Joulun meikkisuosikit


Meikkaatteko jouluna vai vietättekö päivän verkkareissa?

En arkena meikkaa läheskään joka päivä, mutta jouluna aina. Fiilistelen jo pitkin joulukuuta, mitä tuotteita käyttäisin aaton meikkiini. Tämä fiilistely on ollut nyt menossa viimeiset kolme viikkoa ja siksi ajattelin jakaa teidän kanssa muutaman tuotteen, jotka aika varmasti tulevat olemaan osa aaton meikkiä. Yleensä meikki on hyvinkin yksinkertainen, punaiset huulet ja kuultava heleä pohja, joskus saatan lisätä silmiin rajaukset tai jotain kimaltavaa silmämeikkiä, mutta en läheskään aina. Jouluna kasvoilla saa todellakin olla kimallusta ja hehkua. 

Luulen, että tämä aattona laittautuminen juontaa juurensa lapsuudestani. Meillä kotona puettiin aina jouluaattona juhlavaatteet päälle ja muistan, että olen myös meikannut siitä alkaen, kun joskus 13-vuotiaana aloin ensimmäisen kerran laittamaan kevyttä ehostusta. Joulupäivä sen sijaan kului usein arkisissa vaatteissa ja nyt vanhemmiten jopa pyjamassa. 

*Postauksessa olevista tuotteista Guerlain, Maybelline, Silk oil of Morocco ja Lumene PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.


En oikeasti muista milloin viimeksi olisin tehnyt meikkini ilman, että huiskisin kasvoilleni Guerlainin Meteoriitteja. Siitä on varmasti vuosia. Sitä pientä hehkua minkä nämä saavat kasvoille on vaikea selittää, mutta eron kyllä huomaa silmillä. Levitän usein tuotetta koko kasvoille, mutta ihan viime aikoina olen ihastunut käyttämään Meteoriitteja silmien alla, ne kirkastavat katsetta todella kivasti. Tänäkin jouluna Meteoriiteistä ilmestyi Limited Edition keräilykappale, joka kantaa nimeä Gold Pearl, pakkaus muistuttaa hämmentävästi ampiaispesää. Ykkösvalinta juhlameikkiini.

Lumenen Nordic Nude Natural Glow Nestemäinen Meikkivoide on aikuisen ikääntyvän ihon unelmatuote, viimeisten kuukausien aikana se onkin päätynyt usein kasvoille. Meikkivoidehan sai Kauneus ja Terveys -lehden tunnustuksen ollen yksi kymmenestä parhaasta meikkituotteesta. Tuote tekee ihosta luonnollisen hehkuvan, isoja virheitä tämä ei peitä, eikä sovi heille, jotka hakevat mattaista lookia.


Maybellinen Gigi Hadid Strobing Liquid on valoa kasvoille tuova nestemäinen highlighter. Kuka vielä muistaa vielä sen ajan vuosia vuosia sitten, kun nestemäiset highlighterit olivat se juttu, eikä puuterisista puhunut vielä kukaan? Itse käytin silloin Benefitin high beamia ja Lumenen Valovoidetta, jota ei nykyään taideta edes myydä. Maybellinen tuote toimii todella nätisti taputtelemalla poskipäille ja kulmaluulle meikin päälle, mutta sitä voi lisätä myös pari tippaa mattaisemman meikkivoiteen joukkoon tuomaan heleyttä. Usein näissä nestemäisissä tuotteissa on se vika, että näistä ei lähde monen makuun tarpeeksi pigmenttiä, mutta Gigi Hadidin Strobing Liquid sävyllä Nacré saa melko intensiivisenkin lopputuloksen.

Jos aattona en ole saanut tarpeeksi heleyttä, niin homman voi kruunata Silk Oil of Moroccon Argan Vegan Highligt Triolla. Silk Oil of Moroccon pakkauksissa on todella ylellinen fiilis, esim. brändin huulipunat ovat päätyneet jouluna ja uutena vuotena huulille, varsinkin sävy Poppy. Vegaanisessa Highlight Triossa on kolme upeaa kermaisen pehmeää sävyä, joilla saa iholle kauniin hehkun. Yksi sävyistä on kylmä, yksi lämmin kultainen ja kolmas kaunis ruusukulta. Nämä highlighterit myös hoitavat ihoa, koska ne sisältävät luomulaatuista arganöljyä. 


Huulien pitää tietenkin olla punaiset, sävy on vielä ehkä hivenen hakusessa, mutta loppusuoran paikasta on päässyt taistelemaan huulilla kermaisen pehmeä mutta pigmenttinen Bobbi Brownin Hot Red 74, joka ei ehkä sävynä ole jouluisan punainen, mutta mehukkaan marjaisa. 

Kynsille pääsee tietenkin suosikki klassikko-punaiseni Christian Louboutinen Rouge Louboutin. Tädellinen joulupunainen, lisäksi pysyvyys on niin hyvä, että voin luottaa siihen, että lakka pysyy moitteetta kynsillä uuteen vuoteen asti.

Meikkaatteko jouluna? Mietittekö jo etukäteen, mitä meikkejä käytätte?


*Postauksessa olevista tuotteista Guerlain, Maybelline, Silk oil of Morocco ja Lumene PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.







  1. Meikkaan ihan varmasti jouluna ja muutenkin myös vapaapäivinä. Yritän pitää viikossa yhden meikittömän päivän ja se on yleensä sunnuntai, joka on myös siivouspäiväni;) Sunnuntait menee rattoisasti meikittä mopin varressa;)
    Bobbi Brownin huulipunan sävy on upea. Juuri tuollaisia punaisen sävyjä suosin jouluisin(kin) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä nostaa sulle hattua, olen pienesti kade tuosta sinun tavastasi. Huomaan, että itse olen laiskistunut, mutta se johtuu varmaan siitä, että mulle se ihonhoito on enemmän rentoutumista kuin meikkaaminen, joten se on toisinaan helpompi jättää pois. :D

      Itse ole viime aikoina innostunut uudestaan noista marjaisista sävyistä, pitkään vain kirkas punainen oli se "oikea".

      Poista
  2. Kyllä jotain sipaisen kuten ennenkin, mutta aattona on pakko myöntää, että oma ulkoasu on se johon ehdin vähiten panostaa. Niin ihanan jouluisia valintoja meikkiin. <3 Tuo Silk oil of Morocco, ooh mikä upeus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon ymmärtää hyvin, jos aattona on paljon porukkaa ja olet emäntä. Me kun vietetään joulua mahdollisuuksien mukaan miehen kanssa aina kahdestaan, jos ei ole töissä niin aatto on meille sitten sellainen todellinen rentoutumispäivä, ettei tarvi lähteä mihinkään, joten laittautumiseen on aikaa. ^_^

      Mukavaa maanantaita Tiia. <3

      Poista
  3. Gold Pearl näyttää ihanalta tuotteelta, upeaa hehkua varmasti antaa iholle.
    Mukavaa jouluviikkoa sinulle ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea, aika saman sävyinen kuin toissa vuoden pallerotkin, viime vuonna olivat huomattavasti kylmemmän sävyiset.

      Ihanaa jouluviikkoa Outi! <3

      Poista
  4. Haaveilen meikkaavani sievästi, mutta todellisuudessa herään aattona niin myöhään, että suurin osa päivän valosta on jo kaikonnut ja sitten pitääkin jo olla lähdössä johonkin. Pitäisi varmaan laittaa aamuksi herätys, mutta jotenkin se tuntuu niin väärältä juuri jouluaattona. Eli jotain punaista ja nopeaa on varmaan luvassa tänäkin aattona. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äänestän kuitenkin ei herätyksen puolesta (meikistä huolimatta), se olisi mustakin jotenkin niin väärin! :)

      Poista
  5. Kun asuin Englannissa sai aina jouluks pukeutua ykkösiin mut täällä äitin luona kyllä hengaillaan lähinnä yökkäreissä♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on oikeasti hauska miten erilaiset tavat ihmisillä on tän asian suhteen ja musta se on kiva juttu. :)

      Poista
  6. Pakko kokeilla tuota Lumenen Natural Glow'ta jossakin vaiheessa, kun vanha purkki loppuu! :)

    VastaaPoista
  7. Millä siveltimellä lisäät yleensä puuterin/meteoriitit silmien alle? Itsell vähän hakusessa oikea sivellin, jos käyttää eri tuotetta silmien alla kuin muuten puuterointiin. Siinä tehtävässä on Sensain vippa paras tai kakkosena Ecotoolsin matifying powder brush.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan useimmiten ihan mun Ecotoolsin vanhalla isohkolla Tapered Blush -siveltimellä (tossa on hieman suipistuva pää), koska musta se kirkastus saa levitä samalla poskipäillekin. Siveltimen mallin voit katsoa täältä, tota kun ei ole enää myynnissä, mutta jos kävelisi vastaan saman tyylinen: http://keyword-love.blogspot.fi/2017/04/top5-parhaat-kasvosiveltimet.html Jos on aikaa "tuhertaa" meikin kanssa kauemmin ja yksityiskohtaisemmin niin käytän Real Techniquesin Setting Brushia. :)

      Poista
  8. Meilläkin on aina pienestä asti ollut tapana pukea jouluaattona juhlavaatteet päälle joten ehdottomasti omaan jouluun kuuluu myös huoliteltu meikki, jota suunnitellaan huulipunan sävystä lähtien tarkasti etukäteen. Yleensä jouluaattona tulee kaivettua jopa se punainen huulipuna säilöstä, mitä muuten ei tule useinkaan käytettyä. :) Upea tuo Bobbi Brownin huulipunan sävy! Niin jouluinen! :)
    Ihanaa joulunodotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa sitten ihan samalta kuin täällä! Itsehän pitkään käytin samaa kynsilakkaa China Glazen Ruby Pumpsia, mutta Louboutin vei vihdoin voiton. En siis käyttänyt lakkaa muulloin kuin jouluna. :D

      Ihanaa joulun odotusta sinnekin. :)

      Poista
  9. Kivoja suosikkeja :) meikkaan aika kevyesti mutta kynnet täytyy olla joulunpunaiset, lakka on tänä vuonna NCLA Red Square <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, säkin raaskit vaihtaa China Glazesta! Toi NCLA on kyllä kaunis lakka. :)

      Poista
  10. Ihanalta kuulostaa sun suunnitelmat meikin suhteen! Mä oon viime vuodet mennyt joulut meikittä. Tosin oon myös kolme edellistä joulua viettänyt lähinnä yksin kotona ja vaan pikaisesti käynyt naapurissa isän luona syömässä ja kiiruhtanut sen jälkeen takaisin kotiin. Mun joulut on niin muuttuneet siitä, mitä ne vielä muutama vuosi sitten oli eikä joulufiilistä oo juuri ollut. Tänä vuonna olisi kuitenkin tarkoitus saada sitä meikkiäkin naamaan, kun pääsen viettämään joulua poikaystäväni ja hänen perheensä kanssa! :) Punaiset huulet on ainakin ihan ehdoton<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän olen kanssa aikoinaan viettänyt joulua yksin, se on aina tietyissä paikoissa oikea ja rento ratkaisu. Mehän ollaan aina miehen kanssa kahdestaan, jos mies ei ole töissä, joten olen ollut osan joulua yksin monesti viime vuosina, onneksi vielä ei ole osunut niin, että mies olisi kaikkia joulun päiviä ollut työmaalla. :) Silti tykkään laittaa, piintynyt tapa. ;) Ihana kuulla kuitenkin, että tänä vuonna pääset viettämään pitkästä aikaa hieman erilaista joulua! <3

      Poista
  11. Ihana postaus ja upeat kuvat ! Meikkaan jouluna ilman muuta, koska menemme äidin luokse. Meikkiä en mieti etukäteen, usein kuitenkin valitsen puanisen huulipunan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Wau, en olisi muuten ihan heti arvannut, että laitat jouluna punaista huulipunaa, koska normisti tykkään niin neutraaleista väreistä. ^_^

      Poista
  12. Meillä oli tapana pukeutua hienommin jouluna silloin vielä kun olin lapsi, mutta se tapa on jäänyt pois ja nykyään ollaankin aikalailla ihan peruskotivaatteissa, mikä on mun mielestä vähän harmi. Tän vuoksi ei ole tullut meikattuakaan ainakaan kovinkaan usein. Olisi kyllä kiva laittautua oikein kunnolla, mutta tuskinpa tulee sitä tänäkään vuonna tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kyllä lapsena, että siitä paremmin pukeutumisesta tuli jotenkin juhlallinen olo. Meillä mies tykkäisi luultavasti olla verkkareissa, mutta siinä vaiheessa kun laitan mekon päälle, hän hiipii kaapille laittamaan parempaa päälle. :D Jokainen pukeutuu niin kuin haluaa, mutta taitaa tuntea itsensä alipukeutuneeksi seurassani. :D

      Poista
  13. Lapsuuden kodissani oli tapana pukeutua juhlavammin jouluna, mutta nyt oman perheen kanssa se on vaihtelevaa, välillä kotivaatteissa ja välillä juhlavasti ja meikattuna. Tänä jouluna ajattelin pitkästä aikaa ehostautua :)
    Kivaa jouluviikkoa sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kiva, kun voi mennä fiiliksen mukaan! ^_^

      Mukavaa jouluviikkoa sinnekin.

      Poista
  14. Jouluaattona meilläkin pukeudutaan ja laittaudutaan, kun koti ja pöytä notkuu joulua. Punainen huulipuna ja kynsilakka kruunaavat oman fiilikseni, ja tosiaan sipaisu vaikka meteoriitteja! Tuo uusi pakkaus on hurmaavan houkutteleva❣️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on oikeasti ihan oma fiiliksensä, kun laittautuu ja nautiskelee pitkän kaavan mukaan ruoasta. Ihanaa joulun odotusta Virpi! <3

      Poista
  15. Kyllä, jouluna meikkaaminen on ihan ehdoton juttu vaikka muuten en myöskään joka päivä meikkaile läheskään :) Jouluna haluan myös käyttää vähän niitä spesiaalimpia tuotteita, joista tulee kiva ylellinen olo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin noin, sen takia pitää aina etukäteen herkutella mitä tuotteita sitä käyttäisi jouluna. ^_^

      Poista
  16. Mulla menee joulut melkeinpä ilman meikkiä, poikkeuksellisesti. Vanhempien luona ei tarvitse. :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli taas toisin, mummo aina laittautui jouluna hienoksi, hiukset viimeisen päälle, kynsiinkin lakkaa ja pyhävaatteet päälle, tuli ehkä hivenen itsellekin painetta laittaa. :D Kotoa opittu tapa selvästi.

      Poista
  17. Keep on writing, great job!

    VastaaPoista
  18. Hei Jonna, Iloa & Valoa Uuteen Vuoteesi!
    Lähdinpä tiedustelemaan kokemustasi tästä: Shiseido BENEFIANCE WR24 ENERGIZINGESSENCE seerumi, jos olet testaillut, mitä pidit?
    Kyselee ystävällisesti,
    Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat tätä tuotetta, niin olen: http://keyword-love.blogspot.fi/2016/06/essencet-ihon-eliksiirit.html ^_^

      Ihanaa uutta vuotta Hannele! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives