Synttäriarvonta – Voita kesäinen kosmetiikkapaketti!


Tänään tulee vuosi täyteen nelikymppisenä. Kun sen kirjoittaa, se tuntuu jotenkin hurjalta, ehkä juuri siksi, että mennyt vuosi ei ole tuntunut yhtään sen kummemmalta kuin vaikkapa kuusi vuotta sitten kolmevitosena. Ainoa asia minkä olen huomannut vanhetessa, on se, että vuodet tuntuvat menevän jotenkin nopeampaan kuin ennen. Saimaistuuko joku teistäkin tähän? Viisitoistavuotiaana tuntui, että kestää varmasti ikuisuuden ennen kuin täyttää kahdeksantoista. Tuo kolme vuotta tuntui silloin ikuisuudelta, ei enää. 

Jos ajattelen parikymppistä itseäni ja tätä päivää, niin huokaisen salaa, että onneksi ei tarvitse enää olla kaksikymmentä. Se oli silloin hauskaa niin kauan kuin sitä kesti, mutta nyt kun vuosia on reilummin takana, en missään nimessä haluaisi enää palata sinne, vaikka se olisi mahdollista. Luulen, että elämä on salakavalasti järjestänyt tämän näin, ettei tarvitse haikailla sen nuoruutensa perään. ;)

Parasta tässä iässä on se, että osaa erottaa tärkeät asiat ja jättää kaikki turhat velvoitteet omaan arvoonsa. Se, että tietää mitä haluaa ja kenen kanssa. Enää ei tarvitse välittää siitä mitä muut ajattelevat vaan tehdä niin kuin itsestä parhaalta tuntuu. 


Kaikki nämä seitsemän vuotta mitä blogini on ollut pystyssä, on minun syntymäpäivä ollut myös mukava päivä teille lukijoillekin. Sillä tälläkin kertaa perinteitä noudattaen luvassa on arvonta. Kokosin kosmetiikkapaketin, jonka kaikki tuotteet sopivat loistavasti juuri kesään, olenkin ne ajatuksella valinnut. Valitsin tuotteiksi niin tavallista kuin luonnonkosmetiikkaakin, että paketissa olisi jokaiselle jotakin. Arvottava paketti sisältää seuraavat tuotteet. Osa tuotteista on itse ostamiani, osa on blogin kautta saatuja. 

Aco Sun Kissed Body Lotion 
Aco After Sun Gel Cream
Body Boom Kahvikuorinta Mansikka*
Flow Cosmetics Organic Rose Water
EOS Pomegranate Rasberry Lip Care
Eyeko Lash Alert Mascara*
Melvita Puhdistusvesi
Vichy Kosteuttava ja Virkistävä Mineraalikasvonaamio*
Wella Suolasuihke*
Yes To Cucumber Calming Sleeping Mask

*Tuote saatu blogin kautta.

Olen halunnut jo pitkään tehdä Q&A -tyylisen postauksen ja keksin, että mikäpä sen parempi hetki kuin tämä arvonta, päästää teidät kysymään minulta mitä ikinä haluatte. Mikään kysymys ei ole liian pieni tai suuri. Tulen vastaamaan osaan kysymyksistä myöhemmin omassa postauksessa. Joten tällä kertaa lukekaa osallistumisohjeet huolella.


ARVONTA

Arvotaan yksi kosmetiikkapaketti, joka sisältää yllämainitut tuotteet. Osallistut arvontaan jättämällä minulle kommenttilaatikkoon kysymyksen, (nyt on tilaisuus kysyä, jos jokin on askarruttanut!) sekä toimivan sähköpostiosoitteesi, että saan sinuun voiton osuessa kohdalle yhteyden. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit osallistua myös laittamalla kysymyksen sähköpostilla osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com. Laita viestin otsikoksi synttäriarvonta. Osallistumisaikaa on su 20.5. klo 23.59 asti. Arvonnan suorittaa random.org ja voittajaan otan yhteyttä sähköpostitse viikolla 21. Onnea arvontaan!
 1. Onnea! On toisiaankin ihanaa olla 40 kuin 20 vuotias nyt kun itsekin sitä ajattelen. Kysynpä sinulta, että koska tunnet olevasi kaikkein onnellisin, millaisella hetkellä?
  aiholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 2. Muistatko ensimmäisen kosnetiikkaostoksesi?

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mikä on lempiruokasi, ja miksi?
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Hei! osallistun synttäriarvontaan; tämä olisi ihana lahja kun itselläkin on nyt kesällä synttärit<! no niin kysymys kuuluu onko mitään paikkaa/mistä voisi saada lisätietoja kosmetiikkapurnukoitten inci sisällöistä ja niiden "suomennoksista". Onko jotain listaa jonka voisi tulostaa kauppareissulle mukaan?mitä epäeettisiä sisltöjä kannattaa välttää ja jättää tuote hyllyyn?/ synttärionnittelut!!! terkuin sandi.osterlund@gmail.com

  VastaaPoista
 5. On sulla taas ihana arvonta :) Kysyn sulta kysymyksen, joka aina vaan jaksaa kiinnostaa mua eli ketä on sun mielestä kaunein suomalainen ja ulkomaalainen nainen ja miksi? On hyvin mahdollista, et oon kysyny tän aikaisemminkin, mut oon sopivasti unohtanu vastauksen! :D Ihania kesäisiä päiviä <3 tuuli.uusitalo@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Oletko innokas auringonottaja? Millaisia suojakertoimia käytät?
  kaisalind10@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kysymys on henkilökohtainen ja tällainen yleisiin olettamuksiin pohjautuva, mutta minusta olettamuksia on hyvä vähän ravistella. Eli koetko jääväsi ulkopuoliseksi ja yksinäiseksi, kun olet työelämästä poissa?

  Onnittelut synttärien johdosta! ❤️

  sannak.ukonaho@gmail.com

  VastaaPoista
 8. En myöskään haikaile parikymppiseksi enää. Reilu kolmekymppisenä kuitenkin haluaisin pysyä vielä muutaman vuoden. Haluaisin lapsia, mutta en ihan vielä. Biologia kuitenkin kolkuttelee, että vähitellen kannattaisi se projekti aloittaa. Tähän liittyen voisin kysyä, mitä itse ajattelet jälkikasvusta? Voisin myös kysellä, muistatko millaiseksi kuvittelit aikanaan elämäsi nelikymppisenä ja miten nykyisyys eroaa siitä? Pahoitteluni, jos olet näihin jo blogissasi vastannut. Ihan kaikkia postauksia en ole ehtinyt lukea tai muista. :) Ihanaa kesää ja vielä paljon onnea synttärinä! msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Varmaan jossain postauksessa on aihetta joskus käsiteltykin, mutta mua kiinnostaa että koska sun kiinnostus kosmetiikkaan on herännyt? Onko se tapahtunut jo nuoruudessa, vaiko mahdollisesti myöhemmin?

  kuorotipu (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa :) Luettele kaikki maat, joissa olet käynyt ja minne matkustaisit uudestaankin? :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana! Haluaisin tietää hiustenhoitorutiinisi ja mitä tuotteita käytät. nellabe@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Onnea! 💖🌹 Mikä on lempikukkasi?
  myusualdailylife@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Ihania tuotteita, joten mukana ollaan. Mulla tuli mieleen sellainen kysymys, jonka voisin kuvitella sopivan sinulle (tai sitten olen ihan väärässä :D). Mutta harrastatko meditaatiota tai jonkinlaista muuta mielen rauhoittamista :)

  VastaaPoista
 14. ihania tuotteita kasapäin,apteeki nuotteet ovat tuttuja,sopiikohan luonnontuotteet kaikille,vai aiheuttavatko herkemmin allergioita, Onnea ja menestystä. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Sydämelliset onnittelut Jonna <3 Upea arvonta<3
  Mulla on sellainen muistikuva, ettet ole mikään himourheilija/-liikkuja, mutta onko sinulla kuitenkin jokin liikuntamuoto, jota itse harrastat tai tykkäät tehdä?
  blooomxo at gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onnea Jonna! jos saisit syödä vain yhtä karkkia lopun elämääsi,mikä se olisi?Eli mikä on namien nami,karkkien kunkku,makeisista mainioin?

  VastaaPoista
 17. Onnittelut syntymäpäivän johdosta! Kysymys kuuluu Minne haluaisit matkustaa?
  soile.p.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Helle on sulattanut aivoni niin etten keksi mitään kysyttävää :D Mukaan arvontaan haluaisin kuitenkin!
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 19. 40+ ikä on ihan parasta sen olen minäkin huomannut.
  Kyssäri: Mikä on vuorokauden parasta aikaa ja miksi?
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. Paljon onnea! :)
  Mitä "meikkimokia" tai muuta (nykyään) hölmöltä tuntuvia meikkijuttuja teit silloin parikymppisenä tai nuorempanakin?
  naerppae@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mitkä kuuluu sun kesän kulmakiviin? :)

  tiia96@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Onnea sinulle ja mukana arvonnassa. Ja kysyisin vaikka mikä on jouluruoka herkkusi. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa ( charmingnails@suomi24.fi ). Haluaisin kysyä suhtaudutko kosmetiikkaan fanaattisena keräilijänä vai ovatko kaikki tuotteet käytössä?

  VastaaPoista
 24. Jos aikamatkustus olisi mahdollista, minne aikakaudelle matkustaisit ja miksi? Onnea ja iloa sulle :-)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 25. Paljon onnea! Haluaisin kysyä, että jos voisit olla päivän joku muu henkilö kuka olisit ja miksi?
  Arvontaan osallistun tahrataide@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Onnittelut merkkipäivälle! :)
  Mikä on mielestäsi parasta bloggaamisessa? Entä mikä vähiten mukavaa tai mistä puolesta et juuri pidä?
  elskuli96 (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 27. Heippa!

  Kysyisin, ketä julkisuuden henkilöä arvostat eniten?

  Jannnapee(a)outlook.com

  VastaaPoista
 28. Onnea onnea! Todellakin vanhetessa aika kuluu nopeammin. Sen huomaa jo siitä kuinka lapsuudessa kesät olivat todella pitkiä, mutta nykyään tuntuvat loppuvan ihan hetkessä.
  Missä säilöt kaikki tuoksusi? Ja mitä teet niille tuoksuille, jotka saat blogin kautta, mutta jotka eivät sitten kuitenkaan sytytäkään ollenkaan?

  lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Lämpimät onnittelut!

  Mikä on bloggaamisessa haastavinta ja onko jotain, joka on erityisesti kauneusbloggaamisessa joskus vaikeaa?

  S-posti: katjamarian (at) gmail. com

  VastaaPoista
 30. Onnea!
  Mitä aiot tehdä tulevana kesänä?

  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 31. Sinä olet puhunut kuinka olet opiskellut raksapuolen. Oletko ikinä tehnyt alan töitä? Itse valmistuin viime syksynä talonrakentajaksi mutten saanut töitä niin piti palata vanhaan työpaikkaan.
  Terv. Kosmefriikki raksanainen
  miia.faarinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Aurinkovoiteista sen verran, että onko joku merkki jota voit suositella tai olet itse hyväksi havainnut?
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Paljon Onnea ! Mä itse olen ollut vaan iloinen,kun ikä alkaa 4 lla:)

  Kysyisin kosmetiikkaan liittyvän kysymyksen,kun ostin Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup meikkivoidetta sävyssä 2C3 FRESCO,niin miten ihmeessä se on eri sävyinen ku mun aikasempi puolet käytetty Double Wear Stay-in Place Makeup meikkivoide sävy 2C3 FRESCO?
  Ja sopiiko tuo sävy sinulle? Ja kun tiedät niin hyvin meikkivoideasioista niin millaiselle iholle tuo Frsco oikein on tarkoitettu?Öö,ei tarvi välttämättä vastata,ehkä pöljä kysymys;)

  taina.vastamaki@dnainternet.net

  VastaaPoista
 34. Olet varmaan joskus kertonutkin, mutta kysyn että kuinka kauan olet ollut miehesi kanssa yhdessä ja kuinka tapasitte?
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Synttärionnittelut :)

  Oliko sulla kolmenkympin kriisi kymmenen vuotta sitten?
  Itse otin kolmekymppiä jotenkin raskaasti. Kuvittelin, että mun pitää olla kauhean aikuinen, vaikka en tuntenut itseäni yhtään aikuisemmaksi. Neljäkymppiä sit vaan tulla tupsahti, eikä tuntunut missään =D

  VastaaPoista
 36. Onnea!
  Onko bloggaaminen missään vaiheessa tuntunut raskaalta?
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 37. Muistelen että puhuit joskus lukujumista. Oletko päässyt siitä eroon? Keiden kirjailijoiden tuotannosta pidät eniten?
  pokkaritaivas at gmail.com

  VastaaPoista
 38. onnittelut!
  vuodet tosiaan menevät aina vaan nopeampaa ja nopeampaa mitä enemmän ikää tulee. ja kysymys kuuluu minkä kosmetiikkamerkin tuotteet valitsisit, jos saisit käyttää vain yhden merkin tuotteita lopun ikääsi?
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
  Mitä odotat tulevalta kesältä?

  ninnu-83(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Jos saisit valita vain yhden tuoksun loppuelämäksesi mitä käyttäisit?

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 41. Paljon onnea!
  Aurinkotuotteet tulisivat kyllä tarpeeseen, olen jostain syystä laiska niitä ostamaan, eivät oikein innosta :D

  Onko sinulla jotain tuoteryhmää kosmetiikassa tai muussa kategoriassa, joka on aina pakollinen ostos? Joka ei herätä suuria tunteita.

  Mitä tuoksuja käytät keväisin/kesäisin?

  talkandbake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 42. Hei! Ja onnea 4-kymppiselle..perässä tullaan ;)
  Tarkastelit elämääsi parisenkymmentä vuotta taaksepäin..osaatko kuvitella/hahmottaa elämääsi saman verran eteenpäin ja onko sinulla tietynlaisia suunnitelmia/haaveita sinne?

  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 43. Hei!
  Onnea syntymäpäivien johdosta! :)
  Olen jo hetken lueskellut blogiasi, mutta en ole törmännyt siihen, että miksi aloitit bloggaamisen ja milloin?

  tanzza@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Onnea minultakin :)
  Ketkä ovat sinun kauneusidoleita ja keitä ulkomaalaisia bloggaajia suosittelisit seuraamaan?

  josalmela@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Onnea upealle 40veelle💜Jos saisit valita vain yhden kosmetiikkatuotteen autiolle saarelle, mikä se olisi😎maicunblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Onnea, onnea!
  Lempikohteesi paikoista joissa olet jo käynyt ja minne aiot seuraavaksi/vielä joskus matkustaa? Muutenkin kaikki matkajutut ovat aina tervetulleita.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Onnittelut synttärisankarille! :)
  Kysyisin, että mitkä kolme kosmetiikkamerkkiä ovat sellaisia, joita et halua käyttää tai välttämättä edes kokeilla, siis sellaisia, joita pidät kaikkein huonoimpina tai vähiten kiinnostavina?
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Paljon onnea!
  Mua kiinnostaa, millainen kynsienhoitorutiini sulla on ja mikä on lempparilakkasi.
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 49. Paljon onnea!
  Paljon näkyy porukkaa kiinnostaneen matkustelusi, niin minuakin. Kysymykseni kuuluu: Onko jotain paikkaa, mihin et enää ikinä haluaisi matkustaa?

  -Tiltu

  tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

  VastaaPoista
 50. Et kyllä näytä nelikymppiseltä, mikä sun salaisuus on? :D
  ambivalentti@yahoo.com

  VastaaPoista
 51. Onnea paljon!!! Oletkin mua päivän vanhempi! :)
  Haluaisin kysyä sulta, että miten olet ”varautunut” vanhenemiseen henkisesti, pelottaako sua elämän loppupuolisko? Pääasiassa itse olen miettinyt tulevaisuuden turvaamista taloudellisesti ja terveyttä ja että ehdinkö eläkkeelle, niin olis hauska kuulla kohtalotoverilta ajatuksia!
  nailsnmore.byeija@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Mikä on lempiruokasi, entä lempiherkkusi? ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Myöhästyneet onnittelut myös tätä kautta! <3
  Nyt en itse muista oletko blogissa kertynyt mikä innosti sinut bloggaamaan ja mistä olet saanut kosmetiikkakärpäsen puraisun alunperin? Entä mitä haluaisit nähdä&kokea ennen seuraavan kympin täyttymistä?

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Mäkään en haluaisi olla enää kaksikymppinen. Mutta onko nelikymppisyys vielä kivempaa kuin kolmekymppisyys? Rakastan olla kolmekymppinen ja vähän salaa toivon, että nelikymppisenä olisi vielä hauskempaa? :D
  katri.hollo[a]outlook.com

  VastaaPoista
 55. Onnittelut :)
  Haluaisin tietää onko sinulla jotain sellaista tiettyä kosmetiikkatuotetta jota ilman et voisi olla?
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Ensinnäkin onnittelut! Itse juhlin samoja lukemia myöhemmin tänä vuonna, hyvää vuosikertaa siis 😉
  Minä haluaisin siirtyä käyttämään mineraalimeikkipohjaa ekologisista syistä. Olen lueskellut niistä kokemuksia, mutta mikään ei tunnu natsaavan juuri minun iholleni. Olen atoopikko mutta aikuisiän aknen jälkeen iho jäi myös rasvoittuvaksi, huokoset näkyy selvästi, iho erittää paljon ja epäpuhtauksia kertyy. Ajoittain iho myös hilseilee. Couperosan ja silmien ympärillä läpikuultavien suonien takia myös peittokykyä pitäisi olla vähintään keskiverrosti. En kuitenkaan tavoittele mitään raskaasti meikattua ja blurrattua perfect skin - lookkia, ei se nelikymppisellä hyvältä näyttäisikään. Yleensä sekaihon hoitotuotteet ei riitä kosteustustehoiltaan, iho jää kiristävän oloiseksi. En myöskään kestä hajusteita. Olen pitkään käyttänyt Cliniquen Superbalanced-meikkivoidetta. Olisiko sinulla (tai muilla lukijoilla) vinkkiä? Ilmeisesti enemmän micaa sisältävät vain korostavat isoja ihohuokosia,löytyykö mattaisempia mutta kosteuttavia/kuivattamattomia koostumuksia, joissa kuitenkin peittokykyä? Löysin jenkkimerkki Larenimilta Invisi-Pore -concealereita, mutta mica niissäkin ekana incissä. Ah, jos voisi vaan tilata kaikki mahdolliset ja kokeilla 😄 💸

  sposti@tutanota.com

  VastaaPoista
 57. Mitkä kolme kosmetiikka tuotetta ottaisit mukaan mökille?

  pinja.pylvas@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Onnea! :) Mihin haluaisit matkustaa?

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 59. Kysymykseni: Mistä meikkituotteesta et luopuisi?
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 60. Millaisia henkisiä muutoksia/kypsymistä huomaat itsessäsi, kun vertaat nykyistä ja vaikkapa 25-vuotiasta sinua keskenään?
  sini_1_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Onpa upea palkinto taas jälleen kerran. Tämän haluaisin itselleni syntymäpäivälahjaksi 20.5. Kysymykseni on sellainen, jota aina pohditaan naisporukoissa joten pelkäätkö vanhenemista.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 62. Synttärionnittelut! Täällä myös härkänainen, joskin vähän vanhempi kuin sinä. Allekirjoitan tuon ikäkausipohdintasi. Arvontavoitosta lähtisi useampi tuote kesälomareissulle. Joten kysynkin, että millainen olisi unelmiesi kesälomamatka: kohde, majoitus jne.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 63. Onnea! Mikä on paras kosmetiikkatuote jota olet käyttänyt? ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
 64. Synttärionnea! Jos saisit käyttää vain yhtä kosmetiikkatuotetta, mikä se olisi? :)


  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 65. Synttärionnittelut sinulle. Olet minua paljon nuorempi mutta usein käyn lukemassa postauksiasi ja varsinkin luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Kysyisin sinulta harrastatko säännöllisesti liikuntaa ja millaista? Oikein ihanaa kesää toivotan.
  nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Onnea! :) Mikä on paras kesämuistosi?

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 67. Tykkätkö matkustella? Löydätkö/etsitkö matkustellessa paikallisia kosmetiikkatuotteita, ja onko löytynyt mitään mahtavaa tuotetta mitä ei ole sitten Suomesta enää saanut?

  juulia.myllykangas(at)outlook.com

  VastaaPoista
 68. Onnea sinulle ja toivon hyvää jatkoa eteenkin päin.
  Itselleni Kreeta on se paikka jonne haluan aina mennä, mikä maa sinulle on se tärkein?
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 69. Paljon paljon onnea!
  Mikä on pahin moka ihonhoidossa, minkä aikuinen nainen voi mielestäsi tehdä?

  lipstickklove@outlook.com

  VastaaPoista
 70. Paljon onnea! Mikä on lempivuodenaikasi? :)

  Tuulaylinen.2@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Synttärionnittelut näin jälkikäteen :).Mihin matkakohteeseen matkustaisit juhlimaan syntymäpäiviä jos saisit itse päättää ja miksi? Ja ilman muuta mukana arvonnassa :) tarja.leppilampi@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Mukana arvonnassa. Mitä teet, jo bloggausjumi iskee? Tuntuuko joskus siltä, että tästä aiheesta ei saa kiinni ja mikä auttaa silloin alkuun?
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Onnea nelikymppiselle :-)
  Kysymys kuuluu, jos voisit valita vain yhden seerumin, niin mikà se olisi?
  annemari.pekkola@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Onko mikään kosmetiikkatuote mielestäsi turha?
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 75. Paljon onnea! Millaisia kirjoja luet mieluiten ja ketkä ovat lempikirjailijoitasi.
  nina.sandberg2@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Hyvää syntymäpäivää.
  Mikä saa sut kirjoittamaan blogia? Mistä saat inspiraation?
  yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 77. Kivaa syntymäpäivää. Millainen muisto sinulla on ensimmäisestä hajuvesi kokeilusta?
  Hyvää ja kaunista kesää!
  maijamummu1@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Onnittelut! Mikä on mielestäsi tärkein hoitotuote aikuisen naisen ihonhoidossa? helena.niska7@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Onnea! Mitä sellaista haluaisit tehdä, mitä et ole vielä kokenut?

  paivi_h83(at)Hotmail.com

  VastaaPoista
 80. suosikkikosmetiikkasi teininä anytime85@luukku.com

  VastaaPoista
 81. Onnea! Oletko kokeillut ihonhoidosta tohtorimerkkejä? Dr. Sebagh, Dr Dennis Gross. Tekisi mieli kokeilla, mutta hinnat ovat kokeiluun suolaisia. riikojo@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Paljon onnea! :) Jos saisit ottaa yhden meikkituotteen autiolle saarelle mukaan, mikö se olisi? :D
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 83. Onnea! Millaiset olivat ensimmäiset meikkikokeilusi ? :) sanna.kempp@suomi24.fi

  VastaaPoista
 84. Meikkaatko päivittäin? :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 85. Missä maissa olet käynyt? Ja mikä on ollut suosikkikohteesi? :) saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Isot onnittelut! Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on?
  Vau mikä tuotepaketti <3 Super arvonta!
  Mukana johanna.tuulia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 87. Onnittelut! Aika todellakin menee ainakin puolet nopeammin nyt vanhempana... Onko sitä sitten itse hidastunut niin paljon, vai mistä lie johtuu.
  Kysymykseni on, että jos saisit tehdä ihan mitä vain ilman mitään rajoitteita, niin mitä tekisit?
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 88. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 89. Onnea todella lämpimästi, täällä tuli jo hyviä kysymyksiä paljon.
  Kuinka pitkä olet?

  peholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 90. Mikä on ollut pahin kosmetiikka/meikkimoka ikinä? :D
  minnal@luukku.com

  VastaaPoista
 91. Paljon hyviä ja samoja kysymyksiä jo tullut.. no.. saatko paljon ns. vihapostia? Ilkeitä kommentteja jne

  enxs22@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Onnea! Lempituoksusi? markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Hyvää syntymäpäivää! (Vaikka myöhässä sitä toivottelenkin...)

  Mikä on kallein ja toisaalta halvin käytössäsi oleva kosmetiikkatuote/-tarvike?

  Synttäribonus: Tunnetko itsesi nelikymppiseksi?

  Kesäbonus: Paras jäätelömaku? / Mitä jäätelöä pitää tänä kesänä päästä maistamaan? :D

  backinreverieÄgmailÄcom

  VastaaPoista
 94. Paljon onnea! Uskotko vielä bloggaavasi viiden vuoden kuluttua?
  siirun@luukku.com

  VastaaPoista
 95. Onnea blogille! :) Mitkä ovat parhaat hyvinvointi vinkkisi?

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Onnea! :) Mikä on paras aurinkosuojatuotteesi?
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Mikä on mielestäsi mukavinta bloggauksessa =)?
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives