Katse silmiin – Sensai Total Eye Treatment & Lash Conditioner

 Kaupallinen Yhteistyö: SENSAI

Syksy on uutuustuotteiden aikaa. Sensain syksyn uutuustuotteet kohdistavat katseen silmiin. Pääosassa ovat ripset ja silmänympärysiho. Sensai Lash Conditioner on ravitseva ripsiseerumi. Sen tarkoituksena ei ole kasvattaa ripsiä vaan korjata ripsien vaurioita ja tehdä niistä vahvemmat. Lupaa tehdä ripsistä helpommin kaartuvat. Tekee ripsien pinnalle suojaavan kerroksen, joka saa ripset tuntumaan vahvemmilta. Seerumi onkin naamio ripsille, joka jätetään vaikuttamaan yön ajaksi. 

Sain uutuustuotteen testattavaksi jo alkukesästä. Eniten odotin, kuinka paljon sillä olisi vaikutusta piikkisuorien ja jäykkien ripsieni käsiteltävyyteen. Jäykät ripsethän suoristuvat nopeasti taivutuksen jälkeenkin. Ainoastaan 38°C -ripsivärit pitävät ripsissäni taivutukset useampia tunteja. 

Lash Conditioner levitetään puhtaisiin ripsiin illalla ennen muita hoitotuotteita. Jo ensimmäisen käytön jälkeen huomasin ripsinaamion hoitavan vaikutuksen. Aamulla ripset tuntuivat pehmeämmiltä ja vahvemmilta, ihan samalla tavalla kuin ihokin tuntuu hyvän yönaamion jäljiltä. Useamman viikon jälkeen piikkisuorat ripseni ovat hieman helpommin hallittavat kuin aiemmin. Taivutukset pysyvät niissä aiempaa pidempään, joka onkin se suurin muutos minkä olen huomannut. Silmäni ovat herkät, eikä tuote ärsyttänyt silmiä.

Ripsiseerumi sisältää paljon hoitavia ja ripsiä suojaavia raaka-aineita, sekä tietenkin hydraloitua silkkiä, joka tunnetaan myös hiustenhoitotuotteista. Se tekee hiuksista vahvemmat, säilyttää niiden kosteuden, tekee niistä kiiltävät ja pehmeät. Sama tietenkin pätee myös ripsiin. 

Sensai Total Eye Treatment on tuplahoito silmänympärysiholle. Kuten olen useasti todennut, olen varmasti maailman huonoin mannekiini silmänympärystuotteille, koska minulla ei ikääntymisen tuomia naurujuonteita lukuunottamatta ole sillä alueella juuri mitään ongelmia. En kärsi tummista silmänalusista, eikä minulla esiinny alueella edes aamuisin juurikaan turvotusta. Turvotusta tulee ainoastaan silloin, jos olen käyttänyt alueelle iholleni sopimatonta uutta tuotetta. Tykkään kuitenkin käyttää aamuisin hemmotteluna silmänympäryslappuja. 

Total Eye Treatment sisältää kaksi hyvin erilaista hoitotuotetta. Aamuisin käytettävän Sensai Melty Rich Eye Creamin ja iltaisin voiteeseen yhdistettävän Sensai Refreshing Eye Essence -seerumin. Kuten niin usein, aloin käyttämään tuotteita hyvin nopeasti omalla tavallani. Tämä onkin ihonhoidossa se hienoin juttu. Jokainen löytää itselleen toimivimmat käyttötavat ja erilaisiin sääntöihin ei kannata jäädä liiaksi kiinni. 


Sensai Refreshing Eye Essence -seerumi on pakattu tuubiin, jossa on ihoa vasten ihanan viileältä tuntuva kuula. Vinkki onkin säilyttää tuotetta vaikka jääkaapissa, jolloin kuula tuntuu vieläkin viileämmältä ihoa vasten. Kevyen maitomainen seerumi tuntuu ihastuttavan raikkaalta iholla. Pakkaus on onneksi isohko silmänympärystuotteeksi (20 ml), sillä tätä voisi ihan raikkaan tuntemuksensa vuoksi pyöritellä iholla vaikka kuinka ja kauan. 

Seerumi siloittaa ihoa ja tekee siitä heti napakamman tuntuisen. Valmistaja neuvoo käyttämään Eye Essencea iltaisin ennen Melty Rich Creamia, mutta sopii se käytettäväksi aamuisinkin. Aloinkin nopeasti käyttämään Essenceä aamuisin virkistävyyden ja napakoittavan tunteen vuoksi. Lisäksi viileällä kuulalla tehtävä hieronta laittaa nesteet kiertoon ja siten se samalla laskee silmänympärysalueen turvotusta nopeasti. Toimii loistavasti meikin alla. Sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä ja skvalaania.


Total Eye Treatmentin toinen tuote on erittäin uniikin koostumuksen omaava Melty Rich Cream. Sana melty kuvaa täyteläistä silmänympärysvoidetta täydellisesti. Erittäin helmiäishohtoinen lämpimän tuntuinen voide ikään kuin sulaa iholle ja kirkastaa silmänympärysihon välittömästi häivyttämällä mahdollisia tummentumia. Voide lupaa vähentää myös turvotusta. Melty Rich Cream on erittäin täyteläistä ja riittoisaa. Riittoisuudesta kertoo se, että helposti jopa alle puolet siitä määrästä riittää, mitä normaalisti käyttäisin silmänympärysvoidetta. Jos laittaa enemmän, lopputulos voi tuntua liian tuhdilta. Ihollani koin tämän iltatuotteeksi. Päiväaikaan käytettynä sy-ihollani tuote oli liiankin täyteläinen. Sen sijaan hyvin kuivalla silmänympärysiholla tuote toimii varmasti loistavasti myös päiväaikaan. Tosin talvi kolkuttelee jo oven takana ja silloin silmänympärysiho saattaa kaivata huomattavasti hoitavampia tuotteita.


Iltaisin tuotteita on tarkoitettu käytettävän yhdessä. Ensin levitetään Refreshing Eye Essence, jonka jälkeen Melty Rich Eye Cream. Näin tuotteet pääsevät vuorovaikuttamaan keskenään. Viileä ja lämmin yhdistyvät. Lisäksi vaikutusta tehostetaan hieronnan avulla, johon ohjeet löydät Sensain sivuilta. Pitkällä aikavälillä silmänympärysiho alkaa näyttämään raikkaammalta ja virkeämmältä.

Aamuisin on makuasia kumpaa haluat käyttää. Refreshing Eye Essence nousi ehdottomaksi suosikiksi, koska napakoittava ja virkistävä vaikutus ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita kaipaan alueelle meikin alle. Sensain silmänympärysiholle käytettävät tuotteet ovat tuoksuttomia, eikä niihin ole lisätty hajusteita.


Sensai Total Eye Treatment -hoitosetin hinta on 230 euroa ja sitä myydään Sokoksen verkkokaupassa täällä. Ensimmäisen kerran jälkeen ei tarvitse ostaa koko pakkausta kerralla. Tuotteet voivat kulua eri tahtia, riippuen omista mieltymyksistä. Molempiin onkin saatavana omat erilliset täyttöpakkaukset. Melty Rich Eye Creamin täyttöpakkauksen hinta on 122 euroa ja Refreshing Eye Essencen 95,90 euroa. Lash Conditonerin löydät myös Sokoksen verkkokaupasta hintaan 59,50 euroa. 

Koodilla KUTSUKAUNEUTEEN saat -20% kolmesta normaalihintaisesta kosmetiikkatuotteesta verkkokaupasta 12.9.2021 asti. Etu ei koske lahjapakkauksia, eikä erikoiskokoisia tuotteita. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lisäksi kannattaa kurkata Sensain Kutsu Kauneuteen -tapahtuman edut Sokoksen verkkokaupasta. Sensailla ovat tarjouksessa mm. Total Finish -irtopuuteri, Eye Colour Palettet ja Eye Liner Pencilit, sekä Cellular Performance Lotion ja Emulsio. Saat myös lahjan, kun ostat Sensain tuotteita Sokoksilta tai Emotioneista 120 eurolla. 

Huomenna perjantaina tapahtumassa on Sensai-päivä ja virtuaalitapahtuma alkaa Sokoksen verkkosivulla klo 18.00.

Oletko jo kokeillut Sensain uutuuksia? Käytätkö silmänympärystuotteita? 1. Käytän silloin tällöin erillistä silmänympärysvoidetta, mutta vähän liiankin usein hoidan koko kasvot samalla voiteella tai seerumilla :)
  Ripsiseerumi olisi kyllä tuote minulle, koska ripseni eivät ole erityisen pitkät saati sitten taipuisat.
  Ihanaa torstaita sinulle Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän kanssa tosi paljon samaa voidetta sy-iholle kuin muuallekin kasvoille. Tämä siksi, että ei ole isompia ongelmia, mihin sy-voiteet sitten usein kohdentaa. Ainoastaan viilentäviä tykkään käyttää juuri aamuisin, koska ne virkistää ja laskee mahdollista turvotusta.

   Mukavaa viikonloppua Outi. <3

   Poista
 2. Sensain tuotteet on kyllä ihanan ylellisiä ja nämäkin kolme kuulostavat kaikki loistavilta<3 Pakko myös kehua postauksen kuvia - aivan upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda, kiva kuulla, että tykkäsit kuvista. ^_^

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Upean kuuloiset tuotteet ja upeat kuvat. Ripsiseerumi ei ehkä ole ominta, mutta nuo sy-voiteet kuulostaa ihan mun jutulta. Sensai nyt vaan on silkkaa rakkautta ja sopii loistavasti suomalaisen iholle. <3

  Ihanaa lauantaita Jonna. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. <3

   Mä ajattelin heti sua, kun testasin Melty Rich Eye Creamia, olisi niin sun tuote, ettei mikään.

   Kivaa sunnuntaita Tiia. <3

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives