Intohimoinen Giorgio Armani Sì Passione


Aivan aluksi haluan toivottaa kaikille äideille ihanaa äitienpäivää. Monet uudet lukijat saattavat ihmetellä, miksi puhun blogissani paljon edesmenneestä mummostani ja vähemmän äidistäni. Olen kuitenkin kirjoittanut rakkaasta äidistäni postauksessa erilainen äiti.


Giorgio Armanin Sì-tuoksut ovat tuoksuja, jotka jakavat mielipiteitä. Toiset rakastavat ja toiset eivät voi sietää. Olen aina ollut sitä mieltä, että kaikki hyvät asiat jakavat mielipiteitä. Jos joku ei herätä mitään tunteita kenessäkään, niin tuoksumaailmassa ja kaikessa muussakin se on huono asia. Tuoksujen kuuluukin herättää intohimoja. Tähän mennessä julkaistuista Sì-tuoksuista ehdoton suosikkini on upea ruusuinen Sì Rose Signature II. Se on pehmeämpi kuin alkuperäinen, jonka vuoksi pidän siitä. 

Sì Passionessa* on samanlaista pehmeyttä, mutta myös enemmän marjaisuutta ja hedelmäisyyttä kuin alkuperäisessä, jonka vuosi myös se hivelee tuoksuhermojani. Tuoksu on puettuna punaiseen intohimoa kuvaavaan pulloon. 


Passione aukeaa mausteiselle punapippurilla, jota mehukas mustaherukka ja makea päärynä pehmentävät. Tuoksun sydän on klassinen: ruusua, jasmiinia sekä puhtaan vivahteen tuovaa heliotrooppia. Ananas tuo mielenkiintoisen mehevän vivahteensa. Pohja on pehmeä ja hivenen itämaisvivahteinen: vaniljaa, seetripuuta ja patsulia.

Sì Passione on omalla tavallaan hauras, mutta siitä löytyy silti itsevarmuutta tuovaa voimaa. Lämmin, mehukas ja sensuelli tuoksu sopii mielestäni hyvin kesään, ehkä parhaiten kaikista jo ilmestyneistä Sì-tuoksuista mehevän marjaisuutensa vuoksi. 

Erotan aluksi iholle suihkautettuani tuoksusta ehdottomasti voimakkaimmin punapippurin, mutta pian mustaherukka nousee pintaan. Ruusu, jasmiini ja vanilja ovat myös selvästi esillä. Passione on kukkais-hedelmäinen tuoksu pienellä itämaisella vivahteella. Kesto iholla on huikea kymmenisen tuntia. Miten on, sytyttääkö Sì-tuoksut?

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta. 
 1. Vastaukset
  1. Tää on ihana, just ehkä paras SÍ-tuoksu kesään sopivan hedelmäinen ja ei niin over powering kuin alkuperäinen. :)

   Poista
 2. Kyllä alkuperäinen ja vielä enemmän tämä ja punainen pullo on upean näyttävä.

  Ihanaa päivää Jonna😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää punainen pullo on ehkä kaikista upein, vaikka tykkään Rose Signaturenkin pullosta paljon . ^_^

   Aurinkoista sunnuntaita Tiia! <3

   Poista
 3. Punainen pullo on todella upean näköinen ja poikkeava:) Si-tuoksuja olen tuoksutellut vain kampaajani pöydältä, muuten ei ole kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo mielenkiintoisessa paikassa, kampaajan pöydällä. ^_^ Punaisia tuoksupulloa ei kyllä ole liiaksi, se on upea väri ja sopii mielestäni loistavasti juuri tuoksupulloon.

   Poista
 4. Alkuperäisestä en pitänyt, oli jotenkin liian vahva minun makuun. Tässä tuoksussa kuulostaa hyvältä tuo herukka ja vanilja.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se alkuperäinen on todella vahva, jonka vuoksi se juuri jakaa mielipiteitä. Tämä Passione on huomattavasti kevyempi ja luulen, että monet pitävät tästä jotka eivät alkuperäisestä välittäneet. :)

   Ihanaa su-iltaa Outi! <3

   Poista
 5. Apua, katoin Bloglovinissa tuota eka kuvaa, että jee, kynsilakka. :D No, oishan tuo punainen väri aika hieno kynsillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei näe mittasuhdetta, niin tää itseasiassa näyttä aika paljon kynsilakkapullolta. :D

   Poista
 6. Enpäs ole edes kerennyt törmätä tuohon! Pitääkin tuoksutella :) Alunperinen Si on kyllä miellyttävä mutta kai kaipaisin siitä vähän tummempaa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Jos halusit, että alkuperäinen Sí olisi tummempi, en oo kyllä varma mitä pidät tästä. Tää on ehdottomasti "hedelmäisin" Si. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives