Sabè Masson – Tuoksu puikossa


Onko iholle suihkautettavat tuoksut liian voimakkaita? Haluaisitko silti käyttää jotain tuoksua? Siinä tapauksessa Sabè Massonin parfyymistickit voisivat olla sinun juttusi. 

Isabella "Sabe" Masson on nainen Soft Parfume -parfyymistickien takana. Innovatiivisessa tuotteessa yhdistyy parfyymi ja kosmetiikkatuote, jonka pohjana on luonnonkosmetiikka. Tuoksut eivät sisällä alkoholia, eivätkö parabeenejä, siksi ne ovat hellävaraisia iholle. Parfyymistickien tuoksut ovat hempeitä, mutta kuitenkin selkeästi aistittavissa. Näitä voi sipaista huoletta ranteeseen tai korvan taakse, ilman, että vierustoverisi häriintyisi tuoksusta. 

Tuoksut ovat pakattu upeisiin mitä erinäisimpiin pahvipakkauksiin. Näppärä puikkomalli ja pahvinen ulkokuori mahdollistavat sen, että tuoksua on helppo kantaa mukana päivän aikana vaikkapa käsilaukussa ja sipaista sitä lisää aina tarvittaessa. Yliannostusta näiden tuoksujen kanssa ei tarvitse pelätä. Mielenkiintoiset ja mielikuvitukselliset pakkaukset ovat saaneet vaikutteita luonnosta ja tietenkin Pariisista, tuosta tuoksujen luvatusta maasta, missä Sabe Masson parfyymipuikotkin valmistetaan. Tuoksun voikin valita useilla perusteilla. Mikä pakkaus miellyttää eniten silmääsi ja minkä ehkä tahtoisit koristavan pöytääsi. Tietenkin perinteisesti itse tuoksun tai jopa koostumuksen mukaan. Mitä hoitoa sinun ihosi kaipaa? Sabe Massonin tuoksujen pohjalla on kolmea erilaista ihoa hemmottelevaa koostumusta, joiden perusteella voi myös valita mieleisen tuoksun.

* Sheavoita, joka uudistaa ja pehmentää ihoa.

* Tiaraöljyä, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

* Mangovoita ja tamanuöljyä, jotka toimivat ihoa elvyttävästi.Testiin saamani Macadamia Pazin pohja koostuu kosteuttavasta ja pehmentävästä tiaraöljystä. Joten puikkoa iholle sivelemällä, se samalla kosteuttaa ihoa. Pakkauksen upea sarvikuono vei minut välittömästi matkalle Afrikkaan. Kun avasin pakkauksen ensimmäisen kerran, suljin silmäni ja vasta sitten nuuhkaisin puikkoa, sillä halusin varmistaa, jatkuuko itse tuoksussa mielikuvani Afrikasta vai viekö tuoksu minut johonkin ihan muualle. 

Egypti on ainoa paikka, missä olen Afrikan mantereella käynyt. Egyptissä tuoksui ilmassa lämpimän makea helle, johon sekoittuivat erilaiset mausteet. Sinne Macadamia Paz vei minut ensi nuuhkaisulla välittömästi uudestaan. Oma nenäni haistaa tuoksussa selkeiten kermaisen pehmeän ja eksoottisen tuberoosan, makean vaniljan, mausteisen kirpeän muskotin ja sitruunaisen raikkautta tuovan nerolin. Tuoksu on iholla kuin mausteinen pikkuleipä, jota ei haluaisi lopettaa syömästä.

Tuoksu on pehmeä ja sen aistii omalta iholta parhaiten vasta sitten, kun laittaa nenän ihoon melkein kiinni. Kesto olikin yllätys ja kertoi minulle, että puhutaan laadukkaasta tuotteesta. Haistoin tuoksun ranteestani vielä kolme tuntia levityksen jälkeen, joten ihan joka tunti tätä laadukasta voidemaista stickiä ei kannata iholle lisäillä.


Tällä hetkellä tuoksuja on myynnissä peräti 16 erilaista ja niitä voi näppärästi ostaa mm. Naturellementin omasta verkkokaupasta täältä. Puikkojen hinnat ovat varsin kohtuullisia, hinta on 26,90 euroa.

Naturellement halusi tarjota lukijoilleni mahtavan alennuksen. Syöttämällä kassalla kampanjakoodin KEYWORDLOVE, saatte koko verkkokaupan valikoimasta -20%. Koodi on voimassa 8-13.9. Itse en hyödy koodin käyttämisestä, joten se on pelkästään teidän iloksenne. 

Kiinnostaako voidemaiset parfyymit? Oletteko ehtineet tutustua Sabè Massoniin?

Tuoksu lehdistönäyte. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa niistä rahallista korvausta.
 1. Kuullostaa kyllä todella mielenkiintoiselta, harmi kun näitä ei ole kotikaupungissa että pääsisi testaamaan - ihan sokkona ei ehkä taida kuitenkaan uskaltaa hankkia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sabe Massoneita tosiaan voi nuukutella livenä toistaiseksi vain Helsingissä, Kylmälässä, Seinäjoella, Jyväskylässä, Mikkelissä, Joutsenossa ja Tampereella. :)

   Poista
 2. Itsellä ei ole noista voidemaisista kokemusta, mutta kokonsa puolesta ovat kyllä kätsyjä kantaa mukana. Tosi hyvä vielä jos pysyy noin kauan iholla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja kevyitä, paino vähän muuta kuin pienellä lasipullolla. :) Pysyy yllättävän kauan, itse asiassa olin eräs ilta pistänyt puikkoa niskaani ja paita tuoksui vielä aamullakin, vaikka ihosta tuoksu oli jo hävinnyt. :)

   Poista
 3. Oho, pakko myöntää junttiuteni, mutten ole kuullutkaan aikaisemmin tuollaisista puikkoversioista! Tosi kätevän oloinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole junttiutta ettei tiedä, eihän sitä nyt kaikesta voi olla perillä. ;) Nää on todella näppäriä. :)

   Poista
 4. Nämä ovat ihania! Näissä vetoaa sekin miten upeita pakkaukset ovat, täydellisyyttä voisi todeta. :) Tuoksutkin ovat aivan ihania. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi pakkaukset on ihan mielettömiä, siis kuka nyt oikeesti keksii laittaa sarvikuonon tuoksustickiin? Tosi valloittava, tuijottelin tuota ensiksi, että voiko olla. <3

   Poista
 5. Ohho. <3 No nyt vasta heräsi kiinnostus! VERKKOKAUPPAAN---->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, siellä paljon muita ihania pakkauksia. <3

   Poista
 6. Oon ihaillut näitä pakkauksia jo muiden blogien kuvissa ja on tehnyt jo mieli tilata, ihan vaan kun nää on niin kauniita. Rakastan myös tuoksuja mutta olen toisaalta aika nirso joten haistelematta tilaaminen pelottaa.

  Tuo luonnonkosmetiikkapohjaisuus on kummeksittanut mua. Että mitä se siis käytännössä tarkoittaa? Eivät ole luonnonkosmetiikkaa mutta niissä on keskimääräustä enemmän luonnollisia aineita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset on kyllä mahtava.

   Sabe Massonin lehdistötiedotteesta:

   "At the heart of every Soft Perfume lies a cosmetic base composed of natural and organic ingredients, free of alcohol and parabens. To accomplish this, our research laboratory selects the best, most effective plant extracts. Finally we add 10% fragrance, creating the perfect blend for your Soft Perfume.
   The result? Skin is lastingly scented, nourished and soft."

   Eli ymmärrän niin, että tuoksun pohja (nuo kolme erilaista pohjaa, joista kirjoitin) on luonnonkosmetiikkaa, mutta tuo lisätty 10% tuoksu ei sitten ole. Tai niin luen tuota. :D

   Poista
 7. Olen tutustunut eräässä pr toimistossa. Tiiankin kanssa tästä vähän tubetettiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollenkaan huono aihe tubettaa. ;)

   Poista
  2. Maiju nyt hieman sekoittaa tuoksu stickkiin jolla saa vaikka unen tulemaan. Ne stikit siis auttavat mieleen eri tavoin, kun taas Sabe Massonit ovat tuoksuja. Ovat kyllä hyvin hyvin samannäköiset näiden kanssa. Ne tulevat peltirasiassa ja ovat muistaakseni brittiläisiä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives