Kauneuden kuolemansynnit


Smoky Eye Candyn Sanna haastoi minut mukaan hauskaan haasteeseen. Ideana on vastata kysymyksiin, jotka sivuavat seitsemää kuolemansyntiä, mutta pelkästään kauneuden ja kosmetiikan näkökulmasta.

1. Ylpeys: Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Saako vastata kaksi? Ehdottomasti klassinen punainen huulipuna, sen kanssa ei voi ikinä mennä pieleen, olo on aina itsevarma. Toinen on oikean fiiliksen mukaan valittu tuoksu aamulla. Kun tuoksu tuntuu omalta, päivän voi kulkea läpi pää pystyssä, vaikka matkan varrelle osuisi mutkiakin.

2. Kateus: Mitä ulkoista piirrettä mitä itse et omaa, kadehdit kaikkein eniten?

Laajat, ei syvällä päässä olevat silmäluomet, joilla voi väri-iloitella luomivärien kanssa, eikä kaikki värit huku luomivakoon piiloon niin kuin itsellä. 

3. Viha: Mitä kauneustuotetta vihaat?

Kaikkia, jotka eivät toimi. :D


4. Laiskuus: Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden vuoksi?

Luomivärin. (shh.. teen tätä koko ajan) Ripsivärillä saa jo kivasti nostetta katseeseen, kun luomet ovat syvällä piilossa, niin miksi vaivautua luomivärillä ainakaan kiireessä tai jos laiskottaa? 

5. Ahneus: Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?

Kallein on Sensain naamio. Halvin varmaan joku Essencen tuote.

6. Ylensyönti: Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuottetta ja jos on niin mitä?

Tästähän tulisi romaani, jos luettelisin ne kaikki, mutta pahimmat hamstraukset kohdistuvat tuoksuihin, huulipuniin, ihonhoitotuotteisiin ja meikkivoiteisiin.

7. Himo: Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä tahansa kauneustuote, minkä ostaisit?

Varmasti jonkun todella kalliin ihonhoitotuotteen, ihan kokeeksi. Tuoksuista ostaisin ehdottomasti suosikistani Guerlainin L`Instantista 250ml:n Golden Bee Bottlen.


Onko teillä kauneussyntejä?

Haasteeseen voi tarttua ken haluaa. ^_^ 1. Kyllä, syntisäkki oon;) Kerron tarkemmin ensi viikolla;)
  Upea rivistö tuoksuja:)

  VastaaPoista
 2. Voi apua tuo punainen huulipuna! Ei tuo itsevarmuutta sitten millään. :D Mietin vain, onko se levinnyt, onko jäänyt hampaisiin, näyttääkö jotenkin liian kirkkaalta, katsooko kaikki nyt mun huulia, jos ne ei olekaan ihan symmetriset!??! Että semmoset epävarmuudet paukahti ekana mieleen. :D

  Mrs Viola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niin eri tavalla me ajatellaan, mutta se jääkö huulipuna hampaisiin, riippuu tosi paljon ihmisen huulten ja purukaluston mallista. Esim. itsellä on ollut punaa hampaissa varmaan kerran elämässä. :D Miksi pitäisi olla ihan symmetriset, itse asiassa ihmisen silmä kiinnittää enemmän huomiota symmetriaan kuin epäsymmetriaan, kenelläkään ei ole esim. symmetrisia kasvoja. Joten hus, pois tuollaiset epävarmuudet päästä. <3

   Poista
  2. Näyttää siltä että tuo on haasteellinen huulipuna koska se näköjään korostaa huulten uurteita ja huulten muotoja. Kuin tämän tuotteen käyttää niin tulisi pohjustaa hyvin ja rajata huulet symmetriseksi ja kapeahuuliselle tämä ei sovi ollenkaan koska kapeat huulet vielä korostuu.

   Poista
 3. En tiedä mistä olen moisen huulisyndrooman kehittänyt. :P Kuvittelen aina huulieni pompahtavan liikaa esiin huulipunan kanssa ja siksi olenkin ollut vannoutunut kiiltojen käyttäjä. Mutta eikös se tarkoitus olekin korostaa silloin huulia? :D Pois liika epäröiminen, voisinkin ottaa kevään tavoitteeksi huulipunan käytön opettelun!

  Aurinkoista päivää sinulle!

  Mrs Viola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on ja huulikiillot vielä enemmän kuin mattapuna, koska se yleensä kiiltää. :D Ehdottomasti ja aloita jostain hieman vaaleammasta sävystä kuin kirkkaanpunaisesta niin ei tunne niin pahalta. Esim. joka kaunis vanha roosa on helppo ja imartelee melkein kaikkia. :)

   Aurinkoista päivää sinnekin! ^_^

   Poista
 4. Hauska haaste, ehkäpä tartun tähän itsekin! Kateuskohtaan keksin jo varmaan kakskyt asiaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no mä tuun lukemaan ne sun vähintään 20 asiaa sitten. :D

   Poista
 5. Guerlainin tuotteita varmasti kokeilisin.

  VastaaPoista
 6. Tämä on ihan huippuhauska haaste ja minusta on niin kiva lukea näitä vastauksia!
  Täytyy katsoa jos nyt ehtisin tämän tehdä:)
  Ihanaa loppuviikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ehdit, niin tee ihmeessä. :) Mukavaa loppuviikkoa S!

   Poista
 7. Ylensyönti-kohta pätee myös minuun, vaikka joskus ajattelen että kokeilen erityisellä innolla vaikka uusia naamioita. Mutta innostus taitaa päteä ihan kaikkiin muihinkin kosmetiikkatuotteisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan se just menee, sitä yrittää saada itsensä ajattelemaan, että enhän minä, mutta fakta on se, että mulla on aina ollut ja tulee olemaan ja nyt vielä blogin vuoksi enemmän kosmetiikkaa kuin keskimäärin ihmisellä. :D

   Poista
 8. Olipa kiva postaus <3 Olen samaa mieltä, tuoksu ja huulipuna antaa rohkeutta ja itsetuntoa ja jos siihen saa vielä hyvän hiuspäivän, se on siinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina hyvä hiuspäivä, hiukset ponnarille niin päivä on aina pelastettu. :D

   Poista
 9. (Mä inhoan koko kuolemansynti-termiä! Aagh, voisin kirjoittaa aiheesta pitkän teologisen sepustuksen, mutta säästän nyt sinua ja itseäni.:D:D)

  Huulipunan voima on mieletön, ei voi olla huono päivä, jos on punaiset huulet. Ja hamstraaminen... Voi sentään. Onneksi ainakin toiset bloggaajat ymmärtävät. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meinaatko, että verenpaine nousisi näin illalla liian korkealle? :D :D :D Mutta hei, jos nähdään joskus nokakkain voitais käydä tää asia läpi. ^_^

   No niin on, huulipuna on maailman vähätellyin piristyskeino. <3

   Poista
 10. Tosi hauska postaus, munkin on tarkoitus tämä tehdä :) Ja kyllä, useammassa kohdassa nyökyttelin, mullakin huulipuna antaa potkua ja Tiian tavoin, hyvä hiuspäivä myös tekee ihmeitä ^_^

  VastaaPoista
 11. Hauska postaus, minustakin. Saako ottaa omaankin blogiin?
  Synnittömänä yritän elää, mutta jaa... no kyllä perheessä eläessä kahden nuoren aikuisen kanssa rahat katoaa kivasti, niin ei ennätä kamalasti syntiä tehä. Mutta ihonhoitoja kosmetologilla olen ottanut aika kalliilla hinnalla ja se näin jälkeenpäin osaltaan on alkanut ärsyttämään:( Mutta tätä pitää paremmalla ajalla oikein pohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta saat. :)

   Synnittömänä me tuskin kukaan täällä eletään. :D No ylensyönti jää lasten kanssa kyllä kivasti omalta kohdalta pois, kun raha menee muuhun.

   Poista
 12. Tää oli tosi hauska postaus! :-D Samaa mieltä monesta kohdasta, etenkin huulipunan kohdalla nyökkäilin tomerasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Huulipunalle on helppo nyökkäillä. :D <3

   Poista
 13. Olipas kiva postaus... Pitäisköhän itse lähteä syntien tielle? :D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives