Lush Herbalism – Jännin puhdistustuote hetkeen


Lush lähetti viime viikolla kesän iloksi muutamia mielenkiintoisia tuotteita testattavaksi. Yksi kuitenkin oli sellainen, joka kiinnitti heti huomioni ja sitä oli päästävä testaamaan heti ensimmäisenä iltana, nimittäin Herbalism tuore puhdistusaine*. Tuote sopii vegaaneille.


Purkin sisältä paljastui voimakkaan vihreä hieman kostean murumainen tuote, joka tuoksui yrttiselle, josta varsinkin rosmariinin tuoksun erotti helposti. Herbalismin tuoksumaailma varmasti jakaa ihmisiä, mutta jollain tapaa pidän siitä. Pesun jälkeen tuoksu ei kuitenkaan jää pitkäksi aikaa leijumaan kasvoille, varsinkin kun itselleni tämä on ihonpuhdistuksessa ensimmäisen vaiheen tuote, toisessa vaiheessa viimeistelen puhdistuksen jollakin muulla. 

Tasapainottava ja ihoa kirkastava tuore puhdistustuote sisältää meille suomalaisille niin rakasta nokkosta sekä rosmariinia. Kuorivina ainesosina on käytetty mantelia ja riisiä. Ruusu rauhoittaa ihoa. Tuote on tarkoitettu rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Monet käyttäjät ovat tuntuneet saavan tästä apua esim. ihon epäpuhtauksiin. Periaatteessa tämä ei siis ole oman pintakuivan sekaihon tuote ollenkaan, mutta koska tuote näytti niin huokuttelevalta, niin olihan sitä pakko testata. 


Puhdistajaa käytetään niin, että kämmenelle otetaan tuotetta herneen kokoinen nokare, jonka päälle tiputetaan muutama tippa vettä. Kämmenessä sitten toisen käden sormilla työstetään tuote sopivan pehmeäksi tahnaksi. Tuote myös vaalenee, kun sekaan tiputtaa vettä. Sen jälkeen tahna levitetään kasvoille pehmein pyörivin liikkein ja huuhdotaan pois lämpimällä vedellä.

Levittäessä puhdistusta iholle kuorivat partikkelit tuntuvat selvästi, pitäisin tätä melko tehokkaastikin mekaanisesti kuorivana tuotteena, jonka vuoksi itse en voisi käyttää tätä esim. puhdistusöljyn korvaajana kuin max. 1-2 kertaan viikossa. Herbalism puhdisti kuitenkin ihon mekaanista hankausta lukuunottamatta todella hellävaraisesti, eikä jättänyt iholle kalvoa vaan sellaisen pehmeän ja kosteutetun tunteen, eikä ihoa jälkeenpäin kiristellyt yhtään. Tuosta mukavasta jälkitunteesta iholla sainkin idean, että aion kokeilla tätä vielä vartalon pesuun ja kuorintaan. Minulle PR-näytteenä lähetetty pakkaus on ihan jäätävän kokoinen, enkä kyllä saisi käytettyä tätä millään koko purkkia kasvoille 3kk:n aikana, minkä tämä tuote säilyy huoneenlämmössä. Suosittelenkin vain pienemmän 100g:n purkin hankkimista, koska olen aivan varma, että se riittoisuuden vuoksi riittää melkein kolmeksi kuukaudeksi, jos tuotetta käyttää vaikka vain iltaisin kasvoille.


Suositushinta:
Lush Herbalism 100g 14,95€/250g 24,95€

Onko Herbalism tai muut Lushin tuore puhdistajat tuttuja?

*Tuote PR-näyte, saatu blogin kautta.
 1. Tää on ollut mun haaveilulistalla pitkään, mutta säilyvyys aina jännittää kun on noita purkkejakin jo muutama ennestään. :) Mielenkiintoinen tuote kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti musta näissä se pienempi purkki, jos ei ole useampi käyttäjä, koska ainakin tää Herbalism on ihan mielettömän riittoisaa. :)

   Poista
 2. Tämä näyttää kyllä aika veikeältä :D Itse ihastuin viime vuonna Lushin Let The Good Times Roll -puhdistusaineeseen (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/04/kaurakeksia-kasvoille-d.html), aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi olisi jos enemmän mun iholle, pitää joskus testata se. :)

   Poista
 3. No nyt on kyllä kieltämättä todella mielenkiintoisen näköinen putsari! En usko, että toi olisi munkaan kuivalle iholleni ihan sopiva tuote, mutta on toi kyllä niin jännän näköistä, että ihan sen takia tekisi mieli testata :D Tuoksukaan ei tosin varmaan mua miellyttäisi, kun en oikein tykkää mistään kovin yrittisistä tuoksuista, jotka ovat monesti esim. luonnonkosmetiikalle tyypillisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin? :D Näitähän on myös tuo Miran mainitsema Let The Good Times Roll, joka on nimenomaan tarkoitettu kuivalle iholle (tuoksuukin erille), mutta tätä voisi mun mielestä käyttää siinä rinnalla hyvin kuorintana pari kertaa viikossa, koska on tosi hellävarainen mekaanista kuorintaa lukuunottamatta. :)

   Poista
 4. Ihanan sammaleen väristä! Mä voisin tästä tykätä, mutta tosiaan 100g purkki olisi riittävä. Ainakin viimeksi piti välillä oikein käyttämällä käyttää yhtä Lushin säilöntäaineetonta putsaria ettei se vanhene :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä tosi upea väri, siis ihan kunnolla vihreä. :D Tätä oikeasti menee niin vähän, kiitos riittoisuuden, että jos useampi ei käytä niin ei tätä isoa purkkia saa yksi 3kk:n aikan tyhjäksi millään.

   Poista
 5. Mä rakastan rosmariinia ♡ Tää kuulostaa tosi hyvälle :)

  VastaaPoista
 6. Lushin kylpypommit on ihania ja savinaamiota olen käyttänyt.
  Ihanaa tiistaita sinulle Jonna ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamiot on Lushilla ihania. :)

   Mukavaa tiistaita Outi! <3

   Poista
 7. Loistoidea tuo kroppakäyttöön ja eittämättä tulee mieleen, että purkillinen wasabiahan se siinä. Mutta se justiin onkin Lushissa tuotteissa hauskaa, että moni tuote näyttää ihan syötävältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli kans wasabi mieleen, söisit pian vahingossa. :D

   Poista
 8. Tämä oli yksi mun ensimmäisistä Lush tuotteista aikanaan kun merkistä innostuin. Voi olla, ettei tämä tuntu silloin niin tehokkaalta, kun en tästä sitten kuitenkaan tainnut niin paljon innostua. Fresh Farmacy tuntui tehokkaammalta ja sitä kuluikin ainakin pari palaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tosiaan kun iho on niin pintakuiva tämä on tehokas, jopa liian. En voisi ajatellakaan, että käyttäisin päivittäin. :D

   Poista
 9. Hauskan väristä :D

  Olen testannut tästä sen kuivan ihon version (olikohan se Let the Good Times Roll), joka tuntui myös kovin kuorivalta. Päädyin kuitenkin käyttämään sitä samalla metodilla kuin Hauschkan puhdistusvoidetta eli painelemalla ja toimi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on just kuivan ihon versio. Varmaan johtuu osin tuosta koostumuksesta tuo kuorivuuden tunne, tulee vääjäämättä mekaanista hankausta näiden kanssa. Itsekin ajattelin tuota painelua, kun tahnaahan se Dr. Hauschkakin on. :)

   Poista
 10. Ei ole tuttuja, mutta oho mikä pakkauskoko! Mä niin toivoisin pienempiä pakkauskokoja lähes kaikkiin tuotteisiin, mutta toisaalta tää onkin näitä kauneusbloggaajien ongelmia, haha xD Mutta toi näyttää kyllä niin hauskalta, sitä tekisi mieli vaan lapata suuhun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi 100ml on perusteltu, koska on toi aika höttöä, joten se vie tilaa, mutta kun tuote on riittoisaa ja säilyy 3kk, niin jos ei ole armeijaa pesemässä niin isompaa ei kyllä kannata ostaa. :D

   Poista
 11. Lushin tuorenaamioita ja tuoreputsareita on mulla jatkuvasti käytössä, koska mun iho tykkää niistä niin kovasti. Osaatko sanoa, onko Herbalism yksi niistä tuoreputsareista, jotka tehdään Suomessa? Kaikki tuorenaamiot tehdään kuulemma, mutta tiedätkö, mitkä kaikki tuoreputsarit tehdään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse haluan ehdottomasti tämän jälkeen kokeilla muitakin tuoreputsareita. Varmistan vielä maahantuojalta tuon tuoreputsareiden tekopaikan ja palaan sinulle myöhemmin, kun saan vastauksen. :)

   Poista
  2. Kiitos, jään odottelemaan :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives