TOP5 Kesän parhaat meikkivoiteet


Kesää on vielä hetki jäljellä ja ajattelin, että voisin kerätä yhteen ne omasta mielestäni kesän parhaat meikkipohjat. Jos rakastat täysin peittäviä meikkipohjia, voin heti kertoa, että yksikään näistä ei ole valitettavasti sinulle. Suosikeillani peittoa saa vain hyvin kevyestä tasoituksesta puolipeittävään asti. Lisäksi monissa niissä on suojakerroin, joka voi aiheuttaa heijastuksen salamalla kuvatessa.

Itselleni tärkeintä kesällä meikkipohjassa on sen keveys, mutta haluan toisinaan myös hivenen peittävämpää lopputulosta ihon kunnosta ja tilaisuudesta riippuen, mutta täysin peittävät meikkivoiteet eivät kuulu itselläni kesään, vaikka mm. talven juhlameikissä ne ovat ehdottomia. Viidestä suosikistani onkin helppo päätellä, että CC- ja BB-voiteet ovat niitä helmituotteita kesäaikaan. Kaikkia yhdistää se, että levitän ne sormin. Jos haluan peittävämmän lopputuloksen taputtelen peittoa vaativaan kohtaan toisen kerroksen. Mikä varmasti ilahduttaa teitä, omia suosikkeja löytyy kaikista hintaryhmistä markettituotteista selektiivisiin.

*Postauksen tuotteista Ella Baché, Lumene CC ja Missha saatu PR-näytteinä blogin kautta muut omia.


LUMENE CC COLOR CORRECTING CREAM SPF 20 N. 16,90€*

Heinäkuun suosikit -postauksessa kerroinkin, ettei heinäkuussa eksynyt helteillä oikeastaan muuta meikkivoidetta kasvoilleni kuin tämä ja siihen on syynsä. Kerroin jo tuossa postauksessa, että uudistunut Lumenen CC ei välttämättä ole kaikkien mieleen, koska se ei ole enää niin peittävä kuin ennen, koostumus on mielestäni myös juoksevampi kuin vanhassa, se on ohut lähes seerumimainen. Fair on itselleni täydellinen kesäsävy, kun iho on hivenen päivettynyt. Sävy on selkeästi lämmin, joten se sulautuu kauniista päivettyneelle iholle. Tuotteen peitto on kevyt, se tasoittaa ihon sävyä ja peittää punaisuutta, mutta isompia virheitä se ei peitä. Lopputulos on heleähkö. Plussaa myös suojakertoimesta, vaikka laitan alle aina myös aurinkosuojan. Talvella aion kokeilla tuotetta myös primerinä peittävämmän meikkivoiteen alla. 


ELLA BACHÉ SKIN MULTI-PERFECTING VEGETAL CC CREAM 44,39€*

Ella Bachén CC voide on väriltään valkoista, mutta kasvoille levittäessä se sopeutuu ihon sävyyn. Tämänhän mahdollistavat tuotteen sisältämät kapseloidut mineraalipigmentit, jotka hajoavat, kun tuotetta levittää kasvoille. Mutta niin kuin oikeastaan aina näissä tuotteissa, ainakin itselleni sävy oli toukokuun alussa vielä liian tumma, ero kaulaan jäi liian isoksi, mutta kun toukokuussa ulkoillessa sain hivenen päivetystä, tämä alkoi sulautumaan kasvoille. Voide tasoittaa hyvin kevyesti ihon sävyä, mutta tässä on paljon myös ihonhoidollisia vaikutuksia, joka tekee voiteesta yhden suosikeistani. Se tasoittaa pieniä juonteita, suojaa ja on andioksidanttinen. Hyaluronihappo, omega 3-,6-,9 sekä E-vitamiini kosteuttavat ihoa. Tuote sisältää 98,6% luonnollisia raaka-aineita, tuote täyttääkin luomukriteerit, vaikka sille ei ole haettu sertifikaattia. Lopputulos on hyvin luonnollinen ja kevyt. Tuoksu on hivenen "luonnollinen", mutta se katoaa kasvoilta hetken aikaa iholla oltuaan. YSL CC CREME SPF 35 APRICOT 64,90€

YSL:n CC-voidetta on myynnissä vain kahta sävyä, toinen on lämminpohjainen ja toinen kylmä. Omani Apricot on lämmin sävyltään. Talvella tämäkin tuote on omalle iholleni liian tumma, mutta heti keväällä se asettuu iholleni kauniisti. Voide korjaa ihon sävyä ja tekee siitä heleän. Yllättäen tuote on joukon toiseksi peittävin. Tällä saa kerrostuksella jopa puolipeittävän tuloksen, sillä koostumus on paksumpaa kuin kahdessa edellisessä tuotteessa. Peittää hyvin ihon värivirheitä ja pieniä epäpuhtauksia. YSL onkin käytössä aina, kun haluan peittävämmän lopputuloksen.


MISSHA PERFECT COVER B.B CREAM SPF 42 N. 8€*

En ollut ennen tätä kesää kokeillut Misshan edullista paljon hehkutettua B.B voidetta ja nyt ihmettelen miksi en. Kyseessähän on todellinen helmi. Misshan pigmenttinen voide on joukon peittävin, tällä saa halutessaan helposti puolipeittävän lopputuloksen, mutta jäin miettimään, että kerrostamalla voisi päästä jopa täysin peittävään lopputulokseen halutessaan. Voide on selkeästi koostumukseltaan joukon jämäkintä, mutta se levittyy iholle kauniisti ja helposti sormin. Suojakerroin on korkea, mistä ISO plus. Tuote sisältää mm. hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa sekä keramideja, rosmariinia ja ihoa rauhoittavaa kamomillaa. 


LUMENE INSTANT GLOW BEAUTY SERUM 34,90€

Nimensä mukaisesti kyseessä on värillinen seerumi eli lyhyemmin sävyseerumi. Seerumi pehmentää ja tasoittaa ihon sävyä tehden siitä kuulaan ja hehkuvan, se antaakin oman ihon kuultaa kauniisti läpi. Tuotetta voi käyttää peittävämmän meikkipohjan alla, mutta kesällä tämä on ihana tuote ihan yksistään. Varsinkin vanhemmalle ja ei enää niin sileällä iholla tämä toimii todella kauniina meikkipohjana, sillä se ei korosta ryppyjä vaan tekee sille kevyen ja hoitavan meikkihunnun. Talvella sävyni on Universal Light, mutta näin kesällä Universal Shade.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Mikä meikkivoide teillä on ollut käytössä kesällä?

*Postauksen tuotteista Ella Baché, Lumene CC ja Missha saatu PR-näytteinä blogin kautta muut omia. 1. Mulla on käytössä aika peittävät meikkivoiteet mutta ohentuvat kylä meikkimunalla levitettynä. Tuo Misshan BB odottelee kaapissa vuoroaan :) edullinen on ja moni sitä sitä kehuu, uskon että olis hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän yleensä aina meikkimunaa, mut kesällä rakastan levittää meikkivoiteet sormin, en oikeastaan tiedä miksi, se on jotenkin nopeaa. :D Misshan tuote on loistava. ^_^

   Poista
 2. Lumenen vanha CC oli ihana, uutta en ole kokeillutkaan. Missha on tämän kesän ihastus ja ihan ykkönen!! Täytyykin kohta hakea uusi tuubi, vaikka yllättävän riittoisa on tuo pienikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi CC on tosiaan paljon kevyempi kuin entinen, ei minusta lainkaan sama tuote enää. Mähän tykkään, mutta tiedän, että moni ei ja helppo ymmärtää miksi näin. Missha on loistava, Cittarissa taitaa olla vain noita pikkutuubeja myynnissä, mutta esim. eleveniltä saa isompiakin, jos sellaiselle on tarvetta. :)

   Poista
 3. Lumenen sävyseerumi on ihana. Misshaa aion ostaa vuosien tauon jälkeen, kunhan saan vähän kulutettua nykyisiä meikkipohjavarastoja pienemmiksi. Muistaakseni ihan tykkäsin siitä, kun sitä joskus kokeilin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin paras, jos haluaa vain jotain tosi kevyttä. Missha taas hyvä, jos haluaa peittävämpää. :)

   Poista
 4. Täällä käytetty myös pientä peittävyyttä tuomaan tuota Lumene kauneusseerumia. Missha jäi kiinnostamaan.

  Ihanaa päivää Jonna 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missha on todella loistava, nyt kaivat ne purnukkasi esiin. ;)

   Aurinkoista tiistaita Tiia. <3

   Poista
 5. Olen kokeillut molempia Lumenen voiteita ja sävyseerumi on ollut vakikäytössä kesät talvet siitä lähtien kun se tuli markkinoille. CC ei ollut ollenkaan mieleinen, en pitänyt sen lopputuloksesta. Sävyseerumi on ihan supertuote! Se ei peitä kaikkea punoitusta, mutta ei tarvitsekaan. Ne kohdat peitän aina peitevoiteella. En ole oikeasti millään muulla meikkivoiteella saanut näin heleää ja kuultavaa loputulosta.
  Terkkuja länsirannikolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään itselläni tosi paljon CC lopputuloksesta, mutta ehdottomasti parhaiten sen saa näyttämään sormilla. Esim. meikkimunalla ei oikein toimi. Seerumi on kyllä ihana, varsinkin aikuisella iholla täydellinen tuote.

   Ihanaa aurinkoista tiistaita sinne länsirannikolle!

   Poista
 6. Misshaa tuli käytettyä alkukesästä paljonkin, mutta enimmäkseen iholle on päätynyt suosikki jo parin kesän ajalta eli bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30. Tuote on BB-, CC- ja sävyttävän päivävoiteen yhdistelmä, mineraalipohjainen ja aurinkosuoja on fysikaalinen. Sävyjä on mukavasti tarjolla ja niissä on valittavissa neutraali, kylmä tai lämmin pohjasävy. Hinta Kicksissä taitaa olla n. 45€. Iso peukku! Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni kehuu tota bareMineralsia, joten sitä on pakko kokeilla itsekin jossakin vaiheessa. :) Joten kiitos Heli muistutuksesta!

   Poista
  2. Jonna, mä vannon että sä rakastaisit tuota bareMineralsia!:) Mulle näistä on tuttuja Missha ja Lumenen sävyseerumi. Missha on tosiaankin ihan helmi, ja oikealla kikkailulla saan sen kestämään ihan tolkuttomasti :D Lumenen sävyseerumi on ihana ihon sävyä tasoittava tuote ^_^ Mä oon nyt tosin vannonut mineraalipohjien nimeen, kun on ollut niin kuuma ja kosteaa, sekä sen Sensain sävygeelin jos haluan ihan superohuen meikkipohjan eli siis lähinnä iholle freesausta ja tasoitusta. Tosin olen käyttänyt Clarinsin sitä "mattameikkivoidettakin", josta säkin taisit tykätä kans ^_^

   Poista
  3. Haha, mun on nyt tosiaan varmaan pakko kokeilla tota. :D Mähän rakastan sitä Sensain sävygeeliä, sekoittelen sitä usein meikkivoiteiden joukkoon. Tiesitkö muuten, että sitä voi käyttää meikin päälle ikäänkuin aurinkopuuterina kun levittää sen skunkilla? Tulee tosi nätti, näin Sensain kouluttajan tekevän niin. :) Clarinsin everlasting on ihana, mut omaan makuun liian peittävä kesällä.

   Poista
 7. Missha ja Lumene ovat mulle näistä tuttuja. En tiennytkään, että CC:tä on menty muuttamaan, joka kuulostaa oman makuuni harmilliselta. Missha taas, kuten suurin osa BB/CC-voiteista ovat mulle liian hoitavan voidemaisia, eli naama alkaa kiiltämään tosi nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella erilainen koostumus, ei voi verrata vanhaan. Mä olen tykännyt molemmista, mutta eri käyttötarkoituksissa, jo se kertoo miten erilainen tuo uusi CC on. :)

   Poista
 8. Mulla on juuri loppumassa vanha purkki tuota Lumenen CC-voidetta ja voi että miten hyvään aikaan tää postaus tulikaan! :D Tuo vanha CC-voide on ollut ihan luottotuote kesäisin ja olen koko ajan ajatellut, että tuo uusi CC-voide olisi samaa tavaraa vain eri purkissa. Ajattelinkin ensi kerralla käydä vain nopeasti nappaamassa sen mukaan kauppareissulla mutta pitääkin käydä testailemassa millainen tuo uusi koostumus on, eikä vain ottaa tuttua ja turvallista tuotetta mukaan kun se ei kerran sitä enää olekaan :D Voi harmistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan on mahdollista saada tosta uudesta jostain näyte niin pyydä. Koostumus on kevyempää, eikä peittävyys ole samaa luokkaa kuin entisessä. Se on silti itselle ihan täydellinen kesämeikkivoide, mutta jos haluaa täysin saman tuotteen mitä se vanhassa purkissa oleva oli, niin sitä tämä uusi ei valitettavasti ole. :/

   Poista
 9. Käytän aika vähän ei-kunnolla-peittäviä meikkivoiteita, koska en tykkää kovin ohuista koostumuksista. Näistä suosikkini onkin Misshan BB-voide, jota saa nyt ilahduttavasti Cittareista ja kohtuuhintaan. Lumenen CC-voidetta en ole koskaan kokenut mitenkään ihmeellisenä, vaikka onhan se toki ihan hyvä:) Sen vieläkin ohuempi uusi koostumus ei tosiaiankaan innosta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missha on kyllä huippu jos haluaa enemmän peittoa, lopputulos on silti luonnollinen. :) Mä rakastan tota Lumenen CC kesällä, koska jälki on niin kuultavaa. <3 Mutta nää on just näitä makuasioita. :D

   Poista
 10. Käytin vuosia aina kesäisin Lorealin bb-voidetta. Nyt olen tajunnut menneeni koko kesän ihan normilla meikkivoiteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan maku muuttuu vuosien saatossa, ehkä mäkin kun ikää tulee? ;)

   Poista
 11. Ystäväni kehui Lumenen CC-voidetta. Sanoi, että sopii kepeytensä puolesta hyvin kesään. Minähän en käytä meikkivoiteita, joten en osaa noin muuten kommentoida tähän mitään.
  Ihanaa tiistaita Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutkin tykkäävät. Juuri keveyden takia loistava kesän meikkipohja.

   Ihanaa tiistaita Outi. <3

   Poista
 12. Mulla jo toinen purkki menossa tuota Misshaa...ihan huippu. Toinen mistä tykkäsin oli Avonin pinkki BB voide tuubi...se oli sitä vähän parempaa Anew sarjaa... sekin on uusittu, että onkohan se uusi yhtä hyvä kuin entinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä. Mä muistan ton Avonin, muistaakseni pidin siitä kanssa, uutta en ole kokeillut. :)

   Poista
 13. Löysin alkukesästä Amerikan matkalta It cosmetics merkiltä CC+ illumination voiteen. En ole muita käyttänyt kesän aikana. Ostin myös merkin kosteusvoidetta ja se vaikuttaa myös hyvältä. Palaan siihen loman jälkeen kun olen suurimnasosan päivää sisällä. Siinä kun ei ole aurinkosuojaa. Harmi kun merkkiä ei saa Suomesta. Onneksi saan vieraita USAsta ensi keväänä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo pitkään ollut mielessä kokeillta tuota It Cosmeticsin CC-voidetta kun kaikki sitä kehuu, epäilen, että se on aika paljon tuon Misshan kaltainen peittävämpi. :)

   Poista
 14. Mitä mitä, onko Lumenen CC-voidetta muutettu?! Tämä on mennyt ihan ohi :/ Tuubi juuri loppumassa ja olen ollut siihen niin tyytyväinen!

  Misshan BB on suosikki silloin, kun haluan todella hyvää pitoa. Uusi suosikki on Tallinnan Kaubamajan alesta mukaan tarttunut Pixin H2O Skin Tint, joka on ihana silloin kun ei ole paljon peitettävää. Yhtä kevyt lopputulos kuin Lumenen sävyseerumilla, mutta koostumus ja levitettävyys mun makuun paljon mieluisammat, samoin jättää hiukan mattaisemman pinnan. -Helkky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumus on ainakin musta ja monesta muusta aivan eri kuin siinä vanhassa tuubissa, paljon vähemmän peittävämpi ja kuulaampi, koostumus on selvästi myös ohuempaa kuin vanhassa. Tuotahan mainostetaan että se on 6 in 1 -tuote, yhtenä ominaisuutena, että se sopii pohjustajaksi meikin alle, vanhaa en olisi laittanut, mutta tätä uutta koostumusta voisinkin, koska on niin ohutta.

   Missha on kyllä loistava, jos haluaa hivenen enemmän peittoa. Tuo uusi CC on muuten musta jotain tuon uuden sävyseerumin ja sen entisen CC:n välistä, jos sitä koostumusta voisi kuvailla. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives