2017 – Vuoden parhaat random


Huomenta kaikille! Pääsinkö yllättämään, postaus lauantaina? Nyt kun vuosi pian vaihtuu, ajattelin, että olisi mukava jakaa teidän kanssa vuoden 2017 parhaat random-asiat. Kosmetiikkajuttuja pelkästään lukevien ei kannata turhaan säikähtää sillä ensi viikko ja vuosi 2018 alkaa sillä, että maanantaina esittelen teille silloin jo menneen vuoden parhaat ihonhoitotuotteet ja tiistaina kavalkadi jatkuu parhailla meikkituotteilla. Tänään kuitenkin mennään muiden parhaiden asioiden pariin.

Lehdistötilaisuus – Parhaana blogitilaisuutena monien loistavien joukosta mieleeni jäi Escadan Fiesta Cariocan lanseeraus, jossa samalla juhlistettiin Escadan kausituoksujen 25 vuotista taivalta ja kilisteltiin värikkäillä drinkeillä. Eniten kuitenkin mieleeni jäi tilaisuudeesta rento ja välitön tunnelma, sekä keskellä talvea tulevan kesän odotus.

Paras päivä – Päivä Ainolassa. Toukokuun alun päivä oli varmasti koko alkukevään upein päivä. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja Ainolan pihassa saattoi haistaa kevään. Joka kerran Ainolan pihalla kävellessä sydämessäni on tietynlainen fiilis, jota ei muualla ole, se tunne saa minut menemään sinne myös tulevana vuonna.


Twitter – Innostuin vuonna 2017 tosissani Twitteristä. Tulen jälkijunassa, sillä monen mielestä se alkaa olla jo out. Tuntuu, että suomalaiset eivät tainneet sitä oikein ikinä edes löytää. Twitter on nykyään Facebookin sijaan aamulla ensimmäinen sivusto minne menen ja arvatkaapa mitä teen siellä? Luen aamun uutiset, varsinkin urheilu-uutisista pitäville Twitteristä saa kaiken tiedon nopeasti ja helposti tiivistetyssä muodossa. Vuoden ehdottomasti parhaan Twitter-tilin titteli kuuluu NHL-seura Vegas Golden Knightsille. En tiedä kuka heidän sivustoaan ylläpitää, mutta muihin joukkueisiin ja heidän välillä suht kankeaan perusmeininkiinsä verrattuna Golden Knightsien sivu on huikeaa tykitystä ja myös showta. Jollain hullulla tavalla se sopii kuvioon, kun joukkue tulee Las Vegasista, mitä muuta voi odottaa kaupungilta, jossa show on pääbisnes. Olen saanut syksyn aikana monet naurunhörähdykset heidän tililtään, siellä jossa missä näkyy omistautunut intohimo tekemäänsä asiaan. 

Mr. Max – On toiminut päivittäisenä terapeuttinani jo yli vuoden ajan. Ennen Maxia en ollut käsittänyt miten rentouttavaa voi olla katsella yhden kakadun päivittäisiä toilailuja. Olen koittanut katsella muitakin samanlaisia, mutta eivät tunnu samanlaisilta enkä ole koukuttunut niihin. Oma viehätykseni perustuu suurelta osin Maxin ja hänen omistajansa hauskoihin persooniin sekä keskinäiseen dynamiikkaansa. 


Tuoksut – Vuosi oli täynnä toinen toistaan upeampia tuoksuja. Itselleni ehdottomasti parhaiten mieleen jäivät Emporio Armanin Because It´s You, josta on muodostunut jonkinlainen turvatuoksuni, mikä yllättävintä olen saanut tuoksusta monilta ihmisiltä kehuja, jos sitä on ollut ylläni. Toinen uusi rakkaus oli Jo Malonen Blackberry & Bay sekä kolmantena tietenkin Marc Jacobsin Daisy Dream Kiss.

Rodos – Vuoden 2017 tulen muistamaan myös siitä, että se oli vuosi, kun vihdoin rakastuin Rodokseen. Olen käynyt saarella viisi kertaa ja aina poislähtiessä on ollut olo, että nyt riitti vähäksi aikaa, ei enää tänne. Nyt kuitenkin tapahtui jotain, viidennellä kerralla lentokoneen noustua ilmaan kotiin lähtiessä, kaipasin jo samantien takaisin. Se kaipauksen hetki sai minut tajuamaan rakastumiseni. 


40 – Täytin toukokuussa 40. Tämä siis todellakin oli hyvä asia. Ei enää höntyilyä mihinkään, tiedän kuka olen. Tunne, että kaikista vastoinkäymisistä huolimatta olen ainakin vihdoin sinut itseni kanssa. 

Youtube – Vuosi jää mieleen myös siitä, että katsoin videoita enemmän kuin koskaan. En suinkaan vain tubettajia vaan erilaisia rikossarjoja, siinä vaiheessa kun Netflixistä, HBO:lta ja Viaplaylta oli katsottu kaikki, siirryin tuben valikoimien äärelle. Olen muuten täällä ruudun tällä puolella kaikessa hiljaisuudessa jo ainakin parin vuoden ajan pähkäillyt, että alkaisin myös itse tehdä videoita. Tähän on tullut kovasti kannustusta myös ulkopuolelta. Rakastan blogin kirjoittamista, eikä tulisi mieleenkään jättää tätä, mutta mitä mieltä olisitte, jos yrittäisin tehdä vaikka yhden videon kuukaudessa? Kiinnostaisiko se ketään? Itseäni eniten pelottaa se, että jos teen kovalla vaivalla videon ja sitten sitä ei katsotaan kukaan, eikä ketään kiinnosta. Miltä se tuntuisi? Jo vuosia bloganneena olen jo vähän "tottunut" ihan kivoihin kävijämääriin ja siihen tunteeseen, että aina postatessa tietää, että ainakin joitain nämä tekstini kiinnostavat. Mutta uusi on aina epävarmaa ja pelottavaa. 


Sitten tilastoa joka ainakin osaa teistä varmasti kiiinnostaa. Seuraavia postauksia luitte eniten tänä vuonna eli tässä teillekin näytille Keyword: Love blogin Top 10 vuoden 2017 aikana kirjoitetut luetuimmat postaukset: (lähde analytics)


Jäikö teille jokin postauksistani erityisesti mieleen tältä vuodelta?

Oikein ihanaa lauantaita!





  1. Jee, kannatan tubettamista:) Katsoisin varmasti. Seuraan noin 50-60 kaujneustubekanavaa suht säännöllisesti ja mielelläni seuraan ei-tyttösten kanavia eli aikuisia naisia. Jään odottamaan lanseerausta<3
    Mulle kiinnostavimpia on aina sun hajuvesiarvioinnit, koska en itse ymmärrä tuoksujen päälle, mutta osaat kertoa niistä niin intensiivisesti, elävästi ja havainnollisesti, että tuntuu kuin lukisi jotain jännityskertomusta...mitenköhän tässä käy -tyyliin:)
    Tänä vuonna jäi mieleen myös suuri jäätelötesti, ehkä siksi, että jäätelöä(kin) voisin syödä vaikka joka päivä:)
    Kivaa uutta vuotta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No wau melkoisen hyvä saldo seurattavia kanavia, mulla on ehkä jotain vajaat 20 joita katson säännöllisesti ja niistä isoin osa on suomalaisia, katson kyllä joitakin ulkolaisiakin. Tubessa muuten on tosi vähän tuoksukanavia, johtuen ihan siitä, että ne ei kerää ikinä yleisöä niin paljon ja no tuoksuja on vaikea kuvailla ruudun välityksellä kun vastaanottaja ei voi haistaa, mutta ole seurannut yhtä pelkästään tuoksuihin painottuvaa kanavaa ja sen tilaajamäärät on kasvaneet puolessa vuodessa hirmuisesti, joten niilläkin on vielä tulevaisuudessa kysyntää tuben puolella, musta meinaten olisi mukava kertoa tuoksuista videolla, niissä saisi vielä kattavammin sen kuin blogitekstissä mitä mieltä olen niistä.

      Mukavaa uutta vuotta!

      Poista
  2. Siis nyt on ihan pakko kommentoida! Oon seuraillut sun blogia vuoden ajan, koska sulla on ehdottomasti parhaat tuotearvostelut sekä tuotelöydöt. Ajattelin myöskin että mun on helppo samaistua sun käyttämiin tuotteisiin, koska omataan hyvin samantyyppinen iho, ja ajattelin että ollaan myös samassa ikähaarukassa 25-30 v. Eli en voi uskoa silmiäni kun luin juuri että olet täyttänyt 40! Mä toivon että mä näytän yhtä upeelta 15 vuoden päästä ku sinä, VAU!!!! #goals

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! Onneksi ihonhoidossa iällä ei ole väliä niinkään vaan ihotyypillä. Joten siksi samaistuminen ei varmasti ole iästä kiinni. En nyt viisitoistavuotiaalle suosittelisi 60v tarkoitettua anti-age -voidetta, mutta muuten ei ihonhoidossa ole mitään rajoja. Toivon, että olen hyvä esimerkki siitä, että ihonhoito oikeasti kannattaa, kaikilla ei ole geenejä, että voi olla tekemättä mitään. ;D

      Poista
  3. Täytyypä tsekata vielä uudelleen tuo Max! Mun piti käydä tänä vuonna Ainolassa mutta se jäi, ensi keväällä uusi yritys. Harmi, ettei se ole talvella auki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsekkaa ihmeessä, on koukuttava! :D <3 Ainolassa olisi kyllä talvella ihan oma tunnelmansa. Sibeliuksen päivän aikaan joulukuussa siellä järjestetään usein joku konsertti yms, jolloin pääsisi talvellakin paikalle, joku vuosi vielä varaan liput. :)

      Poista
  4. Ihanaa, että tuo suklaapatukkapostaus on top 5:ssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli yllätys, mutta kertoo, että lukijoilla on monipuolinen maku. :D <3

      Poista
  5. Mä en seuraa mitään videoita, koska ahdistaa se paljous ja runsaudensarvi, mutta jos aiot laajentaa repertuaaria videoiden pariin, niin rupean katsomaan kyllä :D Mulla jäi mieleen myös suklaa-ja jäätelö"testit" (olihan jäätelötesti tänä vuonna??), mahto(ko) olla niin ettet hirveesti välittäny tervajäätelöstä, mun kotikaupungin merkkituotteesta! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärrän tosi hyvin tuon, että videot voi ahdistaa, itsellekin pitää olla tietynlainen fiilis, että katson niitä ja sitten katson yleensä useamman kerran, mutta sitten voi taas mennä päiviä etten katso, erikoisinta on se, että mä en useinkaan edes katso vaan kuuntelen ja jos korvat poimii jotain mielenkiintoista niin sitten katson kuvaakin. :D Joo oli Classic-jädet viime kesänä, ja siis mähän tykkään esim. tervapastilleista yms. mutta jätski ei uponnut. :D

      Poista
  6. Ihanat randomit <3 Tällaiset fiilistelypostaukset kosmetiikan ulkopuolelta tuo kivaa vaihtelua, ja tuntuu että tavallaan tunnenkin sinut paremmin näiden myötä :)

    Itse en videoita osaa katsella, viihdyn paljon paremmin blogien ääressä. Videot ovat liian "vaativia", ne vievät sinulta sen tietyn minuuttimäärän etkä voi selailla omaan tahtiin. Muutenkin pidän tekstistä, sen lukeminen ja kauniisiin kuviin uppoutuminen on ihanan rentouttavaa :) Toisaalta ymmärrän kiinnostuksesi, olen tavallaan itsekin ajatellut välillä samaa, sillä olisihan se hauskaa edes kokeilla. Mutta kun en edes jaksa videoita katsoa (huom, tutoriaalit on asia erikseen!) niin eipä minusta olisi niitä tekemäänkään :D Eli kyllä arvostan niitä, jotka sen taidon omaa!

    Niin ja hei ihan varmastikaan ei sun lukijamäärät siitä tipahda, jos alat videoita tekemään. Vaikka mun on pakko rehellisesti myöntää että en välttämättä tulisi jokaista videota katsomaan (joitain ihan varmasti vähintäänkin uteliaisuudesta), kun useimmiten selaan blogeja esim. bussissa missä ei noin vain voi videoita aukoa. Mutta mä luulen että tosi moni kyllä tykkää ja varmaan tänne löytäisi uusiakin lukijoita videosisällön myötä - ne kun tuntuvat useimpia nykyään kiinnostavan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin ymmärrän sua, mitä sanoit videoista ja blogeista, mulla otti pitkän aikaa, että pääsin videoihin sisälle, mutta silti blogit ovat edelleen enemmän se juttu, siitä kertoo sekin, että arvotan oman aikana netissä niin, että aina ensin käyn lukemassa seuraamani blogit ja sitten vasta jos aikaa jää katson jossain vaiheessa niitä videoita, paitsi Maxin katson joka pvä melkein heti kun video ilmestyy. <3

      Poista
  7. Mr.Max on kyllä uskomaton <3 Pakko myös sanoa tuosta Escada 25v, että aurinkoinen päivä, ihanaa seuraa eli sinä ja ne drinkit ja Escada ja kaikki muu, se oli ikimuistettava tilaisuus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on niin hauska, melkoinen persoona, ei mikää helpoin tapaus hoidettavaksi. ;) Juuri nuo asiat tekivät päivästä juurikin ihanan ja se, että se oli sillä hetkellä jotain erilaista, mihin oli tottunut. :)

      Poista
  8. Ehdottomasti peukku youtubelle! Olisipa hauska nähdä sinulta videomateriaalia :) Tuli kyllä itsekin vietettyä uskomattoman paljon aikaa youtubessa viime vuonna, valokuvaus-tutoriaalien parissa tosin.

    Mukavaa vuoden alkua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan jos vaikka pääsisin tänä vuonna viimeistään ajatusten tasolta tekoihin. :)

      Hyvää uutta vuotta!

      Poista
  9. Escadan kausituoksut on parhaita <3

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives