Kjaer Weis

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Kuvaoikeudet: Hannamari Rahkonen

Mitäpä olisi arvontaviikko ilman meikkejä. Tällä kertaa halusin viikolle mukaan luksusluokan luonnonkosmetiikkaa. Kjaer Weis oli itselleni selvä valinta. Muistatte varmaan Kjaer Weisin Highlighterin Vuoden Parhaat 2014 -postauksesta ja Mascaran Maaliskuun parhaat -postauksesta? Ei ihme, että halusin molemmat tuotteet arvontapakettiin mukaan. 

Tanskalaissyntyisen nykyään New Yorkissa asuvan meikkitaitelija Kirsten Kjear Weisin luoma luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja loistaa muiden keskeltä punaisine kierrätyspahveista tehtyine kuorineen. Niiden sisältä paljastuu ylellisiä hopeisia korumaisia pakkauksia, joihin kaikkiin on saatavilla täyttöpakkauksia. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan seftifikaatti CCPB.

MASCARA

Olen miljoona kertaa kertonut täällä siitä miten hankala minun on löytää ripsivärejä lukuunottamatta 38-mascaroita, jotka pysyisivät silmissäni. Muista brändeistä olen pari tuotetta löytänyt, mutta pysyvä luonnonkosmetiikan ripsiväri on ollut utopistinen ajatus, vaikka olen vuosien saatossa testannut jopa jokaisen iHerbissä myytävän mascaran. Kjaer Weis pysyy, se kestää itselläni jopa pienen tihkusateen ja kosteuden leviämättä, mutta vesiliukoinen mascara on äärimmäisen helppo puhdistaa pois. Mascaran harja on myös makuuni, se on siro ja harjaosa on kuminen, joten sillä pääsee helposti myös nurkkaripsiin käsiksi. Jännintä on, että tämä ikääkuin irtoaa pestessä pois samaan tapaan kuin kolmekasit eli paloina, joten silmien alle ei tule suttua. 

Kuvaoikeudet: Hannamari Rahkonen

HIGHLIGHTER

Highlighter on Alluren Award Winner vuodelta 2014, eikä suotta. Vannotin vuosia, että legendaarista Benefitin High Beamia parempaa Highlighteria ei ole, kunnes tutustuin tähän Kjaer Weisiin. Tuote sisältää pehmentävää manteliöljyä ja kosteuttavaa manteliöljyä sekä A-vitamiinia joka suojaa ihoa, joten muun hehkun lisäksi tämä tekee hyvää myös iholle. Koostumus on silkkistä ja tuotetta on helppo levittää korkeisiin kohtiin: kulmaluulle, poskipäille, amorinkaarelle... Ylellinen painava rasia on sellaista luksusta, jota toivon jokaisen joskus kokevan. 

EYE SHADOW CLOUD NINE

Kjaer Weisin luomiväreissä on silkkisen hieno koostumus, joten ne levittyvät luomelle tasaisesti. Pigmenttisiä sävyjä on helppo kerrostaa ja luomivärejä voidaan käyttää kuivana tai kosteana. Arvontapakettiin valitsin sävyn Cloud Nine, joka on vaalein sävy Kjaer Weisin luomiväreistä. Shampanjansävy sopii hyvin pohjasävyksi luomelle, mutta tätä voi käyttää myös highlighterina. 

Kuvaoikeudet: Hannamari Rahkonen

Muistuttelen vielä, että Jolien alennuskoodi on voimassa vielä tämän viikon 7.12 asti. Syöttämällä kassalla koodin KEYWORDLOVE saatte Webshopin tuotteista -10%. (alennus ei koske Kjaer Weis, Pai, May Linströmin -tuotteita eikä lahjakortteja) En hyödy koodin käytöstä, joten se on vain teidän iloksenne.

ARVONTA:


Arvontaan osallistut kertomalla kommettilaatikkooni luonnonkosmetiikan suosikkituotteesi. Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoitteesi, että saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyden. Jos et halua jättää sähköpostiosoitettasi näkyviin, voit osallistua laittamalla sähköpostia osoitteeseen hakusanarakkaus@gmail.com. Laitathan viestin otsikoksi Kjaer Weis -arvonta. Osallistumisaikaa on vain huomiseen to 3.12 klo 12.00 asti. Voittajan arpoo random.org ja voittajalle ilmoitan asiasta sähköpostitse. 

Aputonttuna arvonnassa toimii Jolie. Kuvat Jolien luvalla, kuvaoikeudet Hannamari Rahkonen.



  1. Hmm, suosikki on varmaan vähän tylsä, mutta sanon Estelle & Thildin käsivoide. Se on konttorirotalle sopivan kevyt, ei tahmaa eikä sotke papereita, mutta riittää kosteuttamaan pitkin päivää. Plus purkki on nätti työpöydällä!

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä lempparit on naamiot. Meikkien puolelta ei ole niin paljoa kokemusta.

    dioriinablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Madaran puhdistusvaahto :)
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Olet saanut aivan mielettömiä tuotteita arvottavaksi! Näitäkin olen toivonut pääseväni kokeilemaan. En ole sinäänsä kiinnostunut luonnonkosmetiikasta itseisarvona ja siksi on vaikea muistaa, mitkä tuotteeni on tätä kategoriaa. Tuotteiden toimivuus ja ekologisuus on minulle tärkeämpää (esim. jätteiden määrä, mikromuovit, päästöt). Mutta suosikkiparfyymini taitaapi olla luonnonkosmetiikkaa: Sabe Masson. Aivan ihania! msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Luonnonkosmetiikan suosikko on Patykan Huile Absolue öljy, ihan parhautta! kynsipollo@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Mä en itseasiassa taida omistaa mitään luonnonkosmetiikkaa, vai kuuluuko Lily Lolo tuohon kategoriaan? Osallistun siis. katikait(at)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Suosikkini on MADARA Brightening AHA peel mask! Toimii :)
    hanna8201@luukku.com

    VastaaPoista
  8. Tämän hetkinen suosikki on Laveran Sensitive roll-on
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Tällä hetkellä suosikkini on kotimaisen luonnonkosmetiikkamerkin, Joy of Finlandin, Liposomi C Seerumi. On parantunut ihoni kuntoa! :) piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  10. En ole juuri käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, joten suosikkituotetta ei ole. Olisi kyllä kiva tutustua tarkemmin!

    rahikainennina [at] gmail.com

    VastaaPoista
  11. Oma luonnonkosmetiikan suosikkituotteeni on Dr. Hauschkan Limited Edition luomiväripaletti (Stones). Todella käytännöllinen häivytys/varjostuspaletti jokaiselle.

    sähköposti kahvimaitoa( a ) g m a i l piste com

    VastaaPoista
  12. Olisipa niin mahtava kokeilla tätä merkkiä! Mun suosikki on tällä hetkellä varmaan Cattier Parisin öljyputsari :)

    VastaaPoista
  13. Luonnonkosmetiikka jota voi löytää apteekista tai hyvinvarustelluista marketeista,ei erityistä suosikkia(esim.Idun). sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Luonnonkosmetiikan meikkejä ei ole juuri tullut testailtua, mutta kaikki shampoosuosiklini ovat luonnonkosmetiikkaa. Tällä hetkellä käytössä edullinen, mutta toimiva utekram(?)in brown sugar shampoo (:
    Sanni.riekki ät student.tut.fi

    VastaaPoista
  15. Suosikki taitaa tällä hetkellä olla Pain ruusunmarjaöljy ja NYR:n maitomainen puhdistus :)
    - Papayana, shine89_@suomi24.fi

    VastaaPoista
  16. Olen vielä kohtalaisen keltanokka luonnonkosmetiikan suhteen, mutta mitä enemmän sitä käyttää niin sitä enemmän siihen "koukuttuu" :D Jos joku pitäisi nostaa ylitse muiden niin ehkä se tällä hetkellä olisi tuo postauksessakin (http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/11/lavera-body-scrub-body-lotion.html) hehkuttamani Laveran Smoothing Body Scrub - tämä on niin syötävän herkullisen tuoksuinen ja ihosta tulee kuorinnan jälkeen ihanan pehmoinen :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  17. KW-tuotteilla on jännän näköiset pakkaukset. :)
    Tällä hetkellä luonnonkosmetiikkasuosikkini on Laveran Basis Sensitiv käsivoide.
    backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  18. Luonnonkosmetiikan suosikkini oli pitkään Korresin Alpine Herbs voide (joka poistui tuotannosta, surku!), tätänykyä paikalle ehkä pääsee Madaran AHA kuorinta.

    ameochi (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  19. Omat suosikkini olen löytänyt Madaralta ja Estelle&Thildiltä, suosikkivartalovoiteeni on Madaran moisturising lotion ja kasvovoiteissa suosin Estelle&Thildin BioCalm sarjaa :)

    -JossuK
    johak(at)netti.fi

    VastaaPoista
  20. Olen löytänyt luonnonkosmetiikasta useitakin suosikkeja, varsinkin ihon- ja hiustenhoidon puolelta. Muutamia mainitakseni luonnonkosmetiikasta löytyy aivan mahtavia kasvoöljyjä esim. Pain Rosehip oil ja tällä hetkellä käytössä oleva Willow Organic Beautyn Super oil serum. Hiustenhoidossa suosikkeja on ollut mm. Rahuan shampoo ja hoitoaine, Santen hoitoaine sekä Giovannin kosteuttava shampoo ja hoitoaine. Luonnonkosmetiikan meikit ovat vielä vähän tuntemattomampia, joten näitä olisi kiva päästä testaamaan. :)

    emmi.tolonen (at) netti.fi

    VastaaPoista
  21. Hankala sanoa yhtä suosikkia, mutta kyllä KW:n meikkivoide on yksi niistä :) Ei vitsi tää olis ihana voittaa, tuota Highlighteria oon himoinnut <3

    Misspiggyspearls(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. suosikkini on madaran aha-kuorintanaamio!

    tipdsa (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  23. Nyt on sellainen arvonta, johon on ihan pakko osallistua - jo tuon punaisen pakkauksenkin takia.
    Ja tämän hetkinen suosikki luonnonkosmetiikassa on vasta testissä oleva, mutta nyt jo vakuuttanut DAVVI Natural Lift Restorative Facial Cream - sopii minun iholleni täydellisesti:)

    VastaaPoista
  24. Laveran kasvorasva on suosikkini! :)

    optimismia(at)gmail.com

    VastaaPoista
  25. En osaa sanoa luonnonkosmetiikasta täysin kun ei ole kokemusta mutta käytän foreverin meikkejä ja ne kasvattaa aloe veran luonnonmukaisesti ja se on niissä meikeissäkin pohjana. niiltä suosikkini on ,, ripsiväri joka erottelee ripset niin hyvin ettei tarvitse ripsiharjaa. Toinen suosikki on creme to powder meikkivoide joka nimensä mukaisesti on voide joka muuttuu puuterimaisen mattaiseksi ihon pinnalla joten ei tarvitse enää puuteria päälle. Jos jostain joskus löydän sellaisen ripsivärin mikä on vähän kun pala johon sitä harjasosaa hanvataan että saa sen värin. Ennen vanhaan oli näitä ja ne kestää tosi pitkään. Sain joskus äidiltäni sellaisen, mutta niitä ei ole enää mistään löytynyt.

    VastaaPoista
  26. Ihana arvonta! Todellakin mukana :) Mulla ei ole vielä mitään kokemusta Kjaer Weis-tuotteista, mutta tekisi kovasti mieli tutustua. Mutta apua, aivan mahdotonta nimetä VAIN yksi luonnonkosmetiikan suosikkituote. Niitä on mulla niiiiiin paljon, kun ihonhoidossa luonnonkosmetiikka on mulla se ykkönen. Jolien maahantuomista merkeistä tuli kuitenkin ensimmäisenä mieleen Iroisien BB-voide. Se on huippu! <3

    VastaaPoista
  27. ihan kamalaa sanoa, että en taida käyttää mitään luonnonkosmetiikkaa. näistä olisi siis hyvä aloittaa!! ruutgronholm@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Niin kamalaa kun se onkin, en ole testannut vielä luonnonkosmetiikkaa! Joitain tuotteita ihonhoitoon olen testannut, mutta meikkejä en vielä Nytpä olisi hyvä aika testata! @: cerppa@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, mutta lompakko ei ole antanut periksi, että olisin päässyt niitä laajemmin testaamaan. Kjaer Weis vaikuttaa kertomasi perusteella erittäin lupaavalta. :) punapeippo(at)luukku.com

    VastaaPoista
  30. Ihania tuotteita! Itselleni paras luonnonkosmetiikan tuote on tällä hetkellä Lily Lolo mineraalipuuteri. Laveran kasvovoiteet ovat myös huippuja hinta-laatu suhteeltaan sekä saatavuudeltaan.
    tanjamariakoskinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  31. Käyttökokemukseni luonnonkosmetiikasta ovat hävettävän vähäiset, niinpä en osaa mitään suosikkia nimetä.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Madaran Pihlaja Daily Defence -monitoimivoide.
    pokkaritaivas(a)gmail.com

    VastaaPoista
  33. Upea arvonta! Itse olen käyttänyt Dr Hauschan meikkejä ja tykännyt kovasti :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Ehkäpä Madaran aha kuorintavoide. Suosikki vaihtelee. Meikkejä käytän vähän ja nyt olen luopunut ripsiväristä, koska luonnonmukaisista ei ole löytynyt kunnollista. Vinkkisi tuli siis minulle kuin tilauksesta! eeva ät tintti.net

    VastaaPoista
  35. Dr Hauschan tuotteet

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  36. Madaran syväpuhdistusvaahto on nyt käytössä. Ihana arvonta!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  37. Madaran tuotteita olen käyttänyt ja on myös sertifioitu merkki.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Itse olen vasta vähän aikaa sitten siirtynyt varsinaisesti haalimaan myös luonnon kosmetiikkaa varastoon.
    Nyt ihastusta on herättänyt Laveran kookos&vanilja vartalovoide. Flow:n shampoopala on myös osoittautunut loistavaksi ja Lily Lolon mineraalipohja on ollut käytössä jo useamman vuoden ( taitaa olla se luottotuote <3 )

    liinaharja@saunis.net

    VastaaPoista
  39. taas niin ihanat palkinnot, etten voinut edes kovin tarkkaan katsoa ettei tulisi liian kova hinku saada itselle :D käytän tosi paljon luonnonkosmetiikkaa joten yhtä lempparia on vaikea valita. melkein haluaisin sanoa aubreyn hoitoaineen mutta sanoin sen jo eilisen arvonnassa joten koitanpa keksiä jotain muuta. ehkä aubreyn kasvovoide normaalille iholle. en ole varma, onko aubrey sertifioitua luonnonskosmetiikka (kyllä kai?) mutta sen tuotteet ovat aivan huippuja.

    mila_cyan(miukumauku) hotmail(piste)com

    VastaaPoista
  40. Oma suosikki on Signe Seebidin kylpyvoidesydämet. Kylpyyn tarkoitettuja kosteuttavia ainesosia sisältäviä palleroita siis :-) emminum at gmail.com

    VastaaPoista
  41. suosikkini on etanavoide
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
  42. Wau, nyt on kyllä niin mieletön paketti että on pakko osallistua! Noissa on kyllä mahdottoman upeat pakkaukset.

    Oon käyttänyt tosi vähän luonnonkosmetiikkaa, mutta kaksi suosikkia tulee heti mieleen: Laveran appelsiini-vartalovoide sekä Zuiin kulmakynä.

    winditup.blog (at) gmail.com

    VastaaPoista
  43. Pakko myöntää kosmetologiopiskelijana etten omista yhtäkään luonnonkosmetiikan tuotetta. Näistä olisi siis mainio aloittaa!
    katrisirvio@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Madaran puhdistusmaito!

    tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
  45. Mia Höytö - kaikki tuotteet, Absolution- sarjan misellivesi, kosteusseerumi, meikkipohja, Ekopharman Aloe Vera shampoo ja hoitoaine, Farfallan muotovaahto, Organic Essence deodorantti sitruuna-teepuu-minttu, Zuii poskipuna ja BOHO luomiväri, aurinkopuuteri ja huulipuna. Ja aivan varmasti unohdin jotain. Erikseen haluan mainita vielä Humble Brush-hammasharjan, joka maatuu kokonaan.
    Näitä palkintotuotteita olen ihastellut pitkään, ovat vain olleet ulkona mun budjetista. Aivan ihania ovat.

    OutiS
    outipistesaariahoätgmailpistecom

    VastaaPoista
  46. heippa :)

    minun suosikkejani ovat Jurlique, Madara ja meikkiuutuutena nyt zao - meikit :)

    peraltuu@gmail.com

    VastaaPoista
  47. En ole koskaan käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mutta herkkä ihoni olisi varmasti mielissään :)
    tiina.ketonen@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Nyt oli pakko osallistua arvontaan, koska olen himoinnut juuri noita Kjaer Weisin ripsiväriä ja highlighteria useamman kuukauden! Itselläni on useita luonnonkosmetiikkasuosikkeja. Olen aivan rakastunut AHA-happokuorintoihin! Supermoodin Youth Glo Luxury Peel -kuorintavoide on aivan loistava ihon kirkastaja ja heleyttäjä. Ja mikä parasta Supermood on suomalainen luonnonkosmetiikkamerkki!

    tiia.nivakoski@luukku.com

    VastaaPoista
  49. Täytyy myöntää, ettei luonnonkosmetiikka ole mulle kovin tuttua, Olisi kuitenkin mukavaa päästä testailemaan näitä tuotteita!

    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. Benecos poskipuna Coral :)
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  51. Vaikea päättää, mutta sanon että juuri nyt lemppari luonnonkosmetiikkaa tuote on Manuka Honey Mask Antipodesilt. Mahtava :)

    geriths(at)gmail(dot)com

    VastaaPoista
  52. Voihan ihanuus, mikä palkinto! Suosikkituotteeni on niinkin tylsä kuin Pur aloen aloegeeli, jolla saa imeytettyä seerumit ja öljyt ihoon hyvin. Myös Dabban kasvovesi ja Zuiin meikit ilahduttavat päivittäin.
    Pirre.autio@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Luonnonkosmetiikan luottotuotteitani ovat Madaran puhdistusvaahto, ruusunmarjaöljy (tällä hetkellä käytössä Trilogy) ja Zuiin Mango-poskipuna.
    mhakka10@welho.com

    VastaaPoista
  54. Luonnonkosmetiikasta suosikkeja on naamiot :) maiju.hyyrylainen@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Apua, pitääkö valita yksi paras? Nyt on hankala! Lily Lolon mineraalipohja, siihen tulee aina palattua :) charmingnails@suomi24.fi

    VastaaPoista
  56. Madaran puhdistusvaahto oli kiva, juurikaan ei ole kauheasti luonnonkosmetiikkaa itsellä ollut

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Ehkäpä Laveran koko Basis sensitiv-sarja, tykkään höpönä niiden tuoksusta plus toimivat itsellä vallan mainiosti :-)

    taika.sariola (at) gmail.com

    VastaaPoista
  58. Superihana arvontapalkinto, näitä todella himottaisi päästä testaamaan! Multa kans ääni Madaran AHA Peel Maskille, on todellakin tehokas, en käytä rakeellista kuorintaa enää ollenkaan vaan luotan tähän. Muita lemppareita ovat Hauschkan Puhdistusvoide, Laveran Firming-sarja sekä Estelle&Thildin Age Control Serum ja Repairing Oil Complex. krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Oma suosikki on marraskuun loppuneet postauksessa esiintyvä Madaran koivu & merilevä -saippua.

    lifeanddisasters (a) gmail.com

    VastaaPoista
  60. Olen ollut huono käyttämään luonnonkosmetiikkaa, mutta eilen ostin erään kuivaöljyn joka ihastuttaa suuresti, Ahava merkiltään. Aivan ihana tuote korppunahkalle! Luetaanko tämä luonnonkosmetiikaksi?
    mussuha@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Nolouden puna poskilla myönnän, etten ole vielä testannut luonnonkosmetiikkaa, joten ei ole lempparia -vielä. Siispä mukaan arvontaan onnea kokeilemaan ;)
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  62. Madaran tuotteet, erityisesti puhdistusvaahto :) saana.rajala@helsinki.fi

    VastaaPoista
  63. Luonnonkosmetiikan suosikkejani ovat Madaran ihoöljyt sekä Laveran My Age silmänympärysvoide, joka sopii kuiville ja herkille silmänympäryksilleni. Kjaer Weisin tuotteista olen haaveillut.
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  64. No voi apua, minkä mä nyt valitsen! :o Pitää kaivaa oma suosikkilista eteen :D Hmm.. voisin vastaa et Hurraw!-huulivoiteet ja se toissapäivänäkin arvonnassasi mainitsemani Dr. Hauschkan sitruuna-sitruunaruohovartalovoide :) Mut ei ne tähän nyt varmasti loppuis.. luonnonkosmetiikka <3
    neitiminttukihara@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Oi, oi. Etenkin tuo highlighter kiinnostaa kovasti! AIka vähän olen luonnonkosmetiikkaa käyttänyt, mutta esim. madaran pihlaja-voiteesta olen tykännyt paljon! :) stigaba(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  66. Mahtava arvonta! Luonnonkosmetiikan suosikkituotteeni.... Tää on paha! No, ehkä mineraalimeikit, koska siitä kaikki minulla oikeastaan lähti. :)

    VastaaPoista
  67. Suosikkini on Madaran puhdistusvaahto.
    nittanne(at)gmail.com

    VastaaPoista
  68. Oi, mikä palkinto! Mä sain tänään ekan oman, KW:n ripsarini, huomenna testaus. :) Tuo highlighter voisi olla kiva kans.

    En kyl oikein osaa sanoa parasta tuotetta... Tällä hetkellä Nafha on ollut suosikki, puhd. kasvovesi mm., Neal's yard remediesin Beauty balm on aikas ihana tuote.

    ulpustiina@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Enpä oikeastaan oo päässy tekemisiin luonnonkosmetiikka tuotteiden kanssa joten en osaa lempparia sanoa, mutta kiinnostusta on kyllä :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  70. Onpa ihanat palkinnot!Luonnonkosmetiikan saralla olen vielä matkani alussa.Varsinaista suosikkia ei vielä ole mutta öljyt (aprikoosi,Moringa,avokado)tuntuvat hyviltä. Kasvovoiteista kokeilussa on Sibu Beautyn tyrnikasvovoide.Värikosmetiikkaa en ole vielä kokeillut.
    Markimta@outlook.com

    VastaaPoista
  71. Suosikkini on hauskan kasvovesi. <3
    Ihana palkinto :)
    Marjo.kiilavuo@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Olisin minäkin madaran naamion maininnu vaan ei taida olla luonnonkosmeetiikkaa..?

    VastaaPoista
  73. Olisipa ilo ja onni, jos tuo onni osuisi kohdalleni:) Minullakaan ei tahdo ripsarit pysyä sitten millään!
    mysteriousmx3@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Noin kuukausi sitten lanseerattiin uusi luonnonkosmetiikkasarja Davvi ( http://www.davvibiocosmetics.com/davvi-cosmetics ), jonka tuotteista ihastuin silmänympärysgeeliin. Aivan loistava! Sarjassa ei vielä ole kuin 4 tuotetta (2 naisille ja 2 miehille), mutta uusia tuotteita ollaan kehittelemässä koko ajan. Suosittelen!

    jenna.posio(at)gmail.com

    VastaaPoista
  75. Oijoijoi, ihana arvontapalkinto! KW on kyllä ihana, tuo kuultovoide eritoten kiinnostaa ^_^

    Mutta niin, mun suosikkini on kasvovedet. Essen kasvovesi on aikas ihana :)

    salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Apple & Bears bodysilk vartalovoiteet ovat ihania! Kosmetiikka ei ole vielä vakuuttanut... laureatelle@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Mahtava arvonta taas! :) Tykkään esimerkiksi Laveran vartalo- ja käsivoiteista, mutta yksi tuote on yli muiden. Eli joka päivä käytän Hurraw huulirasvoja, ja olen niihin suorastaan koukussa! :)
    kipuajaposkipunaa@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Varsinaista luonnonkosmetiikkaa en ole iki päässyt testaamaan! Vai lasketaanko kookosöljy? Se on suosikkituotteeni silmämeikin puhdistuksessa, sheivausvoiteena, kuorintana fariinisokerin kera sekä ihan vaan kuivan ihon kosteuttajana:)!

    ssorvo@hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Mun suosikkeja on Madaran deodorantti ja Cattierin mango-oliivihuulirasva.
    whiteflower(at)wippies.com

    VastaaPoista
  80. Olen kovasti tykästynyt Flow kosmetiikan tuotteisiin. Palashampoo on ainakin selainen tuote, josta en helpolla luovu. suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  81. L'occitanen käsivoide shea butter.
    tanja.johansson1978(at)gmail.com

    VastaaPoista
  82. Varmaan Hurraw!:n huulirasva on suosikkini, lasketaanko se luonnonkosmetiikaksi? :) -Sari P- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  83. Madaran yövoide on suosikkini, ihan paras! :
    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  84. Laveran luomivärit ovat suosikkejani! iida.viitakangas@luukku.com

    VastaaPoista
  85. Huikea palkinto, mahdoton kysymys. Etenkin kun käytän lähinnä luonnonkosmetiikkaa. Suosikkituote kaiken joukosta on aika paha kysymys. Mutta sanotaan että juuri nyt se on Madaran pihlajavoide. Näillä säillä mun kasvoille aika täydellinen.

    VastaaPoista
  86. en ole oikein tutustunut luonnonkosmetiikkaan - mutta olisi ilo päästä tutustumaan!(:
    roosa.n-@hotmail.com

    VastaaPoista
  87. Patykan 3-osainen kasvojenpuhdistussarja on vienyt sydämeni! :)

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  88. Tällä hetkellä olen rakastunut Joikin kasvovoiteeseen, myös Skin blossomin kasvovoide on hyvin rakas
    supernatural-93 at hotmail.com

    VastaaPoista
  89. Luonnonkosmetiikka on (ainakin toistaiseksi) melko vierasta, mutta suosikkini on kotimaisen EkoPharman mustaherukkakasvovesi.
    missmxblog@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Luonnonkosmetiikan meikit on vielä kokeilematta. Mutta muuten ihonhoidossa Madara on hiipinyt suosikiksi. Erityisesti pihlajavoide on minun Elisabeth Arden eigth hour-voide! . Kati - katietower@luukku.com

    VastaaPoista
  91. Weledan ihoöljy on ihana :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  92. Ne vähät mitä olen meikkejä kokeillut ei oikein ole vakuuttaneet, mutta muissa tuotteissa lemppari on crystalin suihkutettava dödö.
    maisamiisa@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Suosikki tällä hetkellä on Madaran tasapainottava kasvovesi.
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  94. Ihan mahdoton kysymys, no mutta Jurlique <3 Ilolla mukana.

    VastaaPoista
  95. Luonnonkosmetiikka ei ole tuttua, mutta kookosölyä hiusten kuiviin latvoihin tulee laitettua :)
    Kanervak@live.com

    VastaaPoista
  96. Olen käyttänyt todella vähän luonnonkosmetiikkaa, eniten ihonhoitotuotteita. Meikeistä ainoastaan Benecosia. Mitään sen kummempia lemppareita en ole löytänyt. Vielä. :)
    gentlyoutoftime(a)yahoo.com

    VastaaPoista
  97. Minulla ei valitettavasti ole suosikkituotetta.

    mikkof (at) netti.fi

    VastaaPoista
  98. Flow kosmetiikan mineraalimeikkipuuteri :) karmiva-94@hotmail.com

    VastaaPoista
  99. Madaran tuotteet ovat suosikkejani.. :)

    hippohiiri @ gmail.com

    VastaaPoista
  100. Patykan seerumi, jota tosin raaskin hyvin harvoin ostaa.
    emvm@suomi24.fi

    VastaaPoista
  101. Mun kokemukset luonnonkosmetiikasta on niin vähäisiä, etten valitettavasti pysty nimeämään yhtään itselle hyväksi havaittua tuotetta!

    kuorotipu (at) Hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Mä käytän Madaran kasvotuotteita ja Laveran käsivoide on ihan ykkönen :)

    marjovaat@gmail.com

    VastaaPoista
  103. En osaa sanoa lempparia, kun en käytä juuri koskaan luonnonkosmetiikkaa. sm92755@student.uta.fi

    VastaaPoista
  104. Suosikkini on ehdottomasti Mia Höytö Valo-silmänympärysvoide.
    josalmela@luukku.com

    VastaaPoista
  105. Madaran aha kuorintanaamio on paras ja meikeistä lily lolo mineraaripuuteri. Luonnonkosmetiikasta ei ole vielä ripsiväriä, tämä setti on mahtava.
    koo.aaa(a)gmail.com

    VastaaPoista
  106. En osaa sanoa, mikä olisi luonnonkosmetiikassa suosikkituotteeni. Kokeilen välillä vähän mitä milloinkin, mutta en osaa valita niistä yhtä suosikkia.

    scooter (at) netti.fi

    VastaaPoista
  107. Vain yksi suosikki? Paha valita. Just tällä hetkellä olen eniten innostunut Davvin ihanantuoksuisesta kasvovoiteesta. :)

    VastaaPoista
  108. Madaran DD- voide on suosikkini :)
    sanna_katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. En ole oikein löytänyt luonnonkosmetiikasta lemppariani. Ne mitä olen kokeillut on ollut pettymyksiä. Tää on kyllä ihan uusi juttu ja olen valmis testaamaan ja lytämään suosikkini. T:Maiqqu
    maiqquu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  110. Bare minerals foundation

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  111. Moikka!
    Uusin suosikki on Madaran shampoo värjätyille hiuksille! Pesee hyvin mutta ei kuivata ja jättää hiukset ihanan kevyiksi ja kiiltäviksi!:)
    heidi.hemming@teonol.com

    VastaaPoista
  112. Suosikkini löytyy Madaralta. paperitypy ät hotmail.com

    VastaaPoista
  113. Mulla on aika vähäinen kokemus luonnonkosmetiikasta, mutta into olisi kokeilla sitä enemmänkin! Tähän mennessä oon tykännyt mm. Laveran käsivoiteesta :)

    VastaaPoista
  114. Madaran aha naamio on myös suosikkini! Lisäksi taisin löytää uusia kokeiltavia, kiitos näiden kommenttien :)

    ekokko@hotmail.com

    VastaaPoista
  115. Luumunkukka(at)luukku.com
    Santen kasvovoiteet

    VastaaPoista
  116. Voi luoja mikä palkinto. <3 Oma luonnonkosmetiikkasuosikkini on Nafhan pehmeä kuorintavoide. <3 Ostan sitä aina uudestaan ja uudestaan. :) Fanny-91@windowslive.com

    VastaaPoista
  117. HennaH
    Hurraw! huulirasvoja käytän paljon eli ne ovat suosikkejani.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  118. Luonnonkosmetiikka on itselleni hyvin uusi tuttavuus, joten voinko sanoa Hurraw -huulivoiteen? Se on ainut johon olen tutustunut ja josta on pelkkää positiivistä sanottavaa. :)
    c_riitta@hotmail.com

    VastaaPoista
  119. Ooo, mikä palkinto! Luonnonkosmetiikan lemppareita on paljon, Madara, Esthelle & Thild, EkoPharma, Sante ym.
    Mutta jos yksi pitäis nimetä niin Santen Brilliant care hoitoaine.
    sannav72@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Madaran Detox-naamio! Meikeistä Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri (joskin nyt kun sen tähän kirjoitin niin en oo ihan varma että onko Lily Lolon tuotteen "virallisesti" luonnonkosmetiikkaa..?)

    pautsi_p(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Olen aika vähän kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta varmaan se tästä lisääntyy käyttö, Madaran tuotteita olen kokeillut.
    sirkku.eskolin@elisanet.fi

    VastaaPoista
  122. Oh, ihana arvonta. Noi pakkaukset <3

    Oma luonnonkosmetiikan suosikkini on toisaalta hirmu tylsä, mutta itselleni kovin yllättävä silti. Laveran minttuvoide on rauhoittanut sekä omani että miehen kasvojen ihon. Toimii todella!

    VastaaPoista
  123. Jaahas, edellisestä jäi nopeiden sormien takia nimi ja sähköposti uupumaan. Laitetaan ne siis nyt tähän alkuun:

    Emsku/lucinella@hotmail.com

    Ihanat pakkaukset, olisi mahtavaa kokeilla tuotteita!

    Oma luonnonkosmetiikan lemppari on tylsä, mutta itseni kyllä yllätti. Nimittäin Laveran minttuvoide! Todellakin toimii, on rauhoittanut sekä mun että miehen kasvojen ihon nopeasti ja täysin.

    VastaaPoista
  124. Hurraw-huulivoiteista tykkään kovasti!Holopainenveera at gmail.com

    VastaaPoista
  125. Minulla on kovin vähän kokemusta luonnonkosmetiikasta, mutta Madaran käsivoide on tähän astisesti paras.

    tahrataide@gmail.com

    VastaaPoista
  126. Madaran putsari!

    sinimarjan@gmail.com

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives