HYALURONIPOMMI – Novexpert Booster Serum With Hyaluronic Acid


Nyt kaikki kuivaihoiset huomio! 

Novexpert on varmasti yksi mielenkiintoisempia brändejä, mitä hetkeen on Suomen markkinoille rantautunut. Tuotteet näyttävät enemmänkin tehokkaalta apteekkikosmetiikaalta, mutta ovatkin ECOCERT -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jota en kyllä pelkän ulkomuodon perusteella lähtisi ikinä arvaamaan, jos en olisi seftifiointimerkkiä nähnyt. Pakkauksen ulkonäön ymmärtää, kun katsoo sertifikaatin taakse ja huomaa, että brändin voima ei olekaan luonnollisuudessa. Sarjaa voisi kuvailla enemmän kosmeseuttiseksi eli tuotteet sisältävät runsaasti tehokkaita aktiiviraaka-aineita, joilla on jopa lääkinnällistä tehokkuutta, tässä tietenkin tulee vastaan kosmetiikkalainsäädäntö, jolla on omat rajoituksensa pitoisuuksille. Brändin takana on neljä kosmetiikka-alalle vihkiytynyttä ranskalaista miestä, joille luonnollisten raaka-aineiden valinta on itsestäänselvyys. 


Yksi sarjan helmiä on maahantuojalta testiin saamani Booster Serum With Hyaluronic Acid*. Seerumi sisältää puhdasta hyaluronihappoa 1,6%. Esim. hyaluronihappoinjektiot sisältävät 2% puhdasta hyaluronihappoa, joten siitä voi hieman päätellä, miten korkea pitoisuus tässä seerumissa sitä on. Hyaluronihappo-tuotteissahan imeytyvyyden kannalta on tärkeää molekyylikoot. Novexpertin seerumi sisältääkin neljää eri molekyylikokoa hyaluronihappoa, joka tekee tuotteesta erityisen siloittavan, kosteuttavan ja täyteläistävän. 

Seerumissa ei ole myöskään käytetty säilöntäaineita. Novexpert on patentoinut ainesosan, jolla tuotteen vesi saadaan niin paksuksi geeliksi, että bakteerit eivät voi sitä höydyntää, eivätkä siten pysty myöskään tuotteessa lisääntymään. Tuote säilyy avaamisesta kuusi kuukautta. 


Seerumi on koostumukseltaan läpinäkyvää ja paksuhkon geelimäistä, jopa heiman venyvää. Pipettipullosta sitä on helppo annostella tipoittain. Tuoksu on todella mieto aavistuksen parfyymimäinen, joka tosin häviää melkein välittömästi levityksen jälkeen. Annostelun kanssa kannattaa olla tarkkana, ihan muutama tippa riittää koko kasvoille. Itse annostelin pipetistä aluksi aivan liian hövelisti tuotetta ja silloin iholle jäi hivenen tahmea pinta, oikein annosteltuna tahmeaa tunnetta ei jää vaan tuote imeytyy ihoon nopeaan. 

Olen käyttänyt tuotetta iholla öisin boostamaan sille lisäkosteutta. Levitän sen hoitoveden jälkeen ja lisään päälle yövoiteen- tai naamion. Aamulla iho näyttää tosi täyteläiseltä, pehmeältä  ja nuorekkaammalta. Tuotteen käytöstä varmasti hyötyvät eniten kaikki +25-vuotiaat.


Mikä parasta Novexpert ei ole mikään hirmu kallis brändi vaan tuotteet ovat keskihintaisia. Seerumin suositushinta on 49,90 euroa ja sitä myyvät mm. apteekit ja Sokos. Kiinnostuneille tiedoksi, että seerumi on to 30.3. tarjouksessa 34,90 euroa Sokoksen 3+1 päivillä.

Kiinnostaako hyaluronihappoa sisältävät tuotteet? Onko Novexpert tuttu?


*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta. 
 1. Olen nähnyt Novexpertin tuotteita Ego-myymälässä Vantaan Jumbossa ja viittä vaille ostinkin, mutta sitten muistin hamstraamani läjät Ordinaryn tuotteita, ja palasin maan pinnalle;) Mutta testaan jossain vaihessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveää tollainen tipahdus, mutta sitten kun entiset varastot on vähentyneet. ^_^

   Poista
 2. Hyaluronihappotuotteet kiinnostavat aina, ja mietinkin minkälainen hyaluronipommi tulisi, jos käyttäisi Lumenen hyaluroniessenceä alle ja tätä seerumia päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehdottomasta tuplat tai triplat niin aina parempi. :D

   Poista
 3. Kuullostaa todella mielenkiintoiselta, tätä pitää ehdottomasti joskus testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on loistava, yksi parhaiten kosteuttavimmasta ja ihoa täyteläistävistä tuotteista, mitä olen koskaan käyttänyt. :)

   Poista
 4. Ei kyllä yhtään uskoisi pakkauksesta, että kyseessä luonnonkosmea :o
  Ja onpas hyvännäköinen inci! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan, brändihän on siitä hieman erikoinen, että se ei halua ratsastaa tuolla sertifioinnillaan, vaan enemmän tehokkuudella. ;) Incissä ei tosiaan ole mitään liikaa, no ehkä jollekin perfum on ylimääräinen ainesosa, mutta muuten. :)

   Poista
 5. Tämä taitaakin olla Sokoksen 3+1 päivän tarjouksissa ensi viikolla! Kiinnostava kyllä, kiitos esittelystä! HennaA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollutkaan vielä ehtinyt katselle niitä tarjouksia, mutta hyvä tietää, ehkä pitää hamstrata pullo jemmaan. :)

   Poista
 6. Niina/ Oh so many reasons26. maaliskuuta 2017 klo 14.33

  Kuulostaa mielenkiintoiselta! Täytyy testata jossain vaiheessa. Olen niin koukuttunut hyaluronihapposeerumeihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on varmasti tehokkain mitä itse olen tähän mennessä kokeillut, johtuu varmaan siitä, että tää on täynnä muitakin kosteuttavia ainesosia. ^_^

   Poista
 7. Ha! Mulla on käytössä merkin hyaluronikasvovesi ja C-vitamiinia sisältävä kuoriva yövoide, mutten ole siltikään tajunnut kyseessä olevan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Molemmat ovat tuntuneet hyviltä käytössä, voisinkin harkita tätä seerumia Lumenen loputtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän sarjan C-vitamiinituotteet kiinnostaisivat myös mua. No ei ihme, sillä esim. tossa pullossahan ei merkkiä ole, ainoa vihje on tuossa pahvipakkauksessa incin vieressä. Eivät halua ratsastaa luonnollisuudella vaan ehkä enemmän tehokkuudella ja sillä tekijöille luonnolliset raaka-aineet ovat itsestäänselvyys, joten eivät hirveästi mainosta tota ja tuo Ecocert-merkki on vaan pieni printti pahvipakkauksessa. :D

   Poista
 8. Kyllä kiinnostaa, ja ei ole ennestään tuttu. Iho on nykyään aika kuiva, joten olisi varmasti hyvä lisä hoitorutiineihin. Aurinkoista sunnuntaitai-iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sopisi silloin ehdottomasti, ja tuoksu on tosi mieto ja katoaa nopeasti, joten siltäkin osin voisi olla sun juttu. :) Aurinkoista su-iltaa ja ainakin täällä tosi tuulista. :o

   Poista
 9. Kiinnostaa, sillä olin hiedän tilaisuudessa ja sain myös itselleni tämän seerumin. Siellä se raukka on ollut laatikossa ja minä olen sen unohtanut tyystin kaiken muun hössötyksen oheessa:) Mutta nyt rupesi mietityttämään, että kestäisköhän iho tätä? Voipa olla, että kun lomalle lähden, otan tämän mukaan ja kokeilen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa tosi paljon, että itse silloin päässyt tilaisuuteen, mutta kutsu tuli aika viime tingassa. Nyt sitten äkkiä esiin, todellakin kestäisi, tässähän ei todellakaan ole oikeastaan mitään ainesosia, mitkä voisivat tehdä mitään pahaa. :)

   Poista
 10. On tuttu, olen ihastunut merkin miselliveteen, josta olisi joskus tarkoitus blogissakin turinoida-mun mielestä tehokkain luonnonkosmetikkan misellivesi, mitä olen käyttänyt ja yksi tehokkaimmista noin ylipäänsä :D Mulla on myös öljyseerumi mutta sen kanssa jouduin toteamaan, että se on mulle ehkä too much. Sen sijaan tämä seerumi kyllä päätyi ostolistalle, täytyy yrittää ens viikolla 3 +1 -viikoilta tämä hakea, vaikka aikataulullisesti tulee tekemään tiukkaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko varmaan testata se misellivesi, olin ihan unohtanut sen. :) Tämä on varmasti sullekin sopiva, koska on geelimäinen kevyt koostumus, lupaan ettei ole too much. ^_^Itse käytän tätä pelkästään kuitenkin öisin.

   Poista
 11. Ei ole tuttu, mutta kyllä mielestäni hyaluronia sisältäneet tuotteet ovat tuntuneet hyviltä ja kosteuttavilta! Hyvää uutta viikkoa Jonna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan ehdottomia, itse huomaan eron aina pintakuivassa ihossa, kun otan hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita käyttöön. :) Aurinkoista viikkoa Katja! ^_^

   Poista
 12. Kiinnostaa ja kiinnostaa! Toivottavasti jossain vaiheessa merkin tuotteita päätyy käsiini, koska tää on ihan tosi mielenkiintoinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä, aika erilainen ja omanlaatuinen brändi, tykkään siitä, että tehokkuuteen on panostettu. ^_^

   Poista
 13. Kiinnostava tuote, voisin hyvinkin kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on loistava, jos iho kaipaa kosteutta ja kimmoisuutta. :)

   Poista
 14. Kyllä kiinnostaa, hitsi, kun pääsisi käymään Sokoksella. Varmaan kyllä saisi myös nettikaupasta... En ole sarjaa kokeillut, silläkin olisi kiva testata. Hyaluronihapposeerumilla ei oikein voi mennä pieleen, etenkin tuollaisella incillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettikaupassa on ihan varmasti. Tarjous on tosi hyvä, vaikka joutuisi maksamaan postaritkin niin voitolle jää. :) Tässä ei tosiaan ole mitään ylimääräistä ja hyaluronihapon lisäksi on monia muitakin kosteuttavia ainesosia mukana. ^_^

   Poista
  2. Tilattu on!:) Että kiitos alevinkistä, olisi mennyt sivu suun. :)

   Poista
  3. Toivottavasti tykkäät, olen nyt itse käyttänyt tätä kohta kuukauden putkeen joka ilta ja iho tuntuu jotenkin laadullisesti pehmeämmältä. Epäpuhtauksia ei hormoniaikaan estänyt, mutta muuten ihon koostumus on parempi. :)

   Poista
 15. Äääää hitsi mua harmittaa kun missasin tuon Sokoksen tarjouksen tästä! Kuulostaa nimittäin ihan mun jutulta. Tosin ehkäpä näitä olisi myynnissä messuhintaan Luonnonkaunis -messuilla? pitääpä olla tarkkana siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa hyvin olla, kannattaa ainakin katsastaa tilanne! :)

   Poista
 16. Hei Jonna! Lisään kysymykseni tämän vanhan postauksesi yhteyteen. Voitin nimittäin instassa Novexpertin omilla sivuilla tämän seerumin, wuhuu! Postauksesi perusteella kuulostaa todella hyvältä tuotteelta. Kysymykseni ei koske niinkään ko. seerumia, vaan voidetta yöksi sen päälle. Eli mitä yövoidetta suosittelisit +35-vuotiaalle ko. seerumin päälle laitettavaksi? Ihoni on pintakuiva, miliumeja tulee helposti sekä couperosaa löytyy jonkun verran nenän ympäriltä. Ei ole juurikaan epäpuhtauksia eikä rasvaisuutta. Ei ehkä mitään Sensain hintaista voidetta, vaikkaki Sensain Silk Emulsion Moist on paras päivävoide, mitä olen tähän mennessä testannut. Tällä hetkellä budjetti ei vain anna periksi kovin hintavalle tuotteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei smettis, mulla tulee mieleen heti kaksi vaihtoehtoa, joissa voisi olla hintakin kohdillaan. Toinen on Kiehl`sin Ultra Facial Cream, joka mulla on nimenomaan yövoide, koska se on päiväksi liian paksua. Hinta on 26€, toinen on Originsin Make a Difference Night Overnight Hydrating Repair voide, sen hinta on 48€. Tietenkin päälle voisi kokeilla myös Novexpertin omaa Magnesium Velvety Hydro-Biotic Emulsiota ( tästä ei ole itsellä kokemusta, mutta voisin ajatella, että saman brändin tuote toimisi kivasti) tuo voidekin on edullinen n. 22€. :) Toivottavasti näistä oli apua. ^_^

   Poista
  2. Kiitos nopeasta vastauksesta, tutustun näihin paremmin ja joku kyllä lähtee mukaani :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives