Bioeffectin talvisuosikit ja lahjavinkki

MAINOS: BIOEFFECT

Bioeffect on sarja, joka on kulkenut mukanani pitkään. Tykkään ihonhoidossa käyttää edullisten tuotteiden  lisänä arvokkaampia tehokkaiksi ja hyviksi toteamiani tuotteita. Kirjoittelin aiemmin Bioeffectin suosikkituotteista, jotka ovat käytössäni kesällä. Talveksi suosikkini muuttuvat jonkin verran, mutta pari samaakin tuotetta kulkee mukana ympäri vuoden osana ihonhoitorutiinia. 

Isoin ongelma iholle koituu talvella lämpötilan vaihteluista ja kuivasta huoneilmasta. Monen iho kärsii silloin kuivuudesta. Muuten normaali iho saattaa äkkiä tulla pintakuivaksi. Tämän vuoksi tällä hetkellä ne syksyllä hyvältä tuntuneet ihonhoitotuotteet eivät välttämättä ole niitä oikeita, eivätkä toimi kuten pitäisi. Kiinnitänkin talviaikaan suurta huomiota ihon tehokkaaseen kosteuttamiseen ja siinä Bioeffectin tuotteet ovat olleet jo vuosia isona apuna. 

Bioeffectin tuotteiden tehokkuus perustuu EGF:n, joka on epidermaalinen solukasvutekijä, joka auttaa ihoa kasvamaan palovamman jälkeen ja nopeuttaa haavojen paranemista. EGF edistääkin ihon kykyä sitoa kosteutta ja vähentää kosteuden haihtumista iholta. Lisäksi se edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, antaen kiinteyttä ja elastisuutta iholle. Tuotteilla saa pakattua iholle tehokkaasti kosteutta kevyillä koostumuksilla. 


EGF ESSENCE 95 € – Hoitoneste on tuote, joka on käytössäni ympäri vuoden. Pullo kestää minulla päivittäisessä käytössä puolisen vuotta. Käytän sitä joka aamu ja vielä kerrostan sitä iholle, sillä muutama pisara riittää. Koostumus on lähes vesimäistä, mutta siitä huolimatta tämä on varmasti yksi kosteuttavimpia hoitovesiä, mitä markkinoilla on. Kerrostan hoitovettä aina meikin alle, ennen päiväseerumin lisäämistä. Iho on jo pelkän hoitoveden laiton jälkeen huomattavasti kimmoisamman oloinen. Sisältää mm. glyseriiniä ja sorbitolia, jotka kosteuttavat tehokkaasti.

EGF DAY SERUM 135 € – En varmaan enää osaisi tehdä meikkiä, jos en käyttäisi tätä seerumia meikin alla. Tuotteen kanssa meikkipohja ei epäonnistu koskaan. Huomaan eron heti meikkiä levittäessä, jos en ole jostain syystä laittanut alle Bioeffectin seerumia. Seerumi onkin kehitelty erityisesti meikinalustuotteeksi, mutta voi sitä käyttää muutenkin. Viime kesänä yleisin aamulla käyttämäni yhdistelmä oli EGF Essence, C-vitamiiniseerumi, EGF Day Serum ja aurinkosuoja. Lopuksi päälle meikki. Läpinäkyvä jellymäinen seerumi sulaa iholle, eikä jätä tahmeaa pintaa. Sopii aurinkosuojan alle. Yksikään aurinkosuojavoide ei ole lähtenyt vielä rullautumaan tämän päällä, mikä ei ole itsestäänselvyys. Tekee ihosta heleän ja hyvin kosteutetun. Sisältää EGF:n lisäksi sorbitolia, hyaluronihappoa ja glyseriiniä, joten seerumi pakkaa ihon täyteen kosteutta. 

30 DAY TREATMENT 265 € – Luksustuote iholle ja ensimmäinen Bioffect-tuote, johon aikoinaan ihastuin vuonna 2014. Piti ihan tarkistaa, mistä asti olen sarjan tuotteita käyttänyt ja jäljet johtivat vuoteen 2014. Tämä on kuuri, jonka teen iholleni kerran vuodessa ja yleensä käyttöajankohta osuu vuodenvaihteen jälkeen, kun kovimman pakkaset alkavat ja iho kaipaa todellista tehohoitoa. Kuuria suositellaan käytettäväksi 1-4 kertaan vuodessa, mutta koen, että oma ihoni hyötyy tästä eniten keskitalvella. Kuuri sisältää kolme 5 ml:n kokoista pulloa, jotka riittävät omassa käytössä kauemmin kuin tuon luvatun 30 päivää. Usein puolitoista kuukauttakin aamuin ja illoin käytettynä, sillä koostumus on riittoisaa ja muutama tippa riittää kasvojen ja kaulan iholle. Levitän aivan kaikki Bioeffect-tuotteet myös huulille ja silmänympärysiholle. Kuuri vahvistaa, heleyttää, tasoittaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Sisältää vain yhdeksän ainesosaa EGF:n lisäksi mm. hyaluronihappoa, glyseriiniä ja peptidejä.

IMPRINTING EYE MASK 40 €/8 paria –  Olen karsinut vuosien aikana ihonhoidostani pois lähes kaiken "turhan" ja koitan tulla toimeen yksinkertaisella ja tehokkaalla rutiinilla. Monet seuraajat tietävät, että yksi heikkous minulle on jäänyt ja ne ovat silmälaput. Tykkään käyttää silmänympärysiholla toisinaan aamuisin erikoishoitona toimivia lappua. Talviaikaan huomattavasti useammin kuin kesällä. Tykkään niiden antamasta lisäkosteudesta ja kiinteyden tunteesta. Ne auttavat myös turvotukseen, jos sellaisesta kärsii. Laitan laput aina yöksi jääkaappiin odottamaan aamua, kun tiedän niitä käyttäväni, siten ne ne vaikuttavat vieläkin tehokkaammin virkistävästi. Bioeffectin geelimäiset laput tuntuvat iholla raikkailta ja saavat ilmeen kirkkaammaksi. 


Bioeffectin lahjapakkaukset ovat mielestäni paras tapa tutustua sarjaan, sillä niissä saat lähes yhden tuotteen hinnalla kokeiltavaksi muita tuotteita ikäänkuin kaupan päälle. Lisäksi, jos tilaat verkkokaupasta ja alat uutiskirjeen tilaajaksi, saat ensimmäisestä tilauksestasi -15%.

Tämän joulun kauniista lahjapakkauksistani oma suosikkini on Skin Savior Skincare -lahjapakkaus, joka sisältää täysikokoisen EGF Seerumin, Imprinting Hydro Gel Mask -kasvonaamion ja 50 ml:n kokoisen EGF Essencen. Pakkauksen hinta 159 euroa (Black Friday -tarjouksessa 127,20 €). Tuotteiden yhteisarvo erikseen ostettuna 211,50 euroa. Tilatessasi voit lisäksi valita kaupan päälle tuotenäytteen.

TÄLLÄ HETKELLÄ VERKKOKAUPASSA BLACK FRIDAY -TARJOUS! KAIKKI TUOTTEET -20% 27.11. SAAKKA.

Onko Bioeffect tuttu? Suosikkituotteita?


 1. Ei ole tuttu sarja, mutta kyllähän tällaiset luxustuotteet kuulostavat hyviltä ja varmasti sitä myös ovatkin.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
 2. Nyt on tuotteilla hintaa, mutten epäile etteikö olisi myös hyviä. Jos pääsisin testaamaan ja todella tykästyisin, niin voisin hyvinkin aina välillä satsata tällaisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä saa kyllä pakattua ihoon kosteutta ennennäjemättömän tehokkaasti. ❤️

   Poista
 3. Nyt on kuivempi iho kuin ikinä! Veikkaan, että seerumi rauhoittaisi kummasti. Hitsi vieköön nämä unohtunut, kiva että muistutit Jonna.

  Sydämellistä sunnuntai-illan jatkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koukutin yhden työkaverinikin sarjaan. Käyttää seerumia usein. 😄 Se olisi sunkin iholle loistava. ❤️

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives