Parhaat – heinäkuu`17


Heinäkuun viimeistä päivää viedään ja on aika kerätä yhteen kuukauden aikana ihastuttaneet tuotteet.  Joukossa on mm. todellinen yllätystuote, jonka kanssa en tullut alussa toimeen ollenkaan ja olin muutaman yrityksen jälkeen valmis antamaan tuotteen eteenpäin, mutta sitten opin oikean käyttötavan ja tuote oli mukana jokaisessa tekemässäni meikissä heinäkuussa. 

Postauksen tuotteista Shiseido, Lierac ja iS Clinical PR-näytteitä saatu blogin kautta, muut omia.


SHISEIDO IBUKI SMART FILTERING SMOOTHER

Tämä oli se tuote jota suorastaan vihasin aluksi. Olin innoissani, kun keväällä Shiseido toi markkinoille varsinkin kuivalle iholle tarkoitetun mattaavan ja huokosia pienentävän primerin. Lisäksi minua ihastutti sen pieni ja litteä muovinen pakkaus, jota on helppo kantaa mukana. Tuotteen koostumus on aivan kuin ohutta seerumia, joten en voinut aluksi millään uskoa, kun tuote rullautui joka kerran kaikkien meikkivoiteiden alla. Kasvot olivat täynnä muruja, joita joutui huiskia pois meikin levityksen jälkeen. Turhauduin asiasta melkoisesti. Tässä toimimattomassa tavassa levitin tuotteen ohuelti iholle kuten seerumin tai muut käyttämäni hoitavat meikinpohjustustuotteet vetäen. Ennen eteenpäin antoa päätin kokeilla vielä yhtä tapaa, levitin primerin ihoon painelemalla ja se olikin sitten käänteentekevä juttu ihollani. Kaikki meikkivoiteet ovat sen jälkeen levittyneet tasaisesti kuin unelma iholle. Tykkään tuotteesta todella, koska se oikeasti saa ihon näyttämään sileämmältä ja t-alueen huokoset pienemmiltä. Silti se ei ole iholla liian silikonisen tuntuinen ja ohut seerumimainen koostumus on hoitava. Lisäksi kasvot pysyvät tämän kanssa selvästi kiillottomina pidempään. Ostan varmasti itse tätä lisää, kun purkki loppuu. Ensin ajattelin, että riittääköhän tämä pitkään, sillä pakkauksessa on 20ml:ä tuotetta, mutta mitään loppumisen merkkejä ei näy, vaikka olen käyttänyt tätä jo kymmeniä kertoja t-alueelle. 


IS CLINICAL ECLIPSE SPF 50+

Minulla on ollut tässä kesän aikana useampiakin nyt niin muodikkaan ihonhoitobrändin iS Clinicalin tuotteita testattavana. Tulen kirjoittamaan sarjasta myöhemmin kattavamman postauksen, mutta nyt voin jo sanoa, että brändi on vakuuttanut minut. Testaamieni tuotteiden joukossa on muutamia huippujuttuja, mutta pari sellaistakin, joista en niin innostunut, niistä lisää syksymmällä.

Fysikaalisen suojan antavaa vedenkestävää voidetta on saatavana värittömänä ja sitten kuvassa olevana beigen sävynä, josta koen, että se sopii  melko varmasti vaaleimmallekin iholle, sillä se sulautuu niin hyvin ihoon, jättäen läpikuultavan pinnan. Pieni sävy kuitenkin tekee sen, että ihonsävy näyttää levityksen jälkeen tasaisemmalta. Lomalla ollessa tuote piti sekä minun, että mieheni kasvot hyvin porottavalta auringolta suojassa. Varsinkin mies piti toki itseni ohella ominaisuudesta, että voide kuivuu iholla himmeäksi sanoisin melkein mataksi, joten tämä ei jätä kiiltäviä kasvoja jälkeensä, mikä on loistava ominaisuus, jos on muutenkin kuuma ja kasvot hikoilevat helposti. Valmistaja kuvaa tuotetta ohueksi, mutta olen eri mieltä. Tuote on itseasiassa koostumukseltaan melko paksuhkoa, jossain naistenlehden arvostelussa tätä sanottiin jähmeästi levittyväksi, mutta olen siitäkin eri mieltä, jos tekniikka on oikea. ^_^ Otan tuotetta reilun määrän molempien käsieni sormenpäihin ja levitän sen kerralla kunnolla kasvoille ja kaulalle, jolloin tuote sulautuu välittömästi ihoon ja levittyy helposti. Jos taas lähtee pienellä määrällä levittämään pieniä alueita kerralla, tuote saattaa kuivahtaa nopeasti ja se on vaikeampi saada levitetyksi. Voide ei tuoksu oikeastaan millekään, mikä on tällaisessa tuotteessa hyvä asia.  


PHYSICIANS FORMULA BUTTER BRONZER LIGHT

Muistatteko kun keväällä kirjoittelin tämän kesän himotuimmasta aurinkopuuterista? Tässäpä sille todella edullisen hintainen vaihtoehto. Toki pakkaus ei ole luksusta, minusta jopa melkoinen rimpula, joka hivenen käytössä ärsyttää, mutta koska tuote on niin loistava, olen valmis sietämään sitä. Marc Jacobsin aurinkopuuterin tapaan Physicians Formulan aurinkopuuteri tuoksuu ihanasti kookokselta. Koostumus on sellainen, että se suorastaan sulautuu iholle ja sävy Light on juuri sopiva meille hieman kalpeahkoille täällä pohjoisessa. Jopa ensikertalainen saa tällä onnistuneen lopputuloksen, tuotetta voi kuitenkin kerrostaa huoletta, jos haluaa vahvempaa jälkeä. Butter Bronzer sisältää nimensä mukaisesta paljon erilaisia hoitavia ainesosia kuten Tucuma-, Capuacu- ja Murumuru-voita. Tuotetta voi tilata iHerbistä, jossa se maksaa vain hieman reilut 12 euroa.


LIERAC HYDRAGENIST NUTRI-PLUMPING -HUULIVOIDE

Lieracin suosittuun Hydragenist-sarjaan ilmestyi jokin aika sitten muutama uusi tuote mm. kaksi huulivoidetta. Toinen voiteista on väritön, mutta suosikissani on ominaisuus, että se mukautuu jokaisen huulilla niiden sävyyn sopivaksi väriksi. Omilla huulilla tulos on hyvinkin ruusuinen. Ruusuvaha ja karitevoi kosteuttavat ja suojaavat huulia. Kosteuttaa tehokkaasti ja sopii käytettäväksi päivinä, kun haluaa pitää huulimeikin hyvin kevyenä, mutta haluaa silti huulille edes hieman jotain extraa. 


YVES ROCHER COULEURS NATURE ROSE PÊCHE

Ruusunmarjauutetta sisältävä Yves Rocherin poskipuna sävyssä Rose Pêche on ollut kovassa käytössä. Pigmentti on melko hento, mutta sävyä tästä saa poskille kuitenkin hyvin. Väri on todella kaunis ja hempeä, tällä saa juuri sellaisen todella luonnollisen ja kauniin rusotuksen poskille jollaisesta tykkään tähän aikaan vuodesta eniten.

Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? Mikä oli teidän heinäkuun suosikkituote?

*Shiseido, iS Clinical ja Lierac PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia.










  1. Ihania tuotteita ja nättejä kuvia! Poskipuna ja bronzer mielenkiintoisimmat :) kiva kun olet takaisin ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Eiköhän tää tästä taas lähde. Bronzer on hintaansa nähden niin loistava, että epäilen, että tohon hintaan ei yhtä hyvää saa. :)

      Poista
  2. Mulla on Lieracista se väritön versio ja oon tykänny ihan tosi paljon! Toi värillinenkin kyllä kiinnostais. Oon nyt niin tykästynyt noihin huulituotteisiin, jotka vaihtaa väriä omien huulien mukaan ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on just helppoja, kun saa vähän jotain extraa huulille ilman sen suurempia kommervenkkejä, itse huomaan, että varsinkin kesällä nämä huulituotteet on kovassa käytössä, talvella ei niinkään. :)

      Poista
  3. Täytyy napata tuo Lieracin huulikynä, vaikuttaa ihanalta tuotteelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava, just hyvä arkeen, saa vähän jotain extraa huulille. ^_^

      Poista
  4. Olen pitkään "tuijotellut" noita Physician's -tuotteita, mutta en ole kertaakaan jaksanut tilailla. Kiitos vinkistä, aika vähän olen sarjan tuotteista arvioita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi aurinkopuuteri on sellainen kulttimaineessa oleva tuote ja tuli nyt sitten itse todettua, että todellakin kaiken hypen arvoinen. <3

      Poista
  5. No nyt alkoi lyyti kirjoittamaan ja pitää heti huomenna testiä tuota Shiseidoa taputellen. En vaan ole ymmärtänyt koko tuotteen päälle ja koin, ettei se tee mitään, kyse olikin ehkä väärästä tavasta laittaa. Peukut pystyyn, että toimisi.

    Tuo Yvesin poskipuna on ihan mieletön, siinä on niin kaunis hempukkapersikka ja on tuo aurinkopuuterikin kiinnostava, aurinkopuuterifani kun olen. :)

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shiseidossa se taputtelu on se juttu, harmi, et sitä ei sanota tuotteen käyttöohjeessa, koska normisti levittämällä se on ainakin itsellä katastrofi. :D

      Mukavaa maanantaita Tiia! <3

      Poista
  6. Pienet ja litteät pullon on kivoja. Harmi, ettei niitä nykyisin taideta suosia.
    YR:n poskipuna on tosi nätti ja heleä kesäsävy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei suosita, kaikki on tosi tilaavieviä, Shiseidossa on tosi persoonallinen ja matkaystävällinen pakkaus. :) YR:n poskipuna on ollut kovassa käytössä, sillä saa todella kauniin hempeät posket. :)

      Poista
  7. LIERAC HYDRAGENIST NUTRI-PLUMPING -HUULIVOIDE vois olla mulle kiva.
    Lämmintä heinäkuun viimeistä päivää sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva ja monikäyttöinen tuote. :)

      Ihanaa heinäkuun viimeistä päivää sinnekin.

      Poista
  8. Listaltasi alkoi kiinnostamaan tuo aurinkopuuteri, minähän en näin kesäisin muita puutereita edes käytä.
    Oma suosikkini heinäkuussa on ollut myös aurinkopuuteri, mutta se on Rimmelin.
    Ihanaa heinäkuun viimeistä päivää sinulle Jonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rimmelillä on muuten hyvät puuterit, on muuten markettituotteista ainakin minusta parhaimpia. :)

      Ihanaa kesäpäivää Outi! <3

      Poista
  9. Butter Bronzer kiinnostaa! Kunhan Lumenen arskapuuteri joskus loppuisi, niin tuo voisi olla sopiva korvaaja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava, suosittelen. Aurinkopuuterit on kyllä sellaisia, että ne kestää ikuisuuden. :D

      Poista
  10. Onpa kauniin sävyinen tuo YR:n poskipuna! Just mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nätti, mulle tulee lopputuloksesta ehkä vähän Zuiin Mango mieleen. :)

      Poista
  11. Mulla olis sulle haastetta oman blogin puolella! ;)

    VastaaPoista
  12. Mulla on ollut ostoslistalla toi aurinkopuuteri jo jonkin aikaa, joten kiva kuulla sunkin suositus sille! :) Pakkaus on tavallaan hieno, mutta noista lähikuvista näkee, ettei se mikään luksustuote ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkonäkö on tosiaan kiva, mutta tosi heppoista muovia, saa olla aika varovainen, enkä välttämättä tykkää, että on kahdessa osassa ja alla on sivellin, sillä en tee itse mitään. Mutta on muuten niin hyvä niin annettakoon anteeksi, on se kuitenkin kaunis katsella. :D

      Poista
  13. Physicians Formulan tuotteet on tullut tutuksi iHerbissä, mutten ole varmaan koskaan mitään ostanut. Mutta tämä kuulostaa hyvältä, koska mulla ei ole sellaista tosi hyvää bronzeria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää on tosi hyvä ja edullinen, lisäksi toi vaalea sävy on helppo meille vaaleille suomalaisille. :)

      Poista
  14. Mulla menee aina vähän hermot, jos jokin tuote vaan rullaa :D Nyt just oon paria rullautuvaa tuotetta manannut, ehkä kokeilen vielä taputtelemalla? Mutta harmillinen juttu, jos taputtelusta ei mainita käyttöohjeissa :( Ja jotenkin ihan hurjaa, miten pelkkä levitystekniikka voikin vaikuttaa tuotteen käyttäytyvyyteen niin radikaalisti! Mä olen alkanut taputella oikestaan kaikki ihonhoitotuotteet ihoon, kun jostain luin että se perinteinen sively voi vaan sekoittaa eri kerroksia, kun taputtelemalla saa kerrostettua tuottee paremmin :D ( vaikka jonain iltoina, jos on oikein väsy, tekisi mieli lintsata xD Ja joo, riippuu kans koostumuksestakin ).

    Mullahan on tuosta Is Clinicalista se sävytön versio ja tykkäsin, mutta se ei mulla meikin alla oikein toiminut, kuin voimakkaasti mattaavan primerin kanssa :P Ehkä uskallan antaa tälle sävytetylle ensi kesänä mahdollisuuden? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei edes vähän, yleensä lopetan käytön siihen, se on niin turn off. :D Taputtelemalla on oikeastaan viimeinen vaihtoehto, sen jälkeen on sitten paras luovuttaa omien hermojen vuoksi. hih Tää sävytetty ainakin kuivaa selkeästi puolimataksi, siksi tykkään tästä tosi paljon myös yksinään.

      Poista
  15. Toi on kyllä ylisöpö tuo Shiseidon purnukka 💕 Sun tän kuun parhaat tuotteet on mulle uusia ja outoja- Is Clinicalista en oo kuullutkaan, suojakerroin on kyllä huippu! Tässä kuussa mun suosikkituote on ollut ihan käytössä olevat naamavoiteet- eipä ole tullut meikattua tai muuten tällättyä 😀 Kiva kun olet takaisin "sorvin äärellä" 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on, olispa enemmän pakattuna tollaiseen. Ja no primeriä 20ml:ä riittää pitkään, vaikka tuntuuhan se vähältä. Kuivaihoiselle loistava tuote, rasvoittuvalle iholle en suosittelisi kuitenkaan. :) Instassa kannattaa laittaa hakuun toi iS Clinical niin löytää paljon ihonhoitotyypeiltä brändin tuotteita, se on aika hypetetty sarja tällä hetkellä. Suomeen taisi tulla viime syksynä, joten ei ole ollut kauaa täällä saatavilla vielä. Kiva kuulla, että on kaivattu. ^_^

      Poista
  16. Physicians Formulan aurinkopuuteria (ja tuotteita muutenkin) on kehuttu nyt sen verran paljon, että kaipa toi on pakko ostaa itsellekin testiin, kun seuraavan kerran laitan tilausta iHerbiin! Kiva kuulla, että säkin oot tosta tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa aurinkopuuterissa on varmasti yksi parhaimmista koostumuksista, mitä olen aurinkopuutereissa törmännyt. Rasia voisi olla vähän paksumpaa ja tukevampaa muovia, eikä noin rimpula niin olisin täydellisen tyytyväinen. :p

      Poista
  17. Siis tiedätkö miten monta kertaa mun on pitänyt hankkia tuo Butter Bronzer, mut en vain ole hankkinut :D Aina se vaan jää pois ostoskorista kun iHerbistä tilailen. Mut nyt olen iloinen, että näin on käynyt, koska sun kuvauksen perusteella laitankin mun wish listille Bronzer -sävyn sijaan tuon Lightin! Kiitti siis arviosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle toi Light käy hyvin jopa nyt, vaikka olen ihan vähän päivettynyt, mutta tykkäänkin itse aika luonnollisesta bronzerista. Koostumus on tossa kyllä ihana, nimensä mukaisesti sulaa iholle kuin pehmeä voi. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives