Marc Jacobs Honey


Keltainen väri on jännä. Olen aina vierastanut sitä. Meillä ei ole kotona mitään keltaista, en omista yhtään keltaista vaatetta, varastostani löytyy ehkä 1-2 keltaista kynsilakkaa, mutta silti, kun näin Marc Jacobsin Honeyn pullon ensimmäistä kertaa, hymyilin. Keltainen on väri, joka saa hymyilemään. Siinä on aina jotain riemastuttavan iloista ja voimaannuttavaa.


Honey julkaistiin vuonna 2013 ja sitä myydään tänäkin päivänä. Pullo on nerokas: hienostunut, mutta leikkisä. Mikä sopisikaan paremmin hunajapullon koristeeksi kuin hieman mehiläistä muistuttava perhonen? Ehkä Nalle Puh? Perhonen on kuitenkin aavistuksen tyylikkäämpi valinta. ^_^ Itse tuoksu on yhtä aurinkoinen kuin ulkonäkönsäkin. Se on eloisa, rohkea ja spontaani, juuri sellainen kuin parhaat kesäpäivät. Pullon lasisen pinnan läpi hohkaa tuoksunesteen kaunis aurinkoinen sävy. Jopa sen pyöreä muoto muistuttaa tuosta isosta lämmittävästä möhkäleestä.


Alkutuoksuna energistä päärynää, hedelmäcocktailia ja mehukasta mandariinia. Sydäntuoksussa naisellista appelsiininkukkaa, kielen mennessään vievää persikkanektaria ja kuusamaa. Pohjatuoksu on lämmin ja siinä valloittavat makea hunaja, vanilja sekä pehmeät puun vivahteet. 

Omaan nenääni tuoksu on makea, mutta ei liian, sillä appelsiininkukka tasapainottaa tuoksun makeutta ja tuo siihen kaivattua aikuismaista vivahdetta. Selviten aistin tuoksusta juurikin pohjan hunajan ja vaniljan, alkutuoksun päärynän ja sydäntuoksun persikkanektarin sekä appelsiininkukan. Honey on tuoksu, jonka valitsen juuri sinä päivänä, kun aamulla ei tunnu mikään menevän putkeen. Heti ensimmäisestä suihkaisusta lähtien, tuoksu luo ympärilleen paremman mielen ja nostaa suupielet hieman ylöspäin. Hymyilen nytkin, kun katselen näitä aurinkoisia kuvia voimaannuttavan värisestä pullosta. Tuoksu on tyttömäinen, mutta ainakin minä melkein neljäkymppisenä koen tämän täysin omakseni tietyissä tilanteissa. Tuoksut eivät onneksi tunne ikärajoja.


Onko Honey teille tuttu? Iskeekö keltainen väri?

Suositushinta:
Marc Jacobs Honey 30ml, 50€
Marc Jacobs Honey 50ml, 69€

Tuoksu lehdistönäyte.




  1. Olet taas onnistunut luomaan herkullisen kauniita kuvia ja ihanan aurinkoisen tunnelman! Nämä kuvat ovat puhdasta iloa tulvillaan, ja samaa saattaa olla tuoksussakin. Jacobsin pullot ovat veikeitä ja leikillisiä ja siksi olisi kiva saada edes yksi, vaan kun tuoksut eivät ole yhtään omaa lajiani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi. Tällaisiä veikeitä pulloja on aina jotenkin helppo ja mukava kuvata. Ymmärrän hyvin, että juuri Honey, Dot jne. eivät välttämättä ole sinun makuasi, mitä sitä tunnen. Etkö tykännyt Decadencestakaan? Siitä on tulossa muuten uusi versio syksyllä ja monet jotka eivät pitäneet siitä ensimmäisestä, ovat ihastuneet tuohon toiseen ilmeisesti hieman pehmeämpään versioon. Itse en ole vielä ehtinyt sitä tuoksuttelemaan.

      Poista
  2. Just eilen postasin keltaisesta, kuis sattukin :D Keltainen ei ole mun lempiväri mutta se tuo juurikin mukanaan auringon lämmön ja kesän.

    Tykkään tästä tuoksusta, itselläni on Dot, minkä ostin pari vuotta sitten alesta. Rakastan näitä Marcin pullojen korkkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattui kyllä tosi hauskasti. Dot on myös ihana, en oikeastaan osaa päättää kumpi olisi enemmän makuuni, ovat tosi erilaisia. :)

      Poista
  3. Keltainen on lempivärini! Rakastan sitä niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Polkupyöräni on keltainen, lempparianorakkini on keltainen, kotonani on todella paljon keltaista...:D:D Mutta Honey ei iske. Omaan makuuni pullo on ihan kamala, eikä tuoksukaan koskettanut. Harmi, koska tykkään Marcista muuten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mäkin voisin hommata keltaisen polkupyörän, nyt mulla on tylsä musta. :D

      Poista
  4. Jestas miten upeat kuvat, tuo ylin on aivan mykistävän hieno. <3 Tykkään aivan hirmuisesti Dot tuoksusta, mikään ei ole muuttunut, edelleen Marc Jacobsin tuoksut ja Escadan kesät ovat omia ikisuosikkeja. :) Honey kuuluu niiden joukkoon.

    Ihanaa nimipäivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Jos tykkää hieman makeammista tuoksuista niin Escadat ja osa Marc Jacobsin tuoksuista on varmasti niitä parhaita valintoja. :)

      Poista
  5. Aivan ihanat kuvat! Mulla tulee heti mieleen keltainen mekko ja kesäfiilis tästä tuoksusta sekä pakkauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jos tykkää keltaisesta niin keltainen mekko valkoisilla palloilla vois olla aika kiva. :)

      Poista
  6. Aww, tää pullo on kyllä ihan ylisöpö! Tuoksua en tunne, mutta jo kuvista tuli hyvälle mielelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, tästä vois saada muuten joku taitava älyttömän söpöt teemakynnet. ;)

      Poista
  7. Olen varmaan pari kertaa tätä nuuhkinut, mutta ei kummallakaan kerralla iskenyt. Keltaisesta kyllä tykkään etenkin kesävaatteissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on varmaan vähän sellainen, että iskee tai ei. Itse olisin ollut tähän 20 vuotta sitten ihana hulluna, mutta iskee näköjään nyt vähän vanhempanakin. :)

      Poista
  8. Keltainen on niin kesäväri. <3 Hyvää nimpparia Jonna!

    VastaaPoista
  9. Jotenki tuo hunaja kuulostaa mielenkiintoselta tuoksussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi mielenkiintoinen, joissakin mun muissakin tuoksuissa on, mutta ei niin vahvasti kuin tässä.

      Poista
  10. Ihanat kuvat ♡.♡ Tää on ehkä mun makuun liian makea, mutta täytyy käydä tuoksuttamassa :)Pullo on ainakin veikeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Tää on kyllä makeampi kuin esim. Dot, joka on aavistuksen raikkaampi, testaa sitä, jos tää tuntuu liian makealta. :)

      Poista
  11. Oijoi tää on niin ihana! Mulle tulee Honey'sta aina mieleen muutaman vuoden takainen etelänmatka ystäväni kanssa <3 Hän osti tän silloin lomatuoksukseen, joten nyt aina kun tätä tuoksuttaa jossain, niin palaa ihanasti rantalomalle :)

    VastaaPoista
  12. Mun täytyy tunnustaa,että en oo muistaakseni yhtäkään Marc Jacobsin tuoksua tuoksutellut, että tätä voisin käydä kyllä tuoksuttelemasta, sillä toi purkkikin on jo niin pirtsakka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä nuuhkaisemassa edes yhtä, tässä Honeyssa ja Dotissa on ehkä hauskimmat pullot ainakin omaan makuun Marc Jacobsin tuoksuista. :)

      Poista
  13. Keltainen on todellakin semmonen hymyilyttävä väri. :) En kylläkään tykkää siitä vaatteissa enkä sisustuksessa. Lapsena mulla oli tosin keltainen huone. :)

    Niin kauniin kesäiset kuvat tässä!

    T:Kiti
    http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/nain-kestat-kesakilot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiti. :)

      Keltainen huone kuulostaa kyllä ihanan raikkaalta, ehkä siitä tuli vähän ylianostus? :D

      Poista
  14. Keltainen saa kyllä hymyilemään, kumma juttu kun ei se ole minunkaan lempivärini enkä sitä juuri koskaan missään käytä. :) Nää MJ:n pullot on söpöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, vaikka se ei ole lemppari, niin aina hymyilyttää, kun keltaista jossain näen. :)

      Poista
  15. Keltainen tuo niin paljon energiaa päivään. Tuoksun on pakko olla hyvää, kun pullokin on noin ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuo, keltainen on värinä sellainen mitä tykkään katsella, mutta en oikein osaa käyttää. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives