TOP5 Parhaat huulirasvat


Huulirasva on varmasti sellainen tuote, mikä löytyy melkein meidän jokaisen meikkipussista. Itse olen huulituotteiden suhteen todella kranttu, on turha sivellä jatkuvasti huuliin tuotetta, joka ei tunnu tehoavan mitenkään tai itsestäni se on turhauttavaa. Jos totta puhutaan, vaikka tässä on viisi suosikkiani, tulisin toimeen yhdellä ainoalla tuotteella Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamilla, mutta minusta on kiva kantaa mukana laukussa jotain pienempää, siltä varalta, että takana on pitkä päivä, eikä kuivan tuntuisiin huuliin tee enää mieli lisätä mattapunaa vaan antaakin niille kosteutta. 

Olin huulirasva-addikti parikymppiseksi asti, mutta se päivä muutti elämäni, kun löysin Eight Hour Creamin. Aloin käyttämään voidetta öisin ja huomasin yllätyksekseni, että huuleni eivät enää päivisin kaipaa huulirasvaa ollenkaan. Ennen levittelin rasvaa huulilleni päivän mittaan varmasti parin tunnin välein. Nykyään talvisin rasvaan Eight Hour Creamilla huuliani joka yö ja kesällä voi välissä olla useita päiviä, ettei tarvitse laittaa ollenkaan, silti ei päivisin tarvitse laittaa huulivoidetta. Huulirasva on silti kiva olla laukussa aina mukana, ihan varmuuden vuoksi. ^_^

Itselläni on viisi lempparia, joita ostan aina uudestaan ja uudestaan, kaikkia yhdistää se, että ne todella toimivat kuiviin huuliin ja kosteuttavat hyvin, eikä niitä tarvitse olla ihan koko ajan lisäilemässä.


Chanel Hydra Beauty Lip Care – Ensiksi varmaan monelle herää kysymys, tarvitseeko ihminen noin neljänkympin hintaista huulirasvaa. No ei tarvitse, mutta itselleni tämä on sellainen arkipäivän luksustuote, joka on ihana kaivaa käsilaukusta esiin. Se saa hymyn huulille. Tämä on riittoisaa, sillä purkin sisällä tuotetta on 10g:a, mikä on ihan kiitettävä koko huulivoiteelle. Lisäksi se kosteuttaa huulia todella tehokkaasti. Paksun balmimainen koostumus levittyy huulille nätisti ja jättää kauniin sopivan himmeän kiillon. Pitää huulet pitkään kosteina, joten lisäämisen tarve ei iske pitkään aikaan. Tuoksu on mieto, aavistuksen pehmeän makea. Kosteuttavana ainesosana toimii kameliaöljy. 

Crazy Rumors – Luonnonkosmetiikasta löytyy eittämättä kaikista tehokkaimmin kosteuttavia huulirasvoja. Luonnonöljyt ovat se taika, miksi tuote toimii. Crazy Rumorsin huulirasvat kosteuttavat hyvin, niissä on todella runsas ja herkullinen tuoksu/makumaailma. Tykkään myös tuosta perusmallisesta puikosta, joka on lempparini.

Elizabeth Arden Eight Hour CreamPARAS TUOTE IKINÄ! Miehellä on myös oma tuubi käytössä, koska hän vannoo tämän tuotteen nimiin yhtä paljon kuin minäkin. Pakkauksessa on hurjat 50ml:ä tuotetta. Huuliin, kuiviin kantapäihin ja kynsinauhoihin käytettynä, yksi pakkaus kestää minulla käytössä n. puolitoista vuotta. Onneksi tuote säilyy 36kk:tta avaamisen jälkeen, joten kiirettä käytölle ei ole. Tämä jättää huulet todella kiiltäviksi, syy miksi en itse käytä tätä päivisin oikeastaan ollenkaan, mutta öisin käytettynä, tämä poistaa miltein kokonaan huulivoiteiden käytön tarpeen päivisin. Tuote joka pelasti huulirasva-addiktiolta. Huulet ovat koko ajan pehmoiset, vaikka niitä ei päivän aikana rasvaisi. Ainoa asia mikä jakaa tuotteessa mielipiteitä on hieman maanläheinen tuoksu, josta kaikki eivät pidä. Itse olen melkein 20 vuoden aikana niin tottunut, etten pahemmin enää edes haista sitä. Tuoksu tosin mielestäni alunalkaenkin erikoinen, mutta silti mukava ja menetteli.


Hurraw! – Sama juttu kuin Grazy Rumorsin kanssa, luonnonöljyt kosteuttavat todella tehokkaasti. Hurraw! kuluu huulilta ehkä aavistuksen nopeammin kuin Crazy Rumors, mutta ei paljon. Tuoksu/makumaailma on herkullinen ja valinnanvaraa paljon. Puikko on soikean mallinen, tästä toiset tykkää, toiset ei. 

Kiehl`s Lip Balm – Kiehl`sin Lip Balm on klassikko. Koostumus on hieman vaseliinimaista, itse tykkään eniten näistä makuversioista (mango, pear, cranberry, mint, saatavilla vaihtelevasti). Tuotetta voi levittää suoraan tuubista, joka on hieman hankalaa, koska suuaukko saattaa tuntua hieman karhealta huulia vasten tai sitten ottaa sormelle pieni nokare ja levittää siitä huuliin. Voide sisältää lanoliinia, manteliöljyä sekä A- ja E-vitamiineja. Jättää huulille himmeän kiillon ja pysyy kiitettävästi, tekee huulista pehmoisen tuntuiset. 


Minkä huulirasvan nimeen vannotte? Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita?



  1. Hurraw on kyllä hyvä tuote, mutta Crazy Rumoursia löytyy täältä monta erilaista. Aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään molemmista, mutta ehkä perus puikon vuoksi Crazy Rumors on sellainen hieman isompi suosikki. :)

      Poista
  2. Tuo Elizabeth Ardenin voide on ollut jo pitkään hankintalistallani, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi sitä hankittua - tuota pitää ehdottomasti kyllä joskus testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, on muuten vapauttava tunne, kun ei tarvitse päivän aikana enää pahemmin rasvailla huulia. :D

      Poista
  3. Hurraw, Crazy Rumours ja Kiehls täytyy laittaa korvan taakse. Olen käyttänyt pari puikollista nyt Acoa, se on toimiva ja edullinen. Nyt ostin vaihtelun vuoksi Burt's Beesia. Puikkoja tykkään käyttää liikenteessä ollessa, kotona voi käyttää myös muunlaisia, kun on läsnä vain omat pöpöt, joita käsistä löytyy. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on muuten ihan hyvä käytäntö, että kotona noita mihin upotetaan sormet ja muualla puikkoja. ^_^

      Poista
  4. Hurraw on näistä tuttu, mahtavia tuoksuja niissä ja hyvin hoitavat :) Yllättäin tuo Kiehl's kiinnostaisi. Silmät nimittäin takertuivat tuohon "mango" tekstiin :D Mutta luultavasti en tykkäisi tuon Kiehl'sin koostumuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa on ihana just sellainen hedelmäinen mangon tuoksu, ei yhtään esanssinen. <3 Jep, se vaseliininen koostumus on sellaista, että joko tykkää tai ei. :D

      Poista
  5. Ai että Crazy Rumorsin huulirasvat <3 Mulla oli kanssa teini-ikä kunnon huulirasva-addiktiota, mutta se loppui kun löysi luonnonkosmetiikan superöljyiset huulirasvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, ne luonnonöljyt oikeasti ja aidosti syväkosteuttaa, vaikka koostumus on ohut. Blistexit ja Carmexit tekee vaan huulten pinnalle kalvon, joka luo illuusion siitä, että ne tuntuvat hoitavilta, mutta eivät sitä tee.

      Poista
  6. Olisi pitänyt ostaa tuo Kiehl's siinä joulupakkauksessa. <3 Clarins ja Nuxe hoitavat ja sitten Babylips tietty. :) Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin olisi! Sä vaan ostelet mulle, etkä ota itselles. :D Nuxe on kans hyvä, olis voinut olla tässä hyvin mukana. :)

      Poista
  7. Hurraw voiteet eivät ihastutttaneet minua alkuinnostuksen jälkeen, kun löysin Crazy Rumorsit. Hurraw puikkojen muoto on tosi kätevä siksi, ettei ne pyöri pöydältä lattialle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Crazy Rumorseissa on aavistuksen jämäkämpi koostumus kuin Hurraw!:ssa, on sitten makuasia kummasta tykkää enemmän. :)

      Poista
  8. Hurrawia pitäisi joskus kokeilla! Tällä hetkellä Neutrogena käsilaukussa, Carmex ja Sosar vessan peilikaapissa :)

    VastaaPoista
  9. Pitäisi varmaan ottaa vinkistä vaari ja ruveta käyttään EAn voidetta tai vastaavaa voidetta yöaikaan. Mullakin on rasittava addiktio huulirasvaan, ja mikä sen parempi, jos yhdellä voiteella pärjäisi:) Mutta en kyllä saisi sitä millään riittämään noin kauan...mission impossible;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan, että toi tuubi kestää yökäytössä kauan, se on meinaten todella riittoisaa tavaraa. :D

      Poista
  10. Mulla on ykkönen Bepanthen ja Hurraw!, joskus käytän muitakin. :)

    VastaaPoista
  11. Itsekin olen huulirasva-addikti ja bepanthenissa olen tähän saakka pitäytynyt, mutta ehdottomasti aion testata eight housut creamia. Minulla olisi yksi aiheeseen liittymättä kysymys :) Olen tällä hetkellä Teneriffalla ja huomasin, että vaikka kasvoille levitän aurinkosuojaa, niin silmänurkkin on hiipinyt pienet pigmenttiläiskät. Poskessa on ennestään jo yksi pieni läiskä, joka kesää kohden tummenee. Olisiko antaa vinkkiä silmänympärysvoiteesta, jossa on aurinkosuoja? Löysin sulta vanhan postauksen kesältä-15, mutta niissä silmänympärysvoiteissa ei ollut suojallisia voiteita. Ajattelin muuten ostaa täältä Guerlain L'Or-primerin, maksaa vain 48 eur :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, eight housut creamia, ihan paras. :D No onpa Guerlain halpa siellä, suosittelen ehdottomasti ostamaan mukaan! :) Tiedän muutamia brändejä joilla on sy-tuotteita spf:llä (mm. yon-ka, dermalogica, ole henriksen, clinique, mut koitin keksi sulle tähän pikaiseen jonkun, jonka voisit ostaa heti helposti). Ehkä toi Cliniquen Superdefense Age Defence Eye Cream Broad Spectrum spf 20 voi löytyä helposti. Heikkous on se, että noissa on yleensä vain spf 15-20 eli ei kovin iso. Siksi itse olen laittanut sy-iholle aina lomamatkoilla Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream Stickiä sellaisessa keltaisessa puikossa olevaa, siinä on spf50, se on kasvoille tarkoitettu, itse pistän sitä aina poskipäille, hiusrajaan, huuliin ja just sy-iholle, koska mulla vuotaa silmät helposti, mutta se on jämäkkää ja pysyy, stickistä on helppo laittaa. Tätä tuotetta siis tarkoitan: http://www.boots.com/elizabeth-arden-eight-hour-cream-sun-defense-stick-for-face-spf-50-high-protection-10122165

      Poista
    2. Ennakoiva tekstinsyöttö, I love it! Kiitos Jonna näistä :) Ja btw, joulukuussa sun arvonnassa voittamani tuotteet kovassa käytössä, täällä reissussakin mukana tangle teezer ja bloterazzi ^_^

      Poista
    3. Mä luulin että se oli tarkoituksenmukainen hauska läppä. :D No hyvä jos on ollut käyttöä.

      Poista
  12. Mäkin hihittelin tuolle housurasvalla, ennakoiva tekstinsyöttö on välillä niin paras ^_^ Joskus mulla se heitti sanan optio sanan kotio tilalle, ja lause sai aivan uuden käänteen :D

    Mutta täytyy kyllä hankkia tuo perus eigh hour -rasva, mullahan on se huulille varta vasten tarkoitettu rasva joka on kyllä hyvä sekin, en mäkään meinaan rasvaa kuin iltaisin vaan :D Ja sitten, kun käyttää laadukkaita punia, eivät huuletkaan niin rohdu ^_^ Huomasin meinaan yhden, mulle aiemmin suun ympärille ihottumaa aiheuttaneen huulipunan rohduttaneen mun huulet nyt tosi kovasti muutaman käyttökerran jälkeen, täytyisi siis nyt vihdoin ja viimein nakata se huulipuna vaan roskiin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi oli ihan paras, koska se vois olla hyvä läppä, ainakin muhun uppos. :D Sanon vaan, ettet enää luovu siitä, kun ostat, onhan se tuoksu hivenen outo, mutta kun se toimii. :D

      Poista
  13. Jännä miten en ole itse lainkaan huulienrasvaaja, kuten monet tuntuvat olevan. Laitan vain silloin tällöin päivällä huulirasvaa ja sitä mikä sattuu laukunpohjalla pyörimään, enkä todellakaan päivittäin. Toki niissä on eroja, mutta minulla on yleensä huulipunaa, joten olisko siksi, etten sitten rasvaa kuin yöksi:) Kiehl`s on mullakin joskus ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmaan osaksi tapa, sitten jos käyttää vielä sellaisia jotka eivät oikeasti kosteuta vaan muodostavat vain kalvon niin kierre on valmis.

      Poista
  14. Mun on vaikea päättää aina Hurrawin ja CR:n välillä, molemmat hyviä. Tällä hetkellä enempi Hurraw. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, itse tykkään ehkä aavistuksen enemmän CR:n jämäkämmästä koostumuksesta, mutta joo, molemmat on loistavia! ^_^

      Poista
  15. No voih, piti laivalta juuri ostaa pikku purkki Ardenia ( olisiko ollut 4.90e ) - vaan niinhän se sitten unohtui..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se purkki on ihan hyvä, mutta ei yhtä hyvää kuin toi tuubissa oleva. Siellä on usein EA:sta tosi hyviä tarjouksia, mies toi viimeksi noita tuubeja meille jemmaan 14,90€/kpl, kun ne taitaa maissa maksaa lähemmäksi 40€...

      Poista
  16. Mä just tykkään siitä kun Hurraw!:in muotoilu on erilainen :) Peruspyöree on tylsä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä se myöskään kieri lattialla, se etu siitä on, jos on mämmikoura ja tiputtelee tavaroita. :D

      Poista
  17. Kiehl's yllätti minut täysin. Sain kaupanpäällisinä tämän huulirasvan ja se on pelastanut talvihuulet. Ihan mahtava tuote, jota avopuolisokin käyttää nyt päivittäin. Haju on hieman tympeä sekä perusversiossa että Cranberry -versiossa. Mutta se ei haittaa, koska lopputulos on mahtava. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun korjaisivat ton tuubin sellaiseksi, että sitä pystyisi levittämään suoraan huuliin helpommin, niin olis kyllä lähellä täydellistä. ^_^

      Poista
  18. Carmex on mulla ollu kaikkein tehokkain. Hurraw ja Crazy Rumors on vielä testaamatta, vaikka on kyllä pitänyt jo iät ja ajat hankkia kumpiakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla Carmex tekee vain kalvoa, heti jos on käyttämättä hetken, huulet on ihan hirveässä kunnossa. Tiedän, että se on monen lemppari, mutta itse en pahemmin sen päälle ymmärrä. :D

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives