TOP5 Parhaat kasvosiveltimet


Tänään ajattelin hieman kertoilla teille viidestä sivellinsuosikistani, mitä käytän kasvoille. Itse en omista itseasiassa kovin isoa määrää siveltimiä, koska minulla on ihan ehdottomat omat suosikit, joita käytän yleensä niin kauan, kunnes ne hajoavat. Miksi pitäisi luopua hyvästä? Lisäksi tyylini on käyttää siveltimiä usein aivan muihin tarkoituksiin, mihin ne on alunperin valmistettu. Suosittelenkin kaikkia rohkeasti kokeilemaan, voitte yllättyä, miten joku sivellin saattaakin toimia jossain toisessa tehtävässä kuin mihin se on tarkoitettu paremmin. Siveltimien hamstraamista rajoittaa kummasti se tosiasia, että ihoni harvinaisen kosketusherkkä. Monet tiiviit siveltimet, vaikka niitä kuinka mainostettaisiin superpehmoisina, ovat omalle iholleni aivan liian kovia ja saavat ihoni herkästi punoittamaan. Joten jos sinulla on samanlaisia ongelmia, niin nyt kannattaa olla kuulolla.

Siveltimistä Sensai ja Isadora ovat PR-näytteitä, saatu blogin kautta, kaikki muut omia.

Artis Oval 7 – Tästä hypetetystä meikkiharjasta olen kirjoittanut ihan oman postauksenkin. Meikkipohjani levittyy aina joko Beautyblenderillä, sormin tai tällä. Harja levittää meikkivoiteen silkkisen sileästi nopeasti iholle ilman minkäänlaisia rantuja tai viivoja. Lopputulos on peittävämpi kuin Beautyblenderillä ja siksi aivan loistava niihin päiviin, kun haluan enemmän peittoa sekä tietenkin iltameikkipohjaa tehdessä.

EcoTools Tapered Blush – Nimestä voi päätellä, että sivellin on tarkoitettu poskipunalle, mutta minä levitän tällä iholle niin irto- kuin kivipuuteritkin. Hieman suippo muoto mahdollistaa sen, että tällä saa mm. nenänpieliin hyvin tuntumaa ja tarkkuutta. Vaikka harjasosa on melko tiheä, tämä on iholla aivan ihanan pehmoinen. Huono puoli on se, että EcoTools juuri uusi siveltimensä ja tätä ei enää saa, jos ei sitten jostain poistokorista löydy. Katselin, että uusista siveltimistä Precision Blush voisi olla hieman vastaava, mutta en voi sanoa varmaksi ennen kuin olen itse tutkinut tarkemmin asiaa ja päässyt testailemaan. 

Isadora Face Sculptor* – On saanut myös oman postauksensa. Sivellin on aivan huikean hyvä malliltaan aurinkopuuterin levitykseen. Itse tykkään tehdä aurinkopuuterilla myös kevyet varjostukset, joihin siveltimen viisto pää on omiaan. Sillä saa helposti tehtyä varjostuksen leukaperiin ja kasvojen reunoille. Hieman sivellintä sormien välissä litistämällä, sillä saa myös nose-contourin onnistumaan tarvittaessa. Kokeilen aina välillä jotain muuta aurinkopuuterin levitykseen, mutta palaan jo kerran kokeilun jälkeen tähän. Harjaksissa on juuri oikeanlainen tuntuma ja sivellin nappaa aina oikean määrän puuterista tuotetta kerralla.


Real Techniques Setting Brush – Monet käyttävät tätä puuterille, jolla kiinnitetään peitevoide silmien alle. Tätä toki voi käyttää mm. poskipunalle, mutta itselleni tämä on highlighter-sivellin. Pää on tarpeeksi pieni, joten sillä on helppo kohdentaa highlighter juuri oikeaan kohtaan poskipäätä. Joskus saatan levittää tällä myös koko luomelle pohjasävyn kevyesti, toimii siinä myös mainiosti.

Sensai Cheek Brush* – Maailman pehmein poskipunasivellin. Ihan kuin untuvalla taputtelisi poskiaan, kun tällä levittää poskipunaa. Sivellin ei koskaan nappaa liikaa väriä edes pigmenttisimmistä poskipunista. Kokeilen aina välillä levittää poskipunaa vanhalla suosikillani Real Techniquesin Blush Brushilla, mutta se ei ole yhtä hyvä ja tuntuu liian isolta, kun olen tottunut käyttämään pienempää Sensaita.

Mitkä ovat teidän sivellinsuosikit kasvoille? 

Oikein mukavaa vappua kaikille!

*Sensai ja Isadora PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.


 1. Tuo Artís olisi kyllä unelma <3 RT:n setting brush kuuluu myös mun suosikkeihin ja mulla onkin sitä kaksin kappalein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, sillä saa peittävän meikkipohjan joka on kuitenkin mukavan heleä. :)

   Poista
 2. Artisin siveltimet on sellaisia, joita ehdottomasti haluaisin itsellenikin. Oon niin kateellinen sulle tosta! :D Mäkin käytän RT:n Setting Brushia nimenomaan highlighterille, toi on siihen tarkoitukseen juuri passelin kokoinen ja muotoinen. Meikkvoide levittyy mulla Sigman F60 Foundation Brushilla ja Sigmaa suosin muutenkin aika paljon meikkipohjassa. Myös RT:n ja Coastal Scentsin siveltimet ovat käytössä :)

  Hauskaa vappua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana, olen miettinyt Oval 6 hankkimista, tekisi mieli kokeilla sitä varjostuksiin ja aurinkopuuterille. Sigmaa itse haluaisin kokeilla, en omista yhtään sivellintä siltä brändiltä. :)

   Mukavaa vappua!

   Poista
 3. Mä vasta opettelen siveltimien käyttöä, niin hassulta kuin se kuulostaakin :) Omassa käytössä pääosin Cailapin siveltimiä ja pari muuta. Toistaiseksi pärjään niillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän meikkaan siveltimien lisäksi todella paljon sormin, siksi en lopulta tarvitse ihan hirveä montaa sivellintä arkimeikkiä varten. :)

   Poista
 4. Täytyy yrittää kytätä poistolaareja, jos onnistuisi löytämään vanhaa Ecotoolsia. Tapered Brush vaikuttaa tosi hyvältä:))
  Itse käytän etupäässä Real Techniquesia, Elfiä, Cailapia, Coastal Scentsiä ja joitakin nimettömiä halpiksia (vaatekauppasiveltimiä). Niillä oon pärjännyt hyvin::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi hyvä, infoan kyllä, jos tosta uudesta Precision Blushista on korvaajaksi. ^_^ Mulla on silmämeikin tekoon tosi vanhoja Cailapeja, mulla on uudempiakin siveltimiä, mutta ne vanhat vaan on parhaita! :D

   Poista
 5. Mä oont tykästynyt Ecotoolsin, Lily Lolon ja Real Techniquesin suteihin. Mitään näistä mainitsemiasi mulla ei olekaan, etenkin RT vaikutti kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RT on ihan paras highlightereille. <3 Ecotoolsilla on muutamia siveltimiä, joita käytän tosi ahkeraan, joten jänskää nähdä millaisia ne uudet on.

   Poista
 6. Mulla vaihtelee suosikit, Youngbloodin poskipunasivellin on ihana mutta aika raapiva loppupeleissä 🤓 Nyt oon ihastunut MACin isoon skunnkkisiveltineen, se on ihan paras irtopuuterin levitykseen ❤ Tykkään siitä enemmän kuin Ecotoolsin mattaavasta puuterisiveltimestä, MAC on paljon pehmeämpi ja jotenkin blurraa puuterin ihan sikahyvin paikoilleen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ecotoolsin puuterisivellin tai se vanhahan mulla on, on musta liian lötkö ja se on jotenkin omituinen, että siihen ei tartu mun mielestä tarpeeksi. Siksi käytän ihan toista sitten puuterin levitykseen, joka musta soveltuu paremmin. Pitäisi testailla niitä uusittuja, olisko parempi. :)

   Poista
 7. Artisin siveltimiä olisi mahtava päästä joskus kokeilemaan, mutta korkea hinta on vielä jarrutellut ostopäätöksen tekemistä. Ehkä joku päivä sitten :) RT:n setting brush on kyllä yksi parhaista siveltimistä juurikin sen monipuolisuuden vuoksi. Olen nähnyt joidenkin käyttävän sitä jopa voidemaisten varjostusten häivyttämiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RT:a voi kyllä oikeastaan käyttää mihin vain, mielikuvitus melkein rajana, kyse on vaan siitä, millaisesta siveltimestä itse pitää mihinkin toimintoon.

   Poista
 8. Ah toi Ecotoolsin sivellin ja RT:n sivellin! Ihan parhaita (: Tota Artistea haluaisin itsekin kokeilla tai edes jotain vastaavaa saman mallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän harmittaa, että mulla ei ole tosta EcoToolsista varakappaletta, se on niin loistava!

   Poista
 9. mulla on toi RT sivellin kans korostuskäytössä ja ecotools ihan poskipunalle :) ostin myös sen uuden precision blush siveltimen, mutta en osannut sitä poskipunalle käyttää :D oli sen verran jämäkkä ja tiheä sivellin. voisin kuvitella mineraalipohjan kanssa toimivan hyvin tai varjostuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä kuulla, että se uusi on myös jämäkkä ja tiheä, saattaa olla, että tykkäisin myös siitä puuterin levityksessä, kunhan vaan on pehmeä. :)

   Poista
 10. Täältä löytyy tuo ecotools ja tykkään siitä todella paljon, kuten ecotoolsin matkasiveltimestä, joka piiloutuu kivaan metallihylsyyn. :) Kyllä siveltimetkin osaa olla kauniita.

  Kivaa vappua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EcoToolsit on varsinkin hintaansa nähden tosi hyviä. :) Mukavaa vappua Tiia! <3

   Poista
 11. Mielenkiintoinen postaus! :) Mä luokittelin nuo harjasiveltimet aluksi vähän turhakkeen näköisiksi, kun niitä alkoi tulla myyntiin, mutta nyt on kyllä kiinnostus alkanut heräämään. Pitää pistää tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, otin vähän riskin tuon Artisin oston kanssa, mutta kyllä kannatti ostaa aito ja alkuperäinen, se on yksinkertaisesti loistava. ^_^

   Poista
 12. Heh, mulle on ihan sama millä siveltimellä sohin kuhan sohin 😇 En ymmärrä harjaksien ym. hienouksien päälle, haluaisin kyllä mut enköhän tästä kehity- tai sitten en 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina heti yksi vaade, pitää olla tarpeeksi pehmeä. Pitkään meikkasin sormin, koska kaikki siveltimet tuntui raapivan mun herkkää hipiää. :D Onneksi viime aikoina on ilmestynyt todella pehmeitä ja hyviä siveltimiä. Toinen tärkeä kriteeri on se, että miten sivellin nappaa tuotetta ja levittää sen, loput ominaisuudet tulee sitten häntäpäässä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives