FLO täytettävä parfyymipullo


Jokainen tuoksuja rakastava tietää, kuinka turhauttavaa on, kun matkalle lähtiessä, rantapäivinä tai jopa ihan tavallisena arkipäivänä joutuu jättämään rakkaan tuoksupullon kotiin, koska sitä ei yksinkertaisesti kokonsa tai epäkäytännöllisen muotonsa puolesta ole järkevää kantaa mukana koko päivää. 

Olin pistänyt merkille, että monet lempituoksuistani ovat erikoisen muotoisissa tai hyvin suurissa jopa 100ml:n kokoisissa pulloissa. Monet ovat sellaisia, joita voisi voimakkuutensa vuoksi pitkän päivän aikana tarpeen vaatiessa myös kertaalleen lisätä, jos niitä vain olisi järkevää kantaa mukana.

Valitsin vuosia matkoille mukaan aina tuoksupullon, joka olisi mahdollisimman pienikokoinen tai vähintäänkin litteä, jotta se olisi helppo ottaa mukaan. Tämä toisinaan hieman jopa ärsytti minua, koska jouduin pullon vuoksi jättämään lempituoksujani kotiin. 


Onneksi tähän ongelmaan on ratkaisu. FLO on täytettävä parfyymipullo, joka on suunniteltu toimimaan jokaisen tuoksun kanssa riippumatta sumuttimen muodosta tai koosta. Haluttua tuoksua vain suihkutetaan pulloon patentoidun silikoniaukon kautta. FLO:n sisällä on 5ml:n kokoinen lasipullo, johon suihkutettu tuoksu menee. Sen voi pestä ja käyttää uudelleen. Lasi myös varmistaa, että tuoksu pysyy sisällä muuttumattomana. Täytettäviä tuoksupulloja on saatavilla useita erilaisia, joten jokainen varmasti löytää valikoimasta omaan makuunsa sopivan. 

Silikoniaukko todella toimii, sillä tuoksua suihkuttaessani sitä ei roiskunut sormille yhtään. Itse täyttöpullon suihke laadukas, sillä tuoksu tulee suuaukosta hienojakoisesti ja levittyy iholle tasaisesti. FLO:sta onkin tullut käsilaukkuni kaivattu vakiovaruste. FLO tulee lähtemään kesällä mukaan myös rannalle, koska pienen hylsymäisen pakkauksen vuoksi ei tarvitse pelätä, että tuoksu menisi pilalle kuumuudessa, kuten ison pullon kohdalla on aina vaarana. 


Täyttöpakkauksia on ostettavissa Sokos- ja Stockmann -tavarataloista. Suositushinta on 14,90-15,90 euroa.

Onko Flo tuttu? Kaipaatteko tällaista tuotetta?


Flo-tuoksupullo lehdistönäyte. 1. Mulla on ollut joku vastaava, joka tyhjeni ihan omia aikojaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mulla ei nää ainakaan ole tyhjentyneet vaan tuoksu on pysynyt hyvin sisällä. :)

   Poista
 2. Olen juurikin miettinyt miten tuo täytepullo toimii. Pönttönä olen luullut, että sinne pitäisi jotenkin kaataa tuoksunestettä, mutta miten. Monesti pitäisin lempituoksua laukussa mukana, sillä käytän kevyitä tuoksuja mielellään ja niitä olisi kiva lisäillä päivän mittaan. :) Alkuperäisethän pullot ovat liian isoja mukana kuljetettavaksi.

  Aurinkoista päivää Jonna ja kiitos kivasta vinkistä ja aah ihania nuo sinun tuoksupullot ja suosikkejakin löytyi joukosta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tosiaan tarvi kaataa, senkuin vain asettaa tuon pään suuttimeen kiinni ja suihkuttaa. Tää olis kyllä sullekin ihan loistava!

   Ihanaa päivää Tiia ja nähdään huomenna! <3

   Poista
 3. Mulla on pari Travaloa ja niissä on huonona puolena juurikin se, että pitää olla jokaiselle tuoksulle oma pullo, enkä mä oo ainakaan saanut edellistä tuoksua pestyä niin hyvin pois, ettei sekoittuisi seuraavaan. Tämähän olisi kätevä, kun voi samassa putilossa pitää aina eri vaihtopulloa.

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tosiaan ole Travaloja kokeillut. Mä olen tehnyt tän kanssa niin, että eka olen laittanut yön yli tonne likoamaan ihan fairyvettä ja sitten seuraavana aamuna suihkutellut parit huuhteluvedet läpi ja antanut kuivua, ei ole ollut enää toisen hajuveden tuoksua sen jälkeen. :)

   Poista
  2. Hei, mulla on ollut vastaavat Sephorasta aikoinaan hankitut pullot jo vuosia käytössä. Hyvin ovat toimineet, eivät ole ennen aikojaan tyhjnetyneet tai muuta vastaavaa. Ainoaksi ongelmaksi olen kokenut juuri sen, että pulloon tyhjennyttyä en saa sitä tuoksua sieltä pois. Siksi tyhmänä kysynkin, että miten ihmeessä saat fairy-vettä menemään sinne säiliöön? Vai saako sen pullon jotenkin auki, siitä samasta reiästä josta hajuvettä sinne suihkutetaan on ainakin hankala saada muutoin nesteitä sisälle.
   -Kirsi

   Poista
  3. Suihkutan fairyvettä ihan normaalilla suihkepullolla (sellaisella millä kukkia suihkutellaan) ja sitten suihkuttelen sen ulos. Sen jälkeen huuhtelua samalla tavalla. Onhan se hieman "työlästä", mutta se fairyveden liottaminen yön yli auttaa siihen, että saa varmasti tuoksun hajun pois. Olen tosiaan miettinyt myös desinfiointiaineen käyttöä, niin ehkä ei tarvis mitään muuta huuhtelua kuin sen. Kokeilen seuraavaksi niin ja kerron miten kävi. :D

   Poista
  4. Kiitos Jonna, tuohan oli hyvä vinkki. Enpä olisi itse älynnyt : )
   -Kirsi

   Poista
  5. Ole hyvä Kirsi! Toi suihkepullo on ainoa mitä itse keksin, melkein kaikilta löytyy se, jopa minulta, joka ei omista yhtään viherkasvia. :D

   Poista
 4. Mulla ei ole ollut, mutta näppärältä vaikuttaa. Mietin minäkin, kuinka sen saa niin tuoksuttomaksi jos haluaa vaihtaa tilalle toisen tuoksun mutta hyvä kuulla, jos fairy-liottelu on auttanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosi näppäriä. Oon miettinyt välillä et kokeilis desinfiointiainetta fairyn sijaan, jonka jälkeen huuhtelu, vois toimia sekin. :)

   Poista
 5. No vau, tästä en ole kuullutkaan. Toimiiko tämä oikeesti? Epäilyttää uusiokäytön mahdollisuus, mutta lempparituoksun saisi ainakin matkakäyttöön. :)

  pienet.suloisuudet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin itse olen uusikäyttänyt hyvällä menestyksellä. Jo kolmatta eri tuoksua menossa, toki huuhtelun kanssa pitää olla huolellinen, mutta lasi ei ime tuoksua itseensä, kunhan se on huuhdeltu kunnolla. :)

   Poista
 6. Tuo olisi kyllä ehdottomasti kätevä ottaa reissun mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on koko ajan yksi käsilaukussa. Reissuun ottaisin kaksi. Toisen päivä ja toisen iltatuoksulle. :P

   Poista
 7. Ostin reissuun Kicksistä vastaavan, tosin hieman tyyrimmän version. Toimi ihan hyvin, mutta voisin kyllä tuollaisen Flonkin hankkia vaikka toiselle tuoksulle, kun usein reissuihin tekee mieli ottaa päivä- ja iltatuoksut erikseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä edullinen, ottaisin kans ilta- ja päivätuoksuille omat pakkaukset. Riittäisi hyvin viikon reissulla. :)

   Poista
 8. Tämä on kyllä tosi hyvä keksintö. Itselläni on kanssa tämä, ei silti ole tuollaista ihanaa blig versiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitä on bling-versioita ja sitten vähän arkisempia, mutta hintaeroa ei tosiaan ole kuin euro. :D

   Poista
 9. Kyllä vaan on tuttu, mutta tyttäret nappasivat molemmat, mitkä sain:( Mutta, ehkä ne meni parempiin tarpeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulle kävi noin? No ovat sitten varmasti hyvässä käytössä ;)

   Poista
 10. Sain siskoilta vastaavan matkapullon lahjaksi ja oli kyllä todella mieluinen lahja! Ongelma nyt vaan on se, että käytän melkein joka päivä jotain eri tuoksua enkä osaa päättää mitä tuoksua minipulloon tyrkkäisin, joten pullo on ollut tyhjänä jo useamman kuukauden :D Taidan kallistua Cleanin Airiin, sillä se on ihan mun lemppari mutta myös heikoin kestoltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosiaan ongelma, mulla on näitä kolme ja olen laittanut kaikkiin niitä todella lempparituoksujani. Nää on näitä first world problems -juttuja. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives