CREAM-IN-OIL


Alkaesseni kirjoittaa tätä postausta kävi mielessä, miten älyttömän nopeasti tämä vuosi on taas mennyt. Aloin nimittäin miettimään, että milloinka tämä Biothermin uusi voide lanseerattiin. Kaivelin melkein nelikymppisiä muistini sopukoita ja jouduin tarkistamaan kalenteristani, että elokuun alkupuolella kävin lanseeraustilaisuudessa Allas Sea Poolissa, joka oli vielä tuolloin viimeistelyä vaille valmis ja avajaisia taidettiin viettää vasta seuraavalla viikolla. 

Reilu parikymppisenä yksi suosikkivoiteistani oli klassikon asemassa oleva Biothermin Aquasource. Voiteestahan on saatavana kuivalle ihollekin oma versionsa, mutta silti minusta on tuntunut, että ikääntyvälle iholleni kosteustehoja ei näissä ole ollut tarpeeksi paitsi kesällä. Ilmeisesti Biothermilla on ajateltu viime aikoina enenemissä määrin meitä ikääntyviä naisia, sillä elokuussa markkinoille tuli uusi Blue Therapy Cream-in-oil*, joka on suunnattu aikuiselle ikääntyvälle iholle. Mainoskasvona toimii hyvään ikään ehtinyt Christy Turlington-Burns.


Cream-in-oil on tarkoitettu normaalista kuivalle iholle. Koostumus on jännän paksua, hivenen jellymäistä ja täyteläistä, mutta silti se tuntuu iholle levittäessä raikkaalta ja sulautuu ihoon nopeasti. Voide sisältää Biothermin tuotteista tuttua Life Planktonia, erilaisia kasvipohjaisia öljyjä mm. auringonkukka-, ruusunmarja- ja soijaöljyjä sekä ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Voiteeseen on laitettu myös sulfatoituja sokereita. Tuoksu on ihastuttava, hedelmäisen raikas. 

Voide on mielestäni selkeästi ravitsevampi ja täyteläisemmän tuntuinen kuin Aquasource. Iho on tuntunut käytön aikana pehmeältä, joustavalta ja näyttänyt kuulaalta. Voide on sopinut hyvän ja nopean imeytyvyytensä vuoksi loistavasti myös meikin alle. 


Onko Biothermin Cream-in-oil tuttu? Kokemuksia muista Biothermin tuotteista?

Suositushinta:
Biotherm Cream-in-oil 50ml, 69,50€


*Voide saatu goodie bagista.



  1. Liian herkullisen näköiset voiteet pitäisi kyllä kieltää. Mulla tulee aina nälkä ja kuola valuu, kun katselen tällaisia kuvia;)
    Mulla itsellä ei ole kokemusta Biothermistä, mutta ukkeli sen sijaan käyttää ainakin nassurasvoja ja suihkusaippuoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin pitäisi? Tämähän on ihan lusikoitavan näköistä, kuin jotain aprikoosijuttua? ^_^ Hauska kuulla, että mies on teidän perheen Biotherm-fani.

      Poista
  2. Tätä nimenomaista tuotetta en ole testannut, mutta yksi suosikeistani on ollut Biothermin Blue Therapy seerumi.
    Biothermilta löytyy ihania tuotteita <3
    Kivaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana tuote, just hyvä ikääntyvälle iholle, olen sitä pari pullollista käyttänyt. :)

      Mukavaa päivää S! <3

      Poista
  3. Hitsiläinen, tämä osui juuri Stockalla silmiin ja mietin, olisiko omalle iholle sopiva. Täytyy käydä testaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyydä pari näytepussia, niillä pääsee jo hyvään tuntumaan. :)

      Poista
  4. Itsellä odottaa tämä vielä testiin pääsyä :)
    Tämä vuosi on todellakin mennyt ihan mieletöntä vauhtia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, just oli mielestäni juhannus. Ihan just on lyhyempi aika uuteen juhannukseen, kun siihen menneeseen. :D

      Poista
  5. Himoitsen tämän sarjan seerumia, mutta yli kuudenkympin hinta on jättänyt tuotteen vielä hyllyyn. Testipussukoita olen hamstrannut mistä vaan oon saanu ja fiilistelly ihanalla seerumilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Testipussukoiden hamstraus on aina suotavaa, Biothermiä on muuten yllättävän usein lehtienkin välissä. ^_^

      Poista
  6. Näyttää ja kuullostaa erittäin lupaavalta! :)

    VastaaPoista
  7. Rakastin Aquasource voiteita, se kostea geelimäinen koostumus ja ihana jotenkin ruohomainen tuoksu. Tämä on aivan ihana kanssa. Vielä en ole pitkäkestoisena jaksona testannut, kokeillut vasta. Talvipakkasilla on ihanan kosteuttava. Voiteen ulkonäkö jo vetoaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, musta se tuoksu on hieman sellainen merellinen ja sateenraikkaan nurmikon sekoitus. :D Harmi, että mun korpulle kosteustehot ei talvella ihan riitä, tämä onneksi riittää.

      Poista
  8. Tässä tuntuu olevan kaikki tykkäämäni ominaisuudet. Koska rakastan jellymäisiä koostumuksia, raikasta fiilistä ja tämä vielä näyttääkin tosi kosteuttavalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on todella jellymäinen koostumus, joten jos sellaisesta tykkää niin tämän koostumus on varmasti mieleinen. :)

      Poista
  9. Tuo koostumus näyttää kyllä jotenkin tosi miellyttävältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on, levittäessä se sitten oikein sulautuu iholle. :)

      Poista
  10. Tää näyttää niin ihanalta koostumukseltaan, eikä pakkauskaan ole ollenkaan huono! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus on yhtä ihana miltä näyttääkin. <3

      Poista
  11. Pelkkä nimi cream-in-oil saa veden herahtamaan kosmetiikka-kielelleni (olipas outo kielikuva, mutta eikö cream-in-oil kuulosta myös syötävälle)? Syötävän hyvältä näyttääkin ko. voide. Hyytelömäinen koostumus kuulostaa myös kiehtovalta, joten todennäköisesti käväisen hiplaamassa voidetta kun kävelen Biotherm tiskin ohitse. Arvostaisin arvostelussa ehkä INCI listan lisäämistä niin näkisi paljonko öljyjä voiteessa todella on! :)

    Laura xx Laurantaina Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Laura, täältä voit kurkata INCI:n http://www.sugarmakeup.eu/2016/10/biotherm-blue-therapy-cream-in-oil.html

      Poista
  12. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! Kokemusta ei ole Biothermin tuotteista, mutta olen lukenut niistä paljon netistä, ja moni tuote sopisi varmasti hyvin mullekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein sen testaamalla tietää, itse pyydän aina näytteen tai näytepussukoita, varsinkin, jos on arvokkaampi tuote, kun ikinä ei voi tietää, mitä oma iho tuotteesta tykkää. :)

      Poista
  13. Mulla on ollut tästä näytepussi ja muistaisin tykänneeni ^_^ Ihanaa, että on tullut kuivempi ihoisillekin oma voide, tän koostumus näyttää vanhalle geelivoiteiden rakastajalle ihan täydelliseltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, musta Biothermiltä oli puuttunut tähän mennessä sellainen hieman täyteläisempi voide kuivalle iholle. :)

      Poista
  14. Tämä ei ole tuttu. Olen joskus nuorempana käyttänyt merkkiä, mutta muistelen tuota samaa, ettei ole kunnolla toiminut ja siksi jäänyt vähemmälle innostukselle. Tämä siis saattaisi olla parempi versio:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biotherm oli itselleni brändi, jonka tosi kauan mielsin parikymppisten ihonhoitosarjaksi, mutta viime vuosina ovat alkaneet panostamaan meihin hieman iäkkäämpiinkin naisiin enemmän ja hyvä niin. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives