Ihmepuuteri


Tässä postauksessa olisi voinut esiintyä MUFE:n HD Pressed Powder, mutta sen sijaan, että olisin kirjoittanut teille aiemmin ostamastani MUFE:n puuterista, kirjoitan teille YSL:n HD puuterista Poudre Compact Radiance Perfection Universellesta. Ai miksikö? Koska minusta tämä on niin paljon parempi tai ainakin tämä tuntuu ja näyttää ihollani erilaiselta. MUFE:n pressattu puuteri on vain tavallista puuteria omalle iholle sudittuna, sen sijaan tässä on itselleni jotain maagista. (tämä on toki minun mielipiteeni, joku muu voi olla toista mieltä)

Kun näin YSL:n valkoisen puuterin lehdistötilaisuudessa pari viikkoa takaperin, se olisi tuotteena kummastuttanut minua, jos en juuri muutamaa viikkoa aikaisemmin olisi ostanut itselleni sitä MUFE:n puuteria. Ehkäpä juuri siksi tämä herättikin kiinnostukseni. Olisiko tämä taas puuteri muiden joukossa vai jotain parempaa? Tunnettuahan on, että juurikin YSL on selektiivisistä merkeistä se, joka osaa näitä kivipuutereita tehdä, itse käytin vuosia ainoastaan YSL:n kivipuuteria, rasia toisensa jälkeen kulki laukussani, kunnes tein viime syksynä syrjähypyn Sensaihin. Tietäisittepä kuinka moni bloggaaja-kollega kaivaa YSL:n puuterin laukustaan esiin. Shh... Se on salaisuus.


YSL:n puuteri on siis HD-puuteri, mutta siinä on myös primerin vaikutuksia. Jos laitat sen yksinään paljaalle iholle, huomaat eron. Se tasoittaa kevyesti ihon sävyä ja blurraa huokosia näkymättömiin, häivyttää juonteita sekä antaa iholle mattaisuutta, kaikki tämä, mutta iho jää silti kuultavaksi. Ei jauhoisen näköiseksi, ei puuteriseksi vaan sellaiseksi täydellisen utuiseksi. Niin täydelliseksi, että näitäkin kuvia ottaessa puuterin pinta oli jo kulunut hyvää tahtia, koska en malttanut olla koskematta siihen ennen kuvien ottoa. 


Puuteri kannattaa lisätä meikkivoiteen päälle kevyesti niille alueille, joilta haluaa pois kiiltoa ja häivyttää epäkohtia, näin pinnasta tulee kauniin utuinen. Itse laitan puuteria ihan kevyesti myös alaluomelle häivyttämään väsymystä. Tämän tuomaa utuisuutta ei saa tallennettua kameralla (yritin) ja sitä on vaikea kuvailla, se selviää vain kokeilemalla. Joten kannattaa pyytää myyjää kaupassa sivelemään pienet näytteet tästä kasvoille niin tajuatte heti mistä höpisen. 

Itse tykkään levittää tämän napakalla kabukimaisella siveltimellä, jolla minusta saa ehdottomasti kauneimman ja kuultavimman jäljen. Jotenkin napakka sivellin toimii parhaiten näin hienojakoisen tuotteen kanssa. Mukana tulee myös pieni neliskanttinen samettivippa, mutta itse en innostunut sen käytöstä tämän puuterin kanssa. 

Rasia on klassista ylellistä YSL-tyyliä: kultainen, johon on printattu kanteen tutut kirjaimet. 

Värejä on MUFE:n tapaa vain tämä yksi, valkoinen. Uskomatonta, mutta hienojakoisuutensa vuoksi valkoinen puuteri sulautuu aivan kaikenvärisille ihoille, jopa tummaihoisille.


Hintaa muistaakseni puuterilla on n. 50 euroa. 

Onko YSL:n puuteri tuttu? Mitä puuteria käytätte?

Tuote lehdistönäyte.


 1. Ei ole tuttu, myönnän todella tarkkaan harkitsen silloin kun ostan hintavempia tuotteita. Mutta tuo kuulostaa ja näyttää ihanalta. <3 Olen heikkona YSL ja Clarinsin pakettien ulkonäköön. <3 Kivaa päivää Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, mä harkitsen aina tarkkaan kalliimmat ostokset, mutta toiset ovat niin hyviä, että niitä tulee ostettua aina vain uudestaan ja uudestaan. :)

   Poista
 2. Ostin just sen Guerlainin ja olen rakastunut siihenkin mutta tää kuulostaa nyt kyllä siltä, että yulisin rakastumaan tähänkin. Pakko-ostos sit ens kuussa :D Ihanaa kun puuterit alkavat olla kaikkea muuta kuin karkeaa jauhoista talkkia, entinen puuterivihaaja on muuttunut suorastaan puuterirakastajaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan mahtava, kannattaa käydä kokeilemassa. Pari viikkoa sitten tää oli myyty loppuun HKI:n Sokoksella, mutta eiköhän sitä ole saatu jo lisää. ;)

   Poista
 3. Sensai, YSL tai MUFE puuteri rasvoittuvalle ja kiiltävä iholle, mikä näistä suosittelet? (Hikoilen kasvoista, erityisesti otsasta ja nenästä, jos mulla on vähänkään kuuma, liikun tai jännitän).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haetko kivi- vai irtopuuteria?

   Kivipuutereista ehdottomasti se YSL:n normi rasvoittuvalle iholle. Tää valkoinen tekee aika kuultavaa jälkeä, enkä usko, että mattaava vaikutus on yhtä pitkä kuin sillä peruspuuterilla. Se tekee mielestäni pitkäkestoisimman matan pinnan. Sensai (se mikä itsellä on) on tosi läpikuultava, sopii paremmin pintakuivalle iholle kuten omani. MUFEn puuteri on jotain näiden välistä.

   Irtopuutereista on kokemusta Chanelista, diego dalla palmasta, Guerlainista, Diorista, Sensaista ja Joe Blascosta. Noista ottaisin isoon kiiltelyyn ehdottomasti Blascon. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, kivipuuteri ajattelin lähinnä.

   Poista
  3. Toivottavasti vastauksesta oli apua. :) Ihanaa iltaa!

   Poista
 4. Täällä kaivetaan se YSL:n kivipuuteri laukusta ja on kaivettu jo useamman vuoden ajan :D Tarvitsee kyllä katsastaa toi sensai.

  Tämä on kyllä sellainen, että kun itse näkee lopputuloksen niin suusta pääsee huokaus ja wau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tosi vaikea kuvailla sitä lopputulosta, jos ei itse näe. :)

   Poista
 5. Primerimainen puuteri?! Aivan pakko kokeilla! :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! Mulla on puuteri kohta lopussa ja oon miettinyt, että minkä ostaisin seuraavaksi. Taidankin kokeilla jotain YSL:n :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Puutereissa on monella merkillä hyviä, mutta se on sitten hienosäätöä, mistä pitää eniten. ;)

   Poista
 7. Tää oli jo kädelle kokeiltuna niin ihana, et pakkohan tää on ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tän koostumus on pehmoisempaa kuin MUFE:n ja sen takia jotenkin miellyttävämpi ja taviksen helpompi levittää kasvoille.

   Poista
 8. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta:) Mutta varmaankin on ja minusta taas 50 e ei nyt ole paha hinta, jos ajatellaan, etä puuteri todella kestää.... Pakko käydä katsomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän jättämä pinta pitää oikeasti nähdä ideana niin tajuaa, mikä tän erottaa muista. Se utuisuus on tosi jännä. :)

   Poista
 9. Voi eiiii,mulla on teini-iästä asti ollu joku maaginen pehmee kohta YSL:ään ja on jotenki sellanen fiilis et se taas nostaa päätään :S Täähän ois mulleki täys kymppi jo värittömyytensäki takia! Puhumattakaan ton kauneudesta♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta Caran palkkaaminen YSL-kasvoksi oli aika hyvä veto, sillä selvästi saivat myös nuorempia kiinnostumaan taas YSL:sta. Lisäksi viime aikoinan YSL:lta on tullut monta aika innovatiivista tuotetta. Hah, joo kalpeimmankaan ei tarvitse pelätä, että tää olis liian tumma. :D

   Poista
 10. Nyt viimeistään tämä on pakko hankkia! Suhtauduin kauhean epäilevästi kaikkiin lupauksiin, mutta toisaalta kesällä hankkimani MUFEn HD-jauhe toimii aika kivasti silmien alla. En vaan muista käyttää sitä juurikaan, kun suihkin siveltimellä Sensain irtopuuteria samalla sinnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä miten juuri nämä todella hienojakoiset HD:t toimii vanhemmilla just silmien alla älyttömän hyvin. Tämä on koostumukselta tosi pehmeä ja jotenkin häivyttää niitä juonteita tosi kivasti. Olen aivan koukussa.

   Poista
 11. Voi kun kuulostaa hyvältä. Itse olen siirtynyt olosuhteiden pakosta (tai mahdollisuudesta) irtopuutereiden käyttöön. Tämä kuitenkin kuulostaa siltä, että voisin haluta kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on taas käynyt toisinpäin, irtopuuterit on melkein jääneet, kun kivipuutereista löytyy nykyään niin hienojakoisia koostumuksia, mitä niissä ei todellakaan ollut vielä 10 vuotta sitten. :D

   Poista
 12. Ooh, se näyttää ihanalta. :o <3

  VastaaPoista
 13. Valkoinen väri hämmästyttävää, mutta esittelysi sai minut aivan vakuuttuneeksi - varmasti upea tuote.

  VastaaPoista
 14. jopa rutikuivan ihon omistavana, ei puuteria käyttävänä henkilönä kiinnostuin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, aika hyvä esittely sitten! ;) Tää tosiaan toimii loistavasti omalla pintakuivalla iholla, ei mitenkään korosta niitä ihon kuivia kohtia.

   Poista
 15. Olen miettinyt miksi en tule tarttuneeksi kivipuuteriin koskaan. Olen päätynyt siihen että tuote johon tartun ei ole tarpeeksi haluttava! :D Tämä on kyllä todella potentiaalinen hankinta. Täytyy päästä vaan iholle testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi hyvin olla mahdollista. :D Meinaten se täällä aiemmin ollut Sensai ja tämä on ihan huippuja. Sensailla saa sellaista kuulasta ja hehkuvaa jälkeä, mutta tällä saa myös matampaa, vaikka pinta jääkin läpikuultavaksi.

   Poista
 16. Tämä puuteri tuli tutuksi jutun lukemisen jälkeen. Kummallinen tarve valkoiselle puuterille ilmestyi heti. Noh, vielä houkuttelevampi ja kalliimpi julkaistaan pian... Apua:)

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives