Ihon paras ystävä Esse

Yhteistyössä: Esse

Reilut kaksi vuotta sitten tapahtui jotain, joka muutti käsitykseni ihonhoidosta. Pääsin tuolloin tutustumaan ensimmäistä kertaa Esseen. Jo tuolloin minut ohjattiin aluksi maahantuojan toimesta Esse-hoitolaan kasvohoitoon. Monet ovat saaneet tehokkaiksi havaittujen tuotteiden avulla suuria muutoksia ihonsa kuntoon. Jotta tuotteet toimisivat, on tärkeää tietää, miten niitä käytetään yhdessä, ettei tuhoa muilla tuotteilla niiden arvokkaita ja tehokkaita raaka-aineita. Varsinkin erilaisissa iho-ongelmissa kannattaa ammattilaisen antaa arvioida tilanne ensin ja tehdä hoitosuunnitelma sen mukaan. Esse-hoitolassa ammattilainen kartoittaa myös ihosi kunnon ja pystyy sen perusteella valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet kotiin. Hoito on kokemuksena aina hemmotteleva. Essen tuoksumaailma on sellainen, että siinä pöydällä pitkällään ollessa, mieli lähtee nopeasti rentoutumaan ja huomaa olevan tuoksumatkalla jossain kaukana. 

Tuotteiden salaisuus piilee niiden probiooteissa ja prebiooteissa, jotka tukevat ja hoitavat ihon puolustusmekanismeja ainutlaatuisella ja tuloksekkaalla tavalla. Jopa minä joka omaan melko hyvän ihon, on aina saanut tuloksia Essen avulla. Kosmetiikkabloggaajana en millään voi käyttää vain yhden sarjan tuotteita, mutta jo kahden vuoden ajan olen käyttänyt Esseä muutaman kerran vuodessa kuuriluontoisesti tehdäkseni ihostani vahvemman. Tämän lisäksi muutamaa tuotetta käytän vuoden ympäri miltein päivittäin. Tuotteiden käytön aikana ihoni on yleensä niin hyvässä kunnossa ja tasapainoisena, että jätän usein aamuisin pohjameikin tekemättä, koska en halua peittää kuulasta ihoa. Saadakseen tuotteista täyden tehon irti, kannattaa mahdollisuuksien mukaan käydä aina ensin Esse-hoidossa, koska hoidon avulla iho saadaan pohjustettua hyville mikrobeille, jonka jälkeen voi tuotteiden kanssa jatkaa tehokasta kotihoitoa. 

Postauksen lopussa mahtava tarjous!


Sensitive Cleanser on tuote, joka on käytössäni jatkuvasti. Emulsiomainen vaniljalta tuoksuva pH-tasapainotettu puhdistaja. Aloe vera -pohjainen tuote minimoi ihoärsytystä ja rauhoittaa ihoa. Paksumpaa meikkiä tämä ei yksinään oikein kunnolla irrota, mutta käytän tuotetta toisinaan aamupuhdistukseen ja iltaisin toisen vaiheen puhdistuksessa puhdistusöljyn jälkeen.

Viime syksynä Sensitive-sarja täydentyi kauan odotetulla Tonerilla, joka nousi heti heti suosikkieni joukkoon. Kasvovesi sisältää probioottisia uutteita ja prebiootteja. Suihkautan yleensä kasvovettä käsiin, jonka jälkeen taputtelen sen iholle. Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tuotetta voi käyttää myös meikin päällä mistien tyylisesti.


Plus-sarjan Probiotic Serum on varmasti yksi tehokkaimpia seerumeita mihin olen vuosien aikana tutustunut. Tehokkaan siitä tekee se, että yhdessä millilitrassa seerumia on peräti miljardi elävää probioottimikrobia, jotka hoitavat ihoa terveeksi. Seerumi tekee ihosta nopeasti tasapainoisemman, täyteläisemmän ja kimmoisamman, loistava tuote ikääntyvälle iholle. Tuoksu on suorastaan koukuttava. Se on kuin jokin paahdettu ja sokeroitu jälkiruoka. Tämä on tuote, jonka kanssa on tärkeää käyttää oikeaa voidetta tukemaan seerumin toimintaa.

Omega-sarjan voiteet ovat sellaisia, että ne sopivat yhteen myös Probiotic Seerumin kanssa. Täyteläinen Omega Rich on voide, johon luotan talvella, mutta kesällä vaihdan sen hivenen kevyemmän koostumuksen omaavaan Omega Deep -voiteeseen. Voiteet sisältävät korkeita pitoisuuksia omega-3 -öljyjä, jotka tekevät ihosta pehmeän. Pikkupurkit ovat todella näppäriä ottaa mukaan matkalle. 


Maailman herkullisin kuorinta Cocoa Exfoliator on tuote, jota olen käyttänyt ihan alusta asti. Tämä on yksi harvoja mekaanisesti kuorivia kuorintoja, joka ei ärsytä kosketusherkkää ihoani. Kuorinta on jokaisen suklaaholistin lempituote. Sisältää runsaasti kaakaota. Notkeaa koostumusta on helppo työstää hieman kostutetulla iholla, kuorinta huuhtoutuu pois lämpimällä vedellä. Iho on kuorinnan jälkeen sileä ja pehmeä, ei lainkaan kuiva tai kiristävä. 

Cream Mask on kovassa käytössä talvella, kun iho on pintakuiva. Kosteusköyhälle iholle sopiva kermaisen paksu naamio sisältää B-, E, -ja C-vitamiineja sekä korkean pitoisuuden hyaluronihappoa. Levitän naamiota paksun kerroksen ja annan vaikuttaa puolikin tuntia, jonka jälkeen pyyhin sen pois kostealla puhdistusliinalla. Naamio sopii myös silmänympärysiholle ja auringon aiheuttamien vaurioiden hoitoon. Cream Maskin jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta.


TARJOUS!

Nyt kun äitienpäivä ja erilaiset valmistujaisjuhlatkin kolkuttelevat oven takana, niin mikä olisi sen ihanampaa kuin hemmotella läheistä tai vaikkapa itseä Esse-hoidolla tai tuotteilla. Tähän liittyen minulla on teille mukava etu. 

Toukokuun aikana varattuihin 120 euron arvoisiin Esse-hoitoihin tai tehtyihin 120 euron Esse-ostoksiin Esse-hoitoloissa, saa kaupan päälle suositun Sensitive Cleanserin. (arvo n. 52 euroa) Tarjous on hoitolakohtainen ja voimassa seuraavissa Esse-hoitoloissa KLIK, niin kauan kuin kampanjatuotteita tai vapaita hoitoaikoja riittää. Lunastaaksesi edun, kerro varauksen tai suorittamasi Esse-ostosten yhteydessä koodi "SENSITIVE".


Onko Esse tuttu? Suosikkeja?
 1. Ei ole tuttu mutta kuorinta ja naamio voisivat olla mun tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorinta on kertakaikkisen i-h-a-n-a. <3 Yleensä tuo naamio ja kuorinta yhdessä ja ihon on mielettömän pehmeä. Juuri eilen illalla combo käytössä. ^_^

   Poista
 2. En tunne Esseä lainkaan, mutta kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta sarjalta. Erityisesti pro- ja prebiootit kosmetiikassa. Kuorinta ja naamio on yleensä itsellänikin NE tuotteet, millä saa superpehmeyden.
  Auringonenergiaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luotan ja uskon vahvasti juuri probioottien ja prebioottien tehokkuuteen. Probiootteja syön sisäisestikin, vaikuttaa myös ihmeellisesti myös ihoon. Näistä on olemassa vaikka mitä todella mielenkiintoisia tutkimuksia. :)

   Kuorinta ja naamio ovat kyllä aina tehokas combo.

   Aurinkoa sinullekin Maarit! <3

   Poista
 3. Paljon olen kuullut hyvää tästä sarjasta. Tuo seerumi vaikuttaa aivan ihanalta! Itsekin tulee vaihdeltua näitä päivittäisessä käytössä olevia tuotteita, mutta juurikin noin kuuriluontoisesti olisi taas kiva testata joku uusi sarja. Talvella tein "madarakuurin" sos-sarjan tuotteilla ja kylläpä iho tykkäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumi on ihan huippu! Just yksi niistä tuotteista jonka kuuriluontoisessa käytössä näkee heti ihossa eron. :)

   Poista
 4. Mä olen kokeillut Essen tuotteita minipakkaussetin verran. Täytyy tunnustaa, että tuotteiden liian biomainen tuoksu oli niin luotaantyöntävä, että innostuksen kipinä tutustua normikokoisiin tuotteisiin sammahti aika tavalla;) Uskon, että ovat erittäin hyvälaatuisia, mutta jos käyttäminen tuntuu epämiellyttävältä, niin ei tule mitään. Ehkä joku kuuriluonteinen systeemi onkin viisas ratkaisu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kannattais kokeilla tuota Sensitive linjaa (tuoksuu vaniljalta), siinä ja tuossa kaakaokuorinassa sekä probiootti seerumissa on sarjassa hyvin ei luonnonkosmetiikkamainen tuoksumaailma. :)

   Poista
 5. Esse on vain nimeltä tuttu, ja en ole kokeillut. Esse on ehdottomasti aina kiinnostanut, mutta en toisaalta tiedä mitä se voisi tehdä mun tapauksessa, kun iho voi jo niin hyvin (paitsi ylläpitää kuntoa ja ehkäistä ongelmia). Essellä taitaa saada parhaita tuloksia, ne joilla on joku selkeä ongelma ihossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näen jopa eron, vaikka iho tuntuisi voivan hyvin. En osaa selittää, mutta iho on pehmoisempi ja tosiaan epäpuhtauksia edes niitä hormonaalisia ei ilmesty samaan tahtiin. :) Mutta selvähän se, että tulokset niillä joilla oikeasti on ihossa ongelmia, niin tulokset ovat näkyvämpiä. Toki ei nämäkään kaikilla toimi, mutta monet ovat tuntuneet saavan apua.

   Poista
 6. Aivan ihanat kuvat ja ai että oot kaunis. <3 Esseä olet kyllä kehunut minulle niin moneen kertaan, että josko minäkin joskus....

  Ihanaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Ehdottomasti, mutta aloita siitä Sensitive-sarjasta, epäilen et muut ei kolahda suhun tuoksumaailmaltaan. ^_^

   Aurinkoista torstaita Tiia! <3

   Poista
 7. Olen ollut kiinnostunut Essestä jo pitkään. Kiva kuulla kokemuksia tuotteista, mutta etenkin yhteistyöpostauksen ollessa kyseessä olisin ehkä kaivannut vähän syvällisempää tuotetietoa/analyysiä. Hyvin tiivistät mille ihotyypille sopii, mutta sisäinen nörttini kaipaa lisää ;) x

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän Laura mistä puhut, en saanut millään mahtumaan syväanalyysiä suosikeistani juuri tähän postaukseen, koska idea oli oli tällä kertaa tuoda eri asiaa esiin kuin normaalia syväanalyysia tuotteista mitä normisti täällä harrastan, mutta kaikista tuotteista löytyy oikeastaan lisää tietoa blogistani esse-tagin alta, jos sisäinen nörttisi kaipaa lisää. ^_^

   Poista
 8. Olen kyllä kuullut sarjasta. Minua aina kiinnostaa naamiot, kuorinta-aineet ja seerumit ja nämä kyllä tässäkin sarjassa kuulostavat upeilta.
  Ihanaa torstai-iltaa sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi oon ihan varma, että samanlaisena herkkusuuna kuin mä tykkäisit tuosta kuorinnasta yli kaiken. ;)

   Ihanaa torstai-iltaa Outi sinnekin! <3

   Poista
 9. Esse kiinnostaa kovasti, ja yhden puhdistusvoiteen kokemuksella jäi hyvä fiilis, vaikka toki tehot näkisi parhaiten ostamalla useamman tuotteen kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essellähän on sellaisia matkapakkauksia kolmea erilaista eri ihotyypeille. Ne on kuitenkin hyvänkokoisia ja niistä saa hyvin kokeiltua kerralla monta tuotetta, niin saa paremman kuvan. :)

   Poista
 10. Mä olen kokeillut sarjaa matkapakkauksen kautta ja ostinkin sitten kosteusvoiteen sekä seerumin täysikokoisina, mutta jostain syystä en vaan syttynyt niiden suhteen :P Ehkä siinä oli juuri se, että olisi kannattanut hankkia putsari sekä kasvovesikin tästä sarjasta :) Eli se kokonaisvaltainen käyttö on tän sarjan suhteen varmaan se A ja O :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti on, mutta jos ei ole mahdollista hankkia kaikkea ja mun pitäisi sanoa top 3 +1 niin tuo Sensitive puhdistaja, omega-voiteet, kaakaokuorinta ja joko Esse+ tai Sentive-sarjan seerumit. Jos ne löytyy, niin lupaan, että sytyt. ;)

   Poista
 11. Mä olen ollut aikeissa tutustua esseen jo hyvän tovin, nää tuotteet kuulostaa niin hyviltä! Kuorinta, seerumi, voiteet, toner, kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ostaa aluksi vaikka sellainen matkapakkaus, missä on monta tuotetta. Saa vähän esimakua tuoksumaailmasta ja tietenkin monesta tuotteesta. Matkakoot on vielä hyvänkokoisia, joten niistä riittää useampaan kertaan. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives