Edullinen vinkki – Aveeno Calm+Restore Oat Gel Moisturizer

Pitkästä aikaa edullisen vinkin vuoro. Edullinen vinkki -postauksia tulee aina silloin, kun vain satun löytämään mielestäni loistavan edullisen tuotteen. Tämän kertaista tuotetta olen rakastanut viimeisen parin kuukauden aikana niin paljon, että se on pian loppu. Onneksi kaapissa odottaa avaamaton pakkaus. 

Tämän kertainen edullinen vinkki tulee Aveenolta, joka rantautui vihdoin hetki takaperin Suomeen. Tosin ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että tuotevalikoima on aika suppea. Kieltämättä hivenen kirpaisi, ettei meidän tämänhetkisen valikoiman joukossa ollut tätä kasvoille tarkoitettua maailmalla suureksi hitiksi noussutta Calm+Restore -sarjaa vaan ainakin näin aluksi näyttää siltä, että on keskitytty pelkästään vartalotuotteisiin. Toivotaan, että tuotevalikoima laajenee meilläkin jatkossa, eikä tapahdu Neutrogenat, joka myy edelleenkin vuosien päästä meillä hyvin rajattua valikoimaa tuotteitaan. Kyllä, olen vieläkin tästä hivenen ihmeissäni, koska joudun aina tilaamaan suosikkituotteeni sarjasta ulkomailta. 

Nyt on kuitenkin aika hehkuttaa Aveenon Calm+Restore Oat Gel Moisturizeria.




Alunperin kuulin tuotteesta ensimmäistä kertaa Dr. Draylta, joka on viimeisinä vuosina vaikuttanut varmasti eniten siihen, mitä ajattelen nykyisin ihonhoidosta. En todellakaan ole kaikissa asioissa hänen kanssaan samaa mieltä, mutta olen löytänyt monia loistavia tuotteita hänen suosituksestaan. Olen myös oppinut arvostamaan ihonhoidossa uudelleen kauan käytettyjä ja hyväksi havaittuja raaka-aineita.

Aveenon Calm+Restore Oat Gel Moisturizer on ns. "geelivoide" eli koostumus on kevyttä ja raikkaan geelimäistä. Yleensä tällaisen koostumuksen voiteista ajatellaan, etteivät ne ole kovinkaan kosteuttavia, mutta kauravoide todistaa väitteen vääräksi. Tuote on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja se ei sisällä lisättyjä hajusteita. Tuotteessa on silti raaka-aineista johtuva hivenen kaurainen tuoksu, mutta se ei ole millään tavalla paha ja häviää nopeasti levityksen jälkeen. Sopii myös normaalille ja kuivalle iholle.

Rauhoittava voide on iholla ihastuttavan tuntuinen, varsinkin kesällä lämpiminä päivinä se tulee tuntumaan miellyttävän virkistävältä. Olen käyttänyt voidetta pääsääntöisesti illalla retinolin päällä, mutta myös meikittöminä päivinä aamuisin. Käytän nykyään enimmäkseen puuterimaista meikkipohjaa ja sen alla voide on toiminut myös hyvin. Sen sijaan nestemäisiä meikkivoiteita käyttäessä geelimäisten voiteiden kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei levitä tuotetta liikaa, sillä pohja saattaa silloin lähteä murustumaan. Yhdessä retinolin kanssa käytettynä, se voi myös vähentää mahdollista retinolin aiheuttamaa ihoärsytystä. Käytön jälkeen iho on aamuisin aina hyvin kosteutettu, pehmeä, tasaisen värinen ja kimmoisan tuntuinen.

Oat Gel Moisturizer sisältää prebioottista kauraa ja kuumelehteä, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.

Aveenon kaurasarjaan kuuluu muitakin tuotteita mm. seerumi, puhdistaja ja kasvovesi. Koska voide on ollut loistava rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa, seuraavaksi ajattelin ostaa kokeiluun puhdistajan ja seerumin, joista varsinkin seerumia olen nähnyt monen kehuvan.

INCI: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Cetearyl Olivate, Avena Sativa Kernel (Oat) Flour, Avena Sativa Kernel (Oat) Extract, Chrysanthemum Parthenium Flower/Leaf/Stem Juice, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, C13-14 Isoparaffin, Polyacrylamide, Dimethiconol, Sorbitan Olivate, Synthetic Beeswax, Laureth-7, Dimethicone Crosspolymer, Carbomer, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Metabisulfite, Tocopherol, BHT, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate


Aveeno Calm+Restore Oat Gel Moisturizeria voi ostaa mm. iHerbiltä, jossa hinta on 16,61 euroa.


Oletko käyttänyt Aveenon tuotteita?

  1. Meillä on ollut Aveenon tuoksuton ihovoide, sellainen pumppupullo. Ostin sen tyttärelle, jolla on todella herkkä iho ja se tuote oli ainakin todella hyvä ja edullinenkin.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aveenon tuotteet sopii tosi loistavasti juurikin herkälle iholle.

      Ihanaa viikkoa Outi. ❤️

      Poista
  2. Ostin juuri sen Aveenon herkän ihon kauravartalovoiteen ja huippu! Atooppisen ja kutisevan ihoni uusi paras kaveri. Toivottavasti nää kasvovoiteet saadaan kans valikoimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin toivotaan, että kasvotuotteet tulee myös meillä myyntiin. Olisivat varmasti pelastus monelle herkkäihoiselle. 👍

      Poista
  3. Ei ole tuttu brändi itselle, mutta tosi kiinnostavalta kuulostaa! Harmi tosiaan, jos tuotevalikoima Suomessa on kovin suppea :/ Ja hei hyvä kun luin noita aiempia kommentteja tässä postauksessa, täytyy näin atoopikkona pitää mielessä tuo kauravartalovoide, joka ylempänä mainittiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon, että aloittivat vartalotuotteista ja nämä kasvotuotteet seuraisivat perästä. Voisi olla ratkaisu monen ongelmiin.

      Poista
  4. Olen tykännyt todella paljon sarjan kroppavoiteista, etenkin sellainen geelimäinen rauhoittaa säärien kutinaa aivan mahtavasti ja on koostumukseltaan suosikki. Toivottavasti tätäkin saadaan pian Suomeen. <3

    Sydämellistä viikonloppua Jonna. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se geelimäinen on paras, ihana myös kesällä, kun ei ole liian rasvaisen tuntuinen. 😍

      Ihanaa viikkoa Tiia. ❤️

      Poista
  5. Olen joskus toistakymmentä vuotta sitten kokeillut jotain päivävoidetta mutten yhtään muista mikä se oli. Voisikin olla kiinnostavaa testata näin pitkän ajan jälkeen uudelleen. Tämä voide alkoi kiinnostamaan kovastijuttusi pohjalta 😊

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives