11 vuoden rakkaustarina – L'Occitane Cherry Blossom


Siitä on nyt reilu kymmenen vuotta, kun vaeltelin Tampereen Sokoksen hyllyjen välissä. Tuolloin silmiini osui ensimmäisen kerran L'Occitanen Cherry Blossom -tuoksu. Kauniin hempeän, ehkä hivenen leikkisänkin isohkon pullon vetovoima oli niin suuri, että tuoksua oli heti päästävä kokeilemaan. Suihkautin tuoksua iholle ja lähdin tekemään muita ostoksia. Koko ostoskierroksen ajan nuuhkuttelin kättäni. Oli nopeasti aika itsestäänselvää, että tuoksu lähtisi kassan kautta mukaani. Nyt yksitoista vuotta myöhemmin Cherry Blossom on edelleen ehdoton suosikkini kaikista L' Occitanen tuotelinjoista. Olisin varmasti pähkinöinä sinä päivänä, kun sarjaan tulisi myös kasvojenhoitotuotteita. 

En tiedä miltä teistä kirsikankukka tuoksuu, mutta minulle se on hivenen puuterinen, sekoitus kukkaisuutta ja hedelmäisyyttä, mutta siinä on myös tietynlaista yllättävää voimakkuutta. L'Occitanen Cherry Blossom ei tietenkään ole näin simppeli vaan paljon hienostuneempi rakennelma. Se on tyttömäinen, ilmava, jopa unenomainen. Tuoksu on makea, mutta ei liian. Siinä on persoonaa, mutta se on tästä huolimatta kaunis tuoksu, joka taipuu moniin eri tilanteisiin. Se on loistava "go to" -tuoksu. Siihen on helppo tarttua, jos en osaa päättää, mitä muuta haluaisin pistää. Minulle ja varmaan monille muillekin tämä on kevät- ja kesätuoksu. 

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.



Cherry Blossom EdT* avautuu mehukkaalla ja makealla kirsikalla sekä kauniilla freesialla. Sydäntuoksu on kukkainen: kirsikankukkaa ja hienostunutta keväistä kieloa. Pohjatuoksu on puumaisen lämmin ambran ja myskin voimin. Kesto iholla on seitsemisen tuntia. 

Sarjaan kuuluu myös Suihkugeeli, Vartaloemulsio ja L'Occitanen tyyliin tietenkin myös Käsivoide. 



Vartalovoide* sisältää ihoa ravitsevaa sheavoita. Se on koostumukseltaan kevyttä, helppo levittää ja imeytyy välittömästi. Nimensä mukaisesti jättää iholle hehkuvan pinnan, sillä emulsio sisältää aavistuksen hienon hienoa shimmeriä. Ei paljon, mutta sen verran, että se on iholla havaittava levityksen jälkeen. Tuotteen tuoksu säilyy iholla yllättävän pitkään ja kotioloissa pelkästään tämä voi jo yksinään toimittaa tuoksun asemaa. Ulos lähtiessä tuoksua voi korostaa lisäämällä varsinaista hajuvettä.

Suihkugeeli* tuntuu hellävaraiselta. Jättää iholle hetkeksi aikaa raikkaan tuoksun. Sitä voi käyttää myös kylpyvaahtona. 

Käsivoide* sisältää E-vitamiinia ja sheavoita, koostumus on kevyttä ja siihen nähden voide tuntuu hyvinkin hoitavalta. Imeytyy nopeasti.

Pakkauksista on sanottava sen verran, että ne ovat todella kauniit, mutta suihkugeelin ja vartalovoiteen pienet korkit ovat hieman kinkkisiä avata. Kuivin sormin homma vielä onnistuu, mutta varsinkin suihkugeeli saattaa olla märin sormin turhauttavaa saada auki. Tuoksupullo on sen sijaan ruhtinaalliset 75 ml:ä ja hinta kokoonsa nähden todella edullinen. Pullo on tukevaa ylellisen tuntuista painavaa lasia. 


Onko L'Occitane tuttu? Mikä on teidän suosikkituotesarjanne heiltä?

Suositushinnat:
Cherry Blossom EdT 75ml, 54€
Cherry Blossom Käsivoide 75ml, 17,50€
Cherry Blossom Vartalovoide 250ml, 26€
Cherry Blossom Suihkugeeli 250ml, 16€

*Tuotteet PR-näytteitä saatu blogin kautta.






  1. Tietäisin niin ihastuvani tähän tuoksuun. Tykkään kirsikoista, jotka ovat yleensä tosi makea tuoksu kosmetiikassa mutta myös kukkaversio osuu minuun ihastuttavalla sekoituksella herkkyyttä ja ripaus sokerisuutta :)

    VastaaPoista
  2. L´occitanen käsivoiteet on parhaita, siitä ei päästä mihinkään. Sain kerran yhdeltä hoitolapsen perheeltä käsivoiteen lahjaksi ja sen jälkeen on ollut pakko hankkia sitä eri tuoksuina.
    Ihanaa torstai-iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä hyviä, varsinkin shea-sarjan on tosi kosteuttava. :)

      Ihanaa torstaita Outi. <3

      Poista
  3. Mäkin rakastan tätä tuoksua <3 Suosikkisarjani on kuitenkin "arkisempi" shea, sillä etenkin käsivoide on vuosien jälkeen yhä kaikista parasta, en ole löytänyt voittajaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shea-sarjan käsivoide on mustakin paras, mutta tuoksuna tää Cherry Blossom vie itselläni voiton. :)

      Mukavaa viikonloppua Sissi.

      Poista
  4. Tuota käsivoidettahan munkin on pakko kokeilla.
    Aurinkoista viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, on näppärä myös käsilaukussa mukana.

      Aurinkoista viikonloppua sinnekin. :)

      Poista
  5. Näissä on niin ihana tuoksu ja käsivoide löytyy yöpöydältä ja Barcelonan reissulta viimeksi ostin tuon tuoksun ja samoin oliko se Verveine tai Verbenan. Käytetty loppuun jo ajat sitten, mutta oispa taas tää sarja ihana, kiitos muistutuksesta <3 Aurinkoa perjantaille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cherry Blossom on edelleen kaikkien näiden vuosien jälkeen ehdotona suosikki, tykkään myös Verbanasta, se on sitten aivan erilainen raikas. :)

      Aurinkoista perjantaita Tiia. <3

      Poista
  6. Pullot ovat kyllä todella kauniita ja Loccitanen tuoksumaailma kyllä miellyttää minuakin:)

    VastaaPoista
  7. Tää kuulostaa ihanan kesäiseltä :)

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives