Tuotearvostelu – Beauty of Joseon

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet omia.

Kiitos Lindan ja Tainan, kiinnostukseni K-Beauty -tuotteisiin on lisääntynyt hurjasti viimeisen parin vuoden aikana. Minua kiinnostaa tuotteet, jotka ovat tehokkaita ja toimivat, mutta ovat silti hinnaltaan edullisia. Beauty of Joseon on siitä mielenkiintoinen korealainen ihonhoitobrändi, että sitä saa ostettua mm. Prismoista. Silti kilpailukykyisimmät hinnat olen itse löytänyt tuotteille verkkokaupoista ja heidän alennusmyynneistään. 

Beauty of Joseon tuotteiden raaka-aineet valitaan niin, että mukana on perinteiseen korealaiseen yrttilääkintään kuuluvia ainesosia. Tuotteisiin on pakattuna paljon perinteisiä ainesosia kuten riisi ja ginseng, joihin on sitten sekoitettu moderneja ihonhoidon aktiivisia raaka-aineita kuten niasiiniamidia ja erilaisia happoja. Monet tuotteet ovat vegaanisia ja hypoallergisia, eikä niihin ole lisätty hajusteita, asia jota arvostan nykyään paljon ihonhoitotuotteissa. 

Olen vuoden alusta asti hankkinut sarjasta tuotteita käyttööni aina tarpeen mukaan ja nyt kaikista on vihdoin useampien viikkojen kokemuksia, ajattelin, että olisi hyvä aikaa jakaa ne teillekin. 

Ihan ensimmäiseksi on sanottava kokonaisvaikutelma sarjan tuotteista. Se on pelkästään positiivinen. Näissä maksan muustakin kuin vedestä. Tämä on itselleni ehkä ensimmäinen K-beauty -sarja, jonka tuotteilla todella saa itselleen heidän kovasti ihannoiman glass skin -efektin iholle, jos sellaisesta tykkää. Sillä kaikki tuotteet tukevat sitä, että käytön jälkeen iholle jää tuo lasimainen hehku. Joten jos tykkäät matasta ihosta, nämä tuotteet eivät ole välttämättä sinulle, mutta ikääntyvän ihon omaava kuten itsellä on, saa tuo efekti näyttämään selvästi nuorekkaammalta ja väsyneet kasvotkin heräävät ikäänkuin henkiin. 



Ensimmäisen vaiheen puhdistuksessa öljyt ja balmit ovat suosikkejani. Beauty of Joseonin puhdistubalmi sopii vegaaneille. Se sisältää kosteuttavia riisi- ja kaurauutteita. Pohdistusbalmi hierotaan kuivalle iholle, jolloin se muuttuu öljymäiseksi ja irroittaa meikin ja epäpuhtaudet. Sopii hyvin myös silmämeikille, koska ei ärsytä ihoa ja on hajusteeton. Lähtee hyvin pois haalealla vedellä, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Erityisesti tykkään siitä, että tässä tuotteessa ei ole kierrettävää kannatta vaan kansi nostetaan ylös ja painetaan alas, kun kansi napsahtaa se on kiinni. Kannen alla on suojus ja spaatteli, jolla tuotetta voi ottaa, jos siihen ei halua upottaa sormiaan.

*LIGHT ON SERUM CENTELLA + VITA C (TARJOUS 20,90 € norm. 23,23 €)

Kevyt emulsiomainen seerumi sisältää ihoa rauhoittaa centellaa eli rohtosammakonputkea peräti 68 %:a sisällöstä. Lisäksi seerumiin on pakattu 10 % stabiilia C-vitamiininjohdannaista (3-0-Ethyl Ascorbic Acid). Jotka ovatkin sisällysluettelon kaksi ensimmäistä ainesosaa, joten tässä seerumissa et maksa vedestä. Seerumi rauhoittaa ihoa ja antaa sille hehkua. Jos perinteiset C-vitamiiniseerumit ärsyttävät ihoasi, tälle kannattaa antaa mahdollisuus. Sopii vegaaneille.

*RELIEF SUN RICE + PROBIOTICS SPF 50+ PA++++ (TARJOUS 14,90 € norm. 21,76 €)

Aurinkosuoja on se tuote, josta brändi tuli tunnetuksi Suomessa. Tämä oli tuote, jonka ostin ensimmäiseksi ja nyt minulla on menossa jo toinen tuubi. Voide on koostumukseltaan ohutta lähes vesimäistä emulsiota. Ei tahmaa, eikä jätä valkoista pintaa iholla. Sisältää 30 % riisiuutetta ja fermentoituja jyväuutteita, jotka sisältävät B- C- ja -E-vitamiineja, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Tämä on aurinkosuoja, jonka alta voit halutessasi skipata C-vitamiiniseerumin, koska tämä tekee vähän kaikkea. Minimalistista ihonhoitoa kannattavan unelmatuote! Tämä aamulla kasvoille ja olet valmis. Aurinkosuoja antaa iholle kosteutta ja se jättää iholle hehkuvan lasimaisen pinnan, joten mattaa lopputulosta kaipaavalle tämä ei ole oikea tuote. Lopputulos ei silti missään tapauksessa ole sellainen rasvaisen kiiltävä vaan juuri lasimaisen hehkuva. Sopii vegaaneille.



*GLOW DEEP SERUM RICE + ALPHA ARBUTIN (21,75 €)

Tuote oli yhdessä vaiheessa lähes joka paikasta loppu ja sen vuoksi se tietenkin alkoi kiinnostamaan minua. Seerumi sopii erityisesti pigmenttimuutoksista ja epätasaisesta kärsivälle iholle. Sisältää huimat 68 % riisinlesevettä, joka kirkastaa ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi tuotteessa on 2 % Alpha-Arbutinia, joka häivyttää iholta pigmenttimuutoksia. Alfa-Arbutiini on peräti kymmenen kertaa tehokkaampaa kuin kosmetiikassa yleisesti käytetty beeta-arbutiini. Seerumi ehkäisee myös UV-säteilyn aiheuttamaa melaniinin muodostusta, joten se sopii loistavasti vaikkapa ainoaksi seerumiksi käytettynä aamulla aurinkosuojan alla ja öisin yövoiteen alla. Sopii myös retinolin alla käytettäväksi. Seerumi tekee ihosta selvästi kirkkaamman, huomasin eron parin viikon jälkeen, vaikka oma iho onkin hyvässä kunnossa. Tästä tulikin heittämällä yksi lempiseerumeistani, jossa hinta/laatusuhde on todellakin kohdillaan. Sopii vegaaneille.

*APRICOT BLOSSOM PEELING GEL (19,90 €)

Kuorintageeli on tyypillinen korealaisen kosmetiikan kuorintageeli, joka kuorii ihoa selluloosalla ja kirkastaa hedelmäuutteilla. Geeli levitetään kuivalla puhdistetulle iholle. Annetaan olla ihan hetki n. 10 sekunttia, jonka jälkeen tuotetta hierotaan iholle puolen minuutin ajan. Kuorintaa voi käyttää 1-4 kertaan viikossa. Olen käyttänyt tätä pari kertaa viikossa, eikä se ole kuivattunut ihoa. Usein tämän tyyliset kuorinnat ovat tehneet ihostani kireän, mutta tämä jättää jälkeensä pehmeän tunteen ja iho tuntuu jälkeenpäin puhtaalta ja raikkaalta. Sisältää mm. aprikoosinkukka -ja omenauutteita. Vihreä tee rauhoittaa ja riisiuute kirkastaa ihoa. Käytön jälkeen tuntuu, että muut tuotteet imeytyvät iholle paremmin ja iho näyttää hehkuvammalta. Sopii vegaaneille.

Oletko kokeillut Beauty of Joseon -tuotteita? Mitä pidit?

Tuotteiden hinnat ovat olleet voimassa kirjoitushetkellä, enkä vastaa niiden muutoksista.

  1. Tämä oli niin kiinnostava postaus, piti palata myöhemmin kommentoimaan kun ei viikolla kerkeä/jaksa. Minä tutustuin sarjaan tuon spf50 voiteen ansiosta kun se oli Prisman alessa, en tosin ole ehtinyt avata sitä vielä :D ja sitten lukijani vinkkasi siitä retinal sy-seerumista jonka kans otin Prismasta. Hyvä ja kohtuuhintainen sarja helpolla saatavuudelle. Tykkään k-beautysta just siksi kun edullisia, helppoja hankkia ja mun iho tykkää koostumuksista tosi paljon! On paljon kosteuttavia mutta ei tuhteja tuotteita. Näistä tuo puhdistusbalmi ja kuorintageeli kuulostavat kiinnostavilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Retinolia sisältävät sy-voiteet on ainoita sy-voiteita joita käytän, koska niillä on paikkansa. Ovat tarpeaksi hellävaraisia, kun kasvoille laitettavat usein kuivattavat omaa sy-ihoa, joten pitää itsekin testata toi.

      Poista
  2. Kiitos tästä postauksesta! Kyseisen sarjan tuotteista olen lukenut paljon hyvää ja on herännyt kiinnostusta. Aurinkovoidetta aion kokeilla ensi keväänä. Käytetään nyt avatut aurinkosuojat ensin pois. Näitähän saa onneksi monesta lähellä olevasta kivijalkamyymälästäkin. Korealaista kosmetiikkaa olen käyttänyt vuosia, mutta tämä on vielä uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. Suosittelen lämpimästi aurinkovoidetta, jos tykkää kuullosta iholla. :) Näillä on tosiaan aika helppo saatavuus nykyään, joten aina ei tarvi tilata, jos heti haluaa.

      Poista
  3. Kiva kuulla sarjan tuotteista, sillä itselläni oli kesällä käytössä puhdistusbalm mutta muihin en vielä ole tutustunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niitä harvoja sarjoja, et tuntuu, ettei yhtään tosi huonoa tuotetta ole. Seerumi on musta ehdoton helmi. Iho pysyy sitä käyttäessä mielettömän kuulaana.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives