Rouge Louboutin


Arvatkaapa millaiset lahjat ovat parhaita lahjoja? Sellaiset joita et kuuna päivänä itse ostaisi itsellesi. Sellaisen lahjan sain viikonloppuna. En ole kosmetiikan suhteen pihi, panostan siihen ja ostan kalliitakin tuotteita, mutta minulla on kuitenkin rajani. Yksi niistä on se, että en ostaisi 50 dollaria maksavaa kynsilakkaa, en, vaikka se olisi kuinka hienosti pakattu. Siksi onkin ihan mieletöntä saada sellainen lahjaksi. 

Leukani saattoi hieman tipahtaa, kun sain ystävältäni tuliaisia Amerikan reissulta. Jo se, että tuliainen oli Sephoran kassissa, herätti kiinnostusta, mutta en olisi koskaan voinut arvata, mitä kassin sisältä löytyisi. Ystävä vaan tokaisi, että heti kun hän näki tämän, hänen oli pakko ostaa se minulle. Kertooko se sitten minusta jotain, ehkä?


Seuraan jatkuvasti kosmetiikan uutuuksia ja tiesin, että luksusbrändi Christian Louboutin laajensi tuotevalikoimaansa keväällä myös kosmetiikan puolelle. Kaikki alkoi näistä kynsilakoista, jotka ovat pakattuina ihan järjettömän näköisiin, mutta upeisiin pulloihin. Piikki kuvaa tietenkin korkoa ja se onkin yhtä pitkä, kun Louboutinin valmistamien korkeimpien kenkien korko, järjettömät 16,5 cm:ä. Youtuben kauneusguruni Tati ei ollut keväällä omissa arvosteluissaan kovin vakuuttunut näistä, hän tosin testasi eri sävyjä, silti odotukseni laadun suhteen eivät olleet kovin korkealla. Varauduinkin, että pidän pulloa upeana koristeena ja muistona pöydällä. Kävi kuitenkin niin, että oman sävyni Rouge Louboutinin kohdalla minun on oltava lakan laadusta aivan eri mieltä mitä Tati.

Punainen värihän on tietenkin täysin sama kuin Louboutinin legendaaristen kenkien pohjat. Itse en pysty kapean lestin vuoksi brändin kenkiä käyttämään, olen kokeillut niitä kyllä joskus jalkaani, mutta eivät ne tällaiseen ankan räpylään istu mitenkään. Minulle kengät ovat kävelyä varten, ei seisomista, joten kauppaan jäivät. Olinkin onnessani saadessani elämääni edes jotain Louboutinin punaista. 

Aluksi mietin, että miten ihmeessä tuosta piikistä saa pidettyä kiinni niin, että levitys onnistuu, mutta jännästi siitä vaan saa aika kivan ja tukevankin otteen. Tosin vaati se hieman totuttelua. Sivellin on tosi kapea, kun on tottunut Essien, OPI:n ja Lumenen leveisiin lakkasiveltimiin, mutta oikeastaan se oli hyvä juttu. Lakan koostumus on todella juoksevaa ja kynsinauhojen kanssa pitää olla varovainen. Pieni sivellin varmistaa sen, että saa tehtyä tarkempaa jälkeä. Lakka lupaa olla runsaspigmenttinen, mutta ei mitään peitän yhdellä kerroksella lupauksia, mitä monet muut lupaavat ja joille lupauksille minä nauran aina makeasti, koska ne eivät ikinä täytä omia kriteerejäni. Siksi olinkin suorastaan järkyttynyt, että tämä peitti täysin yhdellä kerroksella. Missään ei ollut minkäänlaista läpikuultavuutta, lisäksi lakka kuivui niin nopeaan, että kun lakkasin vielä toista kättä, olivat jo lakatun käden kynnet kuivat. Lakka on 3 free samalla tavalla kuin esim. Essie, eli se ei sisällä tolueenia, formalhydenia eikä DBP:tä. Joten mikään supermyrkyllisyyskään ei perustele sitä, miksi tämä kuivuu niin nopeaan. Lakka jätti myös tosi nätin superkiiltävän pinnan. Rouge Louboutin on ollut nyt kolme päivää kynsilläni, eikä se ole kulunut edes kynnenpäistä yhtään. 


Punainen väri on upea, mutta onko siinä muuta uniikkia kuin se, että se Louboutinen punainen? Ei. Sen sijaan lakan laatu on suorastaan loistava ainakin tässä sävyssä ja aion todellakin lakata tällä kynsiäni, enkä vain käyttää koriste-esineenä. Pullossa on lakkaa 13ml:ä ja faktahan on se, että eihän tämä nyt 50 dollarin arvoinen ole. Tässä ei maksetakaan pelkästä kynsilakasta, vaan brändistä, pakkauksesta ja yleisestä fiiliksestä. 

Kiitos Jaana maailman parhaasta tuliaisesta! Osuit todellakin oikeaan, tästä on iloa vielä pitkään.

Mitä tunteita Rouge Louboutin herätti? 1. Mä juuri yksi päivä mietin, että ostaako joku noita käyttöesineiksi vai koristeeksi. :D Itse en ihan raskisi sijoittaa noin kalliiseen kynsilakkaan, vaikka meikkivoiteiden hinta saattaakin olla noilla hujakoilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää sävy toimii ainakin molempina, on mun nopeiten kuivuva lakka. :D Kynsilakasta viisikymppiä tuntuu hurjalta, just siksi on niin ihana saada se lahjaksi.

   Poista
 2. Loboutinin kynsilakkapullo on ulkoasultaan on kyllä ihan omaa luokkaansa. Hieno, mutta ehkä vähän pelottavakin.
  Tatin lakka taisi olla sinistä, jollen väärin muista. Kirkas tummanpunainen on kyllä värien väri kynsilakassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä oli sininen ja sitten muistaakseni siellä kynsihoitolassa alussa laitettiin jotain nudea. Mutta tää ei käyttäydy ollenkaan kuten ne ja on vielä pysyvä. Tuntuu, että olisko tähän punaiseen sävyyn vähän panostettu enemmän. ^_^

   Olet oikeassa tuo ulkoasu on jopa vähän pelottava, naureskelin, että toimisi melkein teräaseena.

   Poista
 3. Mykistävä ja ihan mieletön sävy ja tuon lakan kyllä bongaa muiden lakkojen joukosta. ;) Sulla oli hyvä tuliaisviikkoa ja punainen oli selvästi viikon väri. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ole ongelmaa, kun tätä lähtee etsimään. :D Hih, selvästi tuli kaikkea punaista. <3

   Poista
 4. Ihana lahja! Ja joo, 50 dollaria _kynsilakasta_ tuntuu aika ylitsepääsemättömältä, vaikka ihan pöpejä summia joskus tuleekin ulkonäköönsä laitettua... ;-) Mutta toisaalta: jos lakka on noin laadukas ja kestävä, niin miksei? Säästyisi niiltä 5 euron hutiostoksilta, jotka nekin muodostavat yhdessä helposti isonkin summan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Niinpä, eihän tuo summa jostain seerumista tai voiteesta ole mitään, mutta kynsilakasta... ;) Tän laatu oikeasti yllätti, koska ne muut sävyt ei kyllä oikein vakuuttaneet. Ehkä ne on panostaneet tähän, kun tää on kuitenkin se nimikkosävy? ^_^En edes uskalla laskea millaisella summalla elämässä on tullut noita hutiostoja tehtyä, varmaan aika isolla... :D

   Poista
 5. No eikä..! Kyllähän tollasen haluaa matkamuistoks ihan jo ulkomuodon ja brändin takia ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kanssa vähän eikä, kun sain tän. Parasta oli se, että tää on myös toimiva, nyt ei tarvi tyytyä ihailemaan, voi käyttääkin. Mulla kuluu yleensä lakat tässä koneella näpytellessä kynnen kärjistä, tää ei ole kulunut vielä yhtään. :o

   Poista
 6. Siis ihan huikea lahja! Minä varmasti pyörtyä pöksähtäisin tuollaisesta ;)
  Upea lakka ja upea väri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Ei saa pyörtyä! Väri on klassinen punainen, ei kait sillä voi mennä vikaan. ^_^

   Poista
 7. Vau, tämmöisissä luksustuotteissa pakkaus on kyllä puolet (tai enemmänkin) kokonaisuudesta. Mä olisin veikannut, että kyseessä on eyeliner. Se tuli mieleen pitkästä "piikistä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kieltämättä näyttää vähän eyelinerilta nyt kun sanoit. :D

   Poista
 8. Tässä kynsilakkapullossa on jo asennetta 👈 Sopii mun makumaailmaani kuin nyrkki silmään 😃 En ole aikaisemmin kuullutkaan tästä joten oli tosi piristys tälle päivää. Kaunis 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on just sitä! Brändiltä löytyy muitakin kosmetiikkatuotteita, mutta nää kynsilakat tuli keväällä ensimmäisinä. :)

   Poista
 9. Upealta näyttää tuo pullo, ja sävy on kaunis! Sait kyllä mahtavan tuliaisen! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana ajatus sun ystävältä! <3 Kertoo todellakin juuri siitä, että tuntee sut! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja tunteehan J, aika paljon matkaa takana. :)

   Poista
 11. Rouge Louboutin herätti sellaisia tuntemuksia, että minkä muotoinen on esimerkiksi huulipunan hylsy tai ripsivärin harjaosa kun aika kuluu? Kynsilakan pullo on todella chic, mutta väri olisi minulle liian paloautonpunainen : )
  Upea tuliainen, ei varmaan ihan joka kolmannellakaan vastaantulijalla ole samanlaista
  Hannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas rakastan paloauton punaista! :D No ei, varsinkaan kun näitä ei ole kovin helppo edes tilata Suomeen.

   Poista
 12. Siis WOW. Pullo on upea ja tuo sävy! Louboutin todellakin osaa hommansa ^_^ Ne huulipunatkin on upeita ilmestyksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ihan mieletön. Ne huulipunat on kuin joulukuusenkoristeita. :D

   Poista
 13. Mahtava lahja ja kuin tehty sinulle!

  VastaaPoista
 14. Mä oon himoinnut näitä lakkoja, mutta suolainen hinta on estänyt mun ostoaikeet. Tää on aivan ihana lahja ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hinta on suolainen, en itse vaan voisi laittaa tuota summaa kynsilakkaan, siksi oli niin ihana saada se lahjana. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives