Kesän himotuin aurinkopuuteri – Marc Jacobs O!Mega Bronzer Coconut Perfect Tan


Varmasti jokainen kosmetiikkatuulia haisteleva tietää, mitkä ovat niitä tulevan kesän himoittuja juttuja. Heille ei varmastikaan ole jäänyt myöskään epäselväksi se, mikä on tämän kevään/kesän himotuin aurinkopuuteri. Se on itseoikeutetusti Marc Jacobsin järkälemäinen O!Mega Bronzer Coconut Perfect Tan.

Valkoinen on mielestäni meikkituotteiden pakkauksissa hieman hankala väri, sillä se saattaa äkkiseltään näyttää halvalta. Toisaalta Guerlain ja Lancôme ovat onnistuneet luomaan huulipunapuikkoja, jotka valkoisuudestaan huolimatta näyttävät kaikkea muuta kuin halvoilta. 

Olen ollut heikkona tälläisiin järkälemäisiin aurinkopuuteripakkauksiin siitä asti, kun joskus 2000-luvun alkupuolella Guerlain pakkasi kesä aurinkopuuterinsa huikean isoihin pyöreisiin pakkauksiin. Kuka vielä muistaa nämä? Nykyäänhän brändillä on pääsäntöisesti pienikokoinen linja siltä osin. Joskus ilmestyy hieman isompia pakkauksia kausikokoelmiin, mutta ne eivät ole silti niin isoja kuin silloin 2000-luvun alkupuolella myydyt. Toki pieni koko on helpompi  esim. matkalla mukana, mutta aurinkopuuterissa minulle isompi on parempi. "Itkin" vuosia noiden Guerlainin upeiden isojen aurinkopuutereiden perään, kunnes kolmisen vuotta sitten tutustuin Michael Korsin Glowhun, sain sillä hieman sydämeni haavoihin salvaa. Marc Jacobs on muuten täysin saman kokoinen kuin Kors, kulmat vaan ovat pakkauksessa pyöristetyt. Michael Korsissa on tuotetta 21 grammaa, tässä sitä on peräti 25 grammaa. Esim. Lumenen aurinkopuuterissa on muistini mukaan 10 grammaa tuotetta.


Marc Jacobsin puuterin juju on se, että se tuoksuu kookokselle. Jos et tuoksusta pidä, kannattaa pysyä kaukana. Minä pidän, kookos ja kesä kuuluvat yhteen. Tämän paljastuksen jälkeen on myös helpompi ymmärtää pakkauksen vaalea sävy. Limited Edition aurinkopuuteria on myynnissä yksi hyvin universaali sävy 104 Tan-tastic!. Tietenkään ihan kaikista tummimmille tämä ei sovi, mutta hyvää tässä on se, että kalpeimmalle suomalaisellekaan tämä ei ole liian tumma. Aurinkopuuteri levittyy iholle vaivattomasti, sitä on tarvittaessa helppo kerrostaa. Levityksen jälkeen voimakkaasti pannussa tuoksuva kookos, ei jää kuitenkaan nenään leijailemaan. Sävy on neutraali, aavistuksen lämmin sellainen vienosti persikkainen niin kuin mielestäni aurinkopuuterin pitää ollakin, että sillä saa heleän lopputuloksen, liian kylmä sävy tekee ihosta kalvakan, eikä sitä aurinkoista hehkua sitten ole.

INCI: Talc, Oryza Sativa (Rice) Starch, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, Zinc Stearate, Caprylyl Glycol, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Hexylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Ultramarines (Ci 77007), Linalool, Coumarin.

Marc Jacobsin kesäiseen Coconut-sarjaan kuuluu muitakin tuotteita, jotka kaikki tietenkin jättimäistä valkoista aurinkopuuterisivellintä lukuunottamatta tuoksuvat kookokselle. Siveltimen ja aurinkopuuterin lisäksi sarjaan kuuluu Coconut Setting Mist ja Coconut Gel Highlighter, joka on muuten todella upea lämmin kultaisen persikkainen sävy.


Houkuttaako Marc Jacobsin uutuudet? Mikä on teidän suosikki aurinkopuuteri?

Marc Jacobsin Coconut -sarjaa voi ostaa mm. täältä.




  1. Mä en oo päässyt vielä käyttämään tätä kunnolla, mutta joka ilta olen käynyt vähän hypistelemässä ja sanomassa hyvää yötä :D Hän on niin kaunis <3 Ja se sivellin muuten, aika täydellinen näin ensi tuntumalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hyvän yön toivotukset. ^_^ Hyvä jos tuntuu, ei ole liian iso?

      Poista
    2. Onhan se iso, mutta mä jotenkin tykkään siitä et se on niin jätti :D Häivyttää kivasti samalla kun levittää.

      Poista
    3. Vähän himoittaisi se sivellin. :D

      Poista
  2. Näyttää upealta sekä tuote että pakkaus. En ole itse oikein päässyt bronzereiden mukaan, vaan mulle on aika sama mitä merkkiä se on;)
    Katselin eilen Tatin videota La Merin bronzerista. Jo oli kiekko, huh:) Hinta vielä enemmän huh-huh:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on aikalailla saman kokoinen kuin se, mut tässä ei näy sormenjäljet. 😁 Ja on halvempi. Se La Mer oli ihan liian oranssi mun makuun. Joku siellä kommentoikin, että nyt hän tietää mistä Trumpin sävy on peräisin. 😂

      Poista
  3. Oii että miten hyvältä kookoksen tuoksuinen aurinkopuuteri kuulostaa<3 :D Eikä sillä, aurinkopuuteri kuulostaa sun kuvailujen perusteella muutenkin todella hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on just oikea sävy ei liian harmaa, mut ei liian lämmin. Sellainen liian oranssi Olos itselle kauhistus. 😁

      Poista
  4. Isoista aurinkopuutereista puheenollen, Lancomen Star Bronzer Sun Cherub tuli aikoinaan hankittua, tuotetta peräti 40g. Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh mikä järkäle! Vitsit kun en yhtään muista, mitä noissa Guerlainin jäteissä oli paino, epäilen et ainakin 30 grammaa, ne oli niin isoja.

      Poista
  5. Kysytkin vielä? No todellakin houkuttaa, Marcin meikkejä olisi ihana kokeilla ^_^ Mun suosikkini on Gurlainin Joli Teint, tuoksu on ihana ja sävy toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on jotain sellaista yksinkertaisen klassista ja on myös onnistunut luomaan laadukasta, eikä pelkkää ulkokuorta. :)

      Poista
  6. Houkuttaa, en kestä ja pitäisikö ehkä tilailla? Aurinkopuuterit on niin mun juttu. Kivan simppeli muuten ja tyylikäs tuo rasia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä sitten, ennen kuin loppuu kesken. :D Mä tykkään, toi valkoinen on jotenkin raikas tuossa.

      Poista
  7. Estee Lauderillakin on ollut iso aurinkopuuteri, en muista kuinka monta g. Se on kyllä monta vuotta sitten, mutta tykkäsin. Onko se MJ vähän punertavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glow ei ole, Michael Korsilla on kolme (neljä?) bronzeria ja niistä punasävyinen, joka sopii musta paremmin poskille on nimeltään Flush. Glow ei kuitenkaan ole matta niin kuin tämä Jacobs vaan hohtava aurinkopuuteri, josta itse henkilökohtaisesti pidän tosi paljon, mutta moni ei. En muuten ole ihan varma onko Flashia edes enää myynnissä.

      Poista
  8. Estee Lauderillakin on ollut iso aurinkopuuter monta vuotta sitten, en muista kuinka monta g, mutta tykkäsin siitä tosi paljon! Miten tämä MJ, onko se vähän punertavaa?

    VastaaPoista
  9. Ai, en tiennytkään, että merkillä on myös meikkejä:) En ole päässyt oikein tuon bronzerin makuun, noin yleensä, sillä näytän aina hassulta aurinkopuuteria laitettuani. Ei ehkä jotenkin toimi mulla. Olen niin valkoinenkin, että näyttää hassulta, jos laitan sitä kasvoille ja muu kroppa ei ole samaa sävyä:) Mutta tämä olisi varmasti harkoittelun paikka ja ehkä sitten kun olen saanut hiukan auringosta väriä. No näillä keleillä, siihen voipi mennä aikaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on ollut jo muutamia vuosia. :) Jos on tosi vaalea ihoa niin kannattaa valita mahdollsimman vaalea sävy ja sitten se, että sävy olisi mahdollisimman neuraali ei liian kylmä eikä lämmin. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives