Hämmentävän hyvä ja halpa – Coach Floral EdP

 *Tuoksu saatu, sisältää mainoslinkkejä

Monet tuoksujen ystävät ovat varmasti huomanneet, miten niiden hinta on kiitänyt viimeisen vuoden aikana hirmuista vauhtia ylöspäin. Jopa ennen hivenen edullisemmat tuoksut maksavat saman verran kuin ennen luksusbrändien tuoksut, joiden hinta taas on kivunnut yli satasen koosta riippuen. Olen jo pitkään toivonut, että löytäisin nykyisillä hinnoilla edullisen tuoksun, joka ei tuoksuisi marketilta ja halvalta alkoholilta, mutta sellaista ei vain ole tullut vastaan. 

Sain jokin aika sitten tuoksuteltavaksi maahantuojalta Coachin Floral EdP:n. Tiesin heti, että tässä se on. Edullinen tuoksu, jossa on kuitenkin ylellinen ote. Hintaansa nähden tuoksussa on ihan kaikki, mitä arvokkaamissakin tuoksuissa, tämä ei tuoksu mitenkään halvalta vaan kelpuutin tämän välittömästi arkipäivien tuoksuksi, koska siihen Floral EdP sopii täydellisesti.

Jos rakastat nuorekkaan oloisia, hedelmäisiä, puhtaan raikkaita ja makeita tuoksuja, tässä sinulle edullinen sellainen. Tämä on tuoksu, joka saa iloiseksi. Se on helppo valinta silloin, kun ei tiedä mitä laittaisi. Sopii hyvin piristämään päiviä. Tämä onkin ollut viime aikoina tarpeen, sillä olen ollut kiireinen. Koen Floralin täydelliseksi tuoksuksi kevääksi ja kesäksi. Tuoksu ei ole varmasti maailman jännittävin, mutta se toimii. Jos tykkäät Escadan kesätuoksuista, tässä sinulle aavistuksen hienostuneempi ja edullisempi vaihtoehto.

Coach Floral EdP alkaa hedelmäisellä räjähdyksellä – ananasta, appelsiinia, bergamotia ja sitruunaa. Ripauksen pikanttia luonnetta tuo punapippuri. Sydän on kauniin kukkainen – gardeniaa, ruusua, jasmiinia ja metyylidihydrojasmonaattia, joka tuo raikkaan jopa pienen saippuaisen tuulahduksen. Pohjalla myskiä, patsulia, vaniljaa, puisia vivahteita ja santelipuuta.

Tuoksu on hyvin tasapainoinen. Alku on ehdottomasti mehukkaan ananaksinen, punapippuria en juurikaan haista ja hyvä niin, koska se ei lukeudu suosikkeihini. Saippuainen raikkaus, makeus ja pehmeä kukkaisuus ovat myös läsnä. Hetken iholla oltuaan tuoksu muuttuu omalla iholla hedelmäisen mehukkaaksi ja pehmeän makeaksi. Kesto on edulliseksi tuoksuksi huikea kahdeksisen tuntia ja vaatteissa vieläkin kauemmin.

Kaikkia tietenkin kiinnostaa, paljonko tämä maksaa. Paikasta riippuen, hinta on 40 euron kieppeillä.


Coachin tuoksuja Suomessa myyvät mm. Sokos ja Stockmann. Floral EdP:n voi myös tilata esim. *TÄÄLTÄ (45,50 €), *TÄÄLTÄ (41,90 €) ja *TÄÄLTÄ (30 €).

Onko Coachin tuoksut tuttuja? Suosikkeja?

  1. Tämä oli kiva yllättäjä ja pullo mitä kaunein. Tosin nykyään mun tuoksut ovat kaikki raikkaita ja energisoivia eli muut tuoksut jäävät vähemmälle käytölle. Mutta tälle peukut todellakin ja kun ottaa huomioon miten tuoksujen hinnat on nousseet ja hyvä kun satasella saa enää mieluista tuoksua.

    Ihanaa viikkoa Jonna. <3

    VastaaPoista
  2. No tässäpä olisi minunkin nenääni sopivan kuuloinen tuoksu ja eipä tuo niin lompakossakaan tuntuisi. Kiitos vinkistä, otin nimen talteen <3
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
  3. Taisitkin juuri kuvailla loistavan tuoksun juuri mulle :D Tämä täytyy pitää mielessä, hinta on tosiaan hyvin huokea! Iso kiitos taas hyvästä tuoksuarviosta ♥

    VastaaPoista
  4. Kuvaus oli niin hedelmäisen houkutteleva, että tätä voisi käydä tuoksuttamassa. Ja hyvä pointti on edullinen hinta!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives