Sensai-suosikit


Tästä piti tulla alunperin Top5 -postaus, mutta tajusin välittömästi kaappiani kolutessani sen täysin mahdottomaksi ideaksi, joten otsikoksi tulikin Sensai-suosikit. 

Varmasti jokainen aiemmin blogiani lukenut tietää, että Sensai on yksi niistä harvoista ihonhoitobrändeistä, jonka tuotteita minulta löytyy kaapistani jatkuvasti. Siihen asemaan päästääkseen, minä todella pidän tuotteista ja niiden käytön pitää tietenkin näkyä ihossani positiivisesti. Ei kai niitä tuotteita ole muuten mitään järkeä käyttää? Olen huomannut, että lempibrändini ihonhoidossa sisältävät usein tuotteita, joita voisi sanoa arkipäivän luksukseksi. Ne tuovat ihan tavalliseen arkeen oman rentouttavan hemmotteluhetkensä. Niissä kohtaa kokonaisvaltainen elämys: toimivuus, käyttömukavuus, hemmotteleva ihotuntuma ja nenäni hyväksymä tuoksumaailma.

Tällä hetkellä minulla on muutama Sensain tuote ahkerammassa käytössä ja ajattelin vinkata niistä teillekin. Sensailta löytyy iso määrä tuotteita ja erilaisia linjoja. Juuri brändin lyötänyttä valikoiman laajuus saattaa hieman hämmentää, eikä silloin välttämättä ihan heti tiedä, mistä aloittaisi tuotesarjaan tutustumisen. Sarjasta löytyy tuotteita useista eri hintaryhmistä, mutta kaikkia Sensain tuotteita yhdistää se, että ne ovat hirmu riittoisia. Vaikka käytän tuotteita ahkeraan, kun muita testailuja ei ole käynnissä, ne tuntuvat riittävän useita muita tuotteita pidempään.

*Postauksen tuotteista Wrinkle Repair Eye Cream saatu blogin kautta, muut tuotteet omia.


Day Cream SPF 25 – Tästä tuotteesta on ollut viime aikoina puhetta täällä sen verran paljon, että lisää voitte halutessanne lukea täältä. Totean vain, että tämä on maailman paras suojakertoimellinen päivävoide meikin alle.

Wrinkle Repair Eye Cream* –  On tästä joukosta uusin Sensai-tuttavuuteni. Täyteläisen koostumuksen omaava silmänympärysvoide syväkosteuttaa kuivaa sy-ihoa tehokkaasti. Purkki on ollut minulla säännöllisessä käytössä syksyssä asti, toki pieniä taukoja on ollut, mutta se vain riittää, riittää, riittää...

Soothing After Sun Repair Mask – Geelimäisen kevyt, kivan "hyllyvän" koostumuksen omaava naamio on After Sun -tuote parhaimmillaan. Geelinaamiota voi käyttää vaikkapa aurinkolomalla joka ilta ennen nukkumaan menoa puhtaalle iholle ja aamulla peilistä kurkistaa hyvin kosteutettu ja rauhoittunut iho. Extra Intensive Mask – Naamio on arvokas, mutta purkki on iso ja siitä riittää pitkään. Ehdottomasti suosikkinaamioni silloin kun iho näyttää väsyneeltä ja elottomalta. Tämä on niin täyteläistä, että illalla kun tätä levittää yöksi muiden hoitotuotteiden päälle tämä melkein sulaa sellaiseksi pehmeäksi öljymäiseksi iholle. Ei tahmaa silti tyynyliinaa. Aamulla iho tuntuu ja näyttää kimmoisammalta. Varsinkin talviaikaan tukeudun tähän harvase ilta, nyt kesällä Soothing After Sun Mask on käytössä enemmän keveytensä vuoksi.

Prime Solution – Mietin todella paljon läpikäydessäni tuotevarastoani Sensain osalta, että jos minun pitäisi valita yksi ainoa tuote Sensailta, mistä en luopuisi, se olisi varmaankin tämä. Tämä on Sensain hoitovesistä kaikista kosteuttavin. Oikeastaan vesi on väärä sana kuvaamaan Prime Solutionia, koska se on koostumukseltaan enemmänkin ohuehkoa seerumia. Kesällä ihana tuote jopa ihan yksinään meikin alle, talvella lisään tietenkin päälle emulsion ja kesällä aurinkoisina päivinä suojakertoimellisen voiteen. Huomasin, että tämä loppuu ihan juuri. Sniff. Iso pullo on riittänyt käytössä kuitenkin hämmentävän kauan.

Silk Soothing Cream – Minusta tuntuu, että Silk on ehkäpä monille tuntemattomin Sensain linjoista. Jos sinulla on herkkä iho, joka ärsyyntyy helposti, tämä on se voide, minkä suosittelisin hankkimaan. Soothing Creamin koostumus on sopivan ilmavaa, pehmeää ja kevyttä. Voide lievittää nopeasti ihoärsytystä ja tekee ihosta pehmeän. Sopii loistavasti meikin alle. Silk-sarjan tuotteissa on hieman erilainen pehmeä tuoksu. 

Milky Soap – Emulsiomainen kasvojen puhdistusaine muodostaa parin tipan kanssa vettä unelman pehmeän vaahdon. Tuotetta suositellaan kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, jonka vuoksi olen kokenut, että tämä on Creamy Soapia hellävaraisempi vaihtoehto pintakuivalle iholleni. Toimii parhaiten toisen vaiheen puhdistuotteena öljyn tai voidemaisen tuotteen jälkeen. 


Löytyikö joukosta tuttuja tai kiinnostavia Sensai-suosikkeja?*Wrinkle Repair Eye Cream PR-näyte, saatu blogin kautta, muut omia. 1. Sensai on kyllä merkkinä se, jonka valitsisin, jos olisi pakko valita vain yksi merkki, jota käyttää aina. Koskaan ei ole ollut floppeja tuotteita ja HG-listalla on eniten Sensaita (esim. tuo milky soap). Harmi kyllä, että tällä hetkellä budjetti estää vähän käyttöä. Ja tietenkin se, että kosmefriikki haluaa kokeilla kaikilta muiltakin merkeiltä koko ajan jotain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä aika lähellä, että itse päätyisin tuollaisessa valintatilanteessa samaan, tosin Bakelin kanssa olisi kisa älyttömän kova, mutta varmaan lopulta päätyisin Sensaihin, koska on laajempi valikoima ja anelisin, että saisin ottaa pari tuotetta mukaan myös Bakelilta. :D Onneksi tollaiseen tilanteeseen ei tarvitse joutua, huh.

   Poista
 2. Muistan joskus tuota Silk Soothing Cream:ia käyttäneeni ja se on ah-niin-ihana. Tuoksu on täyttä ylellisyyttä ja muistan edelleenkin elävästi kuinka ihanalta voide iholla tuntui.... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silk on muuten sellainen sarja, mistä on tuotteita tosi usein esim. Hulluilla Päivillä alessa. Sieltä yleensä itse ostan Silk-voiteeni, jota ilman en voi enää olla. <3 Myös Silk-sarjan hoitoneste on ihana. :)

   Poista
 3. Milky soap kuulostaa hyvältä. Sensai:n tuotteet on upeita, niin laadukkaita!

  VastaaPoista
 4. Joskus entisessä elämässä käytin joitakin Sensain puhdistustuotteita, mutta sitten hurahdin markettipuolelle ja siellä olen;) Pitää joku päivä hommata joku täsmätuote Sensailta kunhan maltan jättää noin kymmenen luomiväriä ostamatta;)
  Upeita ovat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen just tuota täsmätuotetta, hih tulee olemaan kyllä tiukkaa noiden luomivärien kanssa. :D

   Poista
 5. Taitaa olla Silk-sarjan hoitonesteen valmistus lopetettu, näin minulle kerrottiin, ostin tänään Emotionista viimeisen pullon 20 eurolla. Sensain tuotteet tuntuvat tosiaan riittoisilta ja aina jokin kanta-asiakaskampanja tulee ennemmin tai myöhemmin. Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snif. Pitää varmaan katsella ilmestyy joku erä Hullareilla esim. myyntiin nyt syksyllä ja hamstrata sieltä, jos näin on. Tuon olen huomannut itsekin, että Sensain tuotteet ovat tosi usein kanta-asiakaskampanjassa, mikä on tosi kiva juttu, koska kyse on kuitenkin arvokkaammista tuotteista. :)

   Poista
 6. Mä luulen, että voisin tykätä tuosta putsarista! Mulla on ollut aikoinaan meikkipuolelta tuotteita ja niistä kyllä tykkäsin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Sensailla loistavia meikkipohjia ja primereitä. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives