Karpaloa ja kimallusta


Vielä ennen Tammikuun uudelleen käyttöönottoa eksyi kynsille jotain punaista ja suomalaista ranskalaisella vivahteella. Lumenen 43 Very Berry* eli Karpalo ei ole ehkä yhtä juhlavan sävyinen kuin Tammikuu, mutta se on silti klassinen kaunis puhdas punainen, jonka kanssa ei voi mennä koskaan pieleen. Se peittää yhdellä kerroksella, mutta täydellisyyden tavoittelija lisää toisen. 

Halusin kuitenkin kynsille tällä kertaa hieman muutakin, mielellään jotain kultaista kimallusta. Joten kynsille päätyi Yves Rocherin tilaukseeni kaupan päälliseksi pakettiin sujautettu 96. Dorè marbrè, joka onkin melkoisen jännittävä lakka, koska siinä on sekaisin vähän kaikkea. Vai mitä sanotte lakasta, jossa on tikkuglitteriä, pyöreitä glittereitä ja vieläpä hiekkalakka-efektin tuovia kultahippuja? Minusta tämä on kynsillä todella mielenkiintoinen. Tikkuglitter jakaa mielipiteitä, monista se näyttää vain sängeltä ja sitä se helposti yksinään onkin. Kukaan ei varmasti halua ajamattomia säärikarvoja kynsiin? :D Lakan hiekka-efekti ja pyöreät glitterit tekevät kuitenkin tästä tavallista tikkuglitteriä pehmeämmän ja uudeksi vuodeksi aion kokeilla tätä vielä mustan lakan päälle. 


Mitäs tykkäätte?


* Lumene PR-näyte, saatu blogin kautta. Yves Rocher oma.


 1. Hauska tuo YR:n lakka :D Itsekään en yleensä tikkuglittereille lämpene, mutta tuohon yhdistelmään se jotenkin sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi hauska, siinä on niin paljon menossa kaikkea, mutta silti näyttää rauhalliselta. :)

   Poista
 2. Tosi nätit kynnet. :) Tykkään tikkuglitteristä, eikä ole ikinä tullut mielenkään, että se näyttäisi sängeltä. :D

  VastaaPoista
 3. No minä tykkään, kuten aina tikkuglittereistä <3 punainen on niin hyvä väri joulun alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen on kyllä ihan paras, pitäähän sitä kynsienkin olla joulufiiliksissä. ^_^

   Poista
 4. Sanonpa, että upeat joulukynnet ja tuo Karpalo on tainnut blogissani esiintyä jo pariin otteeseen, sillä siinä on ehdoton suosikki kynsilakkani, mitä punaiseen sävyyn tulee. Uskomattoman nopea kuivuminen, pigmentti, kiilto ja helppo levittää. Jopa pysyy omalla kohdalla harvinaisen pitkään. Karpaloa olen jo hankkinut toisen pullon varastoon. Ihana tuo Yveskin, Yvesin lakat yllättivät muuten iloisesti, kun nuo uudet kynsilakat noin alle pari vuotta sitten tulivat markkinoille.

  Ihanaa maanantaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä vaihtuu ennen joulua. Itseasiassa tän päivän laatikkoruljanssin jälkeen nämä lakkaukset näyttää olevan entiset. :D

   Mukavaa maanantaita Tiia. <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kirpeä on itseasiassa aika hyvä sana kuvaamaan näitä. Vähän kuin pakkasen puraisemat, sen tuo päällysglitter tekee. :)

   Poista
 6. Kauniit, jouluiset kynnet! Itse olen nyt hoitanut kynsiä ja kynsinauhoja, että voi sitten jouluksi lakata. Käytössä L'Occitanen pikkupurkki beurre de karite shea butter. On kyllä hyvää ainetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toi ennakoiva hoito on kyllä hyvä idea, varsinkin jos muuten ei käytä näin räväköitä lakkoja. Paremmaltahan kirkas lakka näyttää, kun kynsinauhat on kunnossa. :)

   Poista
 7. Kauniin punaiset, sellaiset jouluväriset:)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet <3 Tykkään tuosta lakan sävystä ihan mielettömän paljon, niin mahdottoman nätti punainen.

  VastaaPoista
 9. Kauniit kynnet ^_^ Ja haha, nyt kun sanoit tuon sängen, en enää voi ajatella tikkuglitteriä minään muuna :D :D

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives