Viisi parasta huulikiiltoa

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet omia


Olen todella pitkän tauon jälkeen innostunut uudelleen huulikiilloista, kun taas huulipunat tuntuvat jäävän kaappiin pölyttymään. Ehkä niidenkin aika tulee vielä. Huulikiilloissa on muutamia juttua joista pidän. Nykyään yksi niistä on neutraalit sävyt. Mitä vanhemmaksi tulen, niin erittäin kirkkaan väriset pigmenttiset huulikiillot voivat olla vaikeita ilman rajausta. Huulikiilto on helppo tuote, joka antaa huulille lisää extraa ilman, että laittaessa tarvitsee katsoa peiliin. Siksi suosin neutraaleja sävyjä. Yksi lempituotteista ei oikeastaan ole huulikiilto vaan ennemminkin voide, mutta luen sen omassa käytössä huulikiilloksi. Ominaisuuksista tärkeää on pysyvyys, niin hyvä kuin nyt kiilloilla vaan voi olla. Tahmeutta voi olla pieni aavistus, sillä se usein lisää tuotteen kestoa. Tahmeutta ei kuitenkaan saa olla missään nimessä niin paljon, että huulet liimautuvat yhteen, sitä tunnetta inhoan. Tuoksua saa olla, mutta ei niin voimakasta, että haistan sen koko päivä nenässäni. Lisäksi arvostan, jos huulikiillossa on myös huulia hoitavia ominaisuuksia.

Nämä viisi huulikiiltoa on käytössäni jatkuvasti. En ollut ajatellut yhtään, miten paljon huulikiillot oikeastaan maksavat tai ainakin nämä suosikkini. Tajusin, että monet niistä ovat arvokkaampia kuin useat nykyään käyttämäni ihonhoitotuotteet. Mikä oli jollakin tapaa jopa järkytys, koska ostan nykyään meikkejä harvemmin, niin hintoja ei sillä tavalla tule ajatelleeksi. Toisin kuin ihonhoitotuotteita kuluu jatkuvasti ja niissä todella mietin mihin pihistän ja missä panostan.


*Buxom Full- On Plumping Lip Cream Mudslide 25 € – Buxomin huulikiiltoja olen käyttänyt vuosia. Tällä hetkellä sävyistä Mudslide kolahtaa eniten. Se on huulilla todella kaunis neutraali roosa. Joukon tahmein, mutta ei liimaa kuitenkaan huulia yhteen. Huulikiillossa on myös Plumping-efekti, joten se kihelmöi aavistuksen huulilla laittamisen jälkeen. Ei kuitenkaan liiaksi. Tämä on huulikiilto, jonka valitsen esim. juhliin. Sisältää A-ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ja kosteuttavat huulia. Tuoksuu vaniljalta.

Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer Fu$$y n. 25€ – Fenty Beautyn kiillossa on muhkea aplikaattori, jolla tuote on helppo levittää. Sävy on on huulilla hyvin vaalea neutraalia pinkki, joka sisältää hienon hienoja hopeansävyisiä kiiltäviä partikkeleita, jotka saavat huulet näyttämään täyteläisimmiltä. Tässäkin on hiven tahmeutta, mutta ei kuitenkaan yhtä tahmea kuin Buxom. Tuoksu on mielenkiintoinen karkkisan kukkaisa, tulee ehkä hivenen Bubble Gum -fiilikset. Kiva arkipäivien kiilto.

*Jane Iredale Just Kissed Lip & Cheek Stain Forever Pink 29 € – Piti ihan tarkistaa milloin tuote on esiintynyt blogissa ensimmäisen kerran. Löysin ensimmäisen postauksen kahdeksan vuoden takaa, siitä lähtien tuote on kuulunut meikkipussin vakiovarustukseen. Koostumuksensa puolesta tämä on toki enemmän voide kuin kiilto, mutta minulla tämä toimittaa huulikiillon työtä. Tuolta ensimmäisestä postauksesta näette, miltä tuote näyttää huulilla. Kämmenen selkään laitettuna se on väritön, eikä juurikaan kerro mitään. Tätä tituleerataan läpikuultavaksi huulipunaksi, mutta koen, että tänä on enemmän huulivoiteen ja huulikiillon yhdistelmä. Antaa huulille luonnollisen sävyn ja hoitaa huulia tehokkaasti. Jos et tykkää tahmeudesta, tässä sitä ei ole ollenkaan. Tuotteesta on olemassa kaksi muutakin sävyä, mutta en välitä niistä niin paljon kuin tästä alkuperäisestä. Toimii hätätapauksessa myös erittäin nättinä poskipunana. Tuoksu on hedelmäkarkkimainen. Helppo tuote, joka kulkee aina mukana, luottotuote töissä.

*Sisley Le Phyto Gloss Milkyway 46,90 € –  Sisley on luksusbrändi ja se näkyy myös hinnassa. Koostumus näissä Le Phyto Glosseissa on täysi kymppi. Se on vähemmän tahmeaa kuin Buxomissa tai Fentyssa, sen oikeastaan juuri ja juuri havaitsee. Enemmänkin koostumus on voidemainen. Tuntuu huulilla rauhoittavalta. Läpikuultava helmiäispinkki, joka saa huulet näyttämään pulleammilta. Näyttää huulilta vain sellaiselta mehukkaalta. Yksi joukon hoitavimpia kiiltoja. Tästä on hyvin vaikea havaita mitään tuoksua, koska se on niin mieto. Ehkäpä aavistus karkkisuutta? Vapaapäivien luksus pikakaunistautumiseen.

*Sensai Total Lip Gloss Shinome Coral 44 € – Sensain huulikiillossa sävyjä on kolme ja lisäksi väritön versio. Käytän vaihtelevasti väritöntä ja tätä mehukasta korallia. Sävy on mielestäni rusehtava koralli, jossa on pieniä kultaisia helmiäishippuja. Huuleni ovat melko voimakkaan sävyiset, joten tämä ikäänkuin vain korostaa huulteni omaa sävyä antamalla niille kiiltoa ja hohtoa. Ei ole tahmea vaan voidemainen. Koska Sensai on ihonhoitobrändi, ei yllätä, että huulikiilto on pakattu täyteen ihoa hoitavia ainesosia esim. erittäin kosteuttavaa glyseriiniä ja hydralusoitua silkkiä. Kiilto on täysin tuoksuton, eikä siihen ole lisätty hajusteita. Käytän, kun haluan huulille pientä sävyä ja hoitavuutta. Päivisin tällä korvaa helposti huulivoiteen hoitavuuden vuoksi. Kiva tuote kuiville huulille talvellakin.


Vasemmalta oikealle – Buxom, Fenty Beauty, Jane Iredale, Sensai ja Sisley.


Käytätkö huulikiiltoja? Suosikkeja?

  1. Varsinkin kesällä huulikiillot on ihan parhaita! Mun lemppareita on Maybellinen Lifter glossit, joista sävy Petal on dupe muistaakseni just tolle Fenty Beautyn sävylle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin tsekata toi Petal. Kiitos vinkistä! 👍

      Poista
    2. Mäkin tykkään noista Lifter glosseista, mutta olen melko varma, että sävy ”Moon” on dupe tolle Fentylle. Ja molemmat itseltä löytyykin 😊

      Poista
  2. Ihania! Huulikiillot on vaan niin herkullisia aina! Mulla ei ole noin kalliita luksuskiiltoja, en ole tainnut Sisleyltä ostaa ikinä mitään. Muutenkin ostelen huulimeikkejä kyllä aivan liikaa mutta ne on ehdoton heikkous mulle. Susoin vaaleita, nudeja, helppoja arkisävyjä. Tykkäisin käyttää rohkeampia mutta niille on niin harvoin tarvetta eikä tällä kylällä kukaan käytä harmaata huulipunaa ;)
    Suosikkejani ovat Buxomin kiillot, löytyy 3 tällä hetkellä. MAC kiillot on myös tosi hyviä, samaten Jeffree Starit. Tykkään kyllä monista merkeistä, en ole ronkeli mutta ostan mieluummin jotain ammattilaismerkkejä kuin halpiskiiltoja tai sitten mitään tosi kalliita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tajusin kun etsin noita hintoja, et mulla on luksusmaku näiden suhteen. 😅 Jopa vähän järkytti, et maksoivat monet enemmän kuin mun ihonhoitotuotteet. 😬

      Poista
  3. Ihanat huulikiillot<3 Tykkään käyttää tasapuolisesti huulikiiltoja ja huulipunia. Buxomin ja Fentyn kiillot kuuluvat myös minun suosikkeihini:) Ne on miellyttäviä huulilla ja kuluvat aika tasaisesti pois päivän mittaan. Pitäisikin joskus testata noita Sensain tai Sisleyn kiiltoja, vaikuttavat kivoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva huomata, et monet tykkää Buxomeista, enkä kyllä ihmettele, niissä on kiilloksi tosi pysyvä koostumus. 🙂

      Poista
  4. Huulikiilto on se helpompi vaihtoehto, kun huulipunan kanssa saa olla niin tarkkana :D Tai ainakin niiden huulipunien kanssa joita minä omistan. Mutta molemmat kivoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Huulipunat on kyllä silti myös ihania, mutta vaativat enemmän tarkkuutta ja tarkkailua pitkin päivää. 😅

      Poista
  5. Onpa kauniita sävyjä kaikki! Itse oon aina ollut enemmän huulipunaihminen, mutta huulikiillot on kyllä helpompia ja niilläkin on nykyään oma aikansa ja paikkansa. Liika tahmaisuus inhottaa muakin, onneksi nykyään noista tehdään huomattavasti miellyttävämpiä kuin vaikka kymmenen vuotta sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin parikymppisenä huulikiiltoihminen, sit kolmekymppisenä musta tuli huulipunaihminen ja nyt löysin taas noi kiillot uudestaan. Elän varmaan mun uutta nuoruutta kun samat tuoksutkin viehättää kuin parikymppisenä. 🤣

      Poista
  6. Kikon ja Lumenen kiillot on mun luottotuotteita. :) Ja opiskelijan lompsalle hyviä.

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives