Mies toivoi, joulupukki vastasi


On taas se aika vuodesta, kun blogeissa pyörii paljon joulupukille lähetettyjä toivelistoja/kirjeitä, itsekin olen sellaisen muutama vuosi sitten tehnyt. Mietin tänäkin vuonna postauksen toteuttamista, mutta muutama päivä sitten tapahtui sellainen joulun ihme, että päätin, että eipä tässä kannata alkaa listoja väsäämään, koska ihme tuskin osuu kahta kertaa samaan osoitteeseen.

Uskoni joulupukkiin on ollut monesti koetuksella, oli jo lapsenakin, jos muistatte tämän jutun? ^_^ Nuorempana rustailin joulupukille kirjeitä ahkeraan, mutta pukki ei syystä tai toisesta vastannut. Kirjoittaminen oli aina yhtä jännää, vaikka "totuus" olikin tiedossa. Joulupukki on aina ollut maailman paras satu, vai onko se sittenkään satu? 

Mieheni on innokas twiittailija ja Twitterin käyttäjä. Muutama päivä sitten hän esitti joulupukille nöyrän toiveen. Toive meni ilmeisesti perille, sillä joulupukki tykkäsi siitä. Nyt jäämme sitten odottamaan toteutuuko joululahjatoive tänä vuonna? :D Onko mieheni ollu tarpeeksi kiltti? Onko uskoni joulupukkiin sittenkin palautumassa?

Ensi viikosta lähtien kokeilen hieman poikkeavaa julkaisuaikataulua. Olette tottuneet, että uusia postauksia ilmestyy ihan joitain poikkeuksia lukuunottamatta ma-to. Nyt ainakin joulukuun ajan ajattelin kokeilla uutta julkaisutahtia. Ensi viikosta lähtien uusia postauksia ilmestyy maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Katsotaan miten lähtee sujumaan. Itsenäisyyspäivänä on luvassa teille jotain kivaa ja hyvin suomalaista, joten kannattaa pysyä kuulolla. ^_^

Rentoa sunnuntaita!

 1. Hyvä toive joulupukille tuossa twiitissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Katsotaan, jos sais kerättyä selkärankansa jouluun mennessä. :D

   Poista
 2. Ihana! Mikä hyvän mielen joulupostaus.😁

  VastaaPoista
 3. Hihii toivon, että joulupukki todella toteuttaisi miehesi toiveen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD no jos ei nyt niin toivottavasti parin vuoden päästä. :p

   Poista
 4. Mahtavaa, että joulupukki on ollut linjoilla! Itsekin ihan vähän vielä uskon pukkiin! :D

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavaa, että Joulupukki on tykännyt twiitistä ^_^ Mun viimeiset uskon rippeet karisivat siinä vaiheessa, kun huomasin sen ensimmäisen ja viimeisen kerran meillä vierailleen Joulupukin olleen mun mummuni-vaikka kovasti porukat ja mummo sekä pappa yrittivät vakuuttaa jälkikäteen, että se oli aito Joulupukki :'D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives