tuon jälkeen Elizabeth Arden on uudistanut pakkauksiaan ja yhtenäistänyt linjojensa ulkonäköä, joten Revitalizing Maskin pakkauskin muuttui. Hyvästi lasipurkki ja tervetuloa muovinen. Uudessa pakkauksessa on ihan saman verran tavaraa kuin vanhassa, mutta purkki itsessään on pienempi. Kun avasin tämän ensimmäistä kertaa, olin varma, että tässä uudessa on pakko olla vähemmän tuotetta, mutta ei. Paksu painava lasipurkki vain hämäsi, että tuotetta olisi enemmän. Pakkausuudistuksessa hävisi myös pehmeä suti ja tilalle tuli paljon näppärämpi pehmeää silikonia oleva lasta, jolla venyvää paksuhkoa tuotetta on huomattavasti helpompi ottaa purkista.

Naamio on ollut markkinoilla kauan. Itse olen käyttänyt tätä varmaan kohta 15 vuotta. Sen ihoa kirkastava vaikutus on ihan mieletön, mutta kaikista kuivimpina ihokausina en voi tätä enää käyttää, vaikka sitä suositellaankin kaikille ihotyypeille, sillä naamio sisältää alkoholia. Se tietenkin kuivattaa aavistuksen ihoa. Alkoholin huomaa jo voimakkaasta tuoksustakin, joten itse käytän tätä yleensä kesäaikaan parin viikon välein tai talviaikaan, kun iho tuntuu kaipaavan jotain puhdistavaa. Rasvoittuva iho kuitenkin takuulla nauttii tästä kerran viikossa käytettynä. Itse käytin naamiota todella paljon parikymppisenä, kun ihoni oli vielä selkeä sekaiho ilman pintakuivuutta. Syy miksi tämä on ollut suosikkini vuosia, on se, että naamio supistaa ihohuokoset melkein näkymättömäksi ja tekee ihosta kiinteän ja kuulaan näköisen. Ihon pinta on tosi tasaisen näköinen käytön jälkeen. Ihan ehdoton vaikkapa ennen tärkeää tilaisuutta, kun haluaa levittää meikin pehmeälle ja tasaiselle iholle.


Punainen geelimäinen ja venyvä naamio on mielestäni helpoin levittää kasvoille nopeasti sormin. Sipaisen aluksi lastalla aimo annoksen naamiota sormenpäihin ja levitän kasvoille nopeasti kerroksen varoen silmänympärysihoa. Levityksessä pitää olla nopea, sillä naamio alkaa kuivumaan heti. Tämän jälkeen odottelen 15-20 minuuttia, että naamio kuivahtaa ja se "revin" sen pois iholta. Itseltäni tämä irtoaa usein helposti yhtenä isona palana, joten naamio ei ole kovinkaan tiukassa, eikä revi ihoa. Sisältää mm. salisyyli- ja glykolihappoa jotka kuorivat ihoa. Ihoa kirkastavana andioksidanttina on käytetty rypäleiden siemenuutetta. Naamioon on lisätty myös rauhoittavaa aloe veraa.


Naamio on voittanut useita kertoja parhaan naamion palkintoja mm. Sheknows.com Best Mask for Normal Skin 2013 ja The Knot Beauty Awardseissa Best Face Mask -tittelin 2012.

Onko Revitalizing Mask tuttu? 1. Ei ole tuttu mutta vaikuttaa hyvältä. Tuollaista geelinaamiota olisi ihana käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuivalle iholle en tätä suosittele, mutta kaikille muille kyllä. :) Jotain taikaa tässä on, kun melkein 15 matkassa kulkenut. ;)

   Poista
 2. Ei ole tuttu, mutta onpahan herkullisen väristä. Lasipurkki on vain parasta, paitsi silloin kun se tippuu varpaille tai lavuaarin tai kylppärin kaakeleihin ja tekee hiusmurtumia. Eli siinä mielessä muovipurkit toki ovat parempia ja lasipurkki on lähinnä elämyksellinen.

  Houkuttelevan näköinen naamio ja selvästi revitalizing sana kertoo jo, että tarvitsisin kyseistä naamiota. <3

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli aikaisemmin vielä aivan älyttömän painava purkki, sen kanssa sai olla varuillaan. Muovinen tuntuu turvallisempa, kun tätä joutuu vielä vähän kaivamaan koostumuksensa vuoksi. :D

   Tää tekee ihosta kyllä heleän ja kimmoisan, kunhan ei välitä aika tymäkästä tuoksusta.

   Ihanaa päivää Tiia! <3

   Poista
 3. Ihana koostumus, olisi hauska vetää naamio irti kasvoilta :D

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa mielenkiintoiselta, harmi etten tykkää yhtään peel-off -naamioista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sä oppisit tykkäämään, ei vais tää on ainoa peel off -naamio mitä itse käytän, ihan siksi, että tää saa ihohuokoset supistumaan ihan ennennäkemättömällä tavalla. <3

   Poista
 5. Miten minusta tuntuu, että olen käyttänyt tuota joskus vuosia sitten! Tutun oloinen ja tuo revittävyys! Tasokkaita tuotteita Ardenilla, joten pitääkin verestää joskus muistoja tämän kanssa. Varsinkin jos se supistaa huokoset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti oot voinut käyttää, tää oli tosi hitti silloin kun itse aloitin käyttämään tätä, varmaan joka lehdessä.

   Poista
 6. Oi, tämä kuulostaa ihanalta mutta veikkaan absolutisti-iholleni alkoholin olevan too much :/ Tai no, ehkä se voisi mennä satunnaisessa käytössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoholi ei ole mitenkään hyvä, jos on helposti ärtyvä iho. Mulla kestää, jos ei joka viikko käytä. Kesällä iho enemmän sekaiho niin silloin tää on yleensä loistava.

   Poista
 7. Ei ole tuttu tuote, mutta vaikuttaa hyvin kiinnostavalta. :) Voisin jopa ostaa testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää voisi sopia sun iholle ympäri vuoden, kun sulla ei kuitenkaan ole pintakuivutta samalla tavalla kuin minulla. :)

   Poista
 8. Lasipurkki tietty painavampi myös logistisesti ajatellen, mutta hyvä puoli on kierrätettvyys. Klassikko tuote <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti saatu pakkauskulut alemmaksi tällä uudella pakkauksella. :) Klassikko todellakin!

   Poista
 9. Toi on niin ihanan näköinen tuote! Mulle joskus yritettiin myydä tota, mutta en siinä hetkessä raaskinut tehdä niin kallista heräteostosta :) Kiva olis kokeilla silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on rasvoittuva tai sekaiho niin suosittelen tätä lämpimästi. :)

   Poista
 10. Täähän oli just se naamio mille mä en oikeen osannu lämmetä. Tuo on jotenki niin venyvää et levittäminen oli aika prosessi ja mitä kauemmin se oli auki,sitä tahmeemmaks se kävi :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän levityksen kanssa pitää olla kyllä tosi nopsa, siinä onneksi harjaantuu. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives