Silk Oil of Morocco Argan Vegan Lipsticks – Huulipunien aatelia


Levittelin eräs päivä huulilleni tavalliseen tapaan huolettomasti erään brändin huulipunaa, siis sellaisen, jota itseasiassa käytän aika usein. Aloin miettimään, että voikohan olla niin, että en ole koskaan näistä huulipunista maininnut blogiin mitään. Äkkiä selaamaan arkistoa ja  yksi maininta kuitenkin löytyi tammikuulta 2016

Tutustuin aluperin Silk Oil of Moroccon vegaanisiin huulipuniin kuinkas muuten kuin että sellainen lähetettiin minulle blogin kautta testiin. En jostain syystä ole törmännyt toisissakaan blogeissa kovin usein näihin. Muistan vielä, että "hillosin" punaa todella pitkään ennen kuin otin sen käyttöön, mutta onneksi otin, koska se oli sitten menoa. Kyseessä oli tässäkin postauksessa näkyvä Poppy, jota itse asiassa olen ostanut jo uuden kappaleen, sillä kyse on yhdestä kaikkien aikojen suosikkipunistani. Poppy on se täydellinen punainen, jonka kaikki tarvitsevat.

*Postauksen tuotteista Watermelon ja Tangerine PR-näytteitä, saatu blogin kautta, Poppy ja Lip Balm omia.


Se mikä minusta tekee Silk Oil of Moroccon huulipunista loistavia, on niiden hieman muista punista poikkeava koostumus. Huulipuna kyllä liukuu huulilla levittäessä hyvin ja pehmeästi, mutta koostumus on siltä selkeästi jähmeä jähmeä. Kaikki itseltäni löytyvät sävyt ovat mattoja, mutta eivät sellaisia ihan täysin mattoja kuitenkaan. Koostumus on loistava, koska huulipunan ei tarvitse pelätä menevän päivän aikana huulten juonteisiin. Sitä on helppo käyttää ilman rajauskynääkin, sillä hylsy on muotoiltu niin, että sillä saa tarkkaakin jälkeä aikaiseksi. Huulipuna pysyy huulilla hyvin, useita tunteja, eikä sitä tarvitse korjailla heti vaikkapa salaatin syömisen jälkeen. 

Tiedän, että sana matta saattoi osaa teistä säikäyttää, mutta ei hätää, tämä puna ei kuivata huulia yhtään, päinvastoin se tuntuu jopa hoitavalta. Huulipunat sisältävätkin kylmäpuristettua sertifioitua arganöljyä, joka sisältää paljon vitamiineja, antioksidanttisia ominaisuuksia sekä omega-6- ja 9-rasvahappoja. Tämän lisäksi huulipunisssa on käytetty mm. karitevoita, jojobaöljyä, risiininsiemenöljyä sekä appelsiinin eteeristä öljyä. Sävyt ovat todella pigmenttisiä. Tuoksu on punissa hyvin hento, eikä mikään selkeästi tunnistettava, koska ne eivät sisällä lisättyjä hajusteita. Hylsyt ovat ylelliset kultaiset. Kaikki sävyt sopivat vegaaneille.


Minulta löytyy tällä hetkellä sarjasta neljä huulipunaa tai yksi niistä on vegaaninen Lip Balm. 

Argan Vegan Lip Balm – Antaa huulille hennon hyvin vaalean pinkin sävyn. Tykkään koostumuksesta todella paljon, sillä se on jämäkkää ja siten tuote ei kulu huulilta nopeasti vaan pysyy jopa tunteja. Arganöljyn lisäksi tuote sisältää E-vitamiinia. Kosteuttaa huulia tehokkaasti.

Poppy – On se täydellinen punainen, jonka jokainen tarvitsee meikkipussiinsa. Tämä on sävy, joka tekee hampaista vitivalkoisen näköiset. Sävy on mielestäni aika neutraali ja se on siitä jännä, että se on kylmä ja lämmin samaan aikaan, joka tekee siitä mielestäni sopivan ihan kaikille. Itselläni ei välttämättä liikaa siniseen taittava punainen puna toimi. 

Tangerine* –  On täydellinen kesäpuna, ei kait jopa hieman neonkoralli sävy voi olla muuta. 

Watermelon* – On se puna, joka on eksynyt viime aikoina huulilleni useasti. Sävy näyttää kädellä todella pinkiltä, mutta koska itselläni on melko tummat huulet luonnostaan, huulillani se muuttuu todella raikkaaksi hieman ehkä jopa koralliseksi pinkiksi, joka antaa tosi raikkaan ilmeen kasvoille.



Halusin oikeastaan ylläolevalla kuvalla näyttää, miten suuri voima on huulipunalla. Itselläni on kuvassa meikkinä vain hyvin kevyt melkein vesimäinen meikkipohja, ihan aavistus poskipunaa ja ripsissä yksi kerros ripsiväriä. Kulmat olen laittanut kulmageelillä. Juuri sellainen kesälook, josta itse pidän. Värikäs huulipuna vaikka vain yksin, on mielestäni se paras kesämeikki. 

Onko Silk Oil of Moroccon huulipunat tuttuja?

Tuotteita voi ostaa mm. maahantuojan omasta verkkokaupasta täältä. Hinta 31 euroa/kpl, Lip Balmin hinta 29 euroa/kpl. Muut jälleenmyyjät löydät täältä.

*Watermelon ja Tangerine PR-näytteitä, saatu blogin kautta, muut omia. Jutun linkit eivät ole mainoslinkkejä, enkä saa klikkauksista rahallista korvausta.


  1. No siis täällä on yksi joka on himoinnut noita punia ja montaa muutakin tuotetta tältä sarjalta pitkään! Vautsi, kuulostavat kyllä ihanilta eikä tämä postaus varsinaisesti helpottanut kuumetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta ehdottomasti yksiä parhaita markkinoilla olevia huulipunia. Lisäksi säilyvyys on näissä myös tosi hyvä, ei mene nopeasti pilalle. :)

      Poista
  2. Kuulostaa just ihan täydellisiltä huulipunilta. Tuo pinkki ja punainen olisi kivat, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  3. Tangerine näyttää tosi nätiltä korallipinkiltä! Noi kultaset hylsyt on tosi kauniita myös. Niitä kelpaisi ihastella kampauspöydällä 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on upea sävy aurinkolasit ja se niin ei paljon muuta meikkiä kaipaa. 8)

      Poista
  4. Miten täydellinen punainen, ja koostumus näyttää jo swatcheissa superhyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä itseasiassa näkyy se, että vaikka lopputulos on aika matta niin eivät ole kuivattavia, eivät ole yhtään kökköisen näköisiä swatchissa vaan just sellaisia liukuvia iholla.

      Poista
  5. Hylsyt henkivät luksusta ja sävyt ovat "punaisia", eivätkä mitään "nakuja";)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki omat on todella pigmenttisiä, näitä voi käyttää myös niin, jos haluaa hillitymmän lopputuloksen, että taputtelee vaan sormin väriä huulille.

      Poista
  6. Mä tiedän siitä, että alkaa olla kevät ja kesä mielessä kun alan käyttäämään Tangerinen kaltaisia sävyjä. Onneksi kesä tuli tänne pohjoiseenkin ja lämpötila on +24, eli about 20 astetta enemmän kuin viikko sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hurja tuo lämmön nousu! :o Tangerine on kyllä niin kesäsävy kuin vaan voi olla. <3

      Poista
  7. Oi, tuo koralli sävy on niin ihana! <3 Mä en ole vielä näitä testaillut, vaikka muuten brändi on joiltain osin tuttu. Täytyy ehdottomasti pitää nämä punatkin mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tangerine on kyllä upea! Musta just nää huulipunat on tän brändin aateli-tuotteita, yhdessä primerin ja kuitumascaran kanssa. :)

      Poista
  8. Ei varmaan tule yllätyksenä, että tuo Poppy iski heti silmään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut! ;) Se on upea, pitkään Joe Blascon True Red oli mun must have punainen, mutta Poppy on aavistuksen vähemmän siniseen taittava ja siksi pidän siitä nykyään enemmän, vaikka True Red on edelleen ihana.

      Poista
  9. Minä olen niin noviisi kosmetiikan saralla, että nämäkin on ihan uusia tuttavuuksia! Todella kauniita sävyjä! Ihanan raikas meikki sinulla kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikitön meikki, vähän enemmän laitan talvella arkimeikkiä, mutta kesällä tosi luonnollinen värikkäällä punalla on se toimivin. :)

      Poista
  10. Oi kun näyttävät ihanilta! Oikeastaan nuo kaikki kolme "kunnon värisiä" herättivät mielenkiintoni, täytyypä vielä käydä tutkimassa muitakin sävyjä ^_^ Ja haha, vaikka mäkin huulipunia paljon käytän, en ole vielä saanut yhtään punaa loppuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on oikeasti tosi hyvä pigmentit ja on tehnyt kyllä mieli hankkia näitä lisääkin, mutta kun kaapissa on miljoona huulipunaa, niin pakko koittaa rajoittaa näitä omia keräilyharrastuksia. :D Mä tosiaan saan joskus, ainakin niin loppuun, että se tekee mieli vaihtaa jo uuteen, kun vanha on sen verran "ryöhnäinen". :D

      Poista
  11. Ah, mitä värejä ♡ Mä rakastan mattapunia ja tykkään sellaisesta jähmeästä tunteesta, nää kuulostaa ihan just mun jutulta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos noin on niin sitten nämä todellakin ovat sun juttusi. :)

      Poista
  12. Punat eivät ole tuttuja, mutta on vaan maailman paras kulmakuituväri. Kaikki kamutkin ostaneet sen. Pakko sanoa, että nuo punat, voi apua miten kauniita ne on ja miten herkut sävytkin, aivan täydelliset. Kyllä punan ulkonäölläkin on niin iso merkitys ja Silk Oil of Morocco, on laadultaan kyllä huippu. <3

    Ihanaa iltaa Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle vaalein kulmakuituväri oli liian tumma, muuten tykkäsin. Näissä punissa on varmaan yksi kauneimpia huulipunahylsyjä mitä tiedän, onneksi sisuskin on yhtä hyvä. ;)

      Mukavaa to-iltaa Tiia! <3

      Poista
  13. Kaunis kuva sinusta ja kyllä nuo punatkin aika herkuilta näyttää:) En ole huulipuniin tältä merkiltä tutustunutkaan. Kaunis hylsy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on tosi nätti hylsy, onneksi myös itse tuote on loistava! :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives