Parhaat – toukokuu`17


Toukokuun viimeisiä päiviä viedään ja sehän tietää sitä, että on aika tutustuttaa teidät toukokuussa ihastuttaneisiin tuotteisiin. Tällä kertaa mukana on niin klassikkoa kuin uutuuttakin, markettituotteita ja selektiivisiä brändejä.

*ArmaniPrima oma, muut postauksen tuotteet PR-näytteitä, saatu blogin kautta.


YSL TOUCHE ÉCLAT

Ikoninen valokynä täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Tuosta ajasta Touche Éclat on kulkenut omassa meikkipussissani  yli 20 vuoden ajan. Se on pitkä taival ja kertoo siitä, että tässä on tuote, josta minun olisi kamalan vaikea enää luopua. Vaikka kyseessä on ikoninen tuote, minua on hieman viime aikoina huvittaneet useat amerikkalaiset tubettejat, jotka eivät tunnu tajuavan, että tämä EI OLE peitevoide vaan valokynä, joten käyttötarkoitus on hieman erilainen. Sitten he samaan syssyyn haukkuvat, että tuote ei ole heidän suosikkinsa, no ei varmasti, kun käyttötapa on väärä. Olen edelleen ihmeissäni siitä, että esim. jonkinlaisena kauneusguruna pitäväni Tatikaan ei tajua, mikä tämän idea on. :D Katsokaa vaikka tämä video, alkaen kohta 7.20 niin näette miten tätä ei ainakaan kannattaisi käyttää, jos ei teillä sitten ole supersileät silmänaluset. Toki voitte, mutta se ei ole tämän tarkoitus, koska niin kuin sanoin, valokynä EI OLE peitevoide silmien alle (toisissa valokynissä voi olla enemmän pigmenttiä, että tämä saattaa onnistua), mutta tämän ei ole tarkoituskaan peittää tummia silmänalusia vaan tuoda sellaista hienoa hädin tuskin huomattavaa valoa kasvoille. Voin luvata, että tuolla tyylillä tämä on päivän mittaan takuulla helposti juonteissa ja vieläpä korostaa silmäpusseja. Itseasiassa valokynää ei missään nimessä kuuluisi levittää alaripsirajaan, koska juuri se korostaa niitä silmäpusseja, jos teillä sellaiset on, vaan kynää pitäisi varovasti lisätä sen pussin alle tummimpaan kohtaa häivyttämään sitä juonnetta, joka siihen alle syntyy. Itse laitan valokynää, poskipäille, amorinkaarelle, kulmaluulle ja nenän varteen. Jos teillä on juonteet nenänpielissä, myös niitä saa valokynällä häivytettyä. Valokynää käytetään aina meikkivoiteen päällä, mutta puuterin alla, sillä puuteri kiinnittää tuotteen.


MAYBELLINE THE COLOSSAL BIG SHOT

Jee pitkästä aikaa ripsiväri joka on jokin muu kuin 38 ja pysyy silmissäni suttaamatta tuntikausia. Ehkä 8-10 tunnin jälkeen, saattaa jomman kumman silmän alla olla pientä tummentumaa, mutta sen saa helposti sormella varovasti pyyhkimällä pois. Mascaraa voi huoletta kerrostaa, eikä se paakkunnu, kunhan muistaa, että se ei pääse kuivumaan kerrostamisen välissä. Harja on tässä todella näppärän kokoinen ja sillä on helppo levittää tuote ripsiin. Massa on heti alusta asti sopivan paksuhkon tuntuista, eikä vetistä, joka helpottaa levittämistä. Ihan täydellisenä tämä ei itselläni taivutuksia säilytä, mutta lopputulos on sen verran tuuhea ja vakuuttava, että olen valmis antamaan sen anteeksi. 


LANCÔME LA VIE EST BELLE BOUQUET DE PRINTEMPS

En tiedä mitä Lancômen tuoksukehittelyssä puuhataan, mutta pari viimeisintä flankeria La Vie Est Belle -tuoksuista ovat osuneet suoraan tuoksuhermooni. Näiden kahden perusteella olisin melkein valmis sanomaan, että Lancôme taitaa tällä hetkellä tehdä markkinoiden parhaimpia uusi versioita ikonisista tuoksuista. Siitä todisteena mm. erittäin onnistuneet versiot Trésorista. Myös La vie Est Belleissä  kaikki ovat yksilöitä, eivätkä vain toisintoja edellisistä. Käykääpä joskus tuoksuttelemassa kaikki sarjan tuoksut, ne eroavat hyvinkin paljon toisistaan, mutta silti ne ovat jollain tavalla kuitenkin tunnistettavissa saman perheen jäseniksi. Laadusta ei ole tingitty, sillä Lancômen flankerit eivät ole mitään iholta sekunnissa haihtuvia tuotoksia vaan laadukkaita tuoksuja, jotka pysyvät iholla tuntikausia. Tänä keväänä ilmestynyt uutuus Bouquet Printemps on ehkäpä kaikista erilaisin La Vie Est Belle. Se on voimakkaan kukkainen, mutta kukkaisuutta on hieman pehmennetty hedelmäisen makeilla häivähdyksillä. Iholle kuivuessaan siitä tulee pehmeä ja jopa vaniljainen, vaikka tuoksu ei vaniljaa sisälläkään. Tuoksu avautuu makealla päärynällä ja kirpeällä bergamottiuutteella. Tuoksun sydämessä hienostunutta kieloa, appelsiininkukkaa ja jasmiinia. Pohjatuoksu on ylellinen iiristä ja itämaista patsuliuutetta. Tuoksun kesto omalla ihollani on 12 tuntia, tuoksu on voimakas, joten yksi suihkaus riittää pitkälle.


GIORGIO ARMANI ARMANIPRIMA DAY-LONG SKIN PERFECTOR TROUBLE ZONES

Olen ollut niin ihastunut täällä blogissakin aiemmin vilahtaneisiin ArmaniPriman primereihin (täällä ja täällä), että olihan minun päästävä testaamaan sarjan kolmaskin tuote, eikä sekään pettänyt. Day-long skin perfector trouble zones on seerumimainen primer. Sitä levitellään niille ihoalueille, joissa halutaan hillitä kiiltoa. Itse laitan tätä t-alueelle, mutta rasvoittuvan ihon omaava voi laittaa huoletta koko kasvoille. Koostumus on kivan raikas ja imeytyy ihoon hetkessä. Tuoksu on miedon kukkainen. Tämä tekee hyvän tartuntapinnan meikille, joka ei kuitenkaan ole liian tahmea. Olen huomannut, että t-alue ei ala tätä käyttäessä kiiltelemään ollenkaan niin nopeasti kuin yleensä, lisäksi meikki pysyy todella kauniina paikoillaan koko päivän. Varsinkin seerumimainen koostumus on näin kesän tullen ollut jotenkin ihanan kevyt, kun vertaa tätä balmimaiseen Glow-on moisturizing balmiin, jota käytin koko talven ahkerasti. Luulen, että tämä tuote ohittaakin balmin kesäkäytössä.


LUMENE NORDIC GLOW ENHANCER

Lumenen kevään uutuus on voidemainen korostuote, joka on pakattu näppärään puikkoon. Kaksipäisessä puikossa on tarkoituksena se, että toisella puolella saa iholle utuista hienostunutta hohtoa ja toisella taas intensiivistä valoa. Kuvassa molemmat päät näyttävät todella samanlaisilta, mutta luonnossa utuista hohtoa tuova pää 1. on jotenkin aavistuksen kevyempi ja kuultavampi sekä "märemmän" näköinen, kun taas 2. on nimensä mukaan intensiivisempi, jälki on jopa metallinen ja "kuivempi". Sävy on kuitenkin sama molemmissa hieman kultainen, mutta ei kuitenkaan liian lämmin, joten se sopii mielestäni useille eri ihon sävyille. Koostumus on todella pehmeä ja helposti levittyvä. Mahtava tuote kesällä, kun haluaa pitää meikin kevyenä ja simppelinä. Miinusta annan kuitenkin tuoksusta, tässä on sellainen hieman pistävä haju. Ei todellakaan mikään hedelmäinen tai kukkainen, omaan nenääni pistävä jopa rautainen. Onneksi se kuitenkin häviää hetken päästä levityksen jälkeen, eikä näin ollen haittaa, jos tuotetta levittää amorinkaarelle nenän alle. 

Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?


*ArmaniPrima oma, muut PR-näytteitä, saatu blogin kautta.





  1. Kiitti vinkistä, täytyy käydä katsastamassa tuo Lumenen hehkutuote, haluan lämpimän sävyisen sellaisen. Niin monesta jää hopeinen, jopa harmaa "alien"-sävy kasvoille, ei kiitos niille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on selvästi lämmin, kuvastakin huomaa hyvin, ettei ole hopeinen tai harmaa. Joten jos lämpimäänt taittavaa, mutta suht neutraalia highlighteria etsii niin tää on loistava. Mutta suosittelen nuuhkaisemaan sitä testeripuikkoa jos sellainen on, koska tuoksu on aika yllättävä. :)

      Poista
  2. Mua on kanssa huvittanut tuo, kun porukka ei ymmärrä valokynän tarkoitusta :D Maybellinen ripsari toki kiinnostaa, mutta mahtaakohan sitä saada vedenkestävänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tajua, Tati on kuitenkin vanhempi, joten jotenkin kuvittelin, että edes hän tietäisi, mutta ei. :D Maybellinea on myös vedenkestävä versio, omilla sivuilla sitä ei näy, mutta kannattaa katsoa kaupasta, koska itsellä on ainakin PR-näyte siitä. :)

      Poista
  3. YSL valokynää käytin jossain kohden vuosia, nyt se on hieman taas jäänyt unholaan, mutta ehdottomasti tuollainen upeus le versio houkuttaa heti taas hankkimaan. :)

    Lancomen tuoksut ovat todellakin yksilöitä, eikä toistensa kopioita, joten siksi itsellä meni jo hieman sekaisinkin yhdessä kohti nuo La Vie Est Belle tuoksut, että mikä se olikaan suosikkini, mutta onneksi pystyi taas "kilauttamaan kaverille" eli sulle. <3 Olen hurmuna Tresor La Nuit Eau de Toiletteen, vaikka muille Tresoreille en ole aiemmin syttynyt. :)

    Ihanaa päivää Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan näitä vuosittain ilmestyviä LE-versioita. En edes muista milloin viimeksi olisi ollut isellä sellainen normikynä. :)

      Se on ihan normaalia, että noissa menee sekaisin, koska niitä on sen verran monta tällä hetkellä markkinoilla.

      Aurinkoista päivää Tiia! <3

      Poista
  4. Mä olen huomannut saman ilmiön, ettei kaikki tubekuningattaret ole sisäistäneet valokynän ideaa;) Käytin (muistaakseni) Lumenen valokynää joskus ennen muinoin, mutten nähnyt sillä loppujen lopuksi suurempaa lisäarvoa, kun taas sisareni oli vuosikausia valokynän suurkuluttaja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on myös joskus ollut Lumenen kynä, mutta se ei silloin tuonut kyllä sellaista heleyttää kun tää YSL. Olen kokeillut myös Guerlainit, Chanelit ja Diorit, mikään niistä ei ole yhtä hyvä kuin YSL. By Terryn haluaisin kokeilla, koska senhän on kehitellyt sama ihminen, joka kehitteli YSL:n valokynän.

      Poista
  5. Haha, ehkä tässä on havaittavissa sukupolvien välinen ero tuon valokynän kanssa 😄 "jonnet ei vaan tajuu" 😆 Mutta siis, valokynää ei ole kyllä vuosiin löytynyt meikkipussistani, mulla on korostustuotteet korvanneet sen. Tää YSL:n kynä pitäisi kyllä ihan yleismeikkisivistyksen nimissä tsekata! Ihana pakkauskin vielä. Lumenen kynä kuulostaa kans tosi mielenkiintoiselta 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut Tatihan on reilusti yli kolmekymppinen (muistaakseni lähempänä 35), siksi musta on hurjaa katsoa, kun väärinkäyttää valokynää. :D Se on useammassa videossa kertonut ettei tykkää siitä, no ei kait... :D

      Poista
  6. Mä en ole koskaan käyttänyt valokynää. Varmaan just sen takia, että siitä usein sanotaan miten sitä ei pidä käyttää :D. Vaikka katsoisin ohjeet, niin pelkäisin sohivani sitä aivan väärin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä oikeastaan voi laittaa väärin, ainoastaan toi koko silmänalusten kuorutus voi olla katastrofi, muuten vain laittaa samoihin kohtiin mihin laittaisit highlighteriakin. :)

      Poista
  7. Ripsarista pidän itsekin, hyvin pysyi ripsillä, vaikka muuten käytänkin aina vedenkestävää versipta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin pysyy, tekee myös ihan mahtavaa jälkeä. :)

      Poista
  8. Pitäisi kyllä ryhdistäytyä tuon valokynän kanssa. Ihan on käyttämättä koska pelkään just väärin laittamista :D tuo Maybellinen ripsari oli jees, tosin itse koin massan olevan kuivakkaa eikä tämä kestänyt kuin pari kuukautta käytössä. Eli silloin kun ne saatiin, avasin heti ja loppui jo pari viikkoa sitten ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et voi laittaa väärin, kun vaan pistät samoihin kohtiin kuin higlighteria. :) No kylläpä sulla loppui nopeaan, olisko joku maanantaiversio? :o

      Poista
  9. Hah, ihmettelin muuten samaa tosta Tatin videosta!
    Ja Maybellinen ripsari on kyllä yllättynyt todella positiivisesti! Mä onnistun sotkemaan lähes poikkeuksetta ripsiväriä luomille, mutta jotain maagista tossa harjassa vissiin on, kun ton kanssa ei ole tullut sotkettua kertaakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihmettelin, kun se aiemmin on sanonut, ettei tykkää ja onhan se ihan normia, että ihmisillä on erilaisia suosikkeja, mutta sitten kun näin miten Tati käyttää valokynää, niin en kyllä ihmetellyt, miksi ei pidä. :D

      Sama, mullahan on silmät aika syvällä, mutta tolla ei saa yläluomea sutattua levittäessä. :)

      Poista
  10. Mä oon seurannut Tatia jo pitkään, mutta toi on mennyt multa kokonaan ohi! Oon ihan yhtä häkeltynyt, kuin säkin, miten hän ei osaa käyttää valokynää oikein :D Luulisi, että hän juuri osaisi sitä käyttää, kun on pidempään jo alalla ollut...

    Kivoja suosikeita, jotka ovat minulle aika vieraita. Lumenen korostuspuikko on kiinnostava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, eikös se kauneuskonsulttina ole toiminut ennen tube-uraansa? Mietin, että onko ihmiset vaan tossa baking-vimmassaan unohtaneet mikä käyttötarkoitus valokynällä oli. Varsinkin YSL:n kynä on enemmän sellainen valoa tuova, ei mitenkään hirmu pigmenttinen, eikä se sovellu mitenkään silmien alle noin käytettynä, joku pigmenttisempi ja enemmän peitevoidetta muistuttava valokynä voisi vielä jotenkin toimiakin. :D

      Poista
  11. Minäkin olen käyttänyt YSL:n valokynää varmaan 15 vuotta. En olekaan nähnyt tätä juhlamallia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, sillä on oikeasti hurja määrä uskollisia käyttäjiä. Jotenkin ei vaan enää osaa olla ilman. :)

      Poista
  12. Niina/ Oh so many reasons31. toukokuuta 2017 klo 0.06

    Toi ripsiväri taitaa lähteä kokeiluun :) Hehkutan aina Lancômen Hypnôsea, mutta olisi kiva löytää hyvä edullisemman hintaluokan ripsari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on loistava, suosittelen. Mulla kaikki Lancômet suttaa, Monsieur Bigiä en ole vielä kokeillut, toivon, että pysyy. :)

      Poista
  13. Heh, huvitti tosiaan hieman tuo video 😊 Turhaan lopetin aikoinaan valokynän (YSL) käytön ku luulin et käytin sitä väärin... No, nyt on tullu tosiaan highlighterit tilalle 😍 Mulle varmaan tekis käynti optikolla poikaa, ihmettelin mitä ykkös- ja kakkospäätä sä tarkotit tossa Lumenen korostekynässä 😂 Ostaessa sitä pohdin kyllä et miten ihmeessä mä erotan ne päät toisistaan... 🤓

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin tosiaan kun valokynät tuli, ei ollut highlightereita, tai no ei sellaisia käytettyä. Mitä ikääntyneempi iho sen enemmän musta hyötyy valokynän käytöstä. :) Onneksi siinä puikossa on numerointi niin erotat. LOL

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives