Luonnonkosmetiikka-arvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Mukavaa sunnuntaita kaikille. Elokuun kunniaksi ajattelin pitkästä aikaa järjestää arvonnan, joka sisältää vain luonnonkosmetiikkaa, tuotteista kaikki muut sopivat myös vegaaneille paitsi Melvitan silmänympärysvoide, joka sisältää mehiläisvahaa. Tiedän, että lukijoissani on paljon ihmisiä, jotka tulevat varmasti iloiseksi tämän tyyppisestä arvonnasta, joten siksi päätin kerätä mukaan omia suosikkejani. Arvon yhden paketin, joka sisältää seuraavat tuotteet:

Absolution La Brume Systémique Kasvovesi 40,70€* – Olen kirjoittanut tälle loistavalle kasvovedelle  ylistyksen jo reilut kolme vuotta sitten ensimmäisen kerran ja senkin jälkeen se on esiintynyt blogissani. Paljon antioksidantteja sisältävä sekä talintuotantoa ehkäisevä raikkaan vihreän tuoksuinen kasvovesi on piristänyt aamujani usein.

Cattier Cleansing Gel Hair & Body* – Hennoille hiuksille ja herkälle iholle suunniteltu hypoallerginen  sekä sulfaatiton puhdisgeeli sisältää mm. aloe veraa sekä kehäkukka- ja manteliuutteita.

Eco by Sonya Face Tan Water 42€ – Kaikki blogiani lukevat tietävät, etten ole mikään hirveän suuri itseruskettavien tuotteiden fani, vaikka käytänkin niitä jonkin verran varsinkin keväällä ja syksyllä. Muutama tuote on kuitenkin vakiinnuttanut paikan kaapissani ja yksi niistä on Eco by Sonyan rusketusvesi. Käyttö on helppoa. Tuote levitetään vanulapun avulla iholle ja annetaan vaikuttaa kahdeksan tuntia. Laitankin tuotetta kasvoille usein yöksi, kun käsittelyn toistaa pari kertaa viikossa kasvojen iholla pysyy kaunis hyvin luonnollisen näköinen päivetys. Aloe vera -pohjainen tuote on iholle myös hoitava. 

Lavera Hydro Effect Cleansing Balm 17,60€* – Hellävarainen, mutta silti tehokas puhdistusvoide sopii öljypohjaisuutensa vuoksi hyvin ensimmäisen vaiheen puhdistajaksi. 

Mádara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub – Tuote on tällä hetkellä Mádaran verkkokaupan myydyin tuote eikä suotta. Mekaanisesti kuorivana ainesosana toimii vulgaaninen hiekka, kun taas aprikoosin- ja kauran -öljyt pehmentävät ihoa. Tuotetta levitetään hieman kämmenille ja sekaan lisätään ripaus vettä, jonka jälkeen se pyöritellään kasvoille. Tämän jälkeen iholle vettä lisätessä tuote muuttuu maitomaiseksi ja huuhtoutuu helposti pois.

Melvita Youthful Eye Care 36,50€* – Silmänympärysvoide sisältää luomu arganöljyä. Se kiinteyttää ja uudistaa silmänympärysihoa. Sopii varsinkin aikuiselle ikääntyvälle iholle.

Provida Bio Vaseline Jelly Suojavoide 8,95€ – Provida on luultavasti brändi joka on jäänyt isommille ryhmille hieman tuntemattomammaksi, mutta aivan suotta. Suojavoide sopii hyvin kuiville ihoalueille kuten kantapäille, kyynerpäihin, kutinaan ja ihottumiin, sitä voi käyttää myös hyönteisten pistoihin. Todellinen monitoimivoide siis. 

Yes to Moisturizing Diy Powder-to-clay Mask 4,90€ – Hauska tee-se-itse -naamio. Sopii erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle. Naamiosta voi kustomoida juuri ihotyypilleen sopivan lisäämällä jauheen joukkoon vettä, jogurttia, hunajaa tai appelsiinimehua. 

ARVONTA

Arvotaan yksi tuotepaketti, jonka arvo on n. 150 euroa. Arvonnan *)merkityt tuotteet olen saanut ja muut ei tähdellä merkityt hankkinut itse arvontaa varten. Osallistumisaikaa on su 26.8.2018 klo 23.59 asti. Voittajaan otan yhteyttä viikolla 35. Voit saada lisäarpoja tykkäämällä blogistani Instagramissa ja/tai Facebookissa. Ilmoitathan kommenttilaatikossa osallistutko yhdellä, kahdella vai kolmella arvalla.

Kaikki varmaan muistavat, että tietoturvakäytöntä kiristyi tässä vähän aika sitten ja siten pyydän, että luette arvontaohjeet tällä kertaa aiempaa tarkemmin. Kaikki jotka eivät ole noudattaneet sääntöjä hylätään. 

*Saadakseni yhteyden voittajaan, arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa.

*Arvontaan osallistuminen ja sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista. Voit halutessasi ottaa vapaaehtoisesti yhteyttä myös sähköpostitse hakusanarakkaus@gmail.com. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, laita viestin otsikoksi luonnonkosmetiikka-arvonta.

*Käytän sähköpostiosoitetta ainoastaan viestiäkseni arvonnan voittaneelle voitosta.

*Annathan osallistumiskommentissasi suostumuksesi siihen, että saan käyttää sähköpostiosoitettasi yllä mainitussa tarkoituksessa. Voit kirjoittaa kommenttiin: ”saat käyttää sähköpostiosoitettani arvontavoitosta tiedottamiseen”.

*Säilytän arvonnan yhteydessä jätettyjä sähköpostiosoitteita 16.9.2018 saakka, minkä jälkeen poistan arvontaan jätetyt kommentit kokonaisuudessaan Blogger-blogipohjasta ja sähköpostistani.
Mikäli haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiosoitteesi käyttöön, teet sen laittamalla kommentin: ”Peruutan suostumukseni” tämän saman postauksen kommenttilaatikkoon.

Onnea kaikille arvontaan!

Vietän pienin jokakesäisen blogitauon ja seuraava postaus ilmestyy poikkeuksellisesti vasta tiistaina 28.8. Joten oikein mahtavaa tulevaa viikkoa kaikille.


Designed by FlexyCreatives