Parhaat kesäihon heleyttäjät


Tänään esittelen teille viisi suosikkiani, jotka tuovat kesäiholle heleyttä. Näitä tuotteita ei tosin kannata heittää romukoppaan kuukauden päästäkään, kun kesä on ohi. Sillä kaikki nämä ovat niitä tuotteita, joilla kesäihon hehkua voi jatkaa myöhäiseen syksyyn asti, jos ei jopa jouluun. Mutta ollaan nyt ihan hiljaa syksystä ja nautitaan näistä helteistä. ^_^


VITA LIBERATA SELF TANNING ANTI AGE SERUM

Olen nykyään aika onneton käyttämään itseruskettavia tuotteita (ne ovat niin hankalia), mutta yksinkertaiset tuotteet kolahtavat minuun edelleen. Vita Liberatan Anti Age Serum on todellinen monitoimituote. Ohut melkein nestemäinen seerumi kiinteyttää kasvojen ihoa. Sisältää mm. neroli-, ruusu-, kurkku- ja marulauutteita. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää kahdella tavalla. Hempeän rusketuksen saamiseksi seerumia sekoitetaan 1-3 tippaa kasvovoiteeseen, joka levitetään puhtaalle iholle. Jos haluat intensiivisemmän rusketuksen, seerumia voi käyttää kasvojen iholle yksinään ilman kosteusvoiteeseen sekoitusta. Itse olen lisännyt seerumia aluksi kolme tippaa kosteusvoiteeseen iltaisin, kun parissa päivässä sävyä tuli kivasti, vähensin tipat kahteen, jolla määrällä saa kasvoilla pidettyä kivan päivetyksen. Välillä olen voinut pitää välissä päiviä, etten ole tuotetta käyttänyt. Olen ruskettanut tällä myös kaulan ihon, se kun tahtoo aina jäädä vaaleammaksi kuin muu kroppa.

Jälleenmyyjät löydät täältä.


ELLA BACHÈ ELIXIR D`ECLAT TOMATÈ

Elixir D`Eclat Tomatè on ihoa kirkastava ja hoitava kevyt emulsio kaikille ihotyypeille. Tuote on helmiäishohtoista ja se antaa iholle aivan mielettömän kauniin hehkun. Tuote sopii erityisesti meikin alle, mutta sitä voi jopa taputella halutessaan meikin päälle tai sekoittaa tipan meikkivoiteeseen. Ella Bachèn valikoimassa on tapahtunut viime aikoina aika paljon muutoksia. Joista en välttämättä ole kaikista pitänyt... Ostin oman elixiirini pari vuotta sitten ja otin sen vasta tänä keväänä käyttöön ja nyt näyttää silti, että ainakaan maahantuojan sivuilta ei tuotetta ei tällaisenaan enää löydy. Voi olla, että tuote on uudistunut tai muuttanut nimeään. Kyselyä voi laittaa maahantuojalle. Itken kyllä verisesti, jos tämä on jäänyt valikoimista kokonaan pois. :( Tämä ei ole ensimmäinen tuote jota jäisin kaipaamaan vaan muitakin huippuja on poistettu valikoimista, kuten Actimix-tehotiiviste

Ella Bachèn tuotteita voi ostaa maahantuojan omasta verkkokaupasta täältä.


SENSAI BRONZING GEL SPF6

Sensain sävyttävä geeli on ollut tämän kesän eniten käyttämäni kosmetiikkatuote, ei mene kovin montaa päivää viikossa, etten tätä johonkin pistäisi. Viime aikoina tämä on toiminut jopa ainoana meikkipohjanani. Kun iho on hyvässä kunnossa, en tarvitse pinnalle kuin hieman päivettävää ohutta tuotetta. Käytän tätä myös primerinä, jos meikkaan pitkän kaavan mukaan. Levitän sääriin, että ne saavat lisää hehkua. Voisin vaikka kylpeä tässä, jos joku pyytäisi. Iso tuubi on todella riittoisa ja tiedän, että tästä on itselleni iloa vielä ensi kesänäkin. Kirjoittelin tuotteesta aiemmin täällä.


JANE IREDALE BRONZER REFILL - HOHDEVÄRI

Kesällä monitoimituotteet ovat parhaita ja myös Jane Iredalen mineraali hohdeväri on sellainen. Sävyjä on saatavilla kolmea erilaista ja jokainen niistä sisältää neljä erilaista sävyä. Itselläni on lämpimän kullan sävyinen Moonglow, lisäksi kaksi muuta ovat: kylmä pinkki/pronssi Rose Dawn ja kuultava pinkki/kupari Sunbeam. Kolmikosta juurikin Moonglow on se täydellinen kesätuote. Hohdevärissä raaka-aineina on käytetty mm. männyn kuoriuutetta andioksidanttina sekä granaattiomenauutetta, joka toimii myös luonnollisena säilöntäaineena. Tämän tuotteen kanssa vain mielikuvitus on rajana. Tuotetta voi käyttää poskiin, luomille, huulille, varjostuksiin ja korostuksiin. Itse olen käyttänyt kahta vaaleinta sävyä yhteen sekoitettuna highlighterina ja kahta alempaa yhdessä aurinkopuuterina. Olenpa tehnyt hohdevärillä silmämeikinkin, neljällä sävyllä saa toteutettua tosi kauniin luonnollisen lookin nopeasti. Tuotteista Moonglow ja Sunbeam sopivat myös vegaaneille, Rose Dawnissa on karmiinia.

Jälleenmyyjät löydät täältä.


SENSAI SILKY BRONZE SOOTHING AFTER SUN REPAIR MASK

Helteisen ja paahtavan päivän jälkeen mikään ei ole ihanampaa kuin huolellinen kasvojen puhdistus. Jos kasvot ovat joutuneet olemaan paljon auringossa, ne todellakin kaipaavat hemmottelua. Se ruskettunut pinta on vain hämäystä. ;) Sensain rauhoittava geelinaamio on juuri sitä, mitä iho aurinkoisten päivien jälkeen kaipaa. Naamiota suositellaan käytettäväksi aina auringonottopäivinä iltaisin puhtaalle iholle ja jättää muhimaan kasvoille yön ajaksi. Naamion koostumus on ohuen geelimäistä ja se tuntuu kasvoilla raikkaalta. Aamulla iho tuntuu hyvin kosteutetulta ja rauhoittuneelta. Itse levitän naamiota myös decolteen iholle, koska se on se osa kehostani, jota selvästi aurinko ulkona ollessa koviten koettelee. Vaikka tuote onkin tarkoitettu juuri tehohoitona iltaisin auringonoton jälkeen, en näe mitään syytä miksi tätä ei voisi käyttää ympäri vuoden. 

Jälleenmyyjät löydät täältä.

Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita? Millä luotte heleyttä kasvoille?

Ella Bachè ja Sensai Bronzing Gel omiani, muut lehdistönäytteitä. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä.










  1. Ella Bachen tomaattilinja on aivan mahtava heleyttäjä. Käsittääksini sitä on kyllä vielä saatavana, mutta täysin varma en asiasta kuitenkaan ole. Löytyy ainakin maahantuojan sivuilta. Ja noi Jane Iredalen hohdepuuterit.. tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisiko se uusi vastaava tuote tämä: http://www.rohdos-ala.fi/epages/ilonaiho.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014111003/Products/215009 ? Noi pakkaus - ja nimiuudistuksen on itselläni vähän sekoittaneet pakkaa. :D Tomaattisarja on kyllä kokonaisuudessaan yksi lempisarjoja koskaan. <3

      Poista
    2. Katsoin täältä..

      http://www.rohdos-ala.fi/epages/ilonaiho.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2014111003/Categories/Tuotemerkit1427966356852/Ella_Bache/Heleyttaevaet_tuotteet

      Poista
    3. Kiitos, mulla ei näy tolla tätä postauksessa olevaa purkkia ollenkaan. Ainoastaan tuo linkkaamani Ella Baché Crème Tomate Belle Mine, heleyttävä hoitovoide 50 ml, jonka vähän epäilen, että se voisi olla tämän korvaava, kun noita tuotteita on uudistettu.

      Poista
  2. Kääk miten kivalta tuo Jane Iredalen monitoimituote näyttää, vaikka kuultotuotteet ei aina sovikaan mun iholle parhaiten. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan paras! <3 Tossa on sellainen hillitty kuulto, ei mikään discopallo-olo. :)

      Poista
  3. Tuo Sensain naamio kuulostaa NIIN ihanalle <3 <3 Ja samoin tuo Vita Liberata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, Vitaliberata on taas sellainen helppoa itseruskettavaa, josta pidän. :)

      Poista
  4. Rakastan heleyttäviä ja glow:ta tuovia tuotteita, koska olen niin tunkka! Omat suosikit jane iredale Golden Shimmer ja Rimmelin heleyttävä. Tallink Isabellelle bongasin yhden kappaleen Lorkun GG voidetta ja harmittaa etten hankkinut. Vita Liberatan hiljakseen itseruskettava kasvonaamio antaa kauniin luonnollisen hehkun.

    En ole nyt ihan varma puhunko samasta asiasta, kuin postauksessa, koska en ole noita tuotteita testannut.

    Terkkuja laivalta ja kauniita unia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heleyttä ei kyllä varmaan koskaan voi olla liikaa, vai voiko? :D Pakko varmaan hankki Iredalen Golden Shimmer, kun aina hehkutat sitä. Se on jo tosin listalla. ;) Ai Vita Liberatalla on tollainen naamiokin? Pitääpä tutustua!

      Turvallista loppu matkaa Tiia. <3

      Poista
  5. Ellan voide kuulostaa ihanalta! Toki se voi olla mun iholle liiankin hohtava :D Mutta Sensain brozer-geeli on mulle tuttu, ja siitä tykkäsin. Jane Iredalen hehkutuotekin vaikuttaa katsastamisen arvoiselta ^_^ Kuulostaa aika näppärältä monitoimituotteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ellan voide kyllä sulautuu nätisti, vaikka äkkiä pullosta tullessaan se näyttää tosi heleyttävältä, tykkään, että se myös samalla hoitaa ihoa. Sensai on kyllä hyvä, se ohut vesimäinen koostumus on siinä ihan parasta. <3 Iredalella on tosi paljon tälläisia tuotteita, jotka taipuu useampaan käyttötarkoitukseen, mikä on kiva. :)

      Poista
  6. Kaikki tuotteet ihan tuntemattomia :) Tuo Sensain on ilmeisesti saman tyyppinen tuote kuin Ultrasunin yöksi jätettävä naamio. Aika loistava idea ja omaani olen käyttänyt myös ilman aurinkoa.

    VastaaPoista
  7. Oioi, tuo Vita Liberata alkoi nyt houkuttaa...

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives