Foreo Luna mini 2 & alekoodi

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Olen rakastanut Clarisonicia kohta kaksi vuotta. Muutama pehmeä cashmere-vaihtoharjakin on tänä aikana kulunut. Enää en silti ole käyttänyt sitä päivittäiseen puhdistukseen, mutta kolmisen kertaa viikossa se kuitenkin surisee kaksoispuhdistuksen toisen vaiheen apuna. Sen avulla olen saanut hallittua hyvin ihoni pintakuivuutta ja myös ihon kuorimisen on voinut pitää minimissä. En oikeastaan tiedä, mitä tein ennen laitetta. Parissa vuodessa siitä on tullut korvaamaton apu ihonhoitooni. Kun eleveniltä jokin aika sitten ehdotettiin, että kiinnostaisiko minua testata Foreo Luna mini 2:ta*, kiinnostuin. Sillä suoraan sanottuna minua on muutama seikka alkanut muuten loistavassa Clarisonicissa parin vuoden käytön aikana ärsyttämään.

Ensimmäinen asia on sen koko. Se ei mahdu mitenkään nätisti melko ahtaaseen peilikaappiini vaan valloittaa sieltä puolen hyllyä kerralla. Matkoille en ole edes harkinnut ottavani sitä mukaan kömpelön koon vuoksi. Käytön jälkeen on huolehdittava, että harjaosa saa ilmaa ja kuivuu kunnolla. Kosteassa harjassa pääsevät bakteerit muhimaan. Laitetta joutuu latailemaan melko usein ja vaihtoharjojen ostaminenkin maksaa aina sen 30 euroa/laaki, jos en sitten osta kanttistarjouksesta, jossa harjapää aina toisinaan on. Se mitä olin lukenut ja kuullut Foreosta aiemmin ennen kuin sitä minulle testattavaksi tarjottiin, niin vaikutti siltä, että Foreo saattaisi pystyä vastaamaan jokaiseen epäkohtaan, mihin olen Clarisonicin kanssa melkein kahden vuoden aikana törmännyt.


Foreo Luna mini 2 onkin täysin toisenlainen ihonpuhdistuslaite kuin aiemmin käyttämäni. Koko on sellainen, että se mahtuu kämmeneeni, eikä paina paljoa mitään. Laitteen puhdistus perustuu sen nopeaan värähtelyyn, joka tekee siitä tehokkaan. Vain minuutti aamuin illoin ja tuloksena pitäisi olla heleämpi ja kirkkaampi iho. Tehokkaampi, mutta silti hellävarainen ihonpuhdistus saa hoitotuotteet imeytymään kasvoille paremmin, jolloin niistä saa tehot paremmin irti.

Luna mini 2 sopii kaikille ihotyypeille, mutta Foreo valmistaa myös isompaa Luna 2 -mallia, josta on saatavilla jokaiselle ihotyypeille oma laitteensa, myös Go-versiosta löytyy erilaisille ihoille omat versiot. Mini 2 eroaa aiemmasta mini-mallista siinä, että uudessa mallissa on 50% suurempi harjaosa, jonka vuoksi hankalatkin kohdat kasvoissa ovat helpommin käsiteltävissä.  Laitteen sileä pinta ei kerää bakteereita, joten se on jopa 35 kertaa hygieenisempi kuin aikaisemmin käyttämäni kasvojenpuhdistuslaite. Etupuolen pehmeät ja joustavat nystyt ovat tarkoitettu puhdistamaan normaalia- ja herkkää ihoa. Yläreunassa näkyy tuollaiset paksummat nystyt ja niillä saa puunattua hyvin esim. nenän alueen. Kääntöpuolen nystyt ovat isommat ja ne ovat tarkoitettu epäpuhtaan ihon tai rasvaisemman ihoalueen puhdistukseen. Laitteesta löytyy kahdeksan eri käsittelytehoa, joten käytön voi aloittaa mahdollisimman hellävaraisesti alhaisimmalla tasolla. Minuutin puhdistuaikaa ei tarvitse itse laskeskella pestessä sen kummemmin, sillä käytettäessä laite värähtelee "äänimerkkinä" 15 sekunnin välein, joten kasvot on helppo käydä läpi neljässä osassa.

Maagisinta minussa laitteessa on se, että se kestää peräti 300 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella. Se onkin saanut minut todella paljon ajattelemaan sitä, että kun tällainen laite kerran on mahdollista valmistaa, jossa lataus kestää pienen ikuisuuden vieläpä kohtuu hintaan, miksi kaikki valmistajat eivät tee niin? Arkisessa elämässäni ostan esim. uuden sähköhammasharjan kahden vuoden välein vain sen vuoksi, että sitä joutuu lopulta lataamaan joka päivä, eikä lataus edes alun alkaenkaan kestä pitkään, vain muutaman päivän. Laitevalmistaja ei ilmeisesti edes halua tehdä kestävää laitetta, tarkoitus on, että ostan uuden parin vuoden päästä ja rahastaa tätä kautta. Kuluttajana en kamalasti arvosta tällaista. Olen niitä tyyppejä, että ennen oli kaikki paremmin, televisiokin kesti 20 vuotta. Meillä on kotona 80-luvulla ostettu videolaite, joka toimii edelleen. En viitsi edes mainita montako dvd-soitinta olen joutunut nyt myöhemmin ostamaan.

Nostankin hattua Foreolle, sillä laitteen kehitystyössä on ajateltu asiaa kerrankin kuluttajan näkökulmasta. Siitä on tehty kestävä, eikä ainaisten latailujen kanssa tarvitse pelailla. Lisäosia ei tarvitse ostaa. Ei ihme, että laitteelle myönnetään kahden vuoden laitetakuu ja 10 vuoden laatutakuu. Ei välttämättä paras mahdollinen kauppatapa myyjälle, mutta kuluttaja kiittää. Tämä ei ole kertakäyttötuote.


Millaisia sitten olivat kokemukseni Luna mini 2:sta? 

Tie alkoi ruusuisesti, jatkui katastrofilla, lopulta selvitettiin asiat, päästiin yhteisymmärrykseen ja jatkamme yhteistä taivaltamme myös jatkossa.

Kasvojenpuhdistuslaitetta suositellaan käytettäväksi ohjeessa aamuin ja illoin. Blogiani lukeneena tiedätte, että itselläni on niin kosketusherkkä iho, että hyvä, jos se ei ärry jo pelkästä katseesta. :D Ainakin se ärtyy jo pehmeällä siveltimelläkin pyörittelystä, joten voitte vaan arvata, että aamuin illoin käyttö ei käynyt edes pienessä mielessänikään. Enhän ollut käyttänyt aiempaakaan puhdistuslaitettani niin, joten ajattelin, että aloitan sillä, että käytän Foreota vain iltaisin. Viikko sujui hyvin. Laite teki kasvoistani todella puhtaan tuntuiset ja tuntui, että seerumi hulahti pesun jälkeen entistä paremmin ihoon. 

Sitten alkoivat kuitenkin ongelmat, kipeät sellaiset. Kasvoilleni alkoi nousta pientä "röpelöä", otsassa jossa minulla ei ole ollut näppyjä edes teininä, oli kuin yhtä nystyräistä hiekkapaperia tai mummoni olisi kuvaillut kynnyspeltoa. Leukaan ja korvienkin juureen alkoi nousta kipeitä ihonalaisia patteja. Jatkoin käyttöä pari päivää, kun ajattelin, että tämä on vain vaihe, mikä pitää käydä läpi, mutta sitten kasvot alkoivat olemaan siinä kunnossa, etten meinannut kehdata lähteä ulos, joten päätin lopettaa käytön. Ajattelin, että ihon on pakko antaa rauhoittua. Jo kahdessa päivässä röpelyys alkoi laskea ja puolessatoista viikossa iho palautui ennalleen. Vedin tästä johtopäätöksen, että erittäin kosketusherkälle iholleni tämä on liian tehokas päivittäiseen käyttöön, siitä huolimatta, että mini 2 tuntuu kasvoilla todella pehmeältä ja hellävaraiselta. Aloinkin käyttämään laitetta vain n. joka toinen ilta. Tiedättekö mitä? Tämä tuntuu olevan iholleni se oikea tahti. Saan irti laitteen parhaat hyödyt, ilman, että ihoni ärtyy. Foreo onkin sivuuttanut täysin entisen laitteeni, koska tämä mahtuu sinne peilikaappiinkin. ^_^ On helpompi puhdistaa, eikä kuivumisesta tarvitse kantaa huolta. Ladata tätä ei vielä tietenkään ole tarvinnut kertaakaan ensimmäisen latauskerran jälkeen, joka on todella vapauttavaa. Koko on sellainen, että tulen ottamaan tämän myös tuleville matkoille mukaan. 

Mitä tästä opin? Iho on aina yksilö, ei voi tietää, miten se reagoi tällaiseen uuteen juttuun. Vaikka aloitin käytön varovasti, koska tiedän ihoni ja sen kipukohdat, tällä kertaa aloitus ei silti ollut tarpeeksi varovainen. Kokeilemalla kuitenkin löysin yhteisymmärryksen ihoni ja laitteen välillä. Tiedän itse ihmisiä, jotka pesevät tällä ihan joka päivä jopa kahdesti päivässä, ilman, että heille tulee mitään ongelmia. Jos sinulla kuitenkin on todella kosketusherkkä iho niin kuin minulla, ole alussa varovainen, aloita niin, että peset alussa laitteella kolme kertaa viikossa, vaikka kuinka tekisi mieli enemmän ja siitä halutessasi nosta käyttökertojen määrää. Toki voi olla, että ihosi ei edes sen enempää kaipaa. Se kyllä selviää kokeilujen kautta. 

Tämän vuoksi onkin todella hyvä, että Foreo toi markkinoille suloisen ja pienen vanulapun kokoisen Play-version, jonka akku kestää 100 käyttökertaa. Jos peset kasvot vaikka vain iltaisin, laite kestää käytössäsi kolme kuukautta. Hintaa on piirun alta kolmekymmentä euroa. Jos vähänkään epäilet oman ihosi kestävyyttä, suosittelen sijoittamaan ensin tuohon Playhin ja katsoa miten ihosi käyttäytyy ja sitten hankkimaan kalliimman isomman laitteen. Näin ei tule tehtyä hutiostosta.


Foreo Luna mini 2:ta on saatavilla viidessä eri sävyssä. Kuvissa olevan pinkin kaunokaisen väri on pearl pink. Hintaa laitteella on 128,50 euroa ja sitä voi tilata elevenin verkkokaupasta täältä. Luna Playsta sävyjä löytyy kuutta erilaista. 

ALEKOODI:
Eleven halusi tarjota lukijoilleni tuntuvan alekoodin Foreon tuotteisiin. Syöttämällä kassalla alennuskoodin FOREOLOVE saat 15%:n alennuksen Foreon tuotteista 11-18.10 välisenä aikana. Itse en hyödy koodin käytöstä, enkä tämän jutun linkkien klikkauksista rahallisesti. Joten koodi on ihan teidän iloksi.

ARVONTA:
Arvotaan yksi Foreo Play sävyssä Aquamarine. Arvontaan osallistut jättämällä kommenttilaatikkooni toimivan sähköpostiosoitteesi ja kertomalla käytätkö ihonhoidossa apuna ihonhoitolaitetta. Jos et halua jättää sähköpostiasi näkyviin, voit osallistua myös laittamalla sähköpostia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com ja laittamalla viestin otsikoksi FOREO-ARVONTA. Osallistumisaikaa on su 16.10 klo 23.59 asti. Arvonnan suorittaa random.org ja voittajaan otan yhteyttä sähköpostilla vkolla 42. Onnea kaikille tasapuolisesti!*Luna mini 2 PR-näyte, Luna Playn arvontaan lahjoitti eleven.fi. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa klikkauksista tai alekoodin käytöstä rahallista hyötyä.
 1. En ole vielä kokeillut, mutta tuo Foreo on houkutellut kyllä jo puoli vuotta :)
  kristiina_myyrylainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Laitetta en käytä, mutta Konjac- sientä kyllä. En tiedä sitten onko se laite vai ei :-)
  classyxl.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 3. En ole ikinä kokeillut minkäänlaista ihonpuhdistuslaitetta, ehkä pitäisi!
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 4. Mä en ole uskaltanut kokeilla ihonhoitolaitteita, koska mun sekoiho todennäköisesti riehaantuisi kuten sulle kävi. Olen kuitenkin tosi utelias ja olisi kiva varovasti koklata ja samalla tulee testattua arpaonneakin:) betternailday(a)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Airiina
  Osallistun arvontaan, en käytä mitään ihonhoitolaitetta, tätä olisi mukava koettaa.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 6. Osallistun FOREO-ARVONTAAN.
  pia.kukkola@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. En käytä mitään ihonhoitolaitetta, kauan olen haaveillut Foreosta ja nyt olisi täydellinen tilaisuus kokeilla sitä! :) toivottavasti arpaonni suosii, mukavaa syksynjatkoa!
  heidi.varpuluoma(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ainoa "laite", jota ihonpuhdistuksessa käytän, on musliiniliina. Olisi mielenkiintoista kokeilla, mitä atooppinen ihoni tykkäisi tästä :)

  tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

  -Tiltu

  VastaaPoista
 9. En ole vielä päässyt kokeilemaan, vaikka pitänyt :D
  -JossuK
  johak(at)netti.fi

  VastaaPoista
 10. Clarisonic on kaapissa tällä hetkellä.Tätä olisi kiva testata :)
  Mukana arvonnassa.
  dioriinablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Käytössä on ollut jo muutaman vuoden Clarisonicin Mia 2 ja oon superkyllästynyt ostamaan siihen vaihtopäitä muutaman kuukauden välein! Foreon ostamista olen jo harkinnut ja jos tästä ei natsaa niin täytyy se Elevenin kautta hankkia :) tiia.o.salo@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Olipa mielenkiintoinen ja perusteellinen postaus. Eli haluun...! :D rabbitglowblog@gmail.com

  VastaaPoista
 13. En ole vielä mitään laitteita käyttänyt mutta erilaiset neulaus/harjaus laitteet kiinnostaa. Tämäkin voisi olla hyvä vaihtoehto! emmikv95@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Uskon, että Foreo olisi loistava minun iholleni, jotta saisin kirkastusta ja tehokasta puhdistusta. En käytä mitään laitteita, mitä nyt konjac-sieni on aina välillä käytössä :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 15. En ole kokeillut. Mukana siis arvonnassa.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 16. En ole tähän mennessä käyttänyt itse mitään apuvälineitä päivittäisessä ihonpuhdistuksessa sen jälkeen, kun Cliniquen kasvosaippua vuonna x lensi roskiin harjan kera. Mutta kiinnostus heräsi :)
  kaislarannalla@gmail.com

  VastaaPoista
 17. En käytä, mutta vähänkö nyt alkoi houkuttaa! :)
  Minkamaaria@suomi24

  VastaaPoista
 18. Käytän konjac-sientä iltaisin kasvojen pesun jälkeen, ja olen kyllä tykännyt siitä tosi paljon. Kaikkea uutta on kuitenkin kiva kokeilla, joten tämä söpö pesuapuri kelpaisi myöskin. Ja miten mahtavaa on tuo pitkä käyttöikä :O !
  jade.haverinen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 19. En ole vielä toistaiseksi kokeillut, mutta ehkä tuon laitteen myötä se tulisi osaksi ihonhoitoa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Kiitos arvonnasta ☺ Mulla on ostettuna jostain halpiskaupasta Clarisonicin kopsu- siellä se lojuu käyttämättömänä laatikossa 😁 Jos arpaonni ei potki tällä kertaa niin voisin ostaakin Foreon itse, tai pyytää joululahjaksi 🎁 tuuli.uusitalo@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Ei ole käytössä vaikka on säännöllisesti houkutellut. Clarisonicissa mietitytti juurikin tuo vaihtopäiden jatkuva ostelu. (milehton@hotmail.fi)

  VastaaPoista
 22. Käytän Clarisonicia, tai oikeastaan KÄYTIN, nyt olen odotellut milloin ehtisi harjaostoksille kun entinen on sen verran kulunut. Tämä vaikuttaisi paremmalta kun ei tarvitse ostella uusia harjoja, joiden saatavuus on vieläpä suhteellisen heikko.
  koalafani@outlook.com

  VastaaPoista
 23. En käytä mitään laitetta mutta Foreo Mini on houkutellut jo muutaman vuoden! Olen tosi laiska käyttämään kauneudenhoitolaitteita, epilaattorillekin on tullut vain pari käyttökertaa. Siksi tuota Play-versiota olisi kiva kokeilla!

  rahikainennina (at) gmail.com

  VastaaPoista
 24. Minulla on käytössä Clarisonic, mutta kiinnostaisi kokeilla Foreota 😊 foxy.cassie@gmail.com

  VastaaPoista
 25. En ole käyttänyt mitään, koska ihoni on myös aika herkkä kosketukselle. Olen ylipäätänsä nykyään huono ostamaan erilaisia laitteita nurkkiin pyörimään, mutta pienen kokonsa vuoksi olen tätä monesti kiinnostuneena katsellut :)

  niinablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 26. En ole vielä kokeillut mitään kasvojenpuhdistuslaitetta, mutta tuo foreo kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta.
  akame88@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Mulla ei ole käytössä mitään ihonhoitolaitetta. Tätä kyllä mielelläni testailisin, joten mukaan arvontaan! :)

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 28. En ole koskaan käyttänyt ihonpuhdistukseen mitään laitetta. Minulla on ajoittain rasvoittuva sekaiho. Ois ihana päästä testaileen tällaista :)
  hanna8201@luukku.com

  VastaaPoista
 29. En ole käyttänyt mitään ihon puhdistuslaitetta, mutta tuota Foreo miniä olisi niin kiva kokeilla! (:
  essi.haataja@hotmail.fi

  VastaaPoista
 30. En ole kokeillut koskaan, mutta kiinnostaa kyllä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Käytössäni on Clarisonic, mutta nyt tämäkin rupesi kiinnostamaan :)
  sanna_katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Käytän ihan oldskool kasvoharjaa satunnaisesti mutta tämä kyllä kiinnostaa kovasti. Youralohair@gmail.com

  VastaaPoista
 33. En ole käyttänyt mitään mekaanista juttua. Kiinnostaa kovasti. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Minulla on Clarisonic, mutta se on jäänyt alkuinnostuksen jälkeen melko vähälle käytölle. Foreo vaikuttaa monella tapaa paremmalta tarpeisiini :)

  mintunhelminauha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 35. En ole mitään laitteita käyttänyt mutta kiinnostaisi kyllä kovasti kokeilla.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Olen käyttänyt samanlaista kasvoharjaa kuin Clarisonic (eri merkkistä vain), mutta se ei vain sopinut minun iholleni. Foreon uskoisin olevan paljon parempi vaihtoehto!
  kauppila.satu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Clarisonic mullakin oli muinoin, mutta se ärsytti ihoani liikaa, niin oli pakko luopua käytöstä. Mielellään testaisinkin tätä ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 38. En käytä yhtikäs mitään apuvälineitä mutta tuosta olen juurikin haaveillut!

  anniina.pusa@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Henna28
  Laitetta en käytä, mutta Konjac- sientä olen nyt käyttänyt.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 40. En ole käyttänyt mitään laitteita, mutta silloin tällöin on ollut mielessä, että jos joskus kokeilisi. whiteflower(at)wippies.com

  VastaaPoista
 41. Hihhii, mulla oli muuten fiilis, että sä tulet tätä kokeilemaan ja oikeassa olin ^_^ Foreo kiinnostaa, koska Clarisonicissa on kieltämättä samat huonot jutut, mitä listasitkin. Ja itsekin joudun näiden kanssa himmailemaan, muuten iho aktivoituu liikaa. Mutta kaiken kaikkiaan kiva lukea sun kokemuksia laitteesta!

  salkanposti@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Mulla on Oriflamen sellainen harjatsydeemi, mutta iho vähän kärtyää siitä, täältä löyyy myös kosketusherkkä iho.
  superntural-93 at hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Käytän Konjac-sientä puhdistuksen osana. Ihoni on suurihuokoinen ja pintakuiva. Olisikohan Foreosta apua...
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 44. En käytä, mutta kiinnostaisi kovasti käyttää. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 45. En ole käyttänyt koskaan ihonhoitolaitetta. Clarisonicille en koskaan lämmennyt. Nämä Foreot vaikuttavat kaikin puolin paremmilta, mutta on minulla epäilykseni näistäkin. Luulen, että olisin vain liian laiska käyttämään näitäkään. Kokeilen kuitenkin onneani arvonnassasi, eihän sitä koskaan tiedä vaikka sitten tästä tykkäisinkin. :)
  neitiminttukihara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 46. En käytä mitään laitteita, kiinnostaisi kyllä kokeilla :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 47. En ole käyttänyt, mutta haluaisin :)

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 48. Olen käyttänyt Remingtonin kasvoharjaa ja nyt käytössä Foreon MINI. Playtä en raaskisi itse ostaa mutta olisi kiva voittaa se arvonnassa, siitä saisi muutamaan reissuun näppärän reissuputsarin. ;-)
  pakolliset ät gmail.com

  VastaaPoista
 49. Enpä vielä käytä =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 50. En käytä vielä mitään laitteita. Olen harkinnut Foreon ostamista jo tovin, mutta laitteeseen sijoittaminen on tuntunut riskiltä, kun ei tiedä sopiiko se omalle iholle. Uusi Play on siis tavallaan aivan loistava keksintö! Mutta. Hippisieluni ei vaan anna periksi kehittyneen laitteen ostamiselle, joka on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen käyttöön ja on pian roska. Nyt kuitenkin osallistun sellaisen arvontaan. Ehkäpä aikanaan kunnolla kierrättäminen saa sielupolon rauhoittumaan, jos voitto osuu kohdalle. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Clarisonic on ollut myös parisen vuotta käytössä. Alkuinnostuksessa päivittäisessä käytössä, nykyään kerran pari viikossa.

  waer.lily@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 52. En käytä mitään laitetta, mutta haluaisin kokeilla :)
  kintsu_k@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. En nyt osallistu arvontaan, koska juuri tänään tuosta minista postasin (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/10/foreo-luna-play.html), mutta pakko käydä sanomassa, että jo tuo kokeilupakkaus on ihan verraton kaveri ja voi olla, että pitää tuo täysikokoinenkin yksilö vielä hankkia.. :D

  VastaaPoista
 54. En käytä laitteita. Sensain rättiä joskus käytän

  VastaaPoista
 55. Ei vielä kokemusta, mutta mielessä on ollut.
  t. mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 56. No en, mutta kiinnostaa pöllönä! Kasvoharjojen tiesin auttamatta olevan liian raakoja omalle iholleni, mutta näissä Foreoissa alkavat olla detaljit kohdillaan. :)

  viilankantolupa at gmail.com

  VastaaPoista
 57. Peppi
  Kiva arvonta ja hyödyllinen asia, kiitokset siitä. En ole ikinä kokeillut minkäänlaista ihonpuhdistuslaitetta.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 58. En ole vielä kokeillut laitteita ihonhoidossa, koska en ole halunnut ostaa mitään halpislaitetta, ja Clarisoniciinkaan en ole malttanut satsata.
  Kiinnostava tuote tämä Foreo, olen ehdottomasti mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Mukana arvonnassa. :) Mielenkiintoinen postaus. Mulle tuollaiset laitteet ovat ihan vieraita, mutta olisi kiva kokeilla.

  smokyeyecandy@gmail.com

  VastaaPoista
 60. En ole käyttänyt, haluaisin kyllä testata.
  t. Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 61. En ole kokeillut mitään laitetta. Foreo on kyllä kiinnostanut jo pidemmän aikaa, mutta hinta jarrutellut ostopäätöstä. mar.marttinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 62. En käytä vielä:)
  julia_noora@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. En käytä mitään laitetta vielä. Tätä vekotinta olisi kyllä kiva kokeilla :) Ihoni on paikoin pintakuiva, mutta epäpuhtaisuuksia kertyy iästä huolimatta t-alueelle edelleen.
  paivi.oja1@gmail.com

  VastaaPoista
 64. joo hommasin sen miniversion mutta mielellään haluaisin tuon täysikokoisenkin koska se mini on tosiaan aika mini :-D emminum at gmail.com

  VastaaPoista
 65. Omistan Clarisonicin, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla tätä😀
  paivi.helina@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. En käytä mitään laitteita, konjac-sientä kylläkin ihan päivittäin. Kovasti haaveilen joko tästä Foreosta tai Clarisonicista, mutta hinta on mun budjetille sen verran korkea, ettei oikein raaski ostaa, kun jos sitä ei sitten tulisikaan käytettyä, tai jos ei sovi omalle iholle. krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Voi apua kuinka paljon ihania arvontoja sinulla on vähän väliä. :) :)
  Mukana tässäkin.. :) hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Ihonhoitolaitteet ovat ihan uusia tuttavuuksia, joita kokeilisin oikein mielelläni. Osallistun siis kivaan arvontaan :)
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 69. En käytä mitään laitteita apuna ihonhoidossa. Tämä vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta :)
  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 70. Tämä Foreo Play vaikuttaa oikein hyvältä ja kokeilemisen arvoiselta. Itselläni ei ole vielä ihonhoitolaiteitta käytössä, joten toivottavasti arpaonni olisi myötä :)
  -Marjuska-
  laaksonritari@luukku.com

  VastaaPoista
 71. En ole kokeillut ihonhoitolaitteita, mutta olen kyllä niistä kiinnostuneena lukenut. Suunnitelmissa olisi ostaa oma, joka sopisi juurikin herkälle ja kuivalle iholle. Osallistutaan myös arvontaan :) kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 72. En ole ennen kokeillut ihonhoitolaitteita, mutta olisin kiinnostunut!

  sanniijuliaa@gmail.com

  VastaaPoista
 73. En ole käyttänyt ihonhoitolaitteita, jos Sensain puhdistuspyyhettä ei sellaiseksi lasketa. heidieri(at)gmail.com

  VastaaPoista
 74. En ole kokeillut mitään ihonhoitolaitetta, tämä kiinnostaisi todella. nellabe@luukku.com

  VastaaPoista
 75. En ole vielä laitteita testannut, mutta Foreo kuulostaisi kyllä hyvältä :)

  VastaaPoista
 76. En ole käyttänyt ihon hoito laitteita mutta Fordista lukiessani nyt ensi kertaa sinun blogistasi mielenkiintoni heräsi! Juulia.puro@gmail.com

  VastaaPoista
 77. En ole käyttänyt ihon hoito laitteita mutta Fordista lukiessani nyt ensi kertaa sinun blogistasi mielenkiintoni heräsi! Juulia.puro@gmail.com

  VastaaPoista
 78. En ole kokeillut.
  sirpa.karvonen12@gmail.com

  VastaaPoista
 79. En ole kokeillut mitään ihonhoitolaitetta.
  sirpa.karvonen12@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Peppi
  Osallistun arvontaasi, ei ole mitään laitetta käytössä mutta tämä kiinnostaisi testata.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 81. En ole kokeillut vielä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 82. Käytän vuorotellen musliiniliinaa ja konjac-sientä.
  Ellinen76@gmail.com

  VastaaPoista
 83. En ole vielä laitteita päässyt testaamaan, mutta juuri Foreota herkkä ihoisena mieluusti testaisin :)
  smpajarinen@gmail.com

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives