Lookfantastic Beauty Box elokuu 2018


Elokuun Lookfantastic Beauty Box* saapui tällä kertaa heti kuun alussa. Elokuun laatikko oli puettu kauniiseen turkoosiin väriin ja höystetty kultaisilla yksityiskohdilla. Pakko sanoa heti alkuun, että tämän kuun boxin sisältö oli tosi kiva. Joukosta löytyi monta kiinnostavaa tuotetta ja ainoastaan yksi todellinen huti. 

*Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta.


NAILS INC. INC.REDIBLE GLAZIN LIP GLAZE 3,4ML N. 11,80€

Itselleni boxin vähiten kiinnostavin tuote, oikea turhake. Kyseessä on värillinen huulikiilto, jossa on ultrakosteuttava koostumus. Tuote sisältää runsaasti pigmenttiä ja sitä voi käyttää yksinään tai suosikkipunan päällä. Nails INC. tunnetaan enemmän kynsilakoistaan, joten en nyt ihan syty tälle. Sävyjä on saatavana viisi, mutta yllättäen omalla aina yhtä huonolla tuurillani sain tuollaisen masentavan maitokahvin värisen, joka on juuri sellainen sävy, mitä en koskaan tule huulilleni pistämään.

MIO BOOB TUBE+ MULTI ACTION BUST FIRMER 30ML N. 10,60€

Hihittelin, kun näin tämän tuotteen. Voide rinnoille (ja decolteelle) on niitä tuotteita joita jopa minä pidän hivenen turhina. Mielestäni rinnoille voi levittää aivan samaa voidetta kuin muuallekin kroppaan. Jos kuppikoko on iso, niin tuskinpa näillä kohdennetuilla voiteilla sen kummempaa kiinteytystä ihoon saa kuin kiinteyttävällä vartalovoiteellakaan. Decolteen herkempi iho on sen sijaan sellainen, joka voi omanlaistaan hoitoa kaivatakin. Voidepohja aloe veraa eikä vettä ja sisällys on vähintäänkin vakuuttava. Sisältää mm.  omega-öljyjä. Aion ehdottomasti käyttää voiteen koko vartalolle. 

ERNO LASZLO FIRMANRINE LIFT ESSENCE LOTION 15ML N. 5,30€

Erno Laszlo on brändi, jota olen jo pitkään halunnut päästä kokeilemaan ja vihdoin siihen tuli mahdollisuus. Geelimäinen sininen essence sisältää kapseloitua kollageenia, joka liftaa ihoa. Mukana myös leväuutetta, joka auttaa ihoa uudistumaan sekä rauhoittavaa aloe veraa. Veikkaan tästä tuotetta, jonka tulen ostamaan vielä täysikokoisena.

BLINK BROW BAR MINI BROW BUILD INDIAN CHOCOLATE 2ML N. 10€

Kuituja sisältävä kulmageeli, joka saa näyttämään kulmat paksummilta ja runsaammilta. En ole ennen käyttänyt kuin kuitumascaraa, joten ole erittäin kiinnostunut tästä. Vaikka tuubi on minikokoinen, se on silti miltein puolet normaalikokoisesta tuotteesta, joten tästä riittää varmasti iloa pitkään.

MOLTON BROWN PINK PEPPERPOD BODY WASH 100ML N. 7,80€

Jee Molton Brownia! Boxeista löytyy kolmea erilaista tuoksua, itse sain Pink Pepperpodinjoka on yksi lemppareitani. Tarvitseeko edes sanoa, että tämä tulee käyttöön. <3

BALANCE ME PURE SKIN FACE WASH 40ML N. 6,20€

Viime kuun kauneusboxista tuli parikin kasvopuhdistajaa, mutta ei tämä nyt haittaa, koska näitä saa kulutettua ihan kivaa tahtia. Balance Me:n Pure Skin Face Wash sopii varsinkin sekaiholle. Tuotteen INCI vaikuttaa tosi kivalta: ihoa kosteuttavaa kasviperäistä glyseriinä, aloe veraa...  


Kauneusboxin arvoksi tuli elokuussa n. 51,70 euroa.

Miltä elokuun Beauty Box vaikutti? Oliko joukossa kiinnostavia tuotteita?

Beauty Boxin hinta kuukausi kerrallaan tilattuna on 20 euroa, jos tilaa kolme kuukautta kerralla, jää yhden hinnaksi 18 euroa ja vuodeksi kerralla tilattuna yhdelle laatikolle jää hintaa 15,50 euroa.

*LF Beauty Box PR-näyte saatu blogin kautta.




  1. Oikein mainio sisältö, jälleen kerran. Itse en taas yhtään tiedä onko elokuun boxi minulle tulossa vaiko ei xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään peukkuja et tulee, jos viime kuunkin tuli. Nyt voit ainakin odotella, kun eikös me viimeksi saatu aika samoihin aikoihin?

      Poista
    2. Tais tosiaan enintään parin päivän erolla heinäkuun boxit meille saapua, tarkkaillaan postia xD

      Poista
    3. Nää on huonot, kun näistä tulee vaan se teille on saapunut isokokoinen kirje kortilla, ei voi tietää mistään, että tää on tullut. Jos toi kortti eksyy matkalla, niin jää hakematta. :(

      Poista
  2. Huulikiilto olisi mullekin ollut boxin epäkiinnostavin tuote, muuten on kyllä kivan näköinen setti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulikiiltoa lukuunottamatta, tosi kiva boxi, jos tuon huulikiillon sävy olisi ollut eri, olisin ehdottomasti testannut sit, nyt ei napsi. :D

      Poista
  3. Kivan erilaisia tuotteita. Juuri pientä kiinnostavaa hypisteltävää ja ihmeteltävää, että mikäs tuote tämä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just näin mäkin ajattelen. Ensin olin tuosta kulmageelistä, et onpa pieni, mutta ei se itseasiassa ole ja tuote yksi boxin kiinnostavimpia.

      Poista
  4. Mun silmissä kaikki tuotteet on kiinnostavia, koska en ole niitä koskaan käyttänyt, mutta pikkukoot tekee kipeetä;)

    VastaaPoista
  5. Nyt kyllä näytti hyvältä tämä boxi. Tuolla oli paljon tuotteita joita olisi kiva testata.
    Ihanaa torstaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tää oli maaliskuun boxin jälkeen toiseksi paras.

      Oikein ihanaa torstaita Outi. <3

      Poista
  6. Molton Brown suihkugeelit ilmeisemmin ovat ihania kun moni niistä on niin innoissaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Tilasin aikoinaan ensimmäiseni Englannista 2000-luvun alkupuolella, kun brändiä ei silloin edes myyty Suomessa.

      Poista
  7. Just räpelsin auki oman boksini... onpa pieniä kokoja. Melkeen suutuin ku näin oman huulikiil...puna....whateverin. MIKSI aina joku ruskea???? Sä sanoit todella osuvasti: Masentava Maitokahvi :D Ei ainoastaan LF:n boksista vaan saan kaikista mulle tulevista bokseista rusehtavan, harmaan, oksennuksen värisiä huulijuttuja!!! Alan oikeesti uskomaan, et tänne pohjosen perukoille lähetetään kaikki rumat jämävärit. Hhhhhhhhh. Josko nyt oon rauhoittunu ku pääsin purkaa ensifiilikset :D Harvoin haluan valittaa boksien sisällöistä, mut näköjään mullakin on rajansa :) Jäin kaipaamaan meikkituotteita, mutta josko sitä uskaltais alkaa haaveilen jo ens kuun boksista, joka on synttäriboksi! Viime vuoden synttäriboksi ainakin oli ihan huippu <3 Mukavaa orastavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aika harva kuitenkin käyttää ruskeaa huulilla. Miksei pelata varmalla ja laiteta vaikka joku tylsä melkein kaikille sopiva vanha roosa, vai heitetäänkö noi kamalan sävyiset boxiin, koska ne ei mene muuten kaupaksi? :D LOL Mullekin toi huulikiilto oli masentavin hetki, mutta kyllä se siitä sitten parani. Aika vähän ollut muuten meikkituotteita viime kuukausina, yleensä yksi ja muut ihonhoitoa. Olis kiva jos olis välillä vaikka toisinkin päin. Synttäriboxia odotan minäkin, on siellä ainakin tulossa yks mun lempparituotteista. ;)

      Poista
  8. Tosi kiva kokonaisuus! Toi Molton Brownin samainen suihkugeeli tuli joskus LF:n joulukalenterista ja silloin se tuoksu ei mua miellyttänyt ollenkaan. Olisi hauska kokeilla onko mieli muuttunut tänä aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Molton Brownin tuotteissa on musta aika uniikki tuoksumaailma, vähän sellainen et joko niistä tykkää tai ei. :D

      Poista
  9. Kulmageeli ja Molton Brown omat suosikit. Ihanaa viikonloppua 💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulmageeli on tosi hyvä se tuli testattua, vähän joudun harjaamaan sitä vaaleammaksi ettei näytä liian tummalta, mutta muuten loistava.

      Mukavaa viikonloppua Tiia. <3

      Poista
  10. Mielenkiintoisia tuotteita. Tuo masentava maitokahvi olisi sävynä mulle passeli, harvoin vaan tulee kiiltoja käytettyä :D. Tuo Erno Laszlo essence kuulostaa tosi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no sulle toi sävy sopiikin, mä näyttäisin hautausmaalta karanneelta sen kanssa. X-D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives