Klassikot osa 44 – Nuxe Rêve de Miel Ultra-Nourishing Lip Balm


Kuukauden tauon jälkeen on aika palata klassikoiden pariin. Tällä kertaa esittelyssä on todellinen huulivoiteiden klassikkotuote Nuxen Rêve de Miel -huulivoide*. Tällä hetkellä huuleni eivät ainakaan pahemmin ole lisäkosteutta kaivanneet kiitos helteiden ja ilmankosteuden. Olenkin lähinnä panostanut tuotteisiin joissa on hyvä suojakerroin, mutta halusin tai en, syksy kolkuttelee jo oven takana ja se tietää sitä, että yöksi ja miksei päivälläkin on otettava järeämmät "aseet" huulille käyttöön.

Nuxen Ultra-Nourishing Lip Balm- huulivoide on kehitelty kuiville huulille, jotka kaipaavat tehokasta lisäkosteutusta. Kulttituotteen tästä tekee se, että sitä myydään maailmassa yksi purkki joka 28. sekuntti. 


Balmimainen huulivoide sisältää mm. hunajaa, auringonkukka- ja manteliöljyä, karitevoita sekä greippiuutetta, jotka pehmittävät, rauhoittavat ja suojaavat huulia. Koostumus on  miellyttävän pehmeä hivenen jopa kuohkea, eikä lainkaan rasvainen, mutta se pysyy huulilla todella pitkään niin, ettei sitä tarvitse olla koko ajan lisäämässä. 

Koska tuote on pakattu purkkiin, tykkään käyttää sitä vain öisin tehohoitona, koska en halua upottaa purkkiin sormeani useammin kuin on pakko. Levitän tuolloin huulille runsaan ja paksun kerroksen ikäänkuin naamiona. Huulivoiteessa on ihastuttava hivenen hedelmäinen ja raikkaan greippimäinen tuoksu. Se sopii käytettäväksi myös haavoihin ja lieviin palovammoihin. En lainkaan ihmettele, miksi klassikko on niin suosittu kuin on, sillä tekee rohtuneimmatkin huulet pehmoisiksi. Hintakin on kohtuullinen, sillä pitkään riittävä purkki maksaa paikasta riippuen viidentoista euron kieppeillä. Tuotteeseen ei ole lisätty keinotekoisia hajusteita, eikä se myöskään sisällä mineraaliöljyjä, jos haluat niitä vältellä. 

INCI: CERA ALBA/BEESWAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, OLUS OIL/VEGETABLE OIL, LECITHIN, BEHENOXY DIMETHICONE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, MEL/HONEY, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ROSA MOSCHATA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, ALLANTOIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, BHT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CITRIC ACID, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, GERANIOL


Onko Nuxen tuote tuttu? Mikä on huulivoidesuosikkinne?

*Tuote saatu goodie bagista.



  1. En ole tästä klassikosta ennen kuullutkaan, heh;) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan;) Herkullisen näköinen tuote<3
    Mä suosin ihan perinteisiä huulirasvoja, ja mieluiten sellaisia, missä ei ole mitään makuja, eikä tuoksuja. Huulivoiteita käytän aniharvoin just purkin takia. En tykkää sörkkiä sormea purkkiin. Bepanthenia käytän sitten, jos ei normihuulirasvat tepsi.
    Kivaa uutta viikkoa Jonna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkään ei ole mitään lisättyä tuoksua eli greipin tuoksu tulee tuosta greippiuutteesta, eikä tuoksu ole mikään voimakas, mutta selkeä kuitenkin. :) Hah sama juttu sormen sörkkimisen kanssa purkkiin, onneksi tämän koostumus soveltuu parhaiten juuri yöksi, niin se ei haittaa, mut että käyttäisin sellaista mihin joutuis monta kertaa päivässä sormeaan upottamaan, ei kiitos. :D

      Kivaa viikkoa Sari. <3

      Poista
  2. Mä en muista, onko mulla ollut tätä joskus! Mutta mulla oli vuosia, vuosia sitten Nuxe-buumi, kaikki kasvotuotteet piti olla Nuxea ja Nuxe onkin eka merkki jolta oon kokeillut puhdistusöljyä sekä täten kaksoispuhdistusta 🤗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen kokenut Nuxe-buumin aikoinaan. :D Sen jälkeen maltillisempia, mutta aina on löytynyt kaapista jotain Nuxea. :)

      Poista
  3. Tämä on pppppparas huulirasva de Mamielin Rosey:n lisäksi! Koostumus on tässä mielestäni ihana, ei vain kosteuttava vaan hoitava. Kanssa ällöän sormien tunkemista purkkiin, mutta tämän kanssa teen poikkeuksen (putsaten kädet tietty ensin). Nuxe toimii myös loistavana huulikuorintana kun sekoittaa pikkaisen kookossokeria voiteeseen. Lopputulos on silkkinen ja halutessa sokerin voi nuolla pois höhö!

    x Laura / Laura Loukola Art & Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosta huulikuorintavinkistä, aion ehdottomasti kokeilla sitä! :)

      Poista
  4. Tämä ja Laneigen Lip Sleeping Mask on semmosia tuotteita, joita pitäisi päästä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Lip Sleeping Maskia mäkin haluaisin kokeilla. :)

      Poista
  5. Tämä on kyllä paras huulirasva mitä olen koskaan käyttänyt. Nytkin on kotona yksi purkki. Kulttistatuksesta en ollutkaan tietoinen ennen tätä postausta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla tästä muiltakin kommentteja, että on hyvä. Selvästi kulttituotteen maineensa ansainnut. :)

      Poista
  6. Tämä ja Clarinsin sinisessä oleva huulivoide ovat ihan mun ykkösiä. <3 Tässä on ihana tuoksukin ja aidosti hoitaa.

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole tota Clarinsin kokeillutkaan. Tää todellakin hoitaa aidosti, aivan ihana yöllä. :)

      Aurinkoista tiistaita Tiia. <3

      Poista
  7. Noloja paljastuksia Outista osa 4569 (ainakin): käytän huulirasvaa vain nuhan jälkeen ja välillä talvella. Tykkään Blistexistä, se on tarpeeksi ytyä voidetta hoitamaan huulet nopeasti kuntoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä huulivoidetta ei tarvi käyttää (joten ei todellakaan ole nolo paljastus. :D ), jos huulet eivät ole kuivat, turhaa. Itselläni ei nyt kesällä kuivu huulet juuri lainkaan. Laitan huulivoidetta vaan silloin tällöin (ulos lähtiessä panostan suojakertoimelliseen voiteeseen), kuorinut en ole koko kesänä. Mutta syksyllä kun huoneen ja ilman kosteusprosentti laskee, rasvailen aina yöksi, joskus joudun laittamaan päivälläkin. :)

      Poista
  8. Paras huulirasva. Kun aloin käyttämään tätä rasvaa, huuleni eivät ole olleet kuivat. Päivällä käytän muita rasvoja, jos satun muistamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla tästä muiltakin hyviä kokemuksia. :) Ei todellakaan turhaan kulttituote. ;)

      Poista
  9. Tää oli kyllä kiva tuttavuus! Laitan yleensä huulituotteita vaan yöks ni on kiva et tää tuntuu huulilla vielä aamullakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuntuu, samalla tavalla kuin mun toinen lemppari Elizabeth Arden, yöksi on turha pistää mitään mikä katoaa kuin tuhka tuuleen. :D

      Poista
  10. Labellon cherry shine on mun all time- feivörit päiväkäytössä, juuri sopiva hoitavuus ja hienoinen pigmentti, sekä juuri sopivan juntti! Sen väri myös huonona päivänä hivelee snadisti itsetuntoa. Yökäytössä Elisabeth Ardenin 8 Hours- huulirasva. Näillä mennään tällähetkellä! Nuxea voisin kokeilla seuraavalla kerralla. Joskushan se voi vaikka vaihtamalla parantua? 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arden on kyllä ihan parasta yöksi, olen käyttänyt kohta 20 vuotta sitä öisin, enkä kyllä luopuisi siitä. :) Mutta varsinkin kesäaikaan tykkään vaihtaa Ardenin toisinaan tähän Nuxeen.

      Poista
  11. Tämähän nimen omaan on rasvainen, mutta sinusta ei ole ollenkaan. Höhöhö. Ikäänkuin naamiona, tsiisus... höhöhöhööö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höhöhö. Minusta tämä ei olen lainkaan rasvainen, ei jos vertaa vaikka Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamiin. Näin erilailla me koemme asiat. höhöhöhööö

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives