Parhaat puhdistustuotteet herkälle iholle

 *Sisältää mainoslinkkejä

Maaliskuun muuton myötä tuli päästyä eroon turhista tavaroista. Jo ennen muuttoa, olin jo pitkään pienentänyt kosmetiikkavarastojani. Tällä hetkellä tilanne on se, että minulla ei juurikaan ole tuotteita, jotka eivät olisi avattuna ja käytössä. Ainoastaan pari meikkituotetta on sellaisia, että minulla on varastossa avaamaton, koska olisi katastrofi, jos sellainen loppuisi meikatessa. Monista meikeistä kun ei näe, paljon niitä on vielä jäljellä. Tämä on oikeasti saavutus ihmiseltä, jolla oli vielä muutama vuosi sitten laatikollinen pelkästään kasvovoiteita. 

Nyt onkin sitten hyvä aika päivittää, mitkä mielestäni ovat niitä parhaita ne tuotteita. Ne tuotteet, jotka olen jättänyt käyttöön ja ostan uudestaan. Tykkään käyttää tuotteita, jotka sopivat herkällekin iholle. Toki jotain tuotteita saatan vaihdella, jos haluan testata jotain uutta, mutta en osta uutta, ennen kuin jokin on loppu. Tällä hetkellä käytössäni on viisi puhdistustuotetta, periaatteessa tässäkin on kaksi liikaa, tulisin hyvin toimeen kolmella, mutta tykkään vaihdella tuotteita. Mitkä ovat ne viisi, jotka olen kelpuuttanut kaappiini?

*Clinique take the day of cleansing balm (TARJOUS! 10.40-36 €) – Tykkään puhdistusbalmeista iltaisin ensimmäisen vaiheen puhdistajana. Välillä vaihdan öljyyn tai välissä kokeilen jotain toista puhdistusbalmia. Cliniquen balmi on toistaiseksi paras kaikista käyttämistäni. Se puhdistaa kaiken meikin helposti ja jättää ihon pehmäksi.

*Paula's Choice Resist Optimal Results Hydrating Cleanser (31 €) – Talvella kun iho on kuivempi, voidemainen puhdistustuote toimii loistavasti hellävaraisena ihonhoitorutiinin toisen vaiheen puhdistajana. Kesällä käytän tätä myös ensimmäisen vaiheen puhdistajana, sillä tämä puhdistaa loistavasti meikin ja aurinkosuojan. Tuntuma on kuitenkin kevyempi iholla kuin balmeilla tai öljyillä. Kesällä puhdistan kasvoja usein myös aamuisin ja tämä sopii siihen tarpeeseen loistavasti. Talvella riittää usein aamuisin vain pelkkä vedellä huuhtelu.

*CeraVe Foaming Cleanser (9,89 €) – CeraVen geelimäinen miedosti vaahtoava puhdistustuote asustaa meillä suihkussa. Pesen tällä yleensä kasvot ja koko kropan suihkussa käydessä. Tykkään erityisesti siitä, että jos on vieraita ja he käyvät suihkussa, tämä tuote sopii heillekin kasvojen puhdistukseen ja vartalon pesuun ärsyttämättä herkempääkään ihoa. Tuoksuttomuus toimii myös kaikilla.


*Medik8 Pore Cleanse Gel Intense (TARJOUS 24,90 € norm. 34 €) – Ihonhoitorutiinissani on ehdottomasti paikka happoja sisältävälle puhdistustuotteelle. En käytä tuotetta joka päivä, mutta aina jos iho näyttää samealta tai koen, että se kaipaa pientä kirkastusta. Yleensä käyttökertoja on pari viikossa. Toimii parhaiten toisen vaiheen puhdistajana. Mieto ja hellävarainen jellymäinen kevyesti kuoriva puhdistustuote sisältää L-mantelihappoa, salisyylihappoa, maitohappoa ja puna-apilauutetta. Se supistaa ihohuokosia, jotka varsinkin näin vanhemmiten tuntuvat suurentuvan. Onko joku muu huomannut saman? Tuote on todella hellävarainen, eikä kuivata ihoa. Rasvoittuvan ihon omaava voi käyttää huoletta joka päivä. Tuotteen käytön jälkeen muut ihonhoitotuotteet tuntuvat imeytyvän ihoon paremmin.

*Coxir Ceramide Micro Derma Cleanser (19,90 €) – Monet pidempään blogia lukeneet tietevät, että rakastan ihonhoidossa keramideja. Coxirin jellymäinen puhdistustuote sisältää keramideja, hyaluronihappoa ja allontoiinia. Puhdistaa tehokkaasti, mutta on samaan aikaan todella hellävarainen ja kosteuttava. Tuote levitetään kostealle iholle, voit halutessasi vaahdottaa sen kosteissa käsissä ennen kasvoille levitystä. Tämä ei ole lainkaan sellainen saippuamainen ja kuivattava puhdistaja, mitä useimmiten K-Beautyn puhdistustuotteet ovat. Tähän ei ole lisätty hajusteita, mutta sisältää vaniljaorkidean uutetta, josta tulee ainakin omaan nenääni tähän hyvin mieto vaniljainen tuoksu. Tämä onkin ainoa käyttämistäni puhdistuotteista, jossa on jonkinlainen tuoksu.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Millaisista puhdistustuotteita pidät?



Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives