Viimeisin tuoksuihastus – Nina Ricci Bella


Kirjoittelin lähes tarkalleen kaksi vuotta sitten siitä, miten jo klassikoksi tituleerattava Nina Riccin Nina tuoksu sai itselleen uuden kaverin Lunan. Nina on ollut minulle aina rakas tuoksu, siinä on jotain todella lohduttavaa. Olen käyttänyt sitä tänä kesänä enemmän kuin vuosiin. Jotenkin sen raikas puraisu yhdistettynä toffeemaiseen makeuteen on istunut iholleni loistavasti helteisinä päivinä. 

Nyt edellä mainitun kaksikon seuraksi on kuitenkin astunut uusi sankaritar  raikkaan vihreä Bella*, joka jatkaa modernien prinsessojen saagaa. Ensimmäiseksi on pakko todeta, että Granny Smithit ovat suosikkiomenoitani ja markkinoilla on aivan liian vähän vihreitä tuoksupulloja, joten olin todella ihastunut uutuuden mehukkaaseen ulkonäköön, kun se saapui minulle testattavaksi alkukesästä maahantuojalta. 


Bella on tuoreen raikas kukkais-hedelmäinen tuoksu. Alkutuoksussa yhdistyy lempeän kirpeä raparperi ja mehevä mandariini. Sydän on hyvin klassinen: ruusua ja freesiaa. Pohjalla vaniljaa ja myskiä. Tuoksun alku on nenääni pirskahtelevan hapan, mutta se pehmenee ja makeutuu iholla ihan muutamassa minuutissa nektarisen makeaksi ja pehmeäksi. Tiedättekö, että on olemassa tuoksuja, jotka saavat automaattisesti hymyn huulille? Bella on juuri sellainen. Olenkin varma, että kun syksyn pimeys iskee päälle, tulen käyttämään tuoksua paljon juuri niinä aamuina, kun tuntuu, ettei päivä meinaa lähteä käyntiin millään. Sillä Bella saa aikaan heti paremman mielen ja hymyn huulille hivenen ankeampanakin päivänä. Se on tuoksuna iätön ja mielestäni se taipuu melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen. Siinä on tarpeeksi raikkautta kesään, mutta vastaavasti tarpeeksi makeutta talveen. Toimistotuoksuna en usko Bellan ärsyttävän ketään. Tuoksu on EdT ja kesto ihollani hyvät n. seitsemisen tuntia.


Tykkäättekö Nina Riccin ompputuoksuista? Mitä tuoksua olet käyttänyt helteillä?

*Tuoksu PR-näyte saatu blogin kautta.



  1. Tykkään tästä valtavasti ja olikin kk suosikeissa, oli rakkautta ensituoksutuksella. Ehdottomasti omaan tuoksunenään paras Nina Riccin ompputuoksu.

    Ehdottomasti lukijoiden kannattaa hankkia tätä 50ml tuoksupullo, koska omenan lehteä koristaa mitä ihanin leppis.

    Tämä tuoksu käy kyllä niin hyvin kaikkiin vuodenaikoihin ja mehän rakastetaan rapsun tuoksua, vaikka tässä se pehmeneekin, toisin kuin maailman parhaassa rapsutuoksussa Hermesin rhubarbe ecarlatessa, silti tämä on ihana omanlaisensa uniikki tuoksu.

    Ihanaa päivää Jonna💗

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mulle se toka suosikki, alkuperäinen Nina pitää edelleen pintansa, oikeastaan tän kautta rakastuin siihen uudestaan.

      Paitsi sitten ei kannata ottaa 50ml:ä jos se leppis ei ole tärkeä (kuten itselleni ei niin ole) ja haluaa kantaa tuoksua myös matkalla mukana. Just meinaten mietin, että ottaisinko sen alkuperäisen Ninan reissutuoksuksi, mutta se on siinä ja siinä onko pullo pyöreine muotoineen jo liian iso mukaan otettavaksi, sen sijaan tää 30ml:n sujahtaa kivasti mukaan. ^_^

      Aurinkoista sunnuntaita Tiia. <3

      Poista
    2. Totta tuokin, tuo 30ml on just sopiva käsilaukkuun. Mutta hih tietty se leppis oli sellainen viimeinen piste i:n päälle meikäläisellä, mutta ei varmasti monille tärkeä lainkaan.

      <3

      Poista
  2. Kaunis pullo. Minulle tulee Nina Riccista lapsuus mieleen. Äidillä oli jotain Nina Riccin tuoksua.

    VastaaPoista
  3. Juuri eilen mietin tätä tuoksua. :) Toivottavasti saisin sen käsiini pian ja pääsisin tuoksuttelemaan. Pullo on aivan valtavan kaunis ja itse tuoksu kuulostaa juuri sellaiselta, jota on kiva käyttää esim. töissä. Itse ajattelin hankkia sen 50ml juuri sen pullon takia. ;)

    Nyt kesällä on ollut vähän vaikea miettiä sopivaa tuoksua kuuman ilman vuoksi. Olen käyttänyt raikkaamista tuoksuista Hermesin Rhubarbea ja Bvlgarin Omnia Paraibaa. Mutta olen tykännyt käyttää vähän voimakkaampia tuoksuja ja Muglerin Angel Muse edp ja edt ovat kummatkin olleet suurella käytöllä tänä kesänä. Jotenkin lämpö on tuonut tuoksuista jotain uutta esiin. Ajattelin, että noin makeat tuoksut toimivat vain viileämmällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti 50ml:ä jos tulee käytettyä enemmän. :) Hermésin Rhubarb on kyllä ihana, se on jäänyt itsellä tänä kesänä luvattoman vähälle käytölle, samoin Paraiba, vaikka molemmista tykkään hirveästi.

      Mä olen ajatellut, että siinä missä me suomalaiset halutaan helteellä ja kuumalla ehkä jotain raikkaampaa, niin ulkolaisilla on päinvastoin, nehän tykkää tuolla etelämpänä käyttää koko ajan paljon täyteläisempiä ja mausteisempia tuoksuja, joten miksei mekin voitaisi? :)

      Poista
  4. Tätä pitää käydä tuoksuttelemassa, sillä tuoksunuoteissa ei ole mitään, mistä en pitäisi :) Alkuperäisen Ninan olen omistanut, mutta se on itselleni ollut aina sellainen tuoksu, että joskus pidän ja joskus taas en niin paljon.

    Helteillä en ole käyttänyt tuoksuja niin paljon, mutta yksi kesäsuosikkini on aina vaan Toccan Bianca, jota olen tilannut Saksasta, sillä tietääkseni sitä ei saa Suomesta. Tuoksunuoteissa mm. sitrusta, vihreää teetä, jasmiinia, ruusunlehtiä, sokeria. Olen tarttunut usein myös Body Shopin White Musk l'eau-versioon ja Juicy Couturen Viva La Juicyyn. Aika kevyillä tuoksuilla on menty kesä ja muutenkin tuntuu, että iän myötä, oma nenä on alkanut suosia kevyempiä ja hedelmäisiä tuoksuja. 16-vuotiaana suosikkini oli Hypnotic Poison, nyt en voisi kuvitellakaan käyttäväni sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kans Ninan kanssa vaihdellut tosi paljon, silloin kun se ilmestyi se oli mun lemppari ja käytin sitä todella paljon, sitten oli pidempi tauko, kunnes viime vuosina löysin sen jotenkin uudestaan.

      Toccan Blanca on muuten yksi tuoksuista jota olen aina halunnut kokeilla, en ole vain uskaltanut tilata sitä sokkona, kun pelkään, etten pitäisikään siitä. Toccan kynttilät on meinaten mun lemppareita. ^_^

      Poista
  5. Täytyypä käydä tutustumassa, Nina on kestosuosikkini ja Lunakin on ihana. Tänä kesänä olen suihkinut Elie Saabin Le Parfum Resort Collection 2017:ää, johon rakastuin keväällä. Tosiasiassa en tuoksuja varmaan saisi ostaa, mutta Nina Riccin omput ovat kyllä mulle heikkous.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, että joku fanittaa Ninaa. Itse tykkään eniten Lunasta siitä Gourmandises -versiosta. ^_^

      Poista
  6. Nina Riccin ompputuoksut ovat mielestäni jotenkin hienostuneempia kuin DKNY:n vastaavat. Tätä Bellaa en ole vielä nuuhkaissut, mutta se vaikuttaa somalta. Ei ehkä ihan just mun jutulta, mutta varmasti sellaiselta josta silti voisin tykätä.

    Helteillä olen käyttänyt tosi raikkaita tuoksuja. Hermésin Jardin-sarjaa lähinnä, välillä John Gallianon Parlez-moi Amour edt:tä. Jälkimmäiseen olen kyllä loputtoman kyllästynyt, ja sitä on vielä iso määrä jäljellä. :D Nyt suihkaisin iholle Viktor & Rolfin Bon Bonia näytepullosta, ja jostain syystä se toimikin kuumassa tosi hyvin. En yleensä melkeinpä siedä noin makeita gourmandeja, mutta ehkä hiki teki tuoksulle terää? En tiedä, olen hämmentynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä tuosta, että Riccin omput ovat hienostuneempia kuin DKNY:n , koen itse että DKNY:t on monet selvästi nuoremmille tai koen välillä, että olen niille itse liian vanha, mutta Riccit istuu musta ikään katsomatta kaikille.

      Täälläkin Hermésin Un Jardin Sur Le Nil on ollut käytössä, niin kuin se nyt mulla on aina. Harvoja tuoksuja joista aina back up varastossa. :D Hehe, jos se hiki jotenkin pehmentää sitä makeutta? :D

      Poista
  7. Kylläpä alkoi tehdä mieli omenoita :D

    VastaaPoista
  8. Nina Riccin tuoksut ovat ihania. Minulla on ollut sellainen väritön pullo ompputuoksua ja tykkäsin siitä todella paljon.
    Ihanaa sunnuntaita Jonna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat, oliskohan sulla ollut L' Eau, se on miltein väritön, piti käydä ihan kurkkaamassa, kun en ollut varma missä versiossa oli melkein väritön pullo. :)

      Ihanaa alkavaa viikkoa Outi. <3

      Poista
  9. Granny Smithit on munkin lemppareita 🤗 Sellaiset jauhoiset, mauttomat omenat ovat tuskaa syödä 😂 Mutta Ninan tuoksuja mulla ei oo vielä toistaiseksi ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin inhoan jauhoisia omenoita, tosin joka joulu ostan yhden sellaisen punaisen kaikista jauhoisimman omenan ja syön sen, koska meillä kotona oli aina niitä jouluna. Ei mun lemppari, mut kuuluu jouluun, niin pakko syödä ihan muistojen vuoksi. :D

      Poista
  10. Tuo pullon värikin! :o Ihana! En oo tainnu kauheesti tutustua näihin omppupulloihin mut hitto miten herkullisen näkönen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Siis sä tykkäisit näistä, näissä on makeutta ja alkuperäisessä Ninassa myös täyteläisyyttä, näissä on sopivasti gourmandia ja hedelmäisyyttä sekä kukkaisuutta sekoitettuina. :)

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives