Kuin kaksi marjaa osa 4


Muistatte varmaan vielä Kuin kaksi marjaa -sarjan? Taas löytyi tällä hetkellä käyttämistäni tuotteista parivaljakko, joidenka tajusin sopivan sarjaan paremmin kuin hyvin. Tällä kertaa kyse on kesäisistä bronzing geeleistä, jotka ainakin itselleni ovat todellisia must-tuotteita kesällä. Ymmärrän, jos joku pitää näitä ihan turhina, mutta omaa kesämeikkiä ei synny ilman näitä. Bronzing geelit ovat monikäyttöisiä. Niitä voi sekoittaa meikkivoiteeseen, jolloin niillä saa väri ja hehkua normaaliin meikkipohjaan. Niitä voi levittää yksinään kasvoille tuomaan kaunista päivetystä tai sitten jättää kerroksen meikkivoiteen alle saadaksesi hehkuvan hieman päivettyneen lopputuloksen. Tuotteilla voi viimeistellä meikkiin beach-lookin laittamalla tuotetta kämmenselälle, josta ottaa tuotetta kevyesti skunk-siveltimeen ja sutia kasvojen korkeimpiin kohtiin meikin päälle tuomaan päivettynyttä hehkua. Itse olen viime aikoina jättänyt primerit oikeastaan kokonaan pois ja käyttänyt bronzing geelejä meikkivoiteen alla koko kasvoilla. Tykkään ihan mielettömästi siitä kevyen päivettävästä lookista, jonka nämä kasvoille antavat. Koska kyse ei ole itseruskettavasta, nämä lähtevät pesemällä pois. Olenpa minä levittänyt näitä ulos lähtiessä myös pikkaisen sääriin, jolloin jalat ovat saaneet nopeasti sävyä.


SENSAI BRONZING GEL SPF6 50ML, 36€

Sensain sävyttävä geeli sisältää peräti 70% vettä, joten sen koostumus on kasvoilla ihastuttavan kevyttä ja ohutta. Tuotteessa on todella mieto sensaimaisen tyylikäs puhdas tuoksu, ihan tuoksuttomaksi en voi tätä sanoa, vaikka tuoksua on vain aavistus. Väri on kaunis neutraali ruskea, joka pukee varmasti kaikkia. Lopputulos on läpikuultava ja iho tuntuu levityksen jälkeen kosteutetulta. Sisältää myös pienen aurinkosuojan mikä on kiva juttu.


THE BODY SHOP HONEY BRONZE FACE GEL 25ML, 18,90€

Myös The Body Shopin sävyttävässä geelissä on vesi inci-listalla ensimmäisenä ja koostumus on ohuen geelimäistä. Tuote tuntuu iholle levittäessä raikkaalta. Sävy on voimakkaampi kuin Sensaissa. Kasvoille levitettynä lopputulos on kuitenkin aika sama, ehkä aavistuksen päivettyneempi. Tuoksu on melko voimakas, hieman kukkainen ja siitä tulee täydelliset kesäfiilikset. Ihoa kosteuttavana aineena on käytetty glyseriiniä. 


Kummasta sitten itse pidän enemmän? The The Body Shopin geelissä on ihastuttava tuoksu, mutta itselläni on tosi lämmin ihon sävy ja omilla kasvoilla hämmentävää kyllä, tämä on ehkä aavistuksen kylmän sävyinen, hassua, vaikka kyse on ruskeasta geelistä. Kuvailisin sävyä kylmäksi pronssiksi. Kun taas Sensai tekee juuri sellaisen upean kauniin ja luonnollisen päivettyneen lookin, jollaista haen. Myönnän käyttäväni Sensaita useammin, koska sävy on aavistuksen sopivampi minulle, mutta jos sinulla on kylmemmän sävyinen iho, niin TBS on varmasti hyvä valinta. 

Näissä kaksi marjaa postauksissa olen usein verrannut myös tuotteiden hintoja, joten pitäähän se tehdä nytkin. Voitteko uskoa, mutta Sensai on tällä kertaa näistä tuotteista edullisempi, tosin litrahinta menee melkein yksiin. Tämä johtuu siitä, että Sensaissa on tuplamäärä tuotetta verrattuna The Body Shopin geeliin. 

Käytättekö sävyttäviä geelejä? Jos ette, niin kiinnostuitteko?

TBS lehdistönäyte, Sensai oma.

 1. Mä käytän aina kesällä Lumenen ihon sävyn heleyttäjää, jolla saan meikkivoiteesta rusketukseen paremmin sointuvan. Ihan must tuote kesällä minusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen tuote on hyvä, itselläkin monena kesänä käytössä siitä lähtien kun se tuli aikoja sitten myyntiin. :)

   Poista
 2. Sensai ja Body Shop muuten rinnakkain, kuten puhdistustuotteessa, eli taitaa tuo Body Shop olla monella tavoilla edullisemman kosmetiikan kuningatar. <3 Olen kyllä käyttänyt, mutta en geeliä vaan nestemäisempää, niillä saa kyllä kivan luonnollisen hehkun. :)

  Aurinkoa päivään Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo paitsi tässä tuotteessa se ei ole yhtään halvempaa kuin Sensai. :D Mutta noin yleensä TBS:lta löytyy laadukkaita tuotteita sopuhintaan. :)

   Aurinkoista päivää Tiia. <3

   Poista
 3. Olen käyttänyt Sensailta juuri tuota tuotetta ja siitä on muutama vuosi aikaa. Tykkäsin, mutta loppupeleissä se oli niin tolkuttoman riittoisa, etten saanut sitä käytetyksi. Se lojui lopulta talvet laatikossa ja kesäisin käytin sitä useamman vuoden, kunnes se rupesi tuoksumaan ällöltä ja tiesin sen menneen lopulta pilalle. Hyvä tuote. Kiitos kun muistutit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan älyttömän riittoisaa, kun on niin ohutta niin pieni määrä riittää pitkälle. Kannattaa laittaa sääriinkin niin saa kulumaan nopeammin. :D

   Poista
 4. Hihhii, mä heti laskin nopeasti päässä, että litrahinnathan menevät lähes yksiin :D Mulla on ollut Sensain geeli aikoinaan ja tykkäsin! Se oli ihan paras tuote häivyttämään kaulan ja kasvojen sävyeroa :) Pitääkin jossain vaiheessa ostaa uusi, sillä mullakin tuote oli niin riittoisaa että jouduin lopulta heittämään sen pois :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kannattaakin, usein näissä tuotteissa yllättyy. Sensai on ihan super riittoisaa, vaikka se säilyykin pari vuotta avattuna (lupaus 12kk avaamisesta) niin silti mulla on vaikeuksia käyttää tuotetta loppuun, siksi käytän usein sääriin ja decolteellekin. :D

   Poista
 5. Wau, katsoin noiden ovan saman merkkisiäkin! En ole mitenkään sävyttävien tuotteiden ystävä, mutta ihailen tätä ideaa postaussarjalle. :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ovat tosi saman väriset. Kiva kuulla, jos idea on hyvä. :) Rentoa sunnuntaita!

   Poista
 6. Mä en ole tietenkään kuullutkaan tälläisista tuotteista. No mutta yritän pysyä kesät talvet valkoisena, joten en yritä näyttää päivettyneeltä. Tuleehan sitä aurinkoa pakosta kasvoille kuitenkin. Mulla on muutenkin tosi simppeli meikki, tytär joskus ehdottelee kaikenlaista ;)

  Kiva postaus sarja idea !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ihan huippuja näin kesällä ja myös talvella, jos haluaa hieman päivettyneen lookin. Mutta eihän näillä mitään tee, jos valkoinen-look on valinta. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives