Luonnonkosmetiikan löytö meikin alle – Melvita Hydrating Facial Gel


Älkää säikähtäkö, tästä ei ole tulossa ruusuteemaviikkoa, vaikka tänään on toinen ruusutuote peräkkäin tiedossa. Koko juttu oli itseltäni täysin spontaani ja tiedostamaton sattuma, sillä muutama päivä sitten tämän postauksen tuotetta kasvoilleni sivellessä, tajusin, että en ollut kertonut tästä uusimmasta suosikistani teille lainkaan, sitten huomasin, että voide on vielä tämän kuun kanta-asikastarjouksessa Stockmannilla, joten halusin vinkata teille tästä välittömästi.  

Kun kirjoitin toukokuussa kolmesta parhaasta luonnonkosmetiikan voiteesta meikin alle, en ollut vielä korkannut keväällä hankkimaani Melvitan Nectar de Roses Hydrating Facial Geliä, jos olisin, olisi postauksesta esitelty kolmen tuotteen sijaan neljä. Tämä voide on lisäksi hyvin erilainen kuin aiemmin esittelemäni, sillä Melvita sopii loistavasti myös rasvoittuvalle- ja sekaiholle meikin alle. Minulla tämä on toiminut kesäaikaan, kun ihoni on ollut lähes normaali. Kaikista kuivaihoisimmille voiteen kosteustehot eivät valitettavasti riitä, joten siinä tapauksessa kannattaa kääntyä ennemmin vaikka Kora Organicsin voiteen puoleen, mutta normaali-, seka- ja rasvaisen ihon omaavat, nyt kuulolle. 


Melvitan Hydrating Facial Gel on ohutta emulsiomaista voidetta, siinä on geelinen vivahde, mutta en silti kuvaisi sitä koostumukseltaan geelimäiseksi. Se ei ole siis sellaista läpinäkyvää ja hyllyvää vaan ennemminkin hyvin ohutta emulsiota. ECOCERT- sertifioitu päivävoide on pakattu todella näppärään tuubiin, jossa on pumppu. Lisäksi pakkaus on suunniteltu niin, että se pysyy tukevasti pystyssä. Voide lupaa iholle 24 tunnin kosteutta, mutta itse en oikein ymmärrä näitä lupauksia, vaikka kerran kuuntelin luennon Biothermin tuotekehittelijältä, mihin perustuu heidän lupaamansa 48 tunnin kosteustehot voiteessa, tehot siis jatkuvat, vaikka voiteen pesisi kasvoilta pois. Pitää varmaan jossain vaiheessa kaivaa omat muistiinpanot esiin tuosta muutaman vuoden takaisesta tilaisuudesta, sillä tuotekehittelijän kertoma oli niin mielenkiintoista kuultavaa.

Melvita itse suosittelee tuotetta normaalille- ja sekaiholle, mutta koostumuksensa puolesta tämä sopii mielestäni myös rasvoittuvalle iholle. Voide sisältää mm. ruusuvettä ja erilaisia sokereita, jotka auttavat elvyttämään ihoa ja jättävät sen pehmeäksi. Tuotteessa on hyvin vieno ruusuinen tuoksu, joka häviää kasvoilta hetken päästä levityksen jälkeen. Koostumus on ohutta ja se "hulahtaa" ihoon melkein välittömästi. Kasvoille ei jää minkäänlaista kalvon tunnetta, mutta se ei jätä myöskään pintaa liukkaaksi vaan juuri sellaisen sopivan "nahkeaksi", että meikki tarttuu siihen hyvin kiinni. Ei ole rullautunut itselläni minkään meikkivoiteen alla. Kun olin viime viikolla reissussa, tämä oli ainoa voide, joka oli minulla viikon reissussa mukana, joka päivä kiittelin valintaani. Ihoni pysyi hyvässä kunnossa ja tuntui pehmeältä ja hyvin kosteutetulta. Meikki pysyi jopa helteessä hyvin paikoillaan.

INCI: Aqua/Water - Glycerin - Rosa Damascena Flower Water* - Coco Caprylate/Caprate - Olus Oil/Vegetable Oil*** - Hydrogenated Coconut Acid - Butyrospermum Parkii (Shea) Butter* - Caprylic/Capric Triglyceride - Octyldodecanol – Lauryl Laurate - Arachidyl Alcohol - Jojoba Esters - Trehalose - Silica - Rosa Damascena Extract* - Rosa Canina Flower Extract* - Rosa Centifolia Flower Extract* - Rosa Damascena Flower Oil** - Acacia Decurrens Flower Cera/Acacia Decurrens Flower Wax – Helianthus Annuus Seed Cera/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax - Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil - Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides - Arachidyl Glucoside - Sodium Pca - Lauroyl Lysine - Glyceryl Dibehenate - Levulinic Acid - Sodium Gluconate - Sodium Levulinate - Glyceryl Caprylate – Bisabolol* - Sodium Stearoyl Glutamate - Tribehenin – Glyceryl Behenate - Polyglycerin-3 - Biosaccharide Gum-1 - Sclerotium Gum - Xanthan Gum - Behenyl Alcohol - Bentonite - Sodium Benzoate - Potassium Sorbate - Tocopherol - Parfum/Fragrance – Geraniol** - Citronellol** - Citral** - Linalool** - Limonene** * Ingredients from Organic Farming ** Natural components of fragrance *** Made using organic ingredients


Voide maksaa Stockmannilla 34,50 euroa (elokuun kanta-asiakastarjouksessa 27 euroa) ja Hehkussa 32,90 euroa. 

Onko Melvita tuttu? Mikä on sinun voidesuosikki meikin alle?



  1. Tämä voisi kiinnostaa ja jännä juttu, hiljakseen olen alkanut antamaan vahvasti myös ruusu tuoksulle myöten.

    Käytän usein seerumeita, kosteuttavia sellaisia. Nyt on menossa academien ja se on ihana.

    Muiskuja päivään Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, ihanko tosi?!? Mä uskon, että jos ei välitä ruusun tuoksusta niin hyvä aloittaa jostain tän Melvitan kaltaisista tai vaikkapa tiistaisesta Lancômesta, koska molemmissa se tuoksu on tarpeeksi mieto. En suosittelisi kenellekään joka ei ruusun tuoksusta välitä ensimmäinen vaikkapa ruusuvettä. :D

      Mukavaa päivää Tiia. <3

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä! Mulle tää voisi mennä hyvin kesällä, kun kuiva ihoni ei tarvitse ihan niin runsasta kosteutusta :) Täytyykin siis pitää tää mielessä ensi keväänä, jos sattuisi olemaan tarvetta uudelle kasvovoiteelle!

    VastaaPoista
  3. Rakastan Melvitan kukkaisvesiä, niistä tulee ihanan pehmeä ja hyvinvoiva iho! Voiteita en ole vielä ehtinyt testata, mutta brändi ainakin vaikuttaa lupaavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melvitan ruusuvesi on yksi mun ruusuvesi lemppareitani, myös Floramella on aivan ihanat kukkaisvedet. Suosittelen muuten myös Melvitan ruususarjan muita tuotteita, ne ovat lemppareitani Melvitan tuotesarjoista. ^_^

      Poista
  4. Ihoon hulahtavat voiteet kuulostavat aina hyviltä varsinkin arkiaamuihin, ettei tarvitse ihmeemmin odotella, jotta saa meikkivoiteen ja muut jutut paikoilleen;) Ja kaikki ruusuvoiteet ja -tuotteet on mulle "bring it on"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että on muitakin ruusufaneja. <3 Tää on aamuisin ihan täydellinen voide, illalla jotain tuhdimpaa sitten.

      Poista
  5. Mä tykkään juuri geelimäistä tai fluidimaisista voiteista. Esimerkiksi korealaisilta merkeiltä, kuten Mizonilta löytyy hyviä geelejä seka/rasvaiselle iholle, ja varmasti sopivat muillekin, koska ne kosteuttavat kuitenkin hyvin ja jättävät silti mattaisen pinnan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mizonilla on kivoja tuotteita, mun lempparit on seerumit. Luonnonkosmetiikasta on vaikeampi löytää tällaisia koostumuksia kuin tässä Melvitassa. :)

      Poista
  6. Melvita on jäänyt kyllä ihan vieraaksi merkiksi mutta hyvältä voiteelta kuulostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen varsinkin tätä ruususarjaa, joka on oma lemppari. Tullut kaluttua kaikki tuotteet melkein siitä läpi. ^_^

      Poista
  7. Seerumit täälläkin kosteuttamassa ihoa. Tuote kuulostaa kyllä hyvältä ja mieto ruusun tuoksu on vain plussaa.
    Ihanaa torstai-iltaa sinulle Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusun tuoksu on kyllä jännä, koska se jakaa ihmisiä. Kiva kuulla, että säkin tykkäät. :)

      Mukavaa to-iltaa Outi. <3

      Poista
  8. Mä en niin tykkää geelimäisistä geeleistä, mutta kun kuvasit tätä ohueksi emulsiomaiseksi geeliksi, mielipide muuttui ja toivo heräsi :D En oo varma löytyykö tää jopa mun testikaapista! Heti kurkkailemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä toi geeli on tosi harhaanjohtava nimessä, oikeasti tää on ennemmin ohut fluidi. :D Joten jos löytyy, niin heti kokeiluun ihan loistava. :)

      Poista
  9. Nice inspirations

    FOLLOW my Blog!!! Maybe we can follow each other!!!
    www.rimanerenellamemoria.de

    VastaaPoista
  10. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotteelta. Mulla nyt just käytössä Lumenen uusi voide, vaikuttaa oikein toimivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvea kohti tää on auttamattomasti itselle liian kevyt, mutta just nyt täydellinen. :) Lumenen voide on takuulla hivenen tuhdimpi, koska se on ikääntyvälle iholle. :)

      Poista
  11. Koko merkki on jäänyt mulle jotenkin tosi etäiseksi mut onpa tässä kauniin herkkä tuubikin♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan Melvitaa, aivan ihania tuotteita varsinkin tässä ruususarjassa kaikki on hyvää. ^_^

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives